از فلسفه بازی خوشم نمیاد دخملم ...آفرین پسرم همین یه جمله رو بلدی؟!![]()
.
.
.
نمیدونم شما چرا در تلاشین که از مردا پسر نوح بسازین .... و از زن ها مریم مقدس !!!!!!
از فلسفه بازی خوشم نمیاد دخملم ...آفرین پسرم همین یه جمله رو بلدی؟!![]()
خوب شد باب این بحث رو باز کردین!
ببینید اگر دختر یا دخترانی با وضعیت ظاهری اینچنین رو به رشدند ،برای اینه که اجابت شدنداز جانب مردان غیرت مند جامعه، بله .
اگر زنی رو میبنید که با همسرشه و رفتار شایسته ای نداره دلتون نسوزه چرا که اون آقا زمانی که خواسته دختر رو انتخاب کرده یک سری ملاک های دم دستی داشته
پس رفتار نامناسب بعضی به علت ملاک های نامناسب آقایان شکل میگیره .کمی در قضاوت های خود منصف باشید .
.واقعیت اینه که هم مردای بی مسئولیت وجود دارند هم خانومهایی که جدیدا ظهور پیدا کردن که فقط از ازدواجو زندگی زناشویی همون مراسم عقدو عروسی دسته گل عروسو مدل ماشینو تالار و . . . رو خووووووووب یاد گرفتن ! بعد ازدواج هم اصن بی توجه به میزان درآمد شوهرجان صب تا شبشونو مشغول کلاس و خرید و . . . هستن !
البته خب همه (دختر وپسراهم) اینطور نیستن و نرمالن!
اما توی دوره ما یعنی دهه شصتی ها(متولدین60-70) خیلی زیاد به چشم میخوره !
تنوع طلبی و بی مسئولیتی بعضی آقایون دهه شصتی واقعا عجیبه![]()
از فلسفه بازی خوشم نمیاد دخملم ...
.
.
.
نمیدونم شما چرا در تلاشین که از مردا پسر نوح بسازین .... و از زن ها مریم مقدس !!!!!!
مسخره نه به خداااا. من حقیقتو گفتم ...یکم تلخه اما باید پذیرفت .....نگو که تو چشمات اشک جمع شده....اخخخیییی طفلیییی![]()
مرسییییییییییییییییییییییی
امضای قشنگی داری
واقعیت اینه که هم مردای بی مسئولیت وجود دارند هم خانومهایی که جدیدا ظهور پیدا کردن که فقط از ازدواجو زندگی زناشویی همون مراسم عقدو عروسی دسته گل عروسو مدل ماشینو تالار و . . . رو خووووووووب یاد گرفتن ! بعد ازدواج هم اصن بی توجه به میزان درآمد شوهرجان صب تا شبشونو مشغول کلاس و خرید و . . . هستن !
البته خب همه (دختر وپسراهم) اینطور نیستن و نرمالن!
اما توی دوره ما یعنی دهه شصتی ها(متولدین60-70) خیلی زیاد به چشم میخوره !
تنوع طلبی و بی مسئولیتی بعضی آقایون دهه شصتی واقعا عجیبه![]()
پسر نوح غلط کنه مثل مردای امروزه باشه
من تلاش نمیکنم
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...
.
.
من فکر میکردم alma_a دلش از مردای ایرونی پره
نگو شما که دلتون لبریز شده !!!![]()
دهه شصتی ها فردا کنکور داریم![]()
.
.
.
.
پاراگراف اولتون : لایک
پاراگراف دومتون : در برخی موارد دیسلایک !
![]()
تونع طلبی رو؟؟؟ دیدم چندین مورد که میگم ! چندین مورد از پسرای فامیل آشناها!با همه جمله هاتون موافقم ولی با جمله اخرتون اصلن موافق نیستم
اگه دلت جای دل من بود لبریز که هیچی میترکید....
کدوم دختری دلش پر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
.بازم خداروشکر دربعضی موارد دیسلایک!
اما تنوع طلبی آقایون رو قبول کنید چون واقعیته البته نه برای همه اما اکثرا !
![]()
قبلا صیغه می کردن بعدش میرفتن عقد دائم می کردن مگه؟؟؟بازم خداروشکر دربعضی موارد دیسلایک!
اما تنوع طلبی آقایون رو قبول کنید چون واقعیته البته نه برای همه اما اکثرا !
تونع طلبی رو؟؟؟ دیدم چندین مورد که میگم ! چندین مورد از پسرای فامیل آشناها!
مثلا آقاپسره دوسال دنبال دختر خوب میگرده هر دفعه تا محضر پیش میره بعد اما به دلیلی بهم میزنه
آخرشم میگه باید اول صیغه کنیم ببینم همونی که میخوام هست یانه؟! حالا صیغه میکنن بعد ازش میپرسن خوب حالا بریم عقد دائم بکنیم؟؟؟ میگه نه هنوز اونی که میخوام نیست!!!![]()
تونع طلبی رو؟؟؟ دیدم چندین مورد که میگم ! چندین مورد از پسرای فامیل آشناها!
مثلا آقاپسره دوسال دنبال دختر خوب میگرده هر دفعه تا محضر پیش میره بعد اما به دلیلی بهم میزنه
آخرشم میگه باید اول صیغه کنیم ببینم همونی که میخوام هست یانه؟! حالا صیغه میکنن بعد ازش میپرسن خوب حالا بریم عقد دائم بکنیم؟؟؟ میگه نه هنوز اونی که میخوام نیست!!!![]()
ممنون
ولی فقط 5 نفر میخوان![]()
ببخشید ... خب خیلی داشتین تند میرفتین ...
نامردی همه جا هست ... زن و مرد نداره ... ولی شما گیر دادین که صرفا" آقایون مسبب خیانت و .... هستن
ولی خب حرفتون رو قبول دارم ..تا حدودی.
پ.ن.پ: میخای دکترا 300 نفر بردارن !!!ممنون
ولی فقط 5 نفر میخوان![]()
هی وای من ......دار میــــــزنم...
خاطـــــــ ـــــــرات کســـــ ـــــی که مـــــ ــــــرا دور زد
حالـــــــ ـــــــم خـــــــ ــــــوب اســـــ ــــــــت!!!
امــــــ ــــــا....
گذشتـــــــ ـــــــه ام درد میــــــــــــــ کند.......
خوب اگه بخاید شما هم جز اون 5 نفری . شما بگید بهزاد دوستمه حتما قبول میشید
از همین الان من بهتون تبریک میگم مقطع دکترا رو .![]()
.
.
این دفعه دیگه لایک ....ولی کلمه آخر رو اصلاج کنید به "بعضی" ..دیگه فول لایک میشه !!!
نه، اما این آقاپسر اصن خونوادش اهل صیغه واینا نیستن فقط بخاطراین به حرفش گوش کردن چون گفته بود بعدش میرم عقد دائمش میکنم !قبلا صیغه می کردن بعدش میرفتن عقد دائم می کردن مگه؟؟؟
ممنون
فردا ناهار هم میدن
از امسال معدل لیسانس هم توش موثر شده![]()
پس بگو برای ناهار میخای بری امتحان بدی .
خوب تاثیر بدن ( انگار معدلم خودم خیلی بالاست)![]()
دوست خوبم این تنوع طلبی نیست . این یه بیماری هست نه تنوع طلبی
بیماری که فقط به دنبال شهوت و نیازهای جنسی هست نه به دنبال ازدواج . ازدواج این نیست که ایشون فکر میکنن
در ضمن قصد توهین نداشتم
آلیس عزیز اگه پسر میره تا محضر به هم میزنه یعنی مصمم نیست ،یعنی شناختش کافی نیست و یا در تصمیم گیری ایشون افراد دیگری موثرند و نمیشه گفت تنوع طلب .
ولی من خیلی خوشحالم که تستی شده ...و نیمه متمرکز ....ممنون
فردا ناهار هم میدن
از امسال معدل لیسانس هم توش موثر شده![]()