بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !)

M.ARIABOY

عضو جدید
اره گرونه،من زیاد کار نکردم باهاش،ولی مشکل خاصی ندیدم، دیتا بیس ایرانم توش هست
نه نمیفته،مگه این که کرکشو بشکنن، فک نکنم به این راحتیا باشه
کار خوبی کردی، اما ارشد تاسیسات تو ایران نیست، تنها دانشگاه ایران که مکانیک تاسیسات میداد تو ایران دانشگاه ما بود که از زمان شاه مونده، ارشد چی میخوای بری؟؟
سایزینگو از رو چی شروع کردی؟؟؟
برعکس من تاسیساتو دوس ندارم،فقط ب خاطر پولش اومدم، برای ارشد میرم هوا فضا یا تبدیل
خوبه، پولش خوبه،کمکی خواستی خبرم کن بعد ارشد،من امسال ارشد نمیدم،یکم برم سرکار تجربه گیر بیارم سال دیگه ارشد میدم، الکی ی سال عقب افتادم

M.ARIABOY

عضو جدید
منم که با یکی از دخترامون بودم همش اون انجام داد،من اصلا نفهمیدم چی شد آزمایشگاه خخخخ

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اره گرونه،من زیاد کار نکردم باهاش،ولی مشکل خاصی ندیدم، دیتا بیس ایرانم توش هست
نه نمیفته،مگه این که کرکشو بشکنن، فک نکنم به این راحتیا باشه
کار خوبی کردی، اما ارشد تاسیسات تو ایران نیست، تنها دانشگاه ایران که مکانیک تاسیسات میداد تو ایران دانشگاه ما بود که از زمان شاه مونده، ارشد چی میخوای بری؟؟
سایزینگو از رو چی شروع کردی؟؟؟
برعکس من تاسیساتو دوس ندارم،فقط ب خاطر پولش اومدم، برای ارشد میرم هوا فضا یا تبدیل
خوبه، پولش خوبه،کمکی خواستی خبرم کن بعد ارشد،من امسال ارشد نمیدم،یکم برم سرکار تجربه گیر بیارم سال دیگه ارشد میدم، الکی ی سال عقب افتادم

یکی از دوستان که خودشون استادن تاسیساته دارن کمکم میکنن
البته فقط روند رو بهم میگن و بعد نقشه میدن روش کار کنم منظورم اینه کلاس نمیرم
وای خوش به حالتون یعنی دارین تاسیسات کار میکنین
گرایش ارشد زیاد برام مهم نیست ولی یحتمل انرژِی
خب شمام بخونین کنار کارتون حیفه یه سال دیگه
حالا یه جوری میگم انگار خودم از فروردین شروع کردم همش یه هفته اس

M.ARIABOY

عضو جدید
من رشتم مکانیک تاسیساته،پروژه های دانشگاه رو انجام میدم کم کم دارم شروع میکنم به پروژه های خارج از یونی
اخه یه ترم ب اجبار مسئولین محترم دانشگاه نتونستم برم یونی پس یه ترم عقبم در نتیجه بیخیال امسال شدم
خوبه الانم وقت هست،بخون شما

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
من رشتم مکانیک تاسیساته،پروژه های دانشگاه رو انجام میدم کم کم دارم شروع میکنم به پروژه های خارج از یونی
اخه یه ترم ب اجبار مسئولین محترم دانشگاه نتونستم برم یونی پس یه ترم عقبم در نتیجه بیخیال امسال شدم
خوبه الانم وقت هست،بخون شما

پس خوبه اگه سوال داشتم میتونم از شما بپرسم
فعلا با اجازتون
شبتون به خیر

M.ARIABOY

عضو جدید
نه دیگه تااون حد، ولی اگه تونستم جواب میدم
فکر کنم دیگه انرژِی گرفته باشی شیماخانم
خدانگهدار

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر آقایان و خانومان گرامی و محترم

با درسا چکار میکنین؟:D

بچه ها محاسابات عددی هاف من رو 4 روز نشستم خوندم تازه رسیدم به فصل 5:confused:

برام دعاکنین،دعا کنیناااااااااااااا:cool:

بای بای ما رفتیم:D

s.qafari

عضو جدید
منم این ترم هم سیالات دارم،هم طراحی اجزا ودرسای دیگه ولی بیشتر از همه از درس ارتعاشات میترسم،از طرفی خداییش بادرسای سیالات و طراحی و مقاومت خیییییلی حال میکنم.حتی سختیشونم شیکه
:w10: :w11:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ترم تئوری ورق و پوسته دارم، وحشتناک راه حل هاش طولانیه، بوی نمره کم می یاد.

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اخه نه دلش هیچی نیس و خیلی حمایت میکنه بچه ها رو....ولی با وجود این تحملشون برای منم یه خرده سخته...با وجود اینکه همه حرفاشون شوخیه
M.ARIABOY;69829H34 گفت:
واقعا که، بچه هاتون وقتی توهین میشنون خوشحال مینش
ما ین ترم 6 جلسه یه استادو تحریم کردیم نرفتیم سرکلاسش چون ب شعور دانشجو توهین میکرد،
استاد همچین حرفی بزنه بهم قید درسشو میزنم و جوابشو همونجا میدم

درس بخوانید که خوندن و فهمیدن لذتی دوچندان دارد

علامه سدانسی :D
بچه ها کسی هست؟
میخوام انرژی بگیرم
انرژی کیلو چند:D

M.ARIABOY

عضو جدید
اخه نه دلش هیچی نیس و خیلی حمایت میکنه بچه ها رو....ولی با وجود این تحملشون برای منم یه خرده سخته...با وجود اینکه همه حرفاشون شوخیه درس بخوانید که خوندن و فهمیدن لذتی دوچندان دارد علامه سدانسی :D
دلشو چیکار دارم توهین توهینه دیگه

mohammad370

عضو جدید
یه برنامه مطلب می خوام راجب درس ریاضی مهندسی که تابع fرو بگیرهa0,a N,b n رو حساب کنه و از n=1_10رسم کنه(همون سری فوریه هستش)
ممنون میشم دوستان کمکم کنن مهندسا خودتونو نشون بدین. زکات علم ترویجشه والا بخدا راست میگم:) میدونم آسونه اما متلب هیچی سرم نمیشه
مدیون همگیتونم
میدونم اینجا جالب نبود مطرح کردم اما چون اینجا شلوغه بچه ها زیاد میان گفتم کارم لنگه به مولا

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کاش میتونستم کمکتون کنم :(

اما متاسفانه من خودمم بلد نیستم :)
یه برنامه مطلب می خوام راجب درس ریاضی مهندسی که تابع fرو بگیرهa0,a N,b n رو حساب کنه و از n=1_10رسم کنه(همون سری فوریه هستش)
ممنون میشم دوستان کمکم کنن مهندسا خودتونو نشون بدین. زکات علم ترویجشه والا بخدا راست میگم:) میدونم آسونه اما متلب هیچی سرم نمیشه
مدیون همگیتونم
میدونم اینجا جالب نبود مطرح کردم اما چون اینجا شلوغه بچه ها زیاد میان گفتم کارم لنگه به مولا

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همه

ایام سوگواری مولامونو خدمتتون تسلیت میگم

بچه ها منو دعا کنین...

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها کمک ترمو میخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واللا از اول ترم هیچی نخوندم....الان خییلی طول میکشه خوندنم....سیکل ها و اینا رانکین و کوفت ووو :(((((((((((((((((((((

M.ARIABOY

عضو جدید
چیز خاصی نداره که
ی سیکلو یاد بگیری بقیش حله
بلدی جد.ل خوندنو؟؟
همینطور نمودارش خیلی مهمه