مرسی عزیز دلم عالیییییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووود.....;)
wwwparvane عضو جدید کاربر ممتاز Jul 20, 2013 #31 مرسی عزیز دلم عالیییییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووود.....
taniyel عضو جدید Jul 20, 2013 #35 wwwparvane گفت: مرسی عزیز دلم عالیییییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووود..... کلیک کنید تا باز شود...
wwwparvane گفت: مرسی عزیز دلم عالیییییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووود..... کلیک کنید تا باز شود...
taniyel عضو جدید Jul 20, 2013 #36 محمد حسین ک گفت: سلام تینا جون مرسی واقعا بی نظیره. در زندگــــــــــی سه چيز باز نميگردد: زمان،كلمات و موقعيتها. سه چيز نبايد از دست برود: آرامش،اميد و صداقت. سه چيز قطعي نيست: رؤياها،موفقيت و شانس. و سه چيز از با ارزش ترينهاست: عشق،اعتماد به نفس و دوستان واقعي. کلیک کنید تا باز شود...
محمد حسین ک گفت: سلام تینا جون مرسی واقعا بی نظیره. در زندگــــــــــی سه چيز باز نميگردد: زمان،كلمات و موقعيتها. سه چيز نبايد از دست برود: آرامش،اميد و صداقت. سه چيز قطعي نيست: رؤياها،موفقيت و شانس. و سه چيز از با ارزش ترينهاست: عشق،اعتماد به نفس و دوستان واقعي. کلیک کنید تا باز شود...
taniyel عضو جدید Jul 20, 2013 #39 pahlevoon 70 گفت: مرسی به توو خانوم خیلییی باحال بود کلیک کنید تا باز شود... ممنون از اینکه خوشتون اومد
pahlevoon 70 گفت: مرسی به توو خانوم خیلییی باحال بود کلیک کنید تا باز شود... ممنون از اینکه خوشتون اومد
suniya2012 عضو جدید Jul 20, 2013 #40 “مدارا” بالاترین درجه قدرت و “میل به انتقام” اولین نشانه ضعف است . . . . . .