سلام اونموقع که من بودم این قدر لوس بازیا نبود اما اره بحثای سیاسی خیلی داغ بود الان همون بچه ها رفتیم یه فروم دیگه
الانم بهنام وابوالفضل رو میشناسم البته بهنام اشنا اومد اما ابوالفضل میشناسم
یه اواتوری هم الان یکی داره یه بدن خالکوبی هست اونموقع یه پسری بود اینو داشن خیلی منطقی هم بود اسمش یادم نمیاد اما
من یادم میاد. NYC
درسته؟
spow
sara afshar
Illumination
Mehrshad 53
simin zare
و خیلی های دیگه که همشون رفتن.
danieloo همون سکولار خودمون.
aminepro
Milad
Soheil
با این سهیل میخواستیم یه بار بر علیه آرامش کودتا کنیم.
Samane 66
hamid elahi
شقایق 21
vahid 2007
هی کم کم داره یادم میاد.
kazimoto
ofakour
سلام دوست عزیز ممنونم شما خوبی؟خوبی ویتامین جان ...
من که از این لیست فقط سکولار رو میشناسم....
اوا جان خودتو معرفی نکردیامن که از این لیست فقط سکولار رو میشناسم....
من که اصلا یادم نمیادپس معلومه جدیدی هستی. خیلی زیاد بودن. به خدا بخوام بشینم فکر کنم بیشتر از صدتاشونو یادم میاد.
من که اصلا یادم نمیاد
سلام دوستان
فکر کنم من از خیلی ها قدیمی تر باشم. آشنای دیرو، دوست امروز، دشمن فردا
پس شما هم تقریبا جدیدی هستی.
پس معلومه جدیدی هستی. خیلی زیاد بودن. به خدا بخوام بشینم فکر کنم بیشتر از صدتاشونو یادم میاد.
اوا جان خودتو معرفی نکردیا
خاطره....دوستان قرار شد کمی از خاطراتتونم بگین
دوستان قدیمی امتیازات تایپیکو بالا ببریم که تایپیکه قدیمیا رو همه بشناسن
نشیم تایپیکه کنار افتاده به دوستان جدید بگیم که یه زمانی اینجا چه خبر بودو الان .....
از شیریناش بگوخاطره....
خب با اکانت قبلیم همش خاطره تلخ دارم
ولی با این یکی شیرین هاش بیشتره...
از کدوماش بگم؟؟
دم شما گرم ابوالفضل جانآقا ما امتیاز دادیم.
آره ابوالفضل ...ادر و روح الامینی و شقایق 21 و A&S هم یادشون به خیر دیگه نمیان الان بیشتر بچه هایی هم که ترجیح میدادن توی سایتای وطنی باشن با وجود این خط های خیلی تنگ ترجیح میدن برن کلوب وسایتای دیگه ...بچه های ولایی هم واقعا"دارن شاکی میشن بحثای تالار هم به خاطر این مسائل شده صفحه حوادث و ازدواج و...البته تواین مدت شرایط عمومی جامعه هم حساس شده ...من یادم میاد. NYC
درسته؟
spow
sara afshar
Illumination
Mehrshad 53
simin zare
و خیلی های دیگه که همشون رفتن.
danieloo همون سکولار خودمون.
aminepro
Milad
Soheil
با این سهیل میخواستیم یه بار بر علیه آرامش کودتا کنیم.
Samane 66
hamid elahi
شقایق 21
vahid 2007
هی کم کم داره یادم میاد.
kazimoto
ofakour
از شیریناش بگو
به نظرت دلیل دور افتادن بچه های قدیمی از باشگاه فقط مشغله زندگی بود یا باشگاه داشت هدفشو از دست میدادآره ابوالفضل ...ادر و روح الامینی و شقایق 21 و A&S هم یادشون به خیر دیگه نمیان الان بیشتر بچه هایی هم که ترجیح میدادن توی سایتای وطنی باشن با وجود این خط های خیلی تنگ ترجیح میدن برن کلوب وسایتای دیگه ...بچه های ولایی هم واقعا"دارن شاکی میشن بحثای تالار هم به خاطر این مسائل شده صفحه حوادث و ازدواج و...البته تواین مدت شرایط عمومی جامعه هم حساس شده ...
آره ابوالفضل ...ادر و روح الامینی و شقایق 21 و A&S هم یادشون به خیر دیگه نمیان الان بیشتر بچه هایی هم که ترجیح میدادن توی سایتای وطنی باشن با وجود این خط های خیلی تنگ ترجیح میدن برن کلوب وسایتای دیگه ...بچه های ولایی هم واقعا"دارن شاکی میشن بحثای تالار هم به خاطر این مسائل شده صفحه حوادث و ازدواج و...البته تواین مدت شرایط عمومی جامعه هم حساس شده ...
چی شده بود مگه؟شیرین....
یادم نمیاد...!
ولی تلخ خیلی یادمه
آخرینش همین سه روز پیش بود
تا میگیم بالا نمیاد زود میاد بالا !!!!!!!!1به به دوباره تاپیک بالا نمیاد
باشگاه قسمتهای تخصصیش سوت وکور شده بیشتر شده درخواست کمکایی که بیشتر ازسر تنبلی و حوصله تحقیق و پروژه نداشتن مطرح میشه باشگاه همونه ولی بچه هادیگه حال مشارکت رو ندارن داریم کم کم میریم به سمت تبدیل سدن به یکی دیگه از سایتای تفریحی نه تخصصی من خودم چندتایی تاپیک زدم که به نظر خودم مفید بودن ولی وقتی استقبالی نیست ....خب آدم بی میل میشه ...بعضی ازبچه های جدید هم متاسفانه بی ادب شدن البته دور از همه بچه ای گل ...نمونه اش توهین هایی که دیشب به خود من شد توی یه بحث مودبانه ومنطقی ...به نظرت دلیل دور افتادن بچه های قدیمی از باشگاه فقط مشغله زندگی بود یا باشگاه داشت هدفشو از دست میداد
کاملا موافقمباشگاه قسمتهای تخصصیش سوت وکور شده بیشتر شده درخواست کمکایی که بیشتر ازسر تنبلی و حوصله تحقیق و پروژه نداشتن مطرح میشه باشگاه همونه ولی بچه هادیگه حال مشارکت رو ندارن داریم کم کم میریم به سمت تبدیل سدن به یکی دیگه از سایتای تفریحی نه تخصصی من خودم چندتایی تاپیک زدم که به نظر خودم مفید بودن ولی وقتی استقبالی نیست ....خب آدم بی میل میشه ...بعضی ازبچه های جدید هم متاسفانه بی ادب شدن البته دور از همه بچه ای گل ...نمونه اش توهین هایی که دیشب به خود من شد توی یه بحث مودبانه ومنطقی ...
خداحافظ اوا جاندوستان من باید برم
با اجازه
خدانگهدار
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پاتق بچه های ساری،قائمشهر،نکا،بهشهر و بابل | همشهری ها! | 2 | ||
S | برو بچه های بردسیر(کرمان) | همشهری ها! | 0 | |
بچه های دورود کجایید؟؟؟؟؟ | همشهری ها! | 10 | ||
بچه بهبهان داریم؟؟؟اگر داریم معرفی کنید لطفاً | همشهری ها! | 1 | ||
پاتوق بچه های مازندران | همشهری ها! | 37 |