milad36
عضو جدید
حالا اگه ناراحتم كه نشدم هي بگيد تا اين احساس بهم دست بده!آبجی جون من بیخیال, چرا ناراحت شدی؟
داداش من که گفتم شوخی بود, چرا ناراحت شدی؟
![]()
حالا اگه ناراحتم كه نشدم هي بگيد تا اين احساس بهم دست بده!آبجی جون من بیخیال, چرا ناراحت شدی؟
داداش من که گفتم شوخی بود, چرا ناراحت شدی؟
![]()
نه آبجي گفتم كه ناراحت نشدم ،
اگه معني اون جمله اي هم كه «ات آجي» و«جريل و...» داشت رو مي فهميدي مي دونستيد كه ناراحت نشدم و باز هم باهاتون مزاح كردم و كلي مي خنديديد![]()
آرش جون يادمه يه ربع پيش يه حرفايي در مورد اينكه چايي مي خواي بياري يا نمي دونم قهوه يا...
آرش جون يادمه يه ربع پيش يه حرفايي در مورد اينكه چايي مي خواي بياري يا نمي دونم قهوه يا...
هنوزم رو حرفت هستي!
I hope see you in eairly! BYE
I hope see you in eairly time! BYE
اهه چه معنی داره تو تالار ادبیات اینجوری میحرفین خب
فارسی را پاس بداریم در تالار ادبیاااااااااااااات همی(با صدای اون آقاهه که توی tv شعر میخونه یه کم صداش پیره بخوانید)
كسي هست؟کسی نیست؟
یاسیمنگولا, رفتی پیش منگول؟ از طرفه من به شنگول هم سلام برسون
داداش داری درس می خونی؟موفق باشی
آبجی آزی, کجایی ؟رفت مایکروسافت به داماد جون سر بزنی؟
![]()
كسي هست؟
تو اين وقته شب زير كرسي چيكار ميكني؟
برو بخواب ديگه بچه
مثل اينكه براي توهم مثل مقصود بايد اسم بذارم
شب خوش![]()
سلام ؛نه مثل اينكه خداحافظ!كسي هست؟
تو اين وقته شب زير كرسي چيكار ميكني؟
![]()
سلام ؛نه مثل اينكه خداحافظ!
داداش چرا اينجا هم مثل همه جا سرده؟ نكنه شبكه ها يخ زده؟!چرا همه چیزو باید دو بار بگم,خوب هستم
دارم برای منقل ذغال می آرم
اسمش چیه؟
شب خوش![]()
نه خوب نیستم. کرسی گرمه؟
...علیکم![]()
خوبی؟ زود بیا زیر کرسی که خیلی سرده![]()
وعليك ،خدا رو شكر خوبم مر30سلام بر داداشه 2000 چهرهخوبی؟ خوشی؟ لابد سلامت هم هستی
چرا دیر کردی؟ مجبور شدم این وقته شب برم از جنگل هیزم بیارم بریزم زیر منقله کرسی![]()
داداش چرا اينجا هم مثل همه جا سرده؟ نكنه شبكه ها يخ زده؟!
اينجا كه نا سلامتي زير كرسيه!
نه خوب نیستم. کرسی گرمه؟
بدك نيست ،بهتر ميشه اگه زحمت بكشي دو تا چايي اي ،قهوه اي ، يا نسكافه داغ بياري!نه خوب نیستم. کرسی گرمه؟
وعليك ،خدا رو شكر خوبم مر30
چه خبر؟ خودت روبرايي؟
چرا خودت زحمت كشيدي ،ندا مي دادي نوچه ام رو مي فرستادم مياورد
مگه ياسي خوشه چنده اين همه اسراف ميكنه!نه داداش , یاسی در و باز گذاشتصد دفعه بهش گفتم بیخود گرما رو حدر تده
![]()
مگه ياسي خوشه چنده اين همه اسراف ميكنه!
به ما كه رسيد آسمون تپيد! تنبلي نكن پاشو كاره خودتهمن با این حالم پاشم پذیرایی کنم :دی
امشب مریضم باید خودتون زحمتشو بکشید دیگه
امشبو بی خیال شو. سرعتم افتضاحهبه ما كه رسيد آسمون تپيد! تنبلي نكن پاشو كاره خودته
ببين داداش آرش هم خسته شده هيزم آورده ، پاشو فقط يادت باشه توش نبات بندازي + دارچين
بگو عيب نداره امشب كه آبجي آزاده نيست ،خوشه اون مال تو !بهش خوشه ندادن , به خاطره همین لج کرده![]()
حالم بده و سرعتم افتضاحه و ... لابد 2 دقيقه بعد ميگي دمپايي پام نيست و نمي دونم كبريت خيسه ووووووامشبو بی خیال شو. سرعتم افتضاحه
ایشاالله دفعه بعد میارم
نوچ , آزی جون الان میادبه ما كه رسيد آسمون تپيد! تنبلي نكن پاشو كاره خودته
ببين داداش آرش هم خسته شده هيزم آورده ، پاشو فقط يادت باشه توش نبات بندازي + دارچين
امشبو بی خیال شو. سرعتم افتضاحه
ایشاالله دفعه بعد میارم
بگو عيب نداره امشب كه آبجي آزاده نيست ،خوشه اون مال تو !![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |