بی حجاب بدتره یا دروغگو ؟

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته ما بيجا بكنيم منظورمون شما باشه فروغ خانم..:smile:
ولي خب مهرشاد جان هر چي ميشه ميبنده به دين..
صبح اب ميخواد بخوره يخچال سرد نكرده ميگه ايراد از دينه..
شب ماكرو خوب غذاش رو گرم نكنه ميبنده به دين...
خلاصه من منظورم اين بود:D
دور از جونت آرش جان....ولی متاسفانه وقتی حکومت سیاستش با دین قاطی بشه اونم نه دین ناب خدا بلکه برداشت متحجرانه و تحریفی از دین همین وضعی میشه که مهرشاد سعی داره بش اشاره کنه....

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا نکته همینه،شما از دید مذهبی هم- که اشاره کردم- نگاه کنی جایی نگفتن که بی حجابی گناه کبیرست ولی در تمام دنیا دروغگویی،به شدت تقبیح شده.
مثلا صدای زن در رادیو تلوزیون حرومه و دروغ تو روز روشن نه! چپاول اموال عمومی نه،تهمت نه،بی آبرو کردن نه .........

دور از جونت آرش جان....ولی متاسفانه وقتی حکومت سیاستش با دین قاطی بشه اونم نه دین ناب خدا بلکه برداشت متحجرانه و تحریفی از دین همین وضعی میشه که مهرشاد سعی داره بش اشاره کنه....

اين كه توي جامعه ي ما بد بودن به يك ارزش تبديل شده جاي بسي افسوس داره..
دروغگويي و مال مردم خوردن زرنگي محسوب ميشن!
اما خب من نظرم اين هستش كه اين ربطي به مخلوط بودن دين و سياست نداره..
ميدونم الان وضع خوبي نداريم اما اينم بگين كه قانونمداران ما يعني اونايي كه بايد جلو اين چيزا بايستن بلد نبودن و نيستن كه چيكار كنن!
ما فقط ظواهر دينمون رو قاطي سياستمون كرديم و كلنا همه چيز رو شور كرديم!

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين كه توي جامعه ي ما بد بودن به يك ارزش تبديل شده جاي بسي افسوس داره..
دروغگويي و مال مردم خوردن زرنگي محسوب ميشن!
اما خب من نظرم اين هستش كه اين ربطي به مخلوط بودن دين و سياست نداره..
ميدونم الان وضع خوبي نداريم اما اينم بگين كه قانونمداران ما يعني اونايي كه بايد جلو اين چيزا بايستن بلد نبودن و نيستن كه چيكار كنن!
ما فقط ظواهر دينمون رو قاطي سياستمون كرديم و كلنا همه چيز رو شور كرديم!
ربط داره رفیق ربط داره....دین واسه موقعی که حاکم سیاسی جامعه عادلی مثل پیامبر و علی باشه...ما حتی یه نمونه 1 درصدیش رو هم نداریم...بلکه فقط برعکسش یعنی کسانی رو داریم که از اسم دین برای مقاصد شوم خودشون استفاده میکنند...به تاریخ نگاه کن حکومت های دینی همیشه بیشترین فجایع رو افریدن...

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم برای شما هم سوال هست یا نه، که چرا غربیهای به قول ما بی دین و منحرف و غیره(بگذریم که هنوز مسیحیت به صورت رقیق شده! وجود داره) اوضاشون بهتر از ماست و این همه دزدی و قتل و..... نمیشه اونجا. ما که همش دم از دین و اخرت و خدا و پیغمبر و این حرفا میزنیم،پس مشکل چیه؟
میدونین مشکل اینه که ما اولویتهامون درست نیست،مثلا دروغ ریشه اکثر جرائمه ولی ما زیاد برامون مهم نیست و مسئولین رده بالای مملکت روزی چند تا دروغ میگن و تازه بعد میگن ما نگفتیم!
شما وقتی پوستتون قرمز میشه،میتونین بهش کرم بزنین تا رنگش درست شه ولی علت درونیش چیه؟ ایا ممکن نیست این قرمزی به سرطان تبدیل بشه؟
در مورد حجاب بحثای زیادی،حتی همین جا قبلا شده .عده ای میگن باید اجباری باشه و خب یه عده مثل من قبول ندارن ولی جدای از این، اصلا بی حجابی قابل مقایسه با دروغگویی هست؟ شما ببینید یه خانم حتی جوون و خوشگل اگه با ارایش معقول و یک کت و شلوار توی خیابون راه بره چه اتفاقی میفته؟ حالا اگه یه زن چادری و بد قیافه که اتفاقا کاره ای هم هست، دروغ بگه و تهمت بزنه و هتک حرمت بکنه چی؟ کدوم بد تره؟
میدونین با یه خارجی صحبت میکردم،گفتم نظرت راجع به دین و خدا و اینا چیه؟ گفت من به صداقت و شرافت و درستی اعتقاد دارم! دیگه چی باید میگفتم؟ تفاوتها همین جاهاست. ما این قدر به شاخ و برگ و فرعیات و مستحبات و مکروهات چسبیدیم که اون ریشه ها را از یاد بردیم. یادمه قدیما میگفتن دروغ گناه کبیره است ولی در مورد بی حجابی چنین چیزی نشنیدم تا حالا،شما شنیدین؟
من بدون توجه به سوال جواب میدم
حجاب یک چیز اختیاری هستش و کسی که رعایت نکنه به یک جمع ضرر میزنه چون ممکنه دیگران رو به انحراف بکشونه(عدم رعایت حجاب ضرر جمعی بیشتر داره)
دروغ گفتن هم یک چیز اختیاری هستش ولی با گفتن یک دروغ خود انسان ضرر میکنه به مرز سقوط نزدیک میشه و با گفتن دروغ به دیگران چندان ضرری نمیرسه (گفتن دروغ ضرر فردی بیشتر داره)

star_silver2050

عضو فعال
من بدون توجه به سوال جواب میدم
حجاب یک چیز اختیاری هستش و کسی که رعایت نکنه به یک جمع ضرر میزنه چون ممکنه دیگران رو به انحراف بکشونه(عدم رعایت حجاب ضرر جمعی بیشتر داره)
دروغ گفتن هم یک چیز اختیاری هستش ولی با گفتن یک دروغ خود انسان ضرر میکنه به مرز سقوط نزدیک میشه و با گفتن دروغ به دیگران چندان ضرری نمیرسه (گفتن دروغ ضرر فردی بیشتر داره)
بستگی داره ما به کی دروغ بگیم
خیلی وقت ها هست که با دروغ ما یک جماعت متضرر میشن
مثل چوپان دروغگو که هرروز جماعنی رو مضحکه ی خودش میکرد
من از دروغی که بهم گفتی ناراحت نیستم
از این ناراحتم که دیگه نمیتونم باورت کنم
در واقع با دروغ شخصیتی که ما از طرف مقابل در ذهنمون ساختیم
فرو میریزه
و دیگه اون اعتمادی رو که بهش داریم از دست میدیم

titisatiti

عضو جدید
به نظر من دروغگویی.چون دروغگویی یک گناه کبیره حساب می شه.و فردی که دروغ میگه کمتر مورد توجه جا معه قرار می گیره .
اما حجاب یک امر شخصی محسوب می شه وبه باطن و درون شخص بر می گرده.دلیلی نمی شه کسی که بد حجاب آدم بدی
به حساب بیاد.یا بلاعکس .

star_silver2050

عضو فعال
به نظر من دروغگویی.چون دروغگویی یک گناه کبیره حساب می شه.و فردی که دروغ میگه کمتر مورد توجه جا معه قرار می گیره .
اما حجاب یک امر شخصی محسوب می شه وبه باطن و درون شخص بر می گرده.دلیلی نمی شه کسی که بد حجاب آدم بدی
به حساب بیاد.یا بلاعکس .
وقتی کسی دروغ میگه شخصیت خودش رو زیر سوال میبره
خیلی وقت ها هم با دروغ گفتن و کتمان حقیقت
خیلی ها متضرر شدن

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو جواب دوستم حرف کورش کبیر رو میگم
دست های که کمک میکنن بهتر از دستهایی هست که دعا میخونن
فکر کنم همین بود
احتمالا مال داریوش بود:d
به هر حال
عقل دین در طول همن
نه اینکه دعا کنی اون بشه و خودت کار نکنی
اینه ایران پیشرفت بکن نیست

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یادمه یک بار به یک اروپایی به شوخی گفتم دروغ گو.انگار بهش فحش ناموس دادم.باور کنید بعد از 2 روز منت کشی و گفتم بهش هدفم شوخی بود.تازه با من صحبت کرد.حالا یک ایرانی میره سر یک نفر کلاه میزاره.میاد با افتخار برای دوستاش تحریف میکنه.دوستاش هم بهش میگن دمت گرم.
اون اروپایی نه دین را قبول داشت و نه خدا .

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یادمه یک بار به یک اروپایی به شوخی گفتم دروغ گو.انگار بهش فحش ناموس دادم.باور کنید بعد از 2 روز منت کشی و گفتم بهش هدفم شوخی بود.تازه با من صحبت کرد.حالا یک ایرانی میره سر یک نفر کلاه میزاره.میاد با افتخار برای دوستاش تحریف میکنه.دوستاش هم بهش میگن دمت گرم.
اون اروپایی نه دین را قبول داشت و نه خدا .

اگر دین ندارید ازاد مرد باشید

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر دین ندارید ازاد مرد باشید
واقعا برای من سواله
چرا خیلی از مسلمان ها با اینکه خیلی از کار ها رو گناه میدونن ولی انجامش میدن
مثل دزدی
دروغگویی
تهمت
در حالی که تو کشور های غیر مسلمان این جرم ها خیلی کمه

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا برای من سواله
مثل دزدی
دروغگویی
تهمت

به این میگن استبداد دینی
چون یه قانونی برای خودشون درست میکنن که همه چیز رو عوض کنه
مثلا حفظ نظام
این از همه چیز با ارزش تره
دروغ مصلحتی!
هیچ کجای دین نیست...اما تو احکام داریم
خیلی هست
این قانونا تو کشور ما
زمان حکومت کاتولیم ها
فئودالیسم ها
و ..........
بوده و خواهد بود

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا برای من سواله
مثل دزدی
دروغگویی
تهمت
اکثر حکومت های دینی اینجورین!
چون با نام دین می تونن بزرگترین جنایاتشونو پوشش بدن.از طرف خوشش نمیاد،با حکم ارتداد اعدامش می کنن!:surprised:
نمونش:قرون وسطی!

mehrshad53

اخراجی موقت
یه نکته مهمی که باید بهش توجه کرد اینه که اخلاق از بچگی و توسط محیط وبه خصوص خانواده در انسان شکل میگیره و نهادینه میشه و همانطور که یک نوازنده حرفه ای،از کودکی ساز میزده ،یک دروغگوی حرفه ای هم از بچگی این کار را یاد گرفته.
حالا این بچه وقتی به قول معروف "تکلیف " میشه و قرار میشه که به مذهبش رسما وارد بشه و به دستوراتش عمل کنه،اون پایه ها درش شکل گرفته.
انسان مذهب را در کودکی نمیتونه درک کنه ولی دروغگویی و حسادت و پرخاشگری و خودخواهی و غیره را چرا و همین اختلاف فاز باعث میشه ادمهای زیادی را ببینیم که مذهبین ولی دروغ هم میگن و یا ریا میکنن و غیره چون مثلا پدرشون اینطور بوده و یا مادرشون.
پس مهمترین چیزی که فرهنگ یک نسل را تشکیل میده فرهنگ نسل قبلی و محیط جامعه است و برای برون رفت از یک دور باطل تربیتی،حکومت و نخبگان باید وارد عمل بشن و همونطور که تونستن بستن کمربند را نهادینه کنند،با دروغگویی هم برخورد کنن و صداقت را در دراز مدت نهادینه کنن،اینجاست که حرف اونایی که میگن مشکل از مردمه،رد میشه،چون این دور باطل توسط نخبگان و قانونگذاران باید اصلاح بشه و اگه نخبگان و قانونگذاران ،خودشون مثلا دروغگو باشن،امیدی به اصلاح این روند نباید داشته باشیم.

گلبرگ نقره ای

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
ن شما ببینید یه خانم حتی جوون و خوشگل اگه با ارایش معقول و یک کت و شلوار توی خیابون راه بره چه اتفاقی میفته؟ حالا اگه یه زن چادری و بد قیافه که اتفاقا کاره ای هم هست، دروغ بگه و تهمت بزنه و هتک حرمت بکنه چی؟ کدوم بد تره؟
عزيزم اين چيزي كه شما مي گي دو تا مقوله كاملا جداست
حجاب براي حفظ امنيت توصيه شده
تو خيابون كه راه مي ري محاله ممكنه كه چندتا پسردنبال يه خانوم بي حجاب راه نيفتن! اونقدر دنبال مي رن تا بالاخره خودشونو بچسبونن بهش
ببخشيدا
بله دروغگويي روح رو سياه مي كنه
اما بد حجابي هم امنيت خانوم ها رو به خطر ميندازه
آخه برخي آقايون جامعه رو مث جنگل مي دونن
گفتم برخي
كه البته اين برخي براشون شهرام بهرام نداره

mehrshad53

اخراجی موقت
عزيزم اين چيزي كه شما مي گي دو تا مقوله كاملا جداست
حجاب براي حفظ امنيت توصيه شده
تو خيابون كه راه مي ري محاله ممكنه كه چندتا پسردنبال يه خانوم بي حجاب راه نيفتن! اونقدر دنبال مي رن تا بالاخره خودشونو بچسبونن بهش
ببخشيدا
بله دروغگويي روح رو سياه مي كنه
اما بد حجابي هم امنيت خانوم ها رو به خطر ميندازه
آخه برخي آقايون جامعه رو مث جنگل مي دونن
گفتم برخي
كه البته اين برخي براشون شهرام بهرام نداره

شما برو مثلا انگلیس،با اون قیافه که من گفتم،ببین کسی دنبالت میکنه! به هر حال تا وقتی ممنوعیت بیش از حد هست،این مسائل هم هست.
یا همین دبی، بر و بچ اماراتی نگاه هم به دخترا نمیکردن ولی همراهای ما که همه متاهل و بالای 40سال بودن،طوری نگاه میکردن که ابروی ادم میرفت،باید از یه جا شروع کرد خواهر گل من!
در ضمن من نگفتم که یک مقوله هستند،چند پیج قبل را یه نگاهی بکنی متوجه میشی بحث من چیه.

گلبرگ نقره ای

کاربر ممتاز
شما برو مثلا انگلیس،با اون قیافه که من گفتم،ببین کسی دنبالت میکنه! به هر حال تا وقتی ممنوعیت بیش از حد هست،این مسائل هم هست.
یا همین دبی، بر و بچ اماراتی نگاه هم به دخترا نمیکردن ولی همراهای ما که همه متاهل و بالای 40سال بودن،طوری نگاه میکردن که ابروی ادم میرفت،باید از یه جا شروع کرد خواهر گل من!
در ضمن من نگفتم که یک مقوله هستند،چند پیج قبل را یه نگاهی بکنی متوجه میشی بحث من چیه.
خب دوسي
شما داري درباره جامعه ايران حرف مي زني
جامعه ما يه جاست با قوانين خودش با دين خودش
بله تو اون كشورا چون همه يه جورن كسي به كسي كاري نداره
اما
اما
آمار جنايت تو اون كشورا بالاتر هست
جنايات مربوط به همين بي حجابي
شما اگه وقتي تو كشور ايران هستين
به خاطر امنيت بايد حجابتونو حفظ كنين
چون مرداي اينجا فرق دارن!
شما دارين راجع به جامعه ايران حرف مي زنين

mehrshad53

اخراجی موقت
پرنده جون نقره ای ،راست میگی ولی فعلا بحث سر چیز دیگس،در مورد این یه تاپیک دیگه ردیف میکنیم.....

sara-afshar777

عضو جدید
هر دو بده اما اگه اولویت قایل بشم باید بگم دروغگویی بدتر از همه هست

اگه بد حجابی جلف لباس پوشیدنه باهاش کاملا مخالفم چه تو ایران فعلی چه ایران آینده و چه تو خارج از ایران
اما اگه تعریف از بد حجابی نداشتن لحاف و گونی و پتو دور سر و بدن هست قبلا نظرمو تو پستهای دیگه گفتم .......

mehrshad53

اخراجی موقت
هر دو بده اما اگه اولویت قایل بشم باید بگم دروغگویی بدتر از همه هست

اگه بد حجابی جلف لباس پوشیدنه باهاش کاملا مخالفم چه تو ایران فعلی چه ایران آینده و چه تو خارج از ایران
اما اگه تعریف از بد حجابی نداشتن لحاف و گونی و پتو دور سر و بدن هست قبلا نظرمو تو پستهای دیگه گفتم .......

سلام، ایول که نرفتی!
من معیارم رو برای بی حجابی،همون اول گفتم : "یه خانم با ارایش معمولی و کت و شلوار و بدون روسری" و اصلا منظورم جلف نبود،چون با حجاب هم میشه طوری ارایش کرد که از صد تا بیحجاب بدتر باشه!

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، ایول که نرفتی!
من معیارم رو برای بی حجابی،همون اول گفتم : "یه خانم با ارایش معمولی و کت و شلوار و بدون روسری" و اصلا منظورم جلف نبود،چون با حجاب هم میشه طوری ارایش کرد که از صد تا بیحجاب بدتر باشه!
من یه دختر میشناسم با این خصوصیات :biggrin:توی دانشگاه به اسم نمیشناسنش میگن همون دختر چادریه که آرایش غلیظ داره در کل ارزش و احترام ادر رو زیر سوال برده واسه همه

jimmi

عضو جدید
يه جواب ميدم، بعد يه سؤال ميپرسم
حجاب از نظر من يه نقطه ي صفره كه ميزانه شدته يه سري چيزاي ديگه ي بالا و پايينه خودش رو تعيين ميكنه. چيزايي مثل عفاف، پاكي، يا چيزايي مثل تعداد دختراني كه بچه دار شدن درحاليكه هيچوقت ازدواج نكرده ند. يا تعداد بچه هايي كه پدرشون معلوم نيست كيه. البته حجاب تنها عامل نيست اما ميتونه مهمترين عامل باشه اونم بشرطي كه درست اجرا بشه، ابزار نباشه و بهمراه مكملهاي ديگه اي مثله صداقت اجرا بشه.
صداقت يه اصله. هيچكس نمياد بگه من راستگويي رو چيز مهمي نميدونم. صداقت خيلي مهمه و بنظر من مهمتر از اون اينه كه اگه كسي دروغي گفت(مثلن مصلحتي) حداقل پيش خودش اونقدر به راستگويي اعتقاد داشته باشه كه بتونه بخودش جرأت بده كه وقتي بهش گفتن ما فهميديم تو دروغ گفتي، بگه آره بخاطر فلان مصلحت، يا بگه اصن خالي بستم و عذرخواهي كنه.

jimmi

عضو جدید
اما سؤالم: فكرنميكنيد سؤالي مهمتر از سؤاله دوسته خوبمون مهرشاد وجود داشته باشه؟!
سؤاله من اينه: چرا بحث درباره موضوعي مثله حجاب(و لزوم و يا عدم لزوم اون و كلاً آزاديهاي جنسي) بين مردم ما موضوعه داغتريه تا بحث درباره موضوعي مثله صداقت؟
سؤالم اين نيست كه بي حجاب بدتره يا دروغگو! سؤالم اينه كه من و شما اگه مخالف حجاب اجباري باشيم و بگيم صداقت چيزه مهمتريه، خب بايد روي كدوم بيشتر هزينه كنيم و براش مايه بذاريم. روي اينكه به جامعه اثبات كنيم حجاب اجباري خوب نيست؟ يا روي اينكه به آدماي جامعه(ازجمله خودمون) بفهمونيم صداقت خوبه؟
بنظر من اين يه درده بزرگتريه كه تو جامعه ما هركسي حاضره بخاطر پافشاري روي نظر مخالف خودش با حجاب، عليرغم همه محدوديتها نظرشو حتي با وضع ناجور خودش به نمايش بذاره و هزينش رو هم بپردازه، باتمام وجود به نظر خودش اعتقاد داره و همه جا ازش دفاع ميكنه. اما اين اعتقاد و مايه گذاشتنه رو هرگز درمورد صداقت تكرار نميكنه و خيلي از ماها حتي دروغ نگفتن برامون به يه اعتقاد تبديل نشده، چه برسه به اينكه بخوايم براي ترويجش و پايبند بودنه جامعه و خودمون بهش، مايه بذاريم و سرش بحث كنيم.
تو همين دنياي كوچيك خودمون اگه من يه تاپيك بزنم "راستگويي يا دروغ؟" آدماي بيشتري شركت ميكنن يا بگم "حجاب يا بي حجابي؟" ؟
براي من اين يه درده بزرگه... دردي مهمتر از جوابه سؤاله دوستمون كه ميپرسن "بي حجاب بدتره يا دروغگو؟"

آخرین ویرایش:

گلبرگ نقره ای

کاربر ممتاز
پرنده جون نقره ای ،راست میگی ولی فعلا بحث سر چیز دیگس،در مورد این یه تاپیک دیگه ردیف میکنیم.....
خب دوسي عذر مي خوام اگه بي ربط حرف زدم
اما از اين چندتا تايپكي كه خوندم
منظور من هم بدحجابي و جلف بودن بود
كسي كه با ظاهري ساده و باوقار ظاهر مي شه خيلي بهتر از يه فرد با حجابه كه رفتاراي ناشايست داره
كساني هستند كه به حجاب معتقد نيستند اما از گناهان كبيره دوري مي كنند و ظاهري آرام دارند
كينه ورزي و دورويي در رفتاراشون به چشم نمي خوره
و به مردم زيادي كمك مي كنن
اما اعتقادي به حجاب ندارند
و من فكر مي كنم بهتر باشه هر كس براساس باورهاي درستش عمل كنه
اما خودم هنوز مرزهاي حجاب رو نمي شناسم
اما
طبق سوال دوستمون jimmi
روي اينكه به جامعه اثبات كنيم حجاب اجباري خوب نيست؟ يا روي اينكه به آدماي جامعه(ازجمله خودمون) بفهمونيم صداقت خوبه؟
به نظرم بايد بيشتر ترويج صداقت داشته باشيم
تا مسائل اينطوري قابل حل باشه

moji_arch

عضو جدید
ما باید توی نشون دادن شخصیت خودمون صداقت داشته باشیم
اگه همه این مساله رورعایت کنن خیلی از سوء تفاهم ها حل میشه

شخصیت بیشتر از لباس به رفتاره
باید از خودمون شروع کنیمکه روی ظاهردیگران قضاوت نکنیم
چون واقعا ظاهر ملاک نیست
شخصیت آدم هاست که مهمه

حجاب یه چیز ظاهریه ولی صداقت بر میگرده به شخصیت ادمها
حجاب روی برداشت اولیه از یه نفر شاید تاثیر بذاره ولی در نهایت شخصیت آدمه که باعث قضاوتمون نسبت به آدم ها میشه

منم به این موضوع رسیدم که دروغ توی کشور ما خیلی زیاده
یه امر عادیهبدون کوچکترین عذاب وجدان یا ناراحتی:razz:
چون شخصیت خودشون رو اونجور که هست قبول ندارن و میدوونن مشکل دارن ولی حاضر به اصلاح نیستن

من دوستانه زیادی داشتم با دین های مختلف دین هایی که اسلام دستخورده ی امروز میگه نجس هستن!!!ولی دروغگو تر از شیعه ی خودمون ندیدم
اینوبه جرات میگم

sara-afshar777

عضو جدید
سلام، ایول که نرفتی!

خب من هم این رو جلف نمی دونم اما چه کنیم تو کشور ما بیشتر به ظاهر آدما توجه می کنن تا به عقاید اون یا حتی شخصیتش .......
من دروغ رو بدتر از همه می دونم
یه بارم تو پست های قبلی گفتم من اگه بفهم یه خانوم با حجاب هست ولی عفیف نیست و زیر اون حجابش خودشو قایم کرده یه جورایی باهاش دشمن میشم ( دست خودم نیست ) احساس می کنم داره به شعور من توهین می کنه
اما خیلی وقتم شده با خانومی که اصلا ظاهر درست حسابی نداره خیلی خودمونی شدم
چرا؟
به خاطر صداقتش به خاطر بی شیله پیله بودنش ...
اما حجابی که الان دارن ازش دم می زنن درواقع نه برای ارزش گذاری برا خانوما بلکه بیشتر برا تبلیغ سیاست خودشون به دنیا
حرفمو قبول ندارین تو همین گوگل به صورت انگلیسی بنویسید hijab ببینید چیا که براتون نمیاره به خصوص تصاویر خیلی مسخره ای از حجاب میاره
حجاب تو کشور ما یه نماد نه یه ارزش
حجاب تو کشور ما ابزار سرکوب خانوما هست ابزاری جهت راحت تر سو استفاده کردن از خانومایی هست که با این تفکر مخالفن ....( خیلی راحت اسم بد کاره روش می زارن و .......)

شیوای معمار

عضو جدید
به نظر من این که تو کشور ما مردم زیاد دروغ می گن یا کارهای دیگه بیشتر به فرهنگ مردم ربط داره...کاری هم به دین و مذهب نداره...
بد حجابی و یا جلف بودن هم به شخصیت یک دختر یا خانم بستگی داره...ممکنه یک دختر با وجودی که حجابش رو به طور کامل رعایت نمی کنه شخصیت والایی داشته باشه که از رفتارش مشهوده...به نظر من همه چیز به اعتقادات و فرهنگ اون فرد بستگی داره.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بي حجابي نيز خود يك دروغ بزرگ است
اسلام ميگويد : عفاف ديوار به ديوار حجاب است

ولي بي حجاب ؛ به زبان بي زباني وبه دروغ ميگويد :
خير ..........بي حجابي سر انجامش پاكي وعفت وامنيت است

سلام القا واغوا !!!!!!

~Bahar~

عضو جدید
این دو مقوله کاملا بی ارتباطبند...صداقت و راستگویی جزو ارزشهای بشریه که در تمام زمانها و مکانها وجود داشته وداره...در حالی که حجاب یه ارزش تحمیلیه در ایران...من به شخصه به عنوان به دختر هیچ اعتقادی به حجاب نداشته و ندارم و اونو یه توهین به شعور و شخصیت زن میدونم...خوتو بپوشون و تو یه گونی محبوس کن چون جنس مخالف بی اراده است و اختیار اعمال و رفتار خودشو نداره؟ مگر نه اینکه همه ما چه مرد و چه زن مسئول رفتارهای خودمون هستیم؟

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بي حجابي نيز خود يك دروغ بزرگ است
اسلام ميگويد : عفاف ديوار به ديوار حجاب است

ولي بي حجاب ؛ به زبان بي زباني وبه دروغ ميگويد :
خير ..........بي حجابي سر انجامش پاكي وعفت وامنيت است
دوست عزیز.بی حجابی یک نوع دروغ بزرگ است یا حجاب اجباری؟
حجاب اجباری یعنی این که مردان یک جامعه بقدری ضعیف النفس هستن که حکومت مجبور به اجباری کردن حجاب شده.من می گم این دروغه!
ما بقدری اراده داریم که بتونیم هواهای نفسانی خود رو کنترل کنیم.اگر شما نمی توند،مشکل دارید!
حجاب یه امر شخصیست!
تو هیچ جای قرآن هم نیومده که حتماً چادر سرتون کنید یا با یه چشم بیاید بیرون.زن و مرد باید برابر باشن.اگر خانوم ها باید چادر رو رو سرشون تحمل کنن،آقایونم باید مثل عربا ردا و امّامه به تن کنن!
درضمن اینم خاطر نشان بشم که اگر یک چشم ناپاک باشه،می تونه حتی از پشت چادر هم گناهشو انجام بده.به حجاب نیست.
شما این سوال منو جواب بده لطفاً:عفاف یعنی چی و اگر تو جامعه ای کسی چشم ناپاک نباشه، چرا باید حجاب وجود داشته باشه؟
یه نصیحت:کمتر چشت پی ناموس افراد باشه.بد می بینی!
سلام القا واغوا !!!!!!
:whistle:[quote

بالا