بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !)

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا امین

بچه ها من الان تو سالن مطالعه دانشگاه هستم و دارم از وایرلس دانشگاه استفاده میکنم:D

آقا مهدی من که رشتم تبدیل هست،المان محدود ندارم.محاسبات برای درس سی اف دی خیلی کاربرد داره؟

استادم هاف من رو درس میده،نمیشه چند منبع خوند.همین هاف من رو دارم میخونم.کتاب خوب و کاملی هست البته اگه بتونم همشو بخونمش.

پاراگراف سومت رو درست نفهمیدم،منظوت اینه که آنالیز عددی بوردن فارسی هست و فارسی بخونم زود راه میفتم؟

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی.

یاعلی
کلا درس مهمیه مخصوصا اگه بخوای مقاله بدی حتما باید یکی از روش هاشو یاد بگیری
انالیز عددی بوردن ترجمه دکتر عالم زاده

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

الان تو کتابخونه دانشگاه سرچ کردم انالیز عددی بوردن رو داشت.فردا میرم میگیرم. ببینم چجور کتابی هست.

ممنون امین

خیلی بامرامی

دمت گرم

یاعلی

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقای امین فتحی یادتون انداختم که پروژه رو به من بدین :)))))))))))))))))

M.ARIABOY

عضو جدید
بچه ها منبع خوب در مورد دیگه های بخار و بهینه سازی دیگ ها میخوام کسی سراغ داره؟
با گوشی میام نت نمیتونم درست بگردم، به این زودیا هم نت درستو حسابی گیرم نمیاد
ممنون

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها منبع خوب در مورد دیگه های بخار و بهینه سازی دیگ ها میخوام کسی سراغ داره؟
با گوشی میام نت نمیتونم درست بگردم، به این زودیا هم نت درستو حسابی گیرم نمیاد
ممنون

سلام مهدی جان حدودا 14 مگ اطلاعات در مورد دیگ بخار و بویلر دارم،به همین ایمیلت میفرستم.

ولی فعلا وقت ندارم.برات همین امروز و فردا میفرستم.

یاعلی

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
امروز ی جشن تو دانشگاه تبریز بود واسه ترم اولی های مکانیک
منم که جایی واسه چتر بودن نداشتم رفتم تالار دانشکده تا ببینم چی میشه
مهمان برنامه دکتر خوشروان بود موسس مکانیک دانشگاه تبریز و شاگرد مهندس بازرگان
از خاطراتش و افتخاراتش گفت از لذت رشته مون و ............
اما ی نکته که خیلی حال کردم این بود که گفت
افتخار میکنه ی شاگردش که فرزند یه گوسفند فروش بوده الان بعنوان رییس بزرگترین نیروگاه اتمی جهان تو المان کار میکنه و تنها دانشمندی بوده که دعوت شده تا ببینه چی تو چرنوبیل گذشت
با اینکه از دانشگاه تبریز زیاد خوشم نمیا اما واقعا و با افتخار به احترام دکتر خوشروان بلند شدم و تشویقشون کردم

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال

کتاب مرجع ما بود اما خیلی قدیمیه اینترجمه اگه آخرین ویرایش خود ببوردن را بخونی عالیه!منن اشتباه کردم ترجمه عالم زاده را خوندم منبع اصلی هم راحته همم به روز شده تر و کاملتر

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام مهدی جان حدودا 14 مگ اطلاعات در مورد دیگ بخار و بویلر دارم،به همین ایمیلت میفرستم.

ولی فعلا وقت ندارم.برات همین امروز و فردا میفرستم.

یاعلی
دمت گرم امیر جون،یلی گلی
3.8 مگش رسید دستم
فردا دان میکنم میخونم،مرسسسسسسسسی

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتاب مرجع ما بود اما خیلی قدیمیه اینترجمه اگه آخرین ویرایش خود ببوردن را بخونی عالیه!منن اشتباه کردم ترجمه عالم زاده را خوندم منبع اصلی هم راحته همم به روز شده تر و کاملتر

سلام خانم مهندس

دارم بوردن رو دانلود میکنم،البته تو کتابخونه دانشگاه ترجمه عالم زاده رو پیدا کردم و گرفتم ولی خیلی قدیمی بود و خیلی داغون و بد شکل!!!!

نظرتون درمورد کتاب هاف من چیه؟

من استادم داره هاف من رو درس میده مجبورم اینو بخونم.شاید از بوردن بشه کمک گرفت.من محاسباتم ضعیفه،حقیقتا باید زیاد بخونم.

ممنون میشم یه خورده در مورد روش خوندنش توضیح بدین

با تشکر

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهم اینه تو ارشد ادم ی کتاب فارسی دستش باشه ما خودمون منبع که استاد میگفت دمیدویچ بود کتاب خیلی سنگین و پرمحتوا بود
برای این درس باید یه کتاب فارسی باشه تا ادم کلیتو بفهمه
من خودم ترجمه بوردن رو با ترجمه ویتلی خوندم
شب امتحان هم انالیزعددی پیام نور رو
تو طول ترم هم دمیدویچ خیلی هم راضیم

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جشنش که تعریف چندانی نداشت اما از دکتر خوشروان پدر خیلییییی خوشم اومد !

و چند تا شاخ هم در آوردم وقتی شنیدم دکتر رنجبر خواهر زاده ی استاد شهریارن....شمام شنیدین آقای فتحی؟

آها راستی من دوباره یاد آوری میکنم پروژه ی رباتیک رو :)
سلام
امروز ی جشن تو دانشگاه تبریز بود واسه ترم اولی های مکانیک
منم که جایی واسه چتر بودن نداشتم رفتم تالار دانشکده تا ببینم چی میشه
مهمان برنامه دکتر خوشروان بود موسس مکانیک دانشگاه تبریز و شاگرد مهندس بازرگان
از خاطراتش و افتخاراتش گفت از لذت رشته مون و ............
اما ی نکته که خیلی حال کردم این بود که گفت
افتخار میکنه ی شاگردش که فرزند یه گوسفند فروش بوده الان بعنوان رییس بزرگترین نیروگاه اتمی جهان تو المان کار میکنه و تنها دانشمندی بوده که دعوت شده تا ببینه چی تو چرنوبیل گذشت
با اینکه از دانشگاه تبریز زیاد خوشم نمیا اما واقعا و با افتخار به احترام دکتر خوشروان بلند شدم و تشویقشون کردم

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز

و چند تا شاخ هم در آوردم وقتی شنیدم دکتر رنجبر خواهر زاده ی استاد شهریارن....شمام شنیدین آقای فتحی؟

نه-مدیرگروه که اومد ما بلند شدیم بریم
چشم اواخر ترم حتما میدم

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستی چرا اونقدر دکتر صادقی و دکتر رنجبر رو تشویق کردن؟

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دکتر رنجبر شخصیت خاصی دارن...همیشه طرف دانشجو رو میگیرن و در برابر رئیس دانشکده و ... از حقوق دانشجو ها دفاع میکنن.
تو کلاسشون هم همیشه شوخی و خنده به راهه ! البته ایشونم کم نمیارن و اگه عصبانی بشن فحش میدن :razz:! یادمه تو ترمو یک یه بار تو تخته عکس حیوان نجیب الاغ:redface: رو نقاشی کردن بعدم گفتن ساکت شین....و در ادامه چند تا فحش دیگه....بعدم همون وازه ی غریب خر:redface: رو برای خطاب ما استفاده کردن...یا مثلا اردیبهشت ماه بود گمونم....یکی از بچه ها وقتی یک و نیم ساعت کلاس تموم شد گف استاد دیگه خسته شدیم ایشونم جواب دادن اگه خسته این به دامپزشک مراجعه کنین !!!!:redface:

بعد بچه ها هم از این لحن و فحشای استاد خوششون میاد و غش غش میخندن !!!!

کلا شخصیت مردمی ای دارن :biggrin::surprised:

دکتر صادقی هم خیلی با سواد و مودب و در حالت کلی یک استاد کامل هستن...گمونم به این خاطر بوده
راستی چرا اونقدر دکتر صادقی و دکتر رنجبر رو تشویق کردن؟

mdrsh

عضو جدید
در مورد رکتورهای شیمیایی که تحت وکیوم کار کنین فوق العادست. البتاً مطمئن نیستم که فشار معکوس در پیشروی واکنش های شیمیایی چه تاثیری داره.

مرسی دوست عزیز ،فکر کنم منظورمو خوب بیان نکردم
باید فرآیند تولید یه ماده ی شیمیایی مشخص (مثلا اسید ) رو پیگیری کنم و تاثیر مواد روی خوردگی دستگاهها و راهکار های جلوگیری از خوردگی اون مواد رو بررسی کنم نه این که روی یه دستگاه خاص مثل راکتور کار کنم.
حالا هم میتونه محصول نهایی یه ماده خورنده باشه، یا برای تولید محصول از مواد خورنده استفاده کنن ، یا بخوان این مواد خورنده رو از چیزی جدا کنن

M.ARIABOY

عضو جدید
دکتر رنجبر شخصیت خاصی دارن...همیشه طرف دانشجو رو میگیرن و در برابر رئیس دانشکده و ... از حقوق دانشجو ها دفاع میکنن.
تو کلاسشون هم همیشه شوخی و خنده به راهه ! البته ایشونم کم نمیارن و اگه عصبانی بشن فحش میدن :razz:! یادمه تو ترمو یک یه بار تو تخته عکس حیوان نجیب الاغ:redface: رو نقاشی کردن بعدم گفتن ساکت شین....و در ادامه چند تا فحش دیگه....بعدم همون وازه ی غریب خر:redface: رو برای خطاب ما استفاده کردن...یا مثلا اردیبهشت ماه بود گمونم....یکی از بچه ها وقتی یک و نیم ساعت کلاس تموم شد گف استاد دیگه خسته شدیم ایشونم جواب دادن اگه خسته این به دامپزشک مراجعه کنین !!!!:redface:

بعد بچه ها هم از این لحن و فحشای استاد خوششون میاد و غش غش میخندن !!!!

کلا شخصیت مردمی ای دارن :biggrin::surprised:

دکتر صادقی هم خیلی با سواد و مودب و در حالت کلی یک استاد کامل هستن...گمونم به این خاطر بوده

واقعا که، بچه هاتون وقتی توهین میشنون خوشحال مینش
ما این ترم 6 جلسه یه استادو تحریم کردیم نرفتیم سرکلاسش چون ب شعور دانشجو توهین میکرد،
استاد همچین حرفی بزنه بهم قید درسشو میزنم و جوابشو همونجا میدم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها کسی هست؟
میخوام انرژی بگیرم
انرژی کیلو چند:D

mech.shima

کاربر ممتاز
کسی نبود

باشه

بعدا تلافی میکنم حسابی
آخه این چه تاپیک پرانرژیه که انرژی دهنده ای نداره

برم بگم بیان قفلش کنن سنگین تریم

M.ARIABOY

عضو جدید
شیما خودت نیستی بعد اومدی میگی کسی نیست؟
این کجاش حرف حسابه اخه؟؟

M.ARIABOY

عضو جدید
والا ماهم دیگه انرژی نداریم یکم مونده اون ته باید خاک انداز ببری جمع کنی دیگه دی شوخی نمودم

mech.shima

کاربر ممتاز
خب پس هیچی دیگه من برم
برم بگن بیان درشو گل بگیرن

M.ARIABOY

عضو جدید
اها باوشه صبر کن برات یکم سوپرایز دارم میخواستی بیای تاسیسات دیگه،درسته؟؟ نرم افزار تخصصی تاسیسات چی کار کردی؟؟؟؟

mech.shima

کاربر ممتاز
اها باوشه صبر کن برات یکم سوپرایز دارم میخواستی بیای تاسیسات دیگه،درسته؟؟ نرم افزار تخصصی تاسیسات چی کار کردی؟؟؟؟

وای بگین دیگه من دارم ذوق مرگ میشم
بله عاشق تاسیساتم
فقط کریر اونم سطخ پایین
چرا؟

M.ARIABOY

عضو جدید
چی چرا؟؟ نرم افزار کریر بلدی پس، ماشالله، یه مدل تمام فارسیش اومده خیلی باحاله، خیلی جالب بود دیدمش، فقط ثیمتش یکم بالاست،اگه میخوای کار کنی باید بری سراغش 200 تومن تخفیف دانشجوییش میشه 180 تومن نرم افزار لوپ کدم گرمایش از کفه بلد باشی خوبه من الان دارم باهاش سروکله میزنم،خیلی ساده اس چندتا نرم افزار دیگه ک کم کم باید یاد بگیری

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام . دوستان کسی گزارشگار ازمایشگاه سیالات و هیدرولیک رو داره ؟؟؟
دانشگاه دزفول . اگه باشه خوبه :دی
ازمایش غوطه وری :smile:

هزار تا سوالن :razz: بدم میاد از گزارش نوشتن

mech.shima

کاربر ممتاز
چی چرا؟؟ نرم افزار کریر بلدی پس، ماشالله، یه مدل تمام فارسیش اومده خیلی باحاله، خیلی جالب بود دیدمش، فقط ثیمتش یکم بالاست،اگه میخوای کار کنی باید بری سراغش 200 تومن تخفیف دانشجوییش میشه 180 تومن نرم افزار لوپ کدم گرمایش از کفه بلد باشی خوبه من الان دارم باهاش سروکله میزنم،خیلی ساده اس چندتا نرم افزار دیگه ک کم کم باید یاد بگیری

واااااااااااااااای چقد گرون:cool:
یعنی این مث بقیه نسیت وایسیم از قیمت بیفته بعد بگیریم؟
شما باهاش کار کردین؟
بعدش یعنی مشک نقص فنی و اینا نداره؟
خودم شروع کردم یادگیری تاسیسات
دارم سایزینگ رو یاد میگیرم خیلی خوشحالم
دارم برا ارشدم میخونم وقتم کمه
ولی بعد ارشد حتما میذارمش توی برنامه م

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام . دوستان کسی گزارشگار ازمایشگاه سیالات و هیدرولیک رو داره ؟؟؟
دانشگاه دزفول . اگه باشه خوبه :دی
ازمایش غوطه وری :smile:

هزار تا سوالن :razz: بدم میاد از گزارش نوشتن

سلام
متاسفم
ما استادمون گیر بود
همش میگفت باید خط والای خودمون باشه
اینجور شد که مثل دبیرستانیا تحویل دادیم رفت