بیا درست دعا کنیم ...شاید اینبار بیاد

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون روز از پنجره اتاقم اسمون آبی رو نگاه میکدم و به سی دی سخنرانی حاجاقا دانشمند گوش میدادم ...کم کمش این دهمین باری بود که این سخنرانی رو گوش میدادم ولی بازم برام تازگی داشت ...:smile:
خلاصه رسید به جایی که حاجاقا گفت : درست دعا کنید ...یکی رفته بود حرم امام رضا گفته بود یا امام هشتم به من اونقد پول بده که وقت نکنم بشمورمش ...دعاش هم قبول شده بود :surprised:
حالا این اقا شده مامور شمارش پول توی بانک ....میگفت یادم رفت بگم پولا مال خودم باشه ...:D
به حرف حاجاقا فکر کردم ..گفتم بد نمیگه ...ما بلد نیستیم دعا کنیم ...:cry:
تو همین فکرا بودم که یاد اقا امام زمان عج افتادم ... به خودم گفتم ...این همه سال اشتباه دعا میکردی و اونموقع از خدا گله داشتی ؟...ما همیشه سر دعاهامون میگیم خدایا فرج اقامون رو نزدیک کن ...ولی دیگه به اینکه منظورمون از نزدیک چیه اشاره نمیکنیم ...
شاید این نزدیک 100 هزار سال دیگه باشه ...شاید میلیونها سال دیگه ...:cry:
بیایین از این به بعد اینجوری بگیم ...خدایا ظهور آقامون رو تا وقتی که عمر دارم برسون ...یا ...خدایا فرج آقا امام زمان عج رو امسال بفرما ...:redface:
اللهم عجل لولیک الفرج ....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون داستان مرده جالب بود:d

واقعاً یه سوال برای من پیش اومده، اینکه چقدر به دعاهایی که برای ظهور میکنیم معتقدیم؟ و به عبارتی چقدر از ته دلمون بهش ایمان داریم؟؟؟

kabose 2

اخراجی موقت
بابا راحتش بزارین، هر وقت صلاح دونست میاد دیگه !!!

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون داستان مرده جالب بود:d

واقعاً یه سوال برای من پیش اومده، اینکه چقدر به دعاهایی که برای ظهور میکنیم معتقدیم؟ و به عبارتی چقدر از ته دلمون بهش ایمان داریم؟؟؟

سوال خیلی خوبی بود ...:D
ایمان و اعتقاد هم تو استجابت مهمه...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا راحتش بزارین، هر وقت صلاح دونست میاد دیگه !!!
واسه کسی میاد که منتظرش باشه، نه واسه کسی که اومدن یا نیومدش واسشون مهم نیست!!!
بله اون هروقت صلاح دونست میاد ولی اینکه تو منتظرش باشی بیاد با اینکه بگی بیخیال میاد دیگه هروقت خواست، خیلی توفیر داره دوست من!

kabose 2

اخراجی موقت
واسه کسی میاد که منتظرش باشه، نه واسه کسی که اومدن یا نیومدش واسشون مهم نیست!!!
بله اون هروقت صلاح دونست میاد ولی اینکه تو منتظرش باشی بیاد با اینکه بگی بیخیال میاد دیگه هروقت خواست، خیلی توفیر داره دوست من!

بزار بیاد ببینم واسه کیا اومده
کاش قسمت بشه امدنشو ببینم و ببینم برخوردش با شماها که این همه منتظرشین :surprised: چطوری خواهد بود

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بزار بیاد ببینم واسه کیا اومده
کاش قسمت بشه امدنشو ببینم و ببینم برخوردش با شماها که این همه منتظرشین :surprised: چطوری خواهد بود
امیدوارم بیاد و دعا میکنم حرف شما عملی بشه، متقابلاً ما هم خواهیم دید برخوردش با تفکر شبیه شما که میگید: باب ولش کن هروقت خواست میاد ، چجوری خواهد بود:smile:

ما خودمون داریم میگیم میترسیم از اینکه وقتی بیاد جزو یارانش نباشیم و دعا میکنیم که حداقل جزو مغضوبینش نباشیم و احیاناً دشمنانش، همین بسه واسه آخرتمون;)

و دعا میکنم شما هم جزو محبینشون باشید و نه مغضوبین یا احیاناً دشمنانشون:gol:

آخرین ویرایش:

kabose 2

اخراجی موقت
امیدوارم بیاد و دعا میکنم حرف شما عملی بشه، متقابلاً ما هم خواهیم دید برخوردش با تفکر شبیه شما که میگید: باب ولش کن هروقت خواست میاد ، چجوری خواهد بود:smile:

ما خودمون داریم میگیم میترسیم از اینکه وقتی بیاد جزو یارانش نباشیم و دعا میکنیم که حداقل جزو مغضوبینش نباشیم و احیاناً دشمنانش، همین بسه واسه آخرتمون;)

و دعا میکنم شما هم جزو محبینشون باشید و نه مغضوبین یا احیاناً دشمنانشون:gol:

لازم نکرده شما نگران من باشد شما فقط دعا کنید که انشا... جز مغضوبینش نباشید

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا درست دعا کنیم ...شاید اینبار بیاد
:gol:
این جمعه هم گذشت. دیدی حواسمون نبود....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لازم نکرده شما نگران من باشد شما فقط دعا کنید که انشا... جز مغضوبینش نباشید
نگرانتون نیستم، دعا کردم واستون، همین!!!
ول من مثل شما نیستم، با هر اعتقادی که هستید ازتون میخوام دعا کنید یا آرزو کنید واسم که جزو مغضوبین و مخالفین حضرت مهدی نباشم:gol:

kabose 2

اخراجی موقت
لطفا در تاپيكها تشنج ايجاد نكنيد.
در صورت تكرار برخورد ميشه.

تشنج!!! :eek::eek::eek:

نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو
اما گله بیشمار داریم از تو
ما منتظر تو نیستیم آقا جان!
تنها همه انتظار داریم ازتو

:gol::gol::gol::gol:

phalagh

مدیر بازنشسته
تشنج!!! :eek::eek::eek:

نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو
اما گله بیشمار داریم از تو
ما منتظر تو نیستیم آقا جان!
تنها همه انتظار داریم ازتو

:gol::gol::gol::gol:
بله
اين برخوردا و بگو مگو ها از نظر من تشنجه.
نميخوام جو ارام اينجا بهم بخوره.
اگه بحث و نظري داريد ميتونيد منطقي و بااحترام بيان كنيد
ممنونم.

kabose 2

اخراجی موقت
بله
اين برخوردا و بگو مگو ها از نظر من تشنجه.
نميخوام جو ارام اينجا بهم بخوره.
اگه بحث و نظري داريد ميتونيد منطقي و بااحترام بيان كنيد
ممنونم.

باور کنید من دنبال شر نیستم
اسمم بد در رفته
خود آقا مصطفی میشناسه منو
دنبال تشنج نیستم فلق خانم نظرمو گفتم شاید به حالت طنز گفته باشم ولی قصد تشنج ندارم
موفق باشید

phalagh

مدیر بازنشسته
باور کنید من دنبال شر نیستم
اسمم بد در رفته
خود آقا مصطفی میشناسه منو
دنبال تشنج نیستم فلق خانم نظرمو گفتم شاید به حالت طنز گفته باشم ولی قصد تشنج ندارم
موفق باشید
عذر ميخوام. شايد نحوه جمله بنديتون اينو در ذهن من القاء كرد.
به هر حال اگه تذكري ميدم صرفا به خاطر اينه كه كنار هم خوب باشيم.
ممنونم.

kabose 2

اخراجی موقت
عذر ميخوام. شايد نحوه جمله بنديتون اينو در ذهن من القاء كرد.
به هر حال اگه تذكري ميدم صرفا به خاطر اينه كه كنار هم خوب باشيم.
ممنونم.

من از همون کلاسهای ابتدایی در جمله بندی مشکل داشتم :biggrin::biggrin:
خواهش میکنم

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون روز از پنجره اتاقم اسمون آبی رو نگاه میکدم و به سی دی سخنرانی حاجاقا دانشمند گوش میدادم ...کم کمش این دهمین باری بود که این سخنرانی رو گوش میدادم ولی بازم برام تازگی داشت ...:smile:
خلاصه رسید به جایی که حاجاقا گفت : درست دعا کنید ...یکی رفته بود حرم امام رضا گفته بود یا امام هشتم به من اونقد پول بده که وقت نکنم بشمورمش ...دعاش هم قبول شده بود :surprised:
حالا این اقا شده مامور شمارش پول توی بانک ....میگفت یادم رفت بگم پولا مال خودم باشه ...:D
به حرف حاجاقا فکر کردم ..گفتم بد نمیگه ...ما بلد نیستیم دعا کنیم ...:cry:
تو همین فکرا بودم که یاد اقا امام زمان عج افتادم ... به خودم گفتم ...این همه سال اشتباه دعا میکردی و اونموقع از خدا گله داشتی ؟...ما همیشه سر دعاهامون میگیم خدایا فرج اقامون رو نزدیک کن ...ولی دیگه به اینکه منظورمون از نزدیک چیه اشاره نمیکنیم ...
شاید این نزدیک 100 هزار سال دیگه باشه ...شاید میلیونها سال دیگه ...:cry:
بیایین از این به بعد اینجوری بگیم ...خدایا ظهور آقامون رو تا وقتی که عمر دارم برسون ...یا ...خدایا فرج آقا امام زمان عج رو امسال بفرما ...:redface:
اللهم عجل لولیک الفرج ....
سلام. آره ما باید یادبگیریم چطور دعا کنیم. ولی بدونید که انتطار فرج فقط درست دعا کردن نیست .
همه مون داستان موسی و شبان را در دوران مدرسه میدونیم، مهم اینکه هرکس از ته دل و با خلوص نیت و پاکی رفتارش دعا کنه و مطمئن باشه امام زمان و خدا هم در جواب دعای اون شخص لبیک میگن
بهتره این تاپیک یه نگاه بندازین تسلیم جهت طولانی شدن ظهور و دعا برای تعجیل در ظهور

بالا