بی حجاب بدتره یا دروغگو ؟

Thais

عضو جدید
این دو مقوله کاملا بی ارتباطبند...صداقت و راستگویی جزو ارزشهای بشریه که در تمام زمانها و مکانها وجود داشته وداره...در حالی که حجاب یه ارزش تحمیلیه در ایران...من به شخصه به عنوان به دختر هیچ اعتقادی به حجاب نداشته و ندارم و اونو یه توهین به شعور و شخصیت زن میدونم...خوتو بپوشون و تو یه گونی محبوس کن چون جنس مخالف بی اراده است و اختیار اعمال و رفتار خودشو نداره؟ مگر نه اینکه همه ما چه مرد و چه زن مسئول رفتارهای خودمون هستیم؟
منم موافقم انسان یه موجود که اختیار و عقل داره و باید خودش انتخاب کنه ولی دوست عزیز اتفاقا حجاب به دروغگویی مربوطه چون خیلی از اونایی که حجاب دارند جه فجایعی که نمیکنند زیر همین حجاب و به اسم دین وخدا نمونه هاش هم زیاده.:mad:

mehrshad53

اخراجی موقت
بي حجابي نيز خود يك دروغ بزرگ است
اسلام ميگويد : عفاف ديوار به ديوار حجاب است

ولي بي حجاب ؛ به زبان بي زباني وبه دروغ ميگويد :
خير ..........بي حجابي سر انجامش پاكي وعفت وامنيت است

یک نمونه از ادبیات محمودنشان و فرافکنی و سفسطه !
اون با حجابی که زیر چادرش همه کار میکنه،خیلی صادقه برادر؟
اون که بی حجابه اتفاقا صادقه و میگه من اینطوریم و این اعتقاد منه ولی اون چادریه که گفتم چی؟
اون که کراوات میزنه اتفاقا صادقه و شجاع و اون دزدی که ریش میزاره و پیرن رو شلوار و جای مهر و تصبیح،اونه که ترسو و دروغگوئه! یعنی واقعا من باید میگفتم ؟!

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
بي حجابي نيز خود يك دروغ بزرگ است
اسلام ميگويد : عفاف ديوار به ديوار حجاب است

ولي بي حجاب ؛ به زبان بي زباني وبه دروغ ميگويد :
خير ..........بي حجابي سر انجامش پاكي وعفت وامنيت است

سسلللللللللللللااااااااااامممممممم:w02:
چرا به من نگفتین این دوست عزیزم:surprised:اومده :w06:
چی شد اخراج موقت شدی حالا؟!باز به ما گیر داده بودی؟!اشکال نداره منو بقیه ی بچه ها حسابی یادت کردیم:huh:
ازت ممنونیم که زنها را با گوسفند مقایسه میکنی و مردها رو با گرگ.خیلی مقایسه به جاییه واقعا:w25::w15:
آقا فقط مشاهده کنین من چقدر امروز رو فرمم:w11:

sara-afshar777

عضو جدید
قمصر جان نمی دونم شما خانومی یا آقا اما اگر خانوم هستی واقعا به جنس خودت توهین خیلی بزرگی می کنی من هم اگه بخوام نمونه های خیلی مسخره ای از حجابی که سردمداران دارن به سر ما می کوبن رو تو همین تاپیک می زارم ( حجابی که می گه سر پوشیده ( نماد کشورهای اسلامی ) اما پایین تنه اشکال نداره ).....
از همین تلویزیون جام جم خودمون هم تصاویر خیلی جالبی از حجاب دارم
سی سال که دارن این مفهوم رو به زور به سرما خانوما می کوبن اما آیا واقعا جامعه فعلی ما یه جامعه عفیف نمونه در جهان شد ؟
دوست عزیز حجاب خیلی تندتر از عفاف تو جامعه ما یکه تازی کرد خیلی جلو زد عفت خیلی عقب موند اونقدر عقب که زنان ودختران جامعه ما بیشتر جاها بیخیال عفاف شدن ( موقع استخدام در ادارات موقع درس خوندن در دانشگاه و.......)
همون قدر که غرب برهنگی رو تو فیلم ها و شوهای جذابش با مفاهیمی چون آزادی زن و.. تبلیغ می کنه تا نسل جوون ما رو به انحراف بکشونه و سرگرم کارهای پوچ کنه تا اهداف واقعی خودش رو پیاده کنه سران کشورهای اسلامی هم همین زن رو ابزار تبلیغ قرار دادن ( هرگز به ارزش و مقام زن فکر نمی کنن ) تا اهداف جهان شمول خودشون رو راه ببرن ........
ما باید در هر دو مورد آگاه باشیم تا نه در دام این و نه در دام اون بیفتیم

Venus_n

عضو جدید
بعضی وقتا ادم یه نظرایی میبینه به جای 2تا شاخ 10000 شاخ در میاره:surprised: برادر بهتره شما در مورد حجاب نظر ندی حجاب وقتی خوبه که اختیاری باشه مثل ترکیه حتما دیدی دیگه همه جوره اونجا هست
نمیشه که همه به زور به بهشت برن:w43:
نه اصلا کی گفته فقط ما میریم بهشت :razz:
ولی مطمئن باش بوی گند دروغ اگه یه جامعه رو برداره دیگه هیچ کس اونجا احساس ارامشو امنیت نمی کنه هیچ چیز سر جای خودش نیست ظلم و خیانت بیداد میکنه

FaridM7

عضو جدید
سلام.به نظر من حجاب چيزيه كه واقعا لازمه و از نظر اعتقادي كم جايگاهي نداره.اما مضرات نبودن حجاب به مراتب كمتر از دروغه.علاوه بر اين عدم حجاب تاثيرات مقطعي داره چه بر جامعه چه بر فرد و هيچ وقت نميتونه سرنوشت جامعه رو رقم بزنه.
اما دروغ ميتونه يك ملت رو به نابودي و تباهي بكشه و تاثيراتش رو تا قرن ها به جا بذاره.
مثلا همين مملكت ما تا حالا تقريبا 2نسل به خاطر دروغ و ريا و بازيچه قرار دادن خدا و دين و پيغمبر توسط سردمداران ديني و حكومتي(البته از نظر خودشون) به تباهي كشيده شدن.
با همين دروغ ميراث 2000 ساله ي ما نابود شده.
و باز با همين دروغ دين ما يعني اسلام به دين تروريستي و منفوري در ديد جهانيان تبديل شده!

من فقط موندم اينا جواب خدا رو هم ميخوان با دروغ بدن؟؟؟؟:w09:

americanpie

عضو جدید
سلام دوستان ! فقط می خوام نظر خودمو بدم و زیاد به پاسخاتون گیر نمی دم !

به نظر بنده حجاب مصونیته نه محدودیت ! اما بعضی وقتا آدم دروغ مگه که مصون باشه ، مثل گالیله که گفت زمین تخته ! پس بعضی وقتا دروغ آدمو از خیلی چیزا مصون نگه می داره !!پس دروغگو همیشه بد نیست ! مگه گالیله بد بود !
اما بی حجاب ! ( البت بحث بد حجاب و بی حجاب تومنی 2 زار فرق می کنه ، اما من هر دو رو در نظر گرفتم ) آدمی که بی حجابه برای مصونیت خودش ارزش قائل نیست ! چون مطمئننا بی حجابی مصونیت نمیاره ( غیره اینه ) از اون آدمای با حجابی که هزار تا کثافت کاری می کننم خودم زیاد می شاسن ولی بحث ما کلیه نه جزئی !

پس به کسی که برای بقای خودش و اقتدار و قدرتش دروغ می گه خرده نگیرین ، به کسی خرده بگیرید که برای وجود خودش هم ارزش قائل نیست !!!!!

americanpie

عضو جدید
سلام.به نظر من حجاب چيزيه كه واقعا لازمه و از نظر اعتقادي كم جايگاهي نداره.اما مضرات نبودن حجاب به مراتب كمتر از دروغه.علاوه بر اين عدم حجاب تاثيرات مقطعي داره چه بر جامعه چه بر فرد و هيچ وقت نميتونه سرنوشت جامعه رو رقم بزنه.
اما دروغ ميتونه يك ملت رو به نابودي و تباهي بكشه و تاثيراتش رو تا قرن ها به جا بذاره.
مثلا همين مملكت ما تا حالا تقريبا 2نسل به خاطر دروغ و ريا و بازيچه قرار دادن خدا و دين و پيغمبر توسط سردمداران ديني و حكومتي(البته از نظر خودشون) به تباهي كشيده شدن.
با همين دروغ ميراث 2000 ساله ي ما نابود شده.
و باز با همين دروغ دين ما يعني اسلام به دين تروريستي و منفوري در ديد جهانيان تبديل شده!

من فقط موندم اينا جواب خدا رو هم ميخوان با دروغ بدن؟؟؟؟:w09:
من با شما موافقم که با دروغ دو نسل به نابودی رفت ، اما فقط با یک دروغ ؟
اما باز می گم ، کسی که برا خودش ارزش قائل نیست به مراتب بدتر از کسیه که حداقل فقط برای خودش ارزش قائله !

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به یاد مرحوم مغفور مهرشاد کبیر این تاپیک و آوردم بالا تا این شب جمعه ای به یاد اون مرحوم دور هم بشینیم و غیبت کنیم :w02::w02:

مهرشاد جان جات خالی روحت فضول:surprised:

adrineh

عضو جدید
نمیدونم برای شما هم سوال هست یا نه، که چرا غربیهای به قول ما بی دین و منحرف و غیره(بگذریم که هنوز مسیحیت به صورت رقیق شده! وجود داره) اوضاشون بهتر از ماست و این همه دزدی و قتل و..... نمیشه اونجا. ما که همش دم از دین و اخرت و خدا و پیغمبر و این حرفا میزنیم،پس مشکل چیه؟
میدونین مشکل اینه که ما اولویتهامون درست نیست،مثلا دروغ ریشه اکثر جرائمه ولی ما زیاد برامون مهم نیست و مسئولین رده بالای مملکت روزی چند تا دروغ میگن و تازه بعد میگن ما نگفتیم!
شما وقتی پوستتون قرمز میشه،میتونین بهش کرم بزنین تا رنگش درست شه ولی علت درونیش چیه؟ ایا ممکن نیست این قرمزی به سرطان تبدیل بشه؟
در مورد حجاب بحثای زیادی،حتی همین جا قبلا شده .عده ای میگن باید اجباری باشه و خب یه عده مثل من قبول ندارن ولی جدای از این، اصلا بی حجابی قابل مقایسه با دروغگویی هست؟ شما ببینید یه خانم حتی جوون و خوشگل اگه با ارایش معقول و یک کت و شلوار توی خیابون راه بره چه اتفاقی میفته؟ حالا اگه یه زن چادری و بد قیافه که اتفاقا کاره ای هم هست، دروغ بگه و تهمت بزنه و هتک حرمت بکنه چی؟ کدوم بد تره؟
میدونین با یه خارجی صحبت میکردم،گفتم نظرت راجع به دین و خدا و اینا چیه؟ گفت من به صداقت و شرافت و درستی اعتقاد دارم! دیگه چی باید میگفتم؟ تفاوتها همین جاهاست. ما این قدر به شاخ و برگ و فرعیات و مستحبات و مکروهات چسبیدیم که اون ریشه ها را از یاد بردیم. یادمه قدیما میگفتن دروغ گناه کبیره است ولی در مورد بی حجابی چنین چیزی نشنیدم تا حالا،شما شنیدین؟
من خودم مسیحی هستم
من معنیه جمله ی قرمز شده در متن شما رو نفهمیدم
مورد دیگه در مورد سوال شما اینکه
دوست عزیز این دو موضوع هیچ ربطی به هم ندارن
یه کسی که اصلا حجاب نداره میتونه خیلی راست گو باشه و یا برعکس ودر مورد باحجاب ها هم همینطور
ولی حجاب در دید ما با شما مسلمانها خیلی تفاوت داره
شما حجاب ظاهری رو در نظر میگیرین ولی برای ما این حجاب مهم نیست و دلیلی بر راستگو یا دروغگو بودن فرد محسوب نمیشه
با تشکر از همه ی دوستان
ادوارد

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم مسیحی هستم
من معنیه جمله ی قرمز شده در متن شما رو نفهمیدم
مورد دیگه در مورد سوال شما اینکه
دوست عزیز این دو موضوع هیچ ربطی به هم ندارن
یه کسی که اصلا حجاب نداره میتونه خیلی راست گو باشه و یا برعکس ودر مورد باحجاب ها هم همینطور
ولی حجاب در دید ما با شما مسلمانها خیلی تفاوت داره
شما حجاب ظاهری رو در نظر میگیرین ولی برای ما این حجاب مهم نیست و دلیلی بر راستگو یا دروغگو بودن فرد محسوب نمیشه
با تشکر از همه ی دوستان
ادوارد

خوشبختم از اشناییت ادوارد من عاشق دین مسیحیم همیشه هم به شوهر میگم اگه میتونستم دینم و عوض کنم مسیحی میشدم بگذریم
ولی این نوشته قرمز رنگ یعنی داره تعریف میکنه از مسیحیا
البته خود مهرشاد جان رفتن کهریزک روحش شاد باشه :w30:

adrineh

عضو جدید
خوشبختم از اشناییت ادوارد من عاشق دین مسیحیم همیشه هم به شوهر میگم اگه میتونستم دینم و عوض کنم مسیحی میشدم بگذریم
ولی این نوشته قرمز رنگ یعنی داره تعریف میکنه از مسیحیا
البته خود مهرشاد جان رفتن کهریزک روحش شاد باشه :w30:
ممنون عزیزم شما لطف دارین
همچنین
جدی میگین؟
چرا مگه اتفاقی واسه دوستمون افتاده

AMIR-ALI

عضو جدید
این دیگه چه قیاسیه حجاب یه چیز شخصیه دروغ یه معضل اجتماعی در یک راستا نیست که بخاد مقایسه بشه

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل و برای تاپیک های آن عزیز از دست رفته محتوا از درگاه خداوند مسئلت داریم!!!
شادروان..جوان ناکام...مهرشاد (ره)
:crying2:
صلوات.....

fargol_2408

عضو جدید
کاربر ممتاز
شقايق جون دستت درد نكنه.كار خوبي كردي:w30::w30:واقعا اين اخراجا باعث شد عده ي زيادي برن و ديگه اينجا اون صفا و صميميت رو نداشته باشه:cry::cry:
واقعا دلم تنگ شده براي اون روزا:cry:

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل و برای تاپیک های آن عزیز از دست رفته محتوا از درگاه خداوند مسئلت داریم!!!

شادروان..جوان ناکام...مهرشاد (ره)
:crying2:

صلوات.....

الهی بمیرم براش :cry::cry:
دلم براش یه ذره شده :cry::cry::cry::cry:

بالا