بی‌ مذهب‌ترین کشورهای جهان

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اینکه در زمان محمد ص چه وضعی بوده .نمیخوام وارد بشم و حدقل میدونم در زمان حکومت محمد ص حداقل پیشرفتی نداشته و عمرش هم جواب نمیده.
اینکه در گذشته شرق پیشرفته تر بوده و عرب های تمدن های پیشرفته مثل مثل و ایران و رم را تصرف کردند که شکی توش نیست.
ولی ایا مثلا حکومت عمر و مامون عباسی مذهبی و اسلامی بوده یا خلیفه ای و پادشاهی؟؟؟؟؟
این ها هیچکدوم حکومت مذهبی به طور کامل نبودند.

متاسفانه در حکومت های مذهبی خط قرمز های بسیاری وجود داشته.
شما در نظر بگیر که تو همین چند سال پیش و همین الان در بسیاری از جاهای اسلامی زن ها اجازه فعالیت و تحصیل و کار نداشتند.
این یعنی حذف 50 درصد جامعه و از بین رفتن استعداد و عدم پیشرفت.
یکی دیگر از چیزهای مذهب داره این هست که بیشتر مردمش را به زندگی دنیوی تشویق نمیکنه .

اخه با زمان خوده پیامبر که نمیتونی مقایسه کنی ! اکثرش به جنگ بوده و اینکه یهو که پیشرفت شروع نمیشه ! ولی کسایی که واقعا مسلمون بودن اون موقع خیلی بیشتر از الان بوده . خیلی دانشمندای بزرگ داریم که به مسلمون بودنشون افتخار میکنن !! ابو علی سینا مثلا !! اسلام کجا بسته بوده دستشو ؟! چه خط قرمزی برای پیشرفتش مشخص کرده بوده ؟! بزرگترین پزشک زمانه خودش بود . اگه دین مانع پیشرفت بود میتونست به این درجه برسه ؟ پایه علم امروزی رو دانشمندای مسلمون پی ریزی کردن ( تر هز رشته ای ) !! واقعا اسلام دسته اینارو بسته بوده ؟!
اصلا اینکه سیاست مدارا چجوری بودنو ول کن !! اخه حکومت کسی که که جایگاهش غصبیه که اصلا مشروعیت نداره ! بعدم ظهور دانشمندای مسلمون و پشیرفت جامعه اسلامی به اینکه خوده خلیفه چیکار میکرده مربوط نمیشده !!

سمیه خانوم خوب گفتن فک کنم داری اسلام و قوانینشو با عملکرد سیاست مدارا میسنجی

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم شما شناخت درستی از اسلام ندارین....اسلام و قوانینش رو با عملکرد سیاستمداران و عالم سیاست نسنجید...
دلیل پیشرفت کشورهایی که شما گفتین بی دینی نیست..بلکه آزادی اندیشه و تفکر هست واینکه تخصص هیچکس به خاطر تفکراتش نادیده گرفته نمیشه..درکشورهای پیشرفته شما میتونین مهم ترین مهندس یه شرکت باشین بدون اینکه کوچکترین اهمیتی داشته باشه که در مورد بقیه مسائل چطور فکر میکنید!

من این را در جواب اون نفر دادم چون فرق میکرد.
چون 2 موضوع هست.
اینکه حکومت های مذهبی باعث عدم پیشرفت میشوند و دیگری اینکه کشورهای که مردمش پیشرفته تر هستند تعداد بی دین ها در اکثریت هستند..

ولی در کل میتون بگم که شما همین سوئد را فرض کن.ایران هم فرض کن.
پیشرفت اون جوامع از 100 سال پیش شروع شده.
در جامعه مذهبی ایران تا همین 30 سال پیش تعداد زنهای تحصیلکرده و شاغل چقدر بود؟/
ولی در جامعه بی دین سوئد که نه فرد مذهبی هست و نه حکومت.
هیچوقت مانع پیشرفت چه از خانواده و چه از حکومت وجود نداره.
در این جامعه خط قرمزی وجود نداره.در این جامعه به کسی توصیه نمیشه که اخرت مهمتر هست و هر چی سختی در این دنیا بکشی برایت بهتر هست .
حالا به قول شما اسلام چیز دیگری هست.ولی من میگم بر فرض که اسلام چیز دیگری هست.ولی الان مردم جامع و حکومت ها به اون اسلامی که شما میگید رسیدند؟؟؟؟؟؟

شما در نظر بگیر اون موقع که اروپا داشت پیشرفت میکرد.تو. ایران ما شیخ فضل الله نوری به خاطر مدرسه رفتن زن ها پدر دنیا را داشت در میاورد.
اگر مردم ایران لائیک بودند.وقت و خرجی که روی مراسم مذهبی میکرد را برای پیشرفت جامعه استفاده میکردند.پیشرفت قابل توجه ای بوجود میامد.

tm-civil

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازتون من راجب جمله به جمله حرفاتون نظر شخصیمو بگم چون نمیشه ادعا کرد که حرفی که من میزنم از دیدگاه اسلامیه!!

من این را در جواب اون نفر دادم چون فرق میکرد.
چون 2 موضوع هست.
اینکه حکومت های مذهبی باعث عدم پیشرفت میشوند و دیگری اینکه کشورهای که مردمش پیشرفته تر هستند تعداد بی دین ها در اکثریت هستند..
یه سوال؟
شما واقعا راجب تمدن اسلامی تحقیق کردین؟؟
واقعا باید بین عرف و شرع تفاوت قائل شد
من یه مثالی میزنم که دست آویز اکثر خانوما واسه دین گریزیه
میگن چرا دیه خانوم نصف مرده
یه جواب ساده که به عقل میرسه اینه که خب بابا اون بنده خدا که مرده (منظور آقایون دور از جون البته:دی) دیگه پول دیه رو که با خودش نمیبره اون دنیا
میرسه به خونواده ش
میبینید که یه حکمی که خیلی به نظر تبعیض آمیز میاد در واقع نشان از نکته سنجی دین داره

یه نکته دیگه هم که هست اینه که باز اشتباه نکنید
شما دین رو در چه میدونید؟؟
تو اینکه یکی بگه من مسلمان هستم یا من مسحی هستم؟؟؟؟؟؟
نه
وقتی یکی یه حریمی دور خودش میپیچه و خط قرمزی داره
مثلا میگه من دروغ نمیگم
من دزدی نمیکنم
من فلان و بهمان نمیکنم
این خودش ینی گرایشات مذهبی داره
در ضمن کی میتونه منکر این بشه که مسیحیت تو اروپا خیلی طرفدار داره
متاسفانه مردم دینداری رو فقط تو حجاب و روابط جنسی میدونن در حالی که مذهب ورای این بحثاست

ولی در کل میتون بگم که شما همین سوئد را فرض کن.ایران هم فرض کن.
پیشرفت اون جوامع از 100 سال پیش شروع شده.
در جامعه مذهبی ایران تا همین 30 سال پیش تعداد زنهای تحصیلکرده و شاغل چقدر بود؟/
ولی در جامعه بی دین سوئد که نه فرد مذهبی هست و نه حکومت.
هیچوقت مانع پیشرفت چه از خانواده و چه از حکومت وجود نداره.
در این جامعه خط قرمزی وجود نداره.در این جامعه به کسی توصیه نمیشه که اخرت مهمتر هست و هر چی سختی در این دنیا بکشی برایت بهتر هست .
بر میگرده به همون بحث بالا
تعریف دین چیه؟؟
خط قرمز دین چیه؟
شما بگید خط قرمز دین چیه تا جوابمو بدم(نظر شخصیم!!!!)
حالا به قول شما اسلام چیز دیگری هست.ولی من میگم بر فرض که اسلام چیز دیگری هست.ولی الان مردم جامع و حکومت ها به اون اسلامی که شما میگید رسیدند؟؟؟؟؟؟
با اجازتون یه سوال دیگه بپرسم تا دقیقا بفهمم منظور شما چیه و یه موقع کج فهمی صورت نگیره
شما فک میکنید الان جامعه ما اسلامیه؟
ینی قوانین دینی پیاده میشه؟؟
شما در نظر بگیر اون موقع که اروپا داشت پیشرفت میکرد.تو. ایران ما شیخ فضل الله نوری به خاطر مدرسه رفتن زن ها پدر دنیا را داشت در میاورد.
اگر مردم ایران لائیک بودند.وقت و خرجی که روی مراسم مذهبی میکرد را برای پیشرفت جامعه استفاده میکردند.پیشرفت قابل توجه ای بوجود میامد
دیدین اروپاییا چقد به جشن هاشون اهمیت میدن؟؟؟
مثلا هالویین
کریسمس
ولنتاین
و.....
میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون از نظر علم روانشناسی اثبات شده که تو جامعه باید افت و خیز رخ بده
باید روح جمعی جامعه تهییج بشه تا جامعه از سکون خارج بشه
بررسی کردن دیدن روابط اجتماعی بدون این مسائل کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه و کم کم جامعه به زوال میره
شنیدین که بنیای خانواده تو اروپا از بین داره میره و این یه نگرانیه بزرگه
دیدین اوباما با خانوم بچه هاش میره دریا؟؟؟؟:دی
.
اسلام هم همینو تو خودش برنامه ریزی کرده
ینی یه روز عید و شادی
یه روز غم ه و عذا
موافقید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.

بالا