یک دو سه
هورااااااااااااااااااااااااا
برید کنار
شیرجه تهنایی رو ببیند

یک دو سه
برید کنار
شیرجه تهنایی رو ببیند
یک دو سه
برید کنار
شیرجه تهنایی رو ببیند
سلام حمیدوااااااااااااااااااااااااای ... هوااااااااااااااااااااااار ......... کمرم ... دستم ... بابا تهنهنایی ( لکنت گرفتم ) میخوای شیرجه بزنی زیرتو نگا کن ( این صد بار )
سلام گلکم خوبی ؟1
به جای اینجوری نگاه کردن
اه اه !!!گلکم چیه!؟!؟این تنهایی خورد تو سرت اینجوری شدی؟!؟!این چه طرز حرف زدنه بچه!؟!؟مگه تو دختری!؟!؟ایششششوااااااااااااااااااااااااای ... هوااااااااااااااااااااااار ......... کمرم ... دستم ... بابا تهنهنایی ( لکنت گرفتم ) میخوای شیرجه بزنی زیرتو نگا کن ( این صد بار )
سلام گلکم خوبی ؟1
بچه ها خريدم! بخوريم نوش جان!
سلام بك!
خوبيم!
ديگه ديگه!![]()
سیلام حمید!!خوبی؟!؟!؟شبت بخیر
تنهایی خیلی تنبلی!!خیلی ها!!!یه چیز میگم یه چیز میشنوی!!شیرجه هم برای من بود..یه خرده ابتکار داشته باش!!اقلا ملق بزن!!
نتونم ببیناه اه !!!گلکم چیه!؟!؟این تنهایی خورد تو سرت اینجوری شدی؟!؟!این چه طرز حرف زدنه بچه!؟!؟مگه تو دختری!؟!؟ایشششش![]()
خجالت بکش!!!!تو هنوز عادت نکردی به این کارا؟!؟!خوبه هرشب هم با کتک مجبورت میکردم بیاری اون چایی رو ها!!باز پررو بازی رو باید بکنی تا کتکت بزنم؟!؟!هان هان!؟به جای اینجوری نگاه کردن
برو چاییتو بریز
یاسمن من از زیرکرسی تکون نمیخورم سوار موتور بودم
دندونمم درد میکنه
پاشو برو یه چایی بریز
این آرام چاخ که کاری نمیکنه
يعني چي ؟به جای اینجوری نگاه کردن
برو چاییتو بریز
برو کنار باد بیادخجالت بکش!!!!تو هنوز عادت نکردی به این کارا؟!؟!خوبه هرشب هم با کتک مجبورت میکردم بیاری اون چایی رو ها!!باز پررو بازی رو باید بکنی تا کتکت بزنم؟!؟!هان هان!؟![]()
چاخ خودتی !!!!یاسمن من از زیرکرسی تکون نمیخورم سوار موتور بودم
دندونمم درد میکنه
پاشو برو یه چایی بریز
این آرام چاخ که کاری نمیکنه
واه واه واهيعني چي ؟
نخود وكشمش ما رو كه خودت خوردي شكمو ، حالا دستورم صادر مي كني؟![]()
خجالت بکش!!!!تو هنوز عادت نکردی به این کارا؟!؟!خوبه هرشب هم با کتک مجبورت میکردم بیاری اون چایی رو ها!!باز پررو بازی رو باید بکنی تا کتکت بزنم؟!؟!هان هان!؟![]()
سلام حمید
ها
تو اون زیر چی کار میکردی ها ها ها
اه اه !!!گلکم چیه!؟!؟این تنهایی خورد تو سرت اینجوری شدی؟!؟!این چه طرز حرف زدنه بچه!؟!؟مگه تو دختری!؟!؟ایشششش![]()
اگه چاخ نبودی انقدر رو خودت حساسیت نداشتیچاخ خودتی !!!!همون تو مونده بودی به من بگی چاخ!!
![]()
جون؟!؟؟!!کودوم ارتش اونوخت؟!؟؟!برو کنار باد بیاد
میخوای بازم ارتشمو بگم بیان
حمید این چاخ چی داره میگهجون؟!؟؟!!کودوم ارتش اونوخت؟!؟؟!![]()
الان میرم یه تریلی اجاره میکنم که 18 تا چرخ داشته باشه میام باهاش از روت رد میشم!!اه اه !!شاید اثر تنهایی خنثی بشه!!مرسی خوبم ( ادامه ی اثرات ضربه : دی )
ها کجا ؟!!
نمیدونم عزیزم چرا اینجوری اینجوری شدم جیگر : دی
خودت ایشششششششششششششششششششششششششش بدم میاد : دی
خودتی چاخ!!خودتی خودتی!!اگه چاخ نبودی انقدر رو خودت حساسیت نداشتی
حميد جان تو خودتو درگير نكن!وای عزیزم چه خبره مگه عروسیه .... وای ارامی چی خبره ایمشب ؟!!!! یاسمن جونم خبریه ؟!!!
بیاین وسط حالا دی دی دی ................... دی دی دی
کوشولو گریه نکن واست لواشک میخرمالان میرم یه تریلی اجاره میکنم که 18 تا چرخ داشته باشه میام باهاش از روت رد میشم!!اه اه !!شاید اثر تنهایی خنثی بشه!!
خودتی چاخ!!خودتی خودتی!!![]()
حمید میام ها!!!!با قفل فرمون میام بزنم تو ملاجت!!وای عزیزم چه خبره مگه عروسیه .... وای ارامی چی خبره ایمشب ؟!!!! یاسمن جونم خبریه ؟!!!
جون؟!؟؟!!کودوم ارتش اونوخت؟!؟؟!![]()
حمید این چاخ چی داره میگه
وای عزیزم چه خبره مگه عروسیه .... وای ارامی چی خبره ایمشب ؟!!!! یاسمن جونم خبریه ؟!!!
کوشولو گریه نکن واست لواشک میخرم
حمید میام ها!!!!با قفل فرمون میام بزنم تو ملاجت!!![]()
![]()
![]()
همون ارتش شیکس خوردشون ... فیشششششششششششش
با آرامیه من درست صوبت کن ها ... ها : دی ..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |