نگاری جونم خیلی بامزه بود...
اینم چایی... بخورین تا از دهن نیفتاده..
![]()
![]()
![]()
اینم قهوه...[/QUOTEچقدر الان قهوه لازمم
سيلامممممممممم برو بچ
وووووووووويييييييييي چش ما رو دور ديدين چه بخور بخوري راه انداختين ها:دييييييي![]()
یه اصفهانیه رو به جرم قتل زن و مادر زنش داشتن محاکمه میکردن! قاضی بهش میگه: شما مظنون به قتل همسرتون توسط ضربات چکش هستید! یهو یکی از افراد بسیار محترم جامعه از پشت دادگاه داد میزنه: ای کثافت بی شرف! دوباره قاضی میگه: در ضمن شما مظنون به قتل مادر زنتان با ضربات چکش هم هستید! دوباره اون فرد محترم میگه: ای آشغال کثیف! قاضیه این دفعه دیگه عصبانی میشه و میگه: آقای فرد محترم جامعه! میدونم که به خاطر این بی رحمی و جنایت چقدر از این آقا بدتون میاد، اما اگه یک بار دیگه از این حرفای رکیک بزنین ناچار میشم که از دادگاه اخراجتون کنم! فرد محترم میگه: مساله این نیست که ازش بدم میاد، مشکل اینه که من 15 ساله که همسایهی اینام و در طی این 15 سال هر وقت خواستم ازش چکش قرض بگیرم، گفته که ما چکش نداریم![]()
یه اصفهانیه رو به جرم قتل زن و مادر زنش داشتن محاکمه میکردن! قاضی بهش میگه: شما مظنون به قتل همسرتون توسط ضربات چکش هستید! یهو یکی از افراد بسیار محترم جامعه از پشت دادگاه داد میزنه: ای کثافت بی شرف! دوباره قاضی میگه: در ضمن شما مظنون به قتل مادر زنتان با ضربات چکش هم هستید! دوباره اون فرد محترم میگه: ای آشغال کثیف! قاضیه این دفعه دیگه عصبانی میشه و میگه: آقای فرد محترم جامعه! میدونم که به خاطر این بی رحمی و جنایت چقدر از این آقا بدتون میاد، اما اگه یک بار دیگه از این حرفای رکیک بزنین ناچار میشم که از دادگاه اخراجتون کنم! فرد محترم میگه: مساله این نیست که ازش بدم میاد، مشکل اینه که من 15 ساله که همسایهی اینام و در طی این 15 سال هر وقت خواستم ازش چکش قرض بگیرم، گفته که ما چکش نداریم![]()
قهوه قهوه قهوه! چقدررررر دلم الان قهوه می خوادسیلااام...
بیا شمام...
نگار جون که قهوه میخورن
3 تا چایی هست...
نمیدونم این آقو سعید کجا پیچوند رفت...
بوگو چی میخوای برات بیارم...
سیلااام...
بیا شمام...
نگار جون که قهوه میخورن
3 تا چایی هست...
نمیدونم این آقو سعید کجا پیچوند رفت...
بوگو چی میخوای برات بیارم...
بی مزه........:دی
سلام مریمی
خوب شد اومدی
کاش امشب اینجا شلوغ شه
دلم گرقته
با مزه بود کهبی مزه........:دی
چاخ میشییییی ها!مخسي مهربون![]()
منم قهوه بي زحمت با نون خامه اي![]()
![]()
مریم جونی نون خامه ای کالریش خیلی بالاستا...
بیا واست شیرینی رژیمی گرفتم...
http://www.leemoo.ir/CPanel/Admin/Image/نان رژیمی_F196_thumb.jpg
مخسي عزيزم
نبينم دلت بگيره نگاري
وااااااای چه قهوه ای! من دلم مب خوادددد![]()
مریم جونی نون خامه ای کالریش خیلی بالاستا...
بیا واست شیرینی رژیمی گرفتم...
![]()
نه نیسنه حواسم هـــ :دي
بلي بلي بفرماييد تو حالا دم در بده :ديبه به چ کرسی خوبی...
هم قصه میگن هم خوراکی
و 100البته 1 جای گرم......
سلام........من هم اومدم:دي
بچه ها من طاقتم نمیاد! یه 5 مین میرم قهوه درست میکنم میاااام شلوغ کنین تا بیامخب پس شلوخ شد دیگه...
نگاری نبینم دلت بگیره هاااا...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |