کسی هست اینجا..............یعنی چی: واضح تر بگو
دوست خوبممن رشته مو خیلی دوست دارم
خازن و مقاومت که میبینم قلبم براشون می تپه
اما یه مشکل بزرگ دارم
سابقه کار ندارم
خیلی این در و اون در زدم که یه جا کارآموزی رایگان پیدا کنم
تا سابقه شه واسم
اما همه میگن جا نداریم ، حتی واسه کار رایگان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل اصلی من اینه که تو دانشگاه خوب درس نخوندم
حماقته بجز دانشگاه عالی رفتن
حالا خودم باید بشینم تو خونه دوباره درسامو مرور کنم و نرم افزار یاد بگیرم که حوصله ام سر نره و از بیکاری دیوونه نشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکساله به بیش از 200 جا سرزدم و پیشنهاد کار دادم ، فایده نداشت که نداشت !!!!
سلام من کارشناسی ناپیوسته گرفتم الکترونیک رو هم بسیار دوست دارم ولی متاسفانه الکترونیکی که تو دانشگاه ها تدریس میشه کوچکترین کارایی برا سیستم های کاری مثه کارخونه ها ومجتمع های صنعتی نداره. بیشتر نرم افزار وبرنامه نویسی یا برق قدرت کاربرد دارن.ما باید قبول کنیم به دلیل مصرف کننده بودن کشور و واردات ادوات و قطعات و ماشینالات صنعتی و اومدن یه نفر خارجی واسه نصب و راه اندازی شون عملن مهندسین الکترونیک بدون کارایی خواهند بود وفقط به عنوان نگهدار و آلارم گیر و کنترل کننده خواهند بود.به امید روزی که دانشگاه ها مهندس تحویل جامعه بدن نه محصل.
سلام...از دید شخصی من رباتیک می تونه بهتر باشه..مکاترونیک رشته ی خیلی نوپاییه تو ایران . هنوز جا نیافتاده...رباتیک بازار کارش بهتره از دید منسلام،من لیسانس لکترونیک دارم و میخوام ارشد رو مهندسی رباتیک یا مکاترونیک بخونم.کدوم بهتره؟
من رشته مو دوس دارم حتی نمراتمم در حد خوب تا عالیه اما از فارغ التخصیلیش میترسم
دقیقا بخوام بگم از بیکاری و حدر رفتن زحماتم میترسم
حالا باز برا پسرا بازار کار تو این رشته بهتره اما ما دخملا چه گلی به سر بییییییییییییییگیریم؟![]()
زهرا 1 عزیز با سلام
اگه درسهاتو خوب خونده باشی، به نظر من جای کار چه واسه پسرا و چه واسه دخترا زیاده. الان خیلی از شرکتها هشتن که مدارها و بردهای الکترونیکی طراحی میکنند و میسازند. میتونی اونجا مشغول بشی، و مدار طراحی کنی. همینطور اگه بتونی به برنامه نویسی PLC مسلط بشی، جا واسه کار خیلی زیاده. چون الان (بخاطر گرون شدن و ... ) صنعت بشدت به اتوماسیون رو آورده و جا واسه کار خیلی زیاده. نگران آینده نباش و سعی کن درسهات رو خیلی خوب بخونی.
GNMS
فیزیک1 و فیزیک2 مباحث جداگانه دارن برا همین مشکل چندانی پیش نمیادمن واقعا الکترونیک رو دوست دارم ولی امیدوارم اون موقع که من فارغ التحصیل میشم بازار کارش بهتر شده باشه*
یه سوال که دیدم فقط اینجا میتونم بپرسم اینه که من فیزیک 1 رو امتاسفانه فتادم و ترم یکی هم هستم اگه این درس رو ترم 2 با فیزیک 2 بگیرم از نظر تحصیلی مشکلی برام پیش میاد؟ترم 2 معادلات -ریاضی 2-برنامه سازی کامپیوتر-آز2 فیزیک-اخلاق-انقلاب وتربیت بدنی بر میدارم*مشکلی که تو مطالعاتم پیش نمیاد؟یعنی اوضاعم سخت میشه؟
راستش من واقعا فیزیک 1 رو خوب متوجه نشدم.اگه این ترم فیزیک 2 رو قبول بشم و فیزیک 1 رو خدایی نکرده دوباره بیفتم چی میشه؟
به نظرم همه ی رشته ها خوبه فقط باید توی یه دانشگاه خوب قبول شد.
بنده مثل سگ پشیمونم که چرا دانشگاه بهتر قبول نشدم ، رشتم رو خیلی دوست دارم و ازش راضی ام اما از دانشگاه نه ، اگرم برگردم به اون زمان سعی میکنم بیشتر بخونم و دانشگاه خوب قبول شم.
فیزیک1 و فیزیک2 مباحث جداگانه دارن برا همین مشکل چندانی پیش نمیاد[/Q
maede jan doros mige negaran nabash
من که با الکترونیک به دنیا اومدم و با الکترونیک هم خواهم مرد! بازرا کار برام مهم نیست عشق من الکترونیکه و از سال 4 ابتدایی کارای الکترونیک میکردم واسه من زندگی بی الکترونیک یعنی مرگ![]()