بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشجویی سر کلاس فلسفه نشسته بود . موضوع درس درباره ی خدا بود . استادش پرسید : "آیا در کلاس کسی هست که صدای خدا را شنیده باشد ؟ "کسی پاسخ نداد.استاد دوباره پرسید : " آیا کسی هست که خدا را لمس کرده باشد ؟ " دوباره کسی پاسخ نداد .
استاد برای سومین بار پرسید : " آیا در کلاس کسی هست که خدا را دیده باشد ؟ " برای سومین بار هم کسی پاسخ نداد . استاد با قاطعیت گفت : " با این وصف خدا وجود ندارد " .

دانشجو به هیچ وجه با استدلال استاد موافق نبود و اجازه خواست تا صحبت کند . استاد پذیرفت . دانشجو از جایش برخاست و از همکلاسی هایش پرسید :" آیا در کلاس کسی هست که صدای مغز استاد را شنیده باشد ؟ " همه سکوت کردند ."

آیا در کلاس کسی هست که مغز استاد را لمس کرده باشد؟ " همچنان کسی چیزی نگفت ."آیا در کلاس کسی هست که مغز استاد را دیده باشد ؟ "وقتی برای سومین بار کسی پاسخ نداد ، دانشجو نتیجه گیری کرد که استادشان مغز ندارد.

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه بچه گل
همگي خوبيد؟؟

سلام آقا محمد حسین ...

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 3 شب بود كه صداي تلفن , پسري را از خواب بيدار كرد...پشت خط مادرش بود..... پسر با عصبانيت گفت: چرا اين وقت شب مرا از خواب بيدار كردي؟؟؟؟؟؟ مادر گفت:25 سال قبل در همين موقع شب تو مرا از خواب بيدار كردي..... فقط خواستم بگويم تولدت مبارك پسرم..... پسر از اينكه دل مادرش را شكسته بود تا صبح خوابش نبرد.....صبح سراغ مادرش رفت.....وقتي داخل خانه شد مادرش را پشت ميز تلفن با شمع نيمه سوخته يافت..... ولي مادر ديگر در اين دنيا نبود

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه عزیزانی که الان هستن و نیستن ...
آبجی باران عزیز
محمد حسین گل
یاسمن خانوم شیطون
و منصوره خانومی که درست نمیشناسمش
خوبید؟ خوشید؟ سلامتین؟
بی معرفتا یه جا به من نمیدین بیام زیر کرسی؟ ...
چقدر دلم برای همه تنگ شده بود ...

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجی باران عزیز
محمد حسین گل
یاسمن خانوم شیطون
خوبید؟ خوشید؟ سلامتین؟

سلام داداشی گل ....

خوش اومدی ... شما که همیشه جا داری ...

mansoore72

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 3 شب بود كه صداي تلفن , پسري را از خواب بيدار كرد...پشت خط مادرش بود..... پسر با عصبانيت گفت: چرا اين وقت شب مرا از خواب بيدار كردي؟؟؟؟؟؟ مادر گفت:25 سال قبل در همين موقع شب تو مرا از خواب بيدار كردي..... فقط خواستم بگويم تولدت مبارك پسرم..... پسر از اينكه دل مادرش را شكسته بود تا صبح خوابش نبرد.....صبح سراغ مادرش رفت.....وقتي داخل خانه شد مادرش را پشت ميز تلفن با شمع نيمه سوخته يافت..... ولي مادر ديگر در اين دنيا نبود

:crying::crying::crying:
ممنون
من ديگه با اين قصه ها خوابم گرفت
برم بخوابم

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام آقا محمد حسین ...
سلام ابجي باران
خوبي؟؟
ما خوبيم
شما خوبي؟
اي منم بد نيستم
آبجی باران عزیز
محمد حسین گل
یاسمن خانوم شیطون
خوبید؟ خوشید؟ سلامتین؟
سلام داداش صادق گل
خوبي؟/
رسيدن بخير..خوش گذشت
جا نمي خواي شما همه كرسي براي شماست بفرما
سلام !
ممنون شما خوبي؟:redface:
.......
بارون جون دومي خيلي غمناك بود :crying2:
بايد يكي ديگه هم بگي:w02:
اي منم بد نسيتم ياسمين خانم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجی باران عزیز
محمد حسین گل
یاسمن خانوم شیطون
خوبید؟ خوشید؟ سلامتین؟
سلام به به محمد صادق جان:gol:
سوغاتي كو؟:w02:
من كجا شيطونم؟:cry:
خوبيم شما خوبي؟ سفر خوش گذشت؟
تا دلم بخواد جا هست.... حسابي خلوته:w12:
ما هم دلمون تنگ شده بود ! .....خيلي ....... مخصوصاً براي اين شكلكت:d

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک روز کارمند پستی که به نامه هایی که آدرس نامعلوم دارند رسیدگی می کرد، متوجه نا مه ای شد که روی پاکت آن با خطی لرزان نوشته شده بود نامه ای به خدا . با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند. در نامه این طور نوشته شده بود خدای عزیزم بیوه زنی 83 ساله هستم که زندگی ام با حقوق نا چیز باز نشستگی می گذرد. دیروز یک نفر کیف مرا که صد دلار در آن بود دزدید. این تمام پولی بود که تا پایان ماه باید خرج می کردم. یکشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از دوستانم را برای شام دعوت کرده ام. اما بدون آن پول چیزی نمی توانم بخرم . ? هیچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم. تو ای خدای مهربان تنها امید من هستی به من کمک کن. کارمند اداره پست خیلی تحت تاثیر قرار گرفت و نامه را به سایر همکارانش نشان داد. نتیجه این شد که همه آنها جیب خود را جستجو کردند و هر کدام چند دلاری روی میز گذاشتند. در پایان 96 دلار جمع شد و برای پیرزن فرستادند. همه کارمندان اداره پست از اینکه توانسته بودند کار خوبی انجام دهند خوشحال بودند.
عید به پایان رسیدو چند روزی از این ماجرا گذشت. تا این که نامه دیگری از آن پیرزن به اداره پست رسید که روی آن نوشته شده بود نامه ای به خدا. همه کارمندان جمع شدند تا نامه را باز کرده و بخوانند. مضمون نامه چنین بود خدای عزیزم. چگونه می توانم از کاری که برایم انجام دادی تشکر کنم. با لطف تو توانستم شامی عالی برای دوستانم مهیا کرده و روز خوبی را با هم بگذرانیم. من به آنها گفتم که چه هدیه خوبی برایم ? فرستادی البته چهار دلار آن کم بود که مطمئنم کارمندان اداره پست آن را برداشته اند...

mansoore72

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجی باران عزیز
محمد حسین گل
یاسمن خانوم شیطون
خوبید؟ خوشید؟ سلامتین؟

سلام داداش
خوب اين كه مشكلي نيست با هم زود زود اشنا مي شيم
ما هم خوبيم
شما خوبي؟
جا هم زياده زود اومدي هنوز پر نشده

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرتور اِش- "Artur esh ستاره سیاهپوست تنیس جهان که قهرمانی در مسابقات جایزه بزرگ ویمبلدون Vimbeldon را در کارنامه درخشان ورزشی اش دارد.

(ستاره فعلی تنیس جهان " راجر فدرر –Rojer federer " اصلیت سویسی).

در سال 1983 مصادف با 1362 به سبب خون آلوده ای که هنگام عمل جراحی قلب به وی تزریق کرده بودند ، با بیماری HIV درگذشت. هنگامی که مشخص شد او به بیماری HIV مبتلا گشته صدها هزار نامه از هوادارانش در سراسر دنیا برای همدردی و حمایت برایش ارسال شد.

در یکی از نامه ها با طعنه از وی پرسیده شده بود که: چرا خدا تو را برای گرفتار شدن به این بیماری ناعلاج انتخاب کرده است ؟

آرتور بسیار در این باره اندیشید، سپس چنین جوابی داد: "دوست مهربانم در سراسر این گیتی پهناور حدود 50 میلیون کودک شروع به بازی تنیس می کنند ، 5 میلیون نفر بازی کردن تنیس را یاد می گیرند،500 هزار نفر تنیس باز حرفه ای می شوند ، 50 هزار نفر در مسابقات تنیس در سطوح مختلف بازی می کنند ، 5000 نفر در مسابقات حرفه ای شرکت می کنند ، 500 نفر در مسابقات مقدماتی گرند اسلم – Grand slem شرکت می کنند ، 50 نفر به مسابقه ویمبلدون راه می یابند، 4 نفر به نیمه نهایی و 2 نفر به مسابقه نهایی می رسند و سر انجام یک نفر پیروز می شود. وقتی من برنده تنیس ویمبلدون شدم ، هرگز از خدا نپرسیدم که : چرا من ؟ ... و امروز که در بستر بیماری افتاده ام و درد سراپای وجودم را گرفته نیز نباید از خدا بپرسم : چرا من ؟!!! "

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ابجي باران
خوبي؟؟

اي منم بد نيستم

سلام داداش صادق گل
خوبي؟/
رسيدن بخير..خوش گذشت
جا نمي خواي شما همه كرسي براي شماست بفرما

اي منم بد نسيتم ياسمين خانم

سلام به به محمد صادق جان:gol: