اول تعریف کن کپسولی چیه؟!!چشمم روشن!! حالمم خیلی خوبه .. چرا 4 متر اونطرفتری ... میترسی؟ نترس کپسولی جای تو نمیندازم...

!/! کوش؟!!جای !/! بندازم خوبه![]()

اول تعریف کن کپسولی چیه؟!!چشمم روشن!! حالمم خیلی خوبه .. چرا 4 متر اونطرفتری ... میترسی؟ نترس کپسولی جای تو نمیندازم...
!/! کوش؟!!جای !/! بندازم خوبه![]()
کبریتای بی خطر بی خطره....امتحان کردم ....با خطر و بی خطر نداره، همش خطرناکه، خطر داره حسن، خطرناکه ...
ای شکر خدا بد نبوده، فقط این برادرای زحمتکش نیروی انتظامی اگه امروز میرفتن مرخصی که استراحت کنن، دیگه کلی خوبه خوب میشد ...![]()
!/! کوش؟!!![]()
فکر کنم بردنش بیمارستان....!/! کوش؟!!![]()
جدی نگیر حالش خوش نیست...خلی معذرت میخوام، مگه نوشافرین خانوم لولو خورخوره تشریف دارن که ازشون بترسم؟![]()
خلی معذرت میخوام، مگه نوشافرین خانوم لولو خورخوره تشریف دارن که ازشون بترسم؟![]()
اول تعریف کن کپسولی چیه؟!!
!/! کوش؟!!![]()
همینجام
چه زود مرخص شدی...![]()
فکر کنم بردنش بیمارستان....![]()
چه زود مرخص شدی...![]()
ببین کافیه یه لحظه نباشی...! چه چیزا که ... :دیفک کنم ترسید که منفجر شه، فرار کرد.
همیشه میگن از اون نترس که های و هوی دارد از اون ....
آره داداش...
حالا فردا که اومدن به جرم همکاری در ایجاد رعب و وحشت دستگیرت کردن، بعد نگی که چطور شد که ایطور شد...
کپسولی رو میخوای بدونی برای چی؟
کبریتای بی خطر بی خطره....امتحان کردم ....
اگه زودتر میگفتید حکم مرخصی همشونو امضا میکردم![]()
ببین کافیه یه لحظه نباشی...! چه چیزا که ... :دی
![]()
یجورایی معلومه، طفلکیییییییی ...جدی نگیر حالش خوش نیست...
امروز جات خالی از بالا پشت بوم پرتش کردم پایین...انقد باحال بود!
فکر نمیکردم زنده بمونه![]()
فردا باید ببریمش دکتر...حالش اصلا خوب نیست طفلی![]()
![]()
![]()
جان؟ ببین ما خومون همه رو دستگیر میکنیم اینجا، نکنه یادت رفته من اینجا چه سمتی دارم ها؟ واقعا فکر کنم از ارتفاع افتادی کلا همه چی یادت رفته داری هزیون میگی ...همیشه میگن از اون نترس که های و هوی دارد از اون ....
آره داداش...
حالا فردا که اومدن به جرم همکاری در ایجاد رعب و وحشت دستگیرت کردن، بعد نگی که چطور شد که ایطور شد...
کپسولی رو میخوای بدونی برای چی؟
فک کنم ترسید که منفجر شه، فرار کرد.
اوهوم
اگه یه لحظه دیر تر میومدم
حلوامو هم خورده بودن...
یعنی میگی نمیخواستی مرخص بشی؟ اذیت میشدی تو بیمارستان که.....خودت میبری بیمارستان
خودت هم مرخص میکنی...
ببین کافیه یه لحظه نباشی...! چه چیزا که ... :دی![]()
پیرزن ؟؟؟؟اااا، به سلامتی، خیلی ممنون ...
ببین حالا که اینجایی، اگه میخوای کمک کنی فقط برو دم در، بپا این مدیر پیره کیه، که همیشه هم در کمینه، اسمش چی بود؟ آهان، این پیرزنه آرامش، اینطرفا پیداش نشه، وگرنه حسابم با کرام الکاتبینه ...
بجاش یه بسته ی کامل بهت کبریت بی خطر میدم ...![]()
یجورایی معلومه، طفلکیییییییی ...
جان؟ ببین ما خومون همه رو دستگیر میکنیم اینجا، نکنه یادت رفته من اینجا چه سمتی دارم ها؟ واقعا فکر کنم از ارتفاع افتادی کلا همه چی یادت رفته داری هزیون میگی ...![]()
ببین محمد صادقم فهمیدیجورایی معلومه، طفلکیییییییی ...
جان؟ ببین ما خومون همه رو دستگیر میکنیم اینجا، نکنه یادت رفته من اینجا چه سمتی دارم ها؟ واقعا فکر کنم از ارتفاع افتادی کلا همه چی یادت رفته داری هزیون میگی ...![]()
ببین محمد صادقم فهمیدتو اصلا حالت خوب نیست :دی![]()
یعنی میگی نمیخواستی مرخص بشی؟ اذیت میشدی تو بیمارستان که.....
قدر نمیدونی ... اگه یه شب بمونی اون وقت متوجه میشی چه لطفی کردم مرخصت کردم....
.
نبایدم یادت بیاد! اگه یادت میومد عجیب بود! توقع داری از اون بالا بیفتی، بعدم همه چی رو یادت مونده باشه؟ نمیشه که!از ارتفاع ؟!! یادم نمیاد ولی اینو مطمئنم که از خواب افتادم![]()
شب بخیرشب همگی بخیر![]()
شما هم ارور 503 رو دارین؟
شب همگی بخیر
خودش پی برد! کاملا مشخصه...هرکی ببیندت به همین نتیجه میرسه!تو بهش گفتی دیگه :دی
حلوای شما رو که نه!نکنه تو هم حلوا دوس داری؟
آره دلم برای ارور تنگ شده بودشما هم ارور 503 رو دارین؟
چقد طول کشید اینو بنویسی؟!!شب همگی بخیر![]()
شبت بخیر عزیزممنم شب بخیر
خوابای خوب خوب ببینید
![]()
شبت بخیر عزیز ...شب همگی بخیر![]()
حالا خوتونو ناراحت نکنید.... خوشحالی فروش خوب رو از دست میدینآره، منم همین ارور رو داشتم ...
ایلعنت به این ارور ، کلی پشتش بودم ...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |