بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !)

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر و احمد جانان دی,من الان پیش بویلرو مبدلم,انقد گرمه انقد گرمه که نگو,خیلی سخته,میامم فقط میرسم زبان بخونم ,کتیا مونده روهوا,
بچه ها,چیکار میکنید ,میخونید یانه?من این مدت خیلی دارم به اینده فکر میکنم,ارشد 90% میرم,ولی برا دکتری,اگه برم میرم دنبال عشقم,موندم برم یانه,خیلی سر درگمم,خیلی

سلام مهدی
خوبی؟
خسته نباشی
خوب چون کاراموزیم میری با این شرایط گرما و ماه رمضونم هست نباید خیلی به خودت فشار بیاری
بذار کاراموزیت تموم بشه وقتت آزادتر میشه

ایشالا ارشد میری کدوم گرایش؟
بعد دکتری که میگی عشقت چیه؟:D

ایشالا بعد کارشناسیت واسه ارشد برو بعدش تصمیم بگیر که میخوای چیکار کنی و چیکاره بشی
ارشدو که باید 100% بری

ایشالا اول ارشد

نظرای آدما متفاوته

هرکسی یه عشقی داره:redface::D

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا تو دیگه خیییییییلی مردی،کارت درسته:surprised:عاششششقتم،فدات بشم،دیوونتم:Dمن گهگاهی بچه داری میکنم،شاید مثل تو نباشه:Dباشه دایی خوبی میشم،پس تو هم دایی هستی،ای ناقلا رو نمیکنیا:D
مربی مهدکودک خوبه،یه مهد کودک میزنیم در کل خاورمیانه تک باشه:biggrin:

دمت گرم،خداییش ذکر دولتی رشت واجب بود:D،نمیگفتی غزاله خانوم دلخور میشد:Dغزاله خانوم از این یه تیکه خیلی خوشش میاد;)

پس کجاشو دیدی امیر
آره من از 3سالگی دایی شدم:d
ولی خوب قسمت نبود عمو بشیم:crying2:

دایی بودن و عمو بودن هم مزایا داره هم معایب

اینکه هر آن باید آماده ی خدمت رسانی باشی واقعا سخته:biggrin::biggrin:

آره ایشالا ارشدت که تموم شد میرم تو کارش

اونقد باید نمونه باشه که بتونیم از بقیه کشورام تحویل بگیریم:biggrin:

خوب واسه همونم پررنگ گذاشتمش که تاکید زیادی داشته باشه

گفتم شاید دیدش و دوباره برگرده:smile:

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام مهدی
خوبی؟
خسته نباشی
خوب چون کاراموزیم میری با این شرایط گرما و ماه رمضونم هست نباید خیلی به خودت فشار بیاری
بذار کاراموزیت تموم بشه وقتت آزادتر میشه

ایشالا ارشد میری کدوم گرایش؟
بعد دکتری که میگی عشقت چیه؟:D

ایشالا بعد کارشناسیت واسه ارشد برو بعدش تصمیم بگیر که میخوای چیکار کنی و چیکاره بشی
ارشدو که باید 100% بری

ایشالا اول ارشد

نظرای آدما متفاوته

هرکسی یه عشقی داره:redface::D

سلام خوبی
چخبر دیگه نمیای؟
اره خیلی سخته،پوستم کنده میشه،زمانم نمیگذره،ماه رمضونم هستش دیگه نوره علی نوره
من کلا هوا فضا رو دوس دارم، بخصوص قسمت طراحی و ساختشو، البته نه طراحی فضا پیما، چیزای معمولی تر، مباحث نظامیش مورد علاقمه
بستگی داره ببینم ارشد چیکار میکنم،تهران و اصفهان قبول شدم میرم،وگرنه میرم سال بعد

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خوبی
چخبر دیگه نمیای؟
اره خیلی سخته،پوستم کنده میشه،زمانم نمیگذره،ماه رمضونم هستش دیگه نوره علی نوره
من کلا هوا فضا رو دوس دارم، بخصوص قسمت طراحی و ساختشو، البته نه طراحی فضا پیما، چیزای معمولی تر، مباحث نظامیش مورد علاقمه
بستگی داره ببینم ارشد چیکار میکنم،تهران و اصفهان قبول شدم میرم،وگرنه میرم سال بعد

سلام
والا من هستم شما و امیر دیگه نمیان...
ایشالا این چنروزم به خوبی و خوشی میگذره
کاراموزیت تا چندمه مگه؟
آره هوافضا واقعا رشته ی جالبیه و اگه بتونی بری خیلی خوبو آینده داره
من مکانیک هواپیما دوست داشتم که خودم اشتباه کردمو نرفتم
ولی الان خواهرزادم داره میخونه و من پشیمون
چون میتونستم برم خودم ثبت نام نکردم..............................:(

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان....

ببخشید که چند روزه من نبودم.

حال مادرم بد شده......الانم حالش خوب نیست....نمیدونم خدا با من چه مساله ای داره!!

دیگه طاقت این یکی رو ندارم....

هوای خودتونو و تاپیکو داشته باشین....احمد معذرت...واقعا معذرت.....

اینکه هر آن باید آماده ی خدمت رسانی باشی واقعا سخته

این جملتم درک میکنم،وقتی شرایط زندگی اینطوری باشه هدفها محدودتر میشه،یا حداقل باید یواش یواش به سمت هدفت پیش بری.تند نمیشه رفت...

اصلا حالم خوب نیست،شاید دیگه بیخیال ارشد شدم و رفتم سربازی.....دارم بدجور میبازم

خداحافظ

یاعلی

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان....

ببخشید که چند روزه من نبودم.

حال مادرم بد شده......الانم حالش خوب نیست....نمیدونم خدا با من چه مساله ای داره!!

دیگه طاقت این یکی رو ندارم....

هوای خودتونو و تاپیکو داشته باشین....احمد معذرت...واقعا معذرت.....

این جملتم درک میکنم،وقتی شرایط زندگی اینطوری باشه هدفها محدودتر میشه،یا حداقل باید یواش یواش به سمت هدفت پیش بری.تند نمیشه رفت...

اصلا حالم خوب نیست،شاید دیگه بیخیال ارشد شدم و رفتم سربازی.....دارم بدجور میبازم

خداحافظ

یاعلی

امیر جان توکلت به خدا

ایشالا زودتر حالشون خوب میشه

واسه بقیه چیزا همیشه وقت هست

مهمترین چیز سلامتی خود آدم و خونوادشه

به حق این روزای عزیز ایشالا زودتر حالشون خوب بشه

storm

عضو جدید
سلام.تو این جمع یکی بود می خواست متد خودشو برای یاد گیری زبان فنی بگه.گفتش اخر؟

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام امیر خوبی
حال مادرت بهتر شد?ماهمه دعا میکنیم که انشالله بهتر شه
تو هدف گذاریتو کردی,بهتر بیشتر تلاش کنی, اگه از اولش میخواستی ارشد ندی میگفتم بیخیالش شو ولی الان دیگه نه امیر
منتظر خبرای خوبم,باشه?

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام امیر خوبی
حال مادرت بهتر شد?ماهمه دعا میکنیم که انشالله بهتر شه
تو هدف گذاریتو کردی,بهتر بیشتر تلاش کنی, اگه از اولش میخواستی ارشد ندی میگفتم بیخیالش شو ولی الان دیگه نه امیر
منتظر خبرای خوبم,باشه?

سلام
ایشالا که زودتر حالشون خوب شه

امیر مارو بی خبر نذار

ali-gold

کاربر فعال
HI My Friends

ممنون آقا امیر اسکای،فلشکارتات عالی بود
ایشالله مادرت شفا پیدا کنه.

174918

عضو جدید
سلام بچه هاامیدوارم موفق باشید
من امسال رتبم شد 204 ساخت و تولید با تراز 5981 به نظرتون روزانه صنعتی اصفهان را میارم ؟ لطفا کمکم کنید...:cry:

hadi.2217

عضو جدید
سلام دوستان برای خوندن ریاضیات پیشرفته برای من که 4 سالی هست ریاضی نخوندم چه روش خوندنی مناسبه . و همچنین مکانیک محیط پیوسته.من دانشجوی طراحی کاربردی پردیس علم و صنعت هستم.لطف می کنید راهنمایی کنید.

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان برای خوندن ریاضیات پیشرفته برای من که 4 سالی هست ریاضی نخوندم چه روش خوندنی مناسبه . و همچنین مکانیک محیط پیوسته.من دانشجوی طراحی کاربردی پردیس علم و صنعت هستم.لطف می کنید راهنمایی کنید.

سلام.

اگه شرایطشو دارین بهترین روش انتخاب یه کلاس مناسب برای درس ریاضی مهندسی هست.

اگه شرایطشو ندارین خوندن کتابهای ریاضی مهندسی کریمی.
منابع پیشنهادی دیگر:
ریاضی مهندسی شیدفر-جزوه معتقدی(که جزوه داخل نت هم میشه دانلود کرد و پرینت گرفت و خوند)
البته کتابای خوب دیگم هستن.خودتون میتونین برین کتاب فروشی نگاه کنین و بخرین.محیط پیوسته رو نمیدونم رشتم طراحی نیست.
پردیس ترمی چقد میدین؟

174918

عضو جدید
من امسال رتبم شد 204 ساخت و تولید با تراز 5981 به نظرتون روزانه صنعتی اصفهان را میارم ؟ لطفا کمکم کنید...:cry::mad:
یکی جواب بده...........

Asghar_

عضو جدید
من امسال رتبم شد 204 ساخت و تولید با تراز 5981 به نظرتون روزانه صنعتی اصفهان را میارم ؟ لطفا کمکم کنید...:cry::mad:
یکی جواب بده...........

سلام دوست عزیز،این همه نگرانی نداره که.

حدودا سه هفته دیگه جوابا میاد،خودتونو این چند هفته سرگرم کنین.

شما رتبه خوبی آوردین.

به احتمال بالای 90 درصد شما روزانه صنعتی اصفهان رو میارید.شبانه صنعتی اصفهان رو که صد در صد میارید.

یاحق.

fardaddd

عضو جدید
انجام پروژه و پایاننامه در تمامی گرایشهای رشته مکانیک توسط تیمی نخبه از دانشجویان ارشد و دکترای دانشگاههای تهران و شریف با تحلیل و شبیه سازی نرم افزاری با نرم افزارهای abaqu,solid works,catia,ansys,fluent,gambit carrier,fortran,matlab,c++,CFX... در اسرع وقت و با قیمت توافقی و مناسب برای دانشجویان مکانیک سیالات ، جامدات ، طراحی کاربردی ، تبدیل انرژی ، ساخت و تولید ، هوا فضا و...
برای سفارش پروژه و پایاننامه با تماس بگیرید

تلفن تماس: 09395569080 (موسوی)

email: m.mousavi.6789@gmail.com

Reza753

اخراجی موقت
انجام پروژه و پایاننامه در تمامی گرایشهای رشته مکانیک توسط تیمی نخبه از دانشجویان ارشد و دکترای دانشگاههای تهران و شریف با تحلیل و شبیه سازی نرم افزاری با نرم افزارهای abaqu,solid works,catia,ansys,fluent,gambit carrier,fortran,matlab,c++,CFX... در اسرع وقت و با قیمت توافقی و مناسب برای دانشجویان مکانیک سیالات ، جامدات ، طراحی کاربردی ، تبدیل انرژی ، ساخت و تولید ، هوا فضا و...
برای سفارش پروژه و پایاننامه با تماس بگیرید

تلفن تماس: 09395569080 (موسوی)

email: m.mousavi.6789@gmail.com

ای بابا جوونای مردمو ببین از بی پولی دارن چکارا که نمیکنن!!!

• Like
واکنش ها: HDT

HDT

عضو جدید
سلام دوستان مهندسای عزیز کسی هست در مورد بازار کار مهندسی مکاترونیک اطلاعی داشته باشه؟ اگه کسی هست خواهشا اطلاعاتتونو به اشتراک بذارید واسه انتخاب رشته م خیلی مهمه همش یکی دو روز دیگه مونده باید انتخاب رشته انجام بدم

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان مهندسای عزیز کسی هست در مورد بازار کار مهندسی مکاترونیک اطلاعی داشته باشه؟ اگه کسی هست خواهشا اطلاعاتتونو به اشتراک بذارید واسه انتخاب رشته م خیلی مهمه همش یکی دو روز دیگه مونده باید انتخاب رشته انجام بدم

سلام
رشته ی جا افتاده ای نیست
تکلیفش با خودشم مشخص نیست
برق کامپیوتر و مکانیک و رباتیک

اگه واقعا علاقه داری باید به مقاطع بالا فکر کنی و موسسات یا شرکتای خیلی خیلی معتبر و علمی و تحقیقاتی

همه جایی برد نداره

شاید تهران و شهرای بزرگ اونم به زور

اگه هدفت مکانیکه شاخه های اصلی مکانیک بهتر و ریسک کمتری دارن

• Like
واکنش ها: HDT

ali-gold

کاربر فعال
چند تا مقاله isi با ایمپکت بالا دارم که مینور ریویژن خورده اسم چند نفر رو می تونم اضافه کنم

سلام

خو چرا خودت مقالتو نمیفرستی که چاپ کنی؟این قضیش چیه همه میان میگن بیا اسمتو مینویسیم؟یعنی پول چاپش خیلی زیاده؟؟؟چقدره؟؟؟

دوستان یکی به ما یاد بده،تا حالا مقاله ندادم...ممنون با تشکر

M.ARIABOY

عضو جدید
چند تا مقاله isi با ایمپکت بالا دارم که مینور ریویژن خورده اسم چند نفر رو می تونم اضافه کنم

جدی؟
این مواقع چندحالت داره
1- پول برای کم شدن هزینه و پوا آزمایشات و ... دیگه لازم دارین
2-برا ویرایش نهایی کمک نیاز دارین
3- برای نرم افزار های مختلف نیاز به همکاری دارین
من این سه حالتو تشخصی میدم
بستگی به مقالتون و رزومه کاریتون ممکنه بتونم همکاری کنم

احمد من میام و میبینم کسی نیست پست نمیذارم
من چندتا پیامم دادم اصلا جواب نداده،نگران شدم،اخرین سری اصلا خوب نبود لحنش،

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان .

من آمدم.مادرم عمل شد،یه مدت دست تنها بودم باید به مادرم رسیدگی میکردم.تو این مدت واسم خیلی سخت و عجیب گذشت،حواسم به انجمن نبود.......بگذریم.

خوبین بچه ها؟

چه خبر؟

تاپیک تکونی نخورده!!

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی عیدتون هم مبارک،نماز و روزه هاتونم قبول،اجرتون با خدا

یاعلی

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان .

من آمدم.مادرم عمل شد،یه مدت دست تنها بودم باید به مادرم رسیدگی میکردم.تو این مدت واسم خیلی سخت و عجیب گذشت،حواسم به انجمن نبود.......بگذریم.

خوبین بچه ها؟

چه خبر؟

تاپیک تکونی نخورده!!

سلام
توکه حسابی مارو نگران کردی امیر
الان حال مادرت خوبه؟

سحرخیز

عضو جدید
سلام دوستان .

خوبین بچه ها؟

چه خبر؟

تاپیک تکونی نخورده!!
خدا شفاشون بده