چرا این شکلی شدی؟
آره مي دونم چي ميگيدرکش سخته
حتی واسه انواده ی ما که خیلی دور بدیم
کله خانواده حالشون همینه
مقصود کیه یاسی؟
پا نشي خودت بياريچرا هیچ کی چای نمیاره؟
اينجا
درون خانه من
كه تار است ابر و میبارد
كه میپاشد
اين سان كه میميرد سايهام روی ديوار
آن سان كه نبيند چشم چشمی را
قلبم میلرزد درون سينه گرم
با تاپتاپش میخواند لحظهها را میراند مرا بروی خطوط دفتر درون رگهای آبی دستم گلهای ياسی جاريست
میكشانم نگاه را به يك سو
روی شيشه قطرههای ريز باران
در افق جوی ارغوان جاريست
یه پسر که بیشتر الان اینجا نیست
همون باید بیاره دیگه
چرا این شکلی شدی؟
ها؟؟؟
منظورم از یه جوریچون کاملش رو نذاشتم
من؟آره مي دونم چي ميگي
برگرد چند صفحه مربوط به ديشب متوجه ميشي
پا نشي خودت بياري
بذار بعضيا به خودشون بيان
خب شب همگي بخير
مرغ منو ديدين مواظبش باشين![]()
خوب اینم وظیفه ی شماستچون قصه نمیگین...
لا لایی نمیگین...
چایی هم میخواین
خوب اینم وظیفه ی شماست
مخصوصا که الان
ما نصفمون دپرسیم
اصلا شما پسرا همینینمن از این کارا بلد نیستم...
اینم قصه، من که دارم میرم، یاسمنم که رفت، بارون هم که غیب شد، اقلا یه چای واسه نگار بیار
مرسی از قصه اتاینم قصه، من که دارم میرم، یاسمنم که رفت، بارون هم که غیب شد، اقلا یه چای واسه نگار بیار
چرا می خوام
حالا متن کامل امضاتو داری>
می خوامتو چایی نمیخوای
من مدونم
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]صحنه نمایشو عوض نکن [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]داری خوب نقشتو بازی میکنی[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]من که باورم شده حضورتُ[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]برای کی صحنه سازی میکنی [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]گریه بازی کردنت قیامته [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]اما نازنین ، نه روبروی من [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]حفظم اون نگاه بازیگرتو [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]بیخودی پلکاتو روی هم نزن [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]این که تو نمایش عاشقش شدی [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]توی این بازی خرابت میکنه [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]میدونی آخر این قصه چیه ؟[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]وسط صحنه جوابت میکنه ![/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]آخر نمایشت یه صحنه هست [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]که تو بین دو نفر مثل منی [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]من خراب بازی او صحنتم [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]که تو قید عشق من رو میزنی[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]پرده آخر این قصه منو [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]نقش اون که قیدشو زدی بگیر [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]من که میرم اما این ستاره رو [/FONT]
سلاممم
سلامسلام، پیدا شد یا یکی دیگه خریدی؟
سلام، بعضی شبا میان ولی کلا اینجا خیلی خلوت شدهسلام از بچه های قدیم زیر کرسی کسی نیست؟خیلی قدیما!!!!
سلامسلام از بچه های قدیم زیر کرسی کسی نیست؟خیلی قدیما!!!!
سلامسلام شبتون بخیر ..یه حرف امیدوار کننده میخوام واسه یه دل ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |