من نگفتم همه ی قران
در قران معمولا عذاب و پاداش رو کنار هم اورده
ولی نکته اینه که کل دین اسلام بر پایه ی ترس از اخرت هست
برپایه ی سیبیل چرب کردن برای بهشت چی؟ (حووووووووووووووووووووری

من نگفتم همه ی قران
در قران معمولا عذاب و پاداش رو کنار هم اورده
ولی نکته اینه که کل دین اسلام بر پایه ی ترس از اخرت هست
حاجی؟
امیر دلها؟
من کله سحر 10 دیقه مونده به اذان هم بخوابم ، خود اذان بی برو برگرد ، بیدارم
تا جائی که یادمه ، یه بار هم نمازم قضا نشده
همیشه هم تا جائی که تونسته ام سعی کرده ام حین نماز ، به تک تک کلماتش فکر کنم ، نه اینکه فقط چیزی که حفظ کرده ام رو تکرار کنم
این جوابهایی که شما میدین مناسب من نیست
من میخواستم از شماها فلسفه وجودی نماز رو بپرسم که انگار بیشتر از من هم نمیدونید
![]()
باز خراب كردي :
ميتواني مخفيانه دينت را كنار بزني ولي ديگر حق انجام كارهاي زير را نداريد:
1- حق اعلام كردن ارتداد خودت به احدي الناس نداري
2 - بايد از ميان مردم مسلمان بيرون رويد
3 - همسرت بر تو حرام ميشود
4 - ثروتي كه در سايه اسلام وبه اسم مسلمان به دست ارودي ميگذاري ومي رويد
............در غير اينصورت اسلام با تو به شدت برخورد ميكند ..........توضيح بيشتر ميخواهيد .........خواهم گفت
نمازي كه به زور وترس خوانده شود به پشيزي ارزش ندارد
وخدا به خاطر نماز نخواندنت جهنم نمي برد بلكه باينكه اينهمه نعمت به تو داده است ولي كفران نعمت ميكني ...........راه تكامل وارتقاي به شما نشانت ميدهي .........تو بي محلي ميكني .........
برپایه ی سیبیل چرب کردن برای بهشت چی؟ (حووووووووووووووووووووری)
فلسفه ی او از عذاب هم بدتره
حاجی؟* آفرین بابک *
بیا لُپتو بکشم... :دی
فعلا نمازت رو بخون تا فلسفه اش رو برات بگم.
مگه چن سال داری ؟
2:مگر این سرزمین به اسم مسلمانان هست.قبل از اینکه اسلامی باشه .ما در این سرزمین ساکن بودیم
در شگفتم که سلام آغاز هر دیداریست ولی در نماز پایان است شاید این بدان معناست که پایان نماز آغاز یک دیدار است.دکتر علی شریعتی.
همیشه آخر نمازم بخدا گفتم خدایا هیچوقت سجادمو ازم نگیر ....... وقتایی که سر سجاده ام میشینم تو خلوتم خدارو احساس میکنم اونقدر این لحظه ها واسم شیرینه که قابل وصف نیست.
ادعا نمیکنم انسان خوب و بی گناهی ام ولی نمازمو دیر و زود و قضا داشته ولی خوندم .
حاجی؟
حاژ تغی رو میشناسی؟
سارئ قولو خان چطور؟
اینا از شاگردام بودند
اگه نمیشناسیشون از بچه های تبریز بپرس
مثل سیلور
![]()
زلزله ی بم هم مربوط هست بهش!
ببخشید ولی اصلا بلایای طبیعی رو وارد بحث نکنید چون خدا سنتش عوض شده و سنت نزول عذاب الهی بعد از پیامبر ما تموم شده چون تعداد مومنین به اندازه ای رسیده که بتونن از خودشون دفاع کنند. مگه مردم بم چیکار کردن که از من و شما بدتر شدن؟
من نمازم رو میخونم ولی نه اونطوری که حق نمازه اما آرامشش رو صد در صد احساس میکنم مخصوصا زمانی که مشکلی دارم یا احساس تنهایی می کنم تنها پناهگاهمه و تنها راهی که احساس آرامش میکنم و وقتی می خوام یه کار گناهی انجام بدم که از نظرم خیلی گناهه یاد این میفتم که چند ساعت دیگه باید نماز بخوونم، شرمم میشه از خدا.
سلام عزیز جان
اون حرف من یه طعنه بود!
یعنی به طرف گفتم حرف بیربط نزن!!!
حاجی؟
حاژ تغی رو میشناسی؟
سارئ قولو خان چطور؟
اینا از شاگردام بودند
مثل سیلور
مگه چن سال داری ؟![]()
خوندن نماز خیلی به دیدگاه بستگی داره ولی بازم معتقدم کمکی در مورد موفقیت دنیوی نمی کنه
میرفتم سفارشت رو بکنماره حاجی من هاژ تقی و ساری قولی خان رو میشناسم چون یادمه بابک هی میرفت پیششون و برمیگشت![]()
اره حاجی من هاژ تقی و ساری قولی خان رو میشناسم چون یادمه بابک هی میرفت پیششون و برمیگشت![]()
حاجی؟
حاژ تغی رو میشناسی؟
سارئ قولو خان چطور؟
اینا از شاگردام بودند
مثل سیلور
مگه چن سال داری ؟![]()
روایتی ازآیة الله العظمی محمد تقی بهجت :هر کس نماز اول وقتش ترک نشه به هرچیزی که دردنیا باید برسه میرسه.
1 . همه میگن1 . خیلی بامزه ای.
2 . ما یعنی من و پیشینیانمون.
3 . یعنی تو نفهمیدی؟؟؟
ممنون از نظرتون خیلی خوبه که نمازو میخونید.بعضیا نمیخونن.بعضیا اصلا به نماز اعتقاد ندارن.بعضیای دیگه که اصلا خدارو قبول ندارن.من وقتی نماز میخونم واقعا احساس آرامش میکنم.
به اینم معتقدم که خیلی جاها مشکلم با همین نماز حل شده پس تو پیشرفت دنیوی هم(حداقل واسه من) تاثیر داشته.
به فلسفشم کاری ندارم(چون میدونم حالیم نمیشه) نمازو واسه دله خودم میخونم که با خدا حرف بزنمو خودم آروم بشم.
ولی خوب بعضی وقتا......فقط بعضی وقتا
......(اونم دست خودم نیست خوب چیکارش کنم) قضا میشه
![]()
1 . همه میگن
2 . سند اینجا به اسم کسی نیست
3 . همینقدر که خودت نفهمیدی واسه همه کفایت میکنه
ممنون از نظرتون خیلی خوبه که نمازو میخونید.بعضیا نمیخونن.بعضیا اصلا به نماز اعتقاد ندارن.بعضیای دیگه که اصلا خدارو قبول ندارن.
من وقتی نماز میخونم واقعا احساس آرامش میکنم.
به اینم معتقدم که خیلی جاها مشکلم با همین نماز حل شده پس تو پیشرفت دنیوی هم(حداقل واسه من) تاثیر داشته.
به فلسفشم کاری ندارم(چون میدونم حالیم نمیشه) نمازو واسه دله خودم میخونم که با خدا حرف بزنمو خودم آروم بشم.
ولی خوب بعضی وقتا......فقط بعضی وقتا
......(اونم دست خودم نیست خوب چیکارش کنم) قضا میشه
![]()
حاجی جون خبری نیست ،شما خودتو ناراحت نکن اونا دوتا آدم بالغ هستن باهم کنارمیان.بابک جان جریان چیه؟
حاجی جون خبری نیست ،شما خودتو ناراحت نکن اونا دوتا آدم بالغ هستن باهم کنارمیان.
شما چنتا حدیث قشنگ اگه داری درمورد نماز بده بیات.اگه زحمتی نیستا.آخه تو تاپیک نماز اومدید باید مالیات بدین دیگه حدیث به عنوان مالیات.چطوره؟؟![]()
خیلی قشنگ بود گلم.چاکرحاجی هم هستیم مالیات بخور توسرم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | لطفا همه بیاین نظر بدین خیلی مهمه!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
خانم های عزیز...بیاین نظر بدین . اقایون هم میتونن نظر بدن! | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
دوستان بیاین پیشنهاد بدین | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
17 راز جالب آقایان که خانوما باید بدونن (دخترا بیاین) | گفتگوی آزاد | 10 | |
S | بیاین تو و نظر بدین | گفتگوی آزاد | 31 |