بچه های معماری یکم فعال شید بابا الان میبازیم هاااا... روی این شیمی هارو کم کنید
چشم ما خودمونو مدیون نمیکنیم.......باشه, به قول اقا شهرام پس مدیونین اگه توی فضای معماری فعالیت کنین
![]()
بابا سهلاااااااااااااااااااااااام سیمی دوتا بیستله...هولاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
خودم هباتو دالم غمت نباسه پسل...هیس کی اینجا جل ات نداله به غیل سیمی به سیز گیگه ایی رای بدهچه کنم که نمی فهمم نتیجه نهایی چی میشه ولی سعی می کنم بیام ببینم.
واسم پیام بذار ما برنده شدیم یا نه.
راستی خیلی خیلی مواظب اینجا باش
اینجا رو سپردم به خودت.
خداحافظ دوستان
اینو نگین چی بگین!!!!!
فقط شرمنده ی بچه های نفت و معدن و بقیه رشته ها شدیم چون اگر بجای فناوری مواد عمران و .. این رشته ها رو میذاشتیم بیشتر از این حرفا رای میاوردن...
آخه 4 تا!!!!!!!![]()
به افتخار پیام آور صلحتا حالا که برنده ماییم یعنی معماریا
ولی در اصل همه ی رشته ها برنده اند چون علم رو به هرچیزی ترجیح دادن
پس به همتون تبریک میگم![]()
خودم هباتو دالم غمت نباسه پسل...هیس کی اینجا جل ات نداله به غیل سیمی به سیز گیگه ایی رای بده...خیالت لاحت
zendeh bad me'mariسلام همیشه فعالیت و صمیمیت در رشته معماری معنی میشه پس زنده باد دنیای معماری.
نی نی شیرتو نخوردی زده به سرت برو بخواب افرینهولااااااااااااااااااااااااااا سیمی 100 معمالی (سولاخ) 99 بابا سهلام تجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسم مث همیسه بابا سهلام بلنده میسه![]()
باسه بابا سالنگ آقا..باسه..نی نی بغز کلد..پس الکی میدفتی نی نی رو دوس دالیسلام همیشه فعالیت و صمیمیت در رشته معماری معنی میشه پس زنده باد دنیای معماری.
نخیلم هه هه سیمی سه تا بیستلههههههههههههههههههههههههههنی نی شیرتو نخوردی زده به سرت برو بخواب افرین![]()
ا ا نی نی ساعت یکه ها مگه مامانیت نگفته ساعت که9 شد......بوس لالا. صبح که بیدار بشی معماری 10 تا جلو میزنهنخیلم هه هه سیمی سه تا بیستلهههههههههههههههههههههههههه
هولاااااااااااااااااااااااااا بابا سهلام تجاییییییییییییییییییییییییی/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به همین خیال باس فت کلدی هه هها ا نی نی ساعت یکه ها مگه مامانیت نگفته ساعت که9 شد......بوس لالا. صبح که بیدار بشی معماری 10 تا جلو میزنه
آفلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییندیگه مهندسی شیمی زودتر به 100 رسید نظر سنجی تمومه مهندسی شیمی پیروز شد!