منم دعا کنین گناه دارم![]()
بابا یه کم اطلاعات بده
مگه دعا الکیه
رو حساب کتاب ما دعا می کنیم
دعامونو از سر راه که نیاوردیم
چند واحد داری؟
اسم درسات چیه؟
سخته؟

یا

فعلا یه دعا برا سلامتیه همه کردم تا جواب بدی
آخرین ویرایش:
منم دعا کنین گناه دارم![]()
من مدیسا هستم اسمم را که دیدی
تو هم میتونی موج مثبت بده البته من از اول ترم این موج را میدم تا درست بشه ولی هیچ موقع دیر نیست تو هم میتونی دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
بابا یه کن اطلاعات بده
وگه دعا الکیه
رو حساب کتاب ما دعا می کنیم
دعامونو از سر راه که نیاوردیم
چند واحد داری؟
اسم درسات چیه؟
سخته؟
یا
فعلا یه دعا برا سلامتیه همه کردم تا جواب بدی
18 واحد
5 واحد طرح دارم در حد المپیک...........سخته
3 واحد روستا دارم کار عملی مون می نده هنوز
4 واحد معماری اسلامی دارم باز تو این وضعم خوبه
1 واحد تربیت بدنی واسه خودش 5 واحده
چند تا هم 2 واحدی دارم که روشونو باز نکردم
.
.
.
دیدی که چقد مستحق دعام برا من دعا کنین![]()
برو خیالت راحت
یه دعا کردم تپل
در حد جام جهانی
انشااللههمه پاسه اونم با نمره بالا 18 (17 چیه)
منم زیاد نمیخونم من نگفتم که زیاد درس بخون من خودم مخالفم زیاد درس بخونیم ما جوونیم باید از جوونیمون استفاده کنیم تفریح کنیم نه اینکه همیشه توی خونه درس بخونیم فقط این قدر هم بیخیال نباید باشیم من که رشته ام طوری که باید یاد بگیرم اگر نه بعدا هیچ فلیده ای نداره منم سعی میکنم یاد بگیرم همین قبول دارید یا نه ؟فکر می کنی من چجوری درسامو پاس می کنم
با زیاد خوندن![]()
فدات بشم عزیزم....بوس
این بوس اسلامی بودا
بمیرم الهی اینو از مهرشاد یاد گرفتم
الهی آبجی دورت بگرده![]()
منم زیاد نمیخونم من نگفتم که زیاد درس بخون من خودم مخالفم زیاد درس بخونیم ما جوونیم باید از جوونیمون استفاده کنیم تفریح کنیم نه اینکه همیشه توی خونه درس بخونیم فقط این قدر هم بیخیال نباید باشیم من که رشته ام طوری که باید یاد بگیرم اگر نه بعدا هیچ فلیده ای نداره منم سعی میکنم یاد بگیرم همین قبول دارید یا نه ؟موج مثبت تو میتوانی
![]()
سلام انشاااااااا تو هم نمرهات خوب میشه موج مثبت بده بخودت تو میتونی موفق میشیمنم دعا کنین گناه دارم![]()
شنبه امتحان مقاومت مصالح داریم
برام دعا کنید قبول شم
کل کلاس این درس رو حذف کردن فقط 9 نفر موندن .
عجب اشتباهی کردم ، کاش حذف میکردم![]()
منم مقاومت دارم این ترمfile:///D:/DOCUME%7E1/MOHAMM%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.png
تو میتونی نیازی به حذف کردن نداری فقط یکم تلاش کن موج مثبت بده نترس اگه تلاش کنی تو حتی بالاترین نمره را از بین 9 نفر میگیریشنبه امتحان مقاومت مصالح داریم
برام دعا کنید قبول شم
کل کلاس این درس رو حذف کردن فقط 9 نفر موندن .
عجب اشتباهی کردم ، کاش حذف میکردم![]()
بچه هااااااااااا عاجزانه درخواست داررم واسه من به طور ويججججججه دعا كنيد!!!
آخه به دلم برات شده مشلوط ميشم!!
خب داریم دعا میکنیم که درس نخونیم دیگهای بابا شماها هنوز دارین دعا میکنین پاشین ببینم پاشین برین سر درساتون ده خدا گفته از تو حرکت از من برکت پاشین ببینم
خیالت راحت پاس میکنی با نمره بالا
خب داریم دعا میکنیم که درس نخونیم دیگه
فک کردی الکی داریم دعا میکنیم؟![]()
اتفاقا تنها درسی که خوندم همین مقاومته آبجیدعای خالی فایده نداره که محمدرضا جانپاشو داداش پاشو برو سر درسات مقاومت مصالح سخته هاااااااااا
![]()
منم موافقم باید بخونیم موج مثبت خوبه ولی اگه نخونی چیزی بلد نباشی موجم بدی فایدی نداره موج مثبت بدید به خودتون شما همگی میتونید همه دعا میکنند ولی خواهشن بخونید که بعد پشیمون نشیدای بابا شماها هنوز دارین دعا میکنین پاشین ببینم پاشین برین سر درساتون ده خدا گفته از تو حرکت از من برکت پاشین ببینم
اتفاقا تنها درسی که خوندم همین مقاومته آبجی![]()
17 واحد دارم این فقط 2تاشهپس چاخان گو اومدی ماها رو اغفال کنی خودت خوندی به ماها میگی نخوننننننننن![]()
خب چرا میای اینجا؟خوش به حالت
من هنوز هیچ کدومو یه دور نخوندم
ولی فقط از استاتیک و محاسبات عددی می ترسم![]()
17 واحد دارم این فقط 2تاشه![]()
سلامسلام کوچولو خوبی؟
فقط 17 واحد؟ یاد بگیر من 18 واحدم![]()
سلام
مگه مهد کودکم واحدی شده؟![]()
یه کلمه میگفتی کم اوردم بهتر بودسوسبچه شلوغ........
فکر کردین می ذاریم مهد کودک شما از مال ما جلو بزنه![]()