بی خود نیست آقایون زن نمیگیرن !!!!!

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وسط دعوا بزرگترا بچه که حرف نمیزنه
بشین بچه و گرنه جفت پا میام تو حلقت

بچه نشسته....
فقط یادم نمیاد که تو کی بزرگ شدی عمویی......
باز رفتی لباس های مامانتو پوشیدی، دچار خود بزرگ بینی شدی...؟؟؟؟؟

mosafere danesh

عضو جدید
چرا زنا در جواب بدیها و خیانتا و هزار جور بدجنسی و ... مردا روشون اسید نمیریزن یا تلافی نمیکنن و حتی میبخشنشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاج حسین به من نشون داد بویی از مهر نبرده و فقط دم از مهربونی میزنه

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
درد علي (ع) دو گونه است: يك درد، دردي است كه از زخم شمشير ابن ‌ملجم در فرق سرش احساس مي‌كند و درد ديگر دردي است كه او را تنها در نيمه‌هاي شب خاموش به دل نخلستانهاي اطراف مدينه كشانده ... و به ناله درآورده است ... ما تنها بر دردي مي‌گرييم كه از شمشير ابن ‌ملجم در قرق سرش احساس مي‌كند. اما اين درد علي (ع) نيست، دردي كه چنان روح بزرگي را به ناله درآورده است، «تنهايي» است كه ما آن را نمي‌شناسيم!

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این جواب دقیقا مخصوص شماست........فقط بی تفاوت بودن در مقابل شما جواب میده ..البته من منظورم شخص شخیص شماست!;)

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا به زن دستور میدید سوال من اینه
چرا بهش همیشه میگین نه تو نمیتونی عزیزم این کار تو نیست.کار یه مرده.چرا همیشه میخواین زن زیر دست باشه؟

mosafere danesh

عضو جدید
چرا این کار هارو کردن شما نمیخای بدونی

چرا اتفاقا خیلی سعی کردم بدونم

ولی فقط به چند جواب کوتاه رسیدم: تنوع طلبی بالا، بی مسئولیتی، فقدان وجدان، بی احساسی و ... که نگم بهتره باز الان یه عده میان میگن بی ادب:razz:

باور کنید همه اینا رو از پسرای فامیل و شوهر دوستان و حتی اساتید مرد در جواب سوالم شنیدم نه از دخترا:eek:

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا به زن دستور میدید سوال من اینه
چرا بهش همیشه میگین نه تو نمیتونی عزیزم این کار تو نیست.کار یه مرده.چرا همیشه میخواین زن زیر دست باشه؟

نباید بگی همیشه......
اینو قبول دارم که این حرف ها زده میشه، ولی یه مثل که میگه:
هرکه را بهر کاری ساختن

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من این کار هارو توجیه نمیکنم هر دوتا اگ این کار هارو کنن اشتباه ولی باز هم به طرف بر می گرده

درسته
اما آقایون گوی سبقت رو ربودن
این رو حتی خودپسرا هم اقرار میکنن وقتی پای صحبت باهاشون میشینین

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا اتفاقا خیلی سعی کردم بدونم

ولی فقط به چند جواب کوتاه رسیدم: تنوع طلبی بالا، بی مسئولیتی، فقدان وجدان، بی احساسی و ... که نگم بهتره باز الان یه عده میان میگن بی ادب:razz:

باور کنید همه اینا رو از پسرای فامیل و شوهر دوستان و حتی اساتید مرد در جواب سوالم شنیدم نه از دخترا:eek:

حرفاتو قبول دارم ولی میشه بگی دلیلش چیه؟به نظرت از چیه؟

بالا