چرااااا؟؟؟
بابا مگه تو اصن دنباله من بودی من اصن اشتباه گرفتم...(فقط نگو که اره دنباله تو بودم که اوضاع پیچیده میشه)... اقا بر محمدو ال محمد صلوااااات... الللللللللللله حممممممممد....
الان داری با خشونت حرف میزنی ؟؟. داری منو دعوا میکنی ؟؟
![]()
دوباره!!!!
کیا پایه هستند؟؟؟
ثبت نام از همین الان شروع شد....![]()
من قهرم . بی دلیل و برهان واضح و مبرهن منو دعوا کردی
من قهرم . بی دلیل و برهان واضح و مبرهن منو دعوا کردی
چرا از یه دنگت سو استفاده میکینی ؟؟ هان ؟![]()
همینیه که هست... دارندگی برازندگی... سیاست نداری دیگه
اگه مهربون باشی زیر پرو بال خودم میگیرمت، دیگه نه بهت اخطار میدن نه کاری به کارت دارن، کلا باسه خودت شیلنگ تخته بنداز کسی جرات نداره بگه بالات جشت ابروئه، مدیرا هم جلوت دولا راست میشن... اگه عخشت کشید میتونم مدیر یا در نهایت ادمین سایتتم کنه، البته همه اینا بستگی به استعدادتم دارهیعنی با تو مهربون باشم با هم از یه دنگت سو استفاده کنیم ؟؟؟![]()
اگه مهربون باشی زیر پرو بال خودم میگیرمت، دیگه نه بهت اخطار میدن نه کاری به کارت دارن، کلا باسه خودت شیلنگ تخته بنداز کسی جرات نداره بگه بالات جشت ابروئه، مدیرا هم جلوت دولا راست میشن... اگه عخشت کشید میتونم مدیر یا در نهایت ادمین سایتتم کنه، البته همه اینا بستگی به استعدادتم داره
پس الان من فوق مهربونم :دی
اینم نشانش![]()
ببین . بگو بحث س ی ا س ی میکنم دعوام نکننن خوب ؟؟؟ :دی
به سلامتی اگه تو یه ارگان دولتی استخدام شی همون اولش میگی وام بدین... وایسا دیگه خانوم جون... یواش یواش
من تو ارگان پارتی دارم . باید زود وام بدن دیگه .
البته من بچه خوفیم تا حالا دعوا نشدم .![]()
خدا خیرت بده تو همون ارگان پارتی ما شو به کاری واسمون ردیف کن.. خدا خیرت بده مادر
ما رو باش رو دیوار کی دارم یادگاری مینویسیم .ارگان اینجاس پارتیم مثلا تویی!!
که گویا الان لو رفت نیستی !!
گلمو پس بده :دی
گل رز هلندی رو دادی گوسفند خورد ؟؟گلتو که گوسفندام خوردن...
خب حالا جایه دیگه نگو، همه جا گفتم منم ادمینم![]()
من نفهمیدم اینجا دعوای زوجهای جوونه یا تاپیک جمع شدن بچه های تهران
آقا من شرمند ه ام اشتباهی وارد محفل خصوصی تون شدم الان میرم
![]()
چون رفته بودم نتونستم جوابتو بدم
خیلی با حال بود سپیده جان فقط نیم ساعت خندیدم بد زدی به برجکشبه بودجه شوما نمیخوره
همون گلابی بخر خوبه![]()
سلام منم میبرید؟![]()