این فیکس یعنی چی؟![]()
IMDB جان مارو یادت رفته دیگه...باشه...فیکس یعنی قرار گزاشتن..قرارو فیکس کردن یعنی تثبیت کردن قرار...

این فیکس یعنی چی؟![]()
IMDB جان مارو یادت رفته دیگه...باشه...فیکس یعنی قرار گزاشتن..قرارو فیکس کردن یعنی تثبیت کردن قرار...میای یا نه بچه نازی آباد...م م ک ک ص ص
نه داش نوکرتم این حرفا چیه... پنیر منیرم با خودم بیارم؟ پایه این؟ (از این پنیرایه قهوه ای سوخته)
نه داش نوکرتم این حرفا چیه... پنیر منیرم با خودم بیارم؟ پایه این؟ (از این پنیرایه قهوه ای سوخته)
خدا نخواد چی؟اگه خدا بخواد اواخر شهریور یه سر مزاحمتون میشیم.
خدا نخواد چی؟
اگه نخواد که هیچی. همینجا در خدمت بوشهر هستیم.
الآن دیگه خدمتم تموم شده 25/5 تموم شد. قرار بذارین میام.تو که اون دفعه سر پادگان بد پیچوندی ما رو...یادته...گفتی سوفیا بیاد منم میام...سوفیا اومد تو نیومدی...قرارو همینجا فیکس می کنیم...منتظر خبرهای بعدی باشید![]()
روزه دقیقشو مشخص کنینو منم خبر کنین خوشحال میشم زیارتتون کنم!
من بخاطر تو اومدم.................الآن دیگه خدمتم تموم شده 25/5 تموم شد. قرار بذارین میام.
تو که اون دفعه سر پادگان بد پیچوندی ما رو...یادته...گفتی سوفیا بیاد منم میام...سوفیا اومد تو نیومدی...قرارو همینجا فیکس می کنیم...منتظر خبرهای بعدی باشید![]()
من بخاطر تو اومدم.................![]()
به به به پای هم پیرشین!!![]()
امان از دست این قرارا!!![]()
ایول پس تو هم تو کاره پنیر سوخته ای، خوشم میاد اپن مایندی...
دو سه تا سیگاری پر ملاتم میارم با خودم میارمهمه مهمون من..
سلام.میشه منم بیام؟بچه خوبیم ها!!!!
قل مو خوام خو.....اوااااااااااااا
تو یه وقت کم نیاریا...
اگه بحث خلافه که ما ناسلامتی بچه سیسیلیم.میدونی یعنی چی؟اند خلاف.کجا ؟ اینجا همه خلاف سنگینن، من جلوشون زی زی گولوئم
اون قل نی که، کلا از بیرون صدا نداره وقتی میدی تو تازه صداش در میادقل مو خوام خو.....![]()
اون قل نی که، کلا از بیرون صدا نداره وقتی میدی تو تازه صداش در میاداونوقته که میگی زلزله بم کاره خودم بوده
من بخاطر تو اومدم.................![]()
به به به پای هم پیرشین!!![]()
امان از دست این قرارا!!![]()
من سوفیا کوردینماخرش چی شد ؟ زنونه مردونه ش کردین؟ اگه مختلطه شااااااااید با عیالم اومدم
همش تخصیره این سوفیا لورنه ها![]()