بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !)

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس یعنی نظرش رو انسیس بوده؟
وقتی به درد نمیخوره پس چرا اینقد دارن گسترش میدن آموزشو تبلیغاتشو

عده ی خیلی زیادی تعصب خاصی به آباکیوس دارن

حالا چراشو نمیدونم

سلام،من به احتمال زیاد انسیس رو یاد میگیرم،پروژه های دانشگاهی همه با انسیس انجام میشه،آباکوس واسه صنعت به کار میره و میگن هنوز جا نیفتاده...
والله من هنوز یکمی مردد هستم..بالاخره وارد دانشگاه شدم با دوستان مشورت میکنیم یکی رو یاد میگیریم

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام امیر
خوبی؟
کجا بودی پسر؟
تایپیک رو ول کرده بودی ها!!!!!!!!!!!

سلام،بد نیستم هی یه نفسی میاد و میره......
همین دور برا بودم:D
آره تاپیکو ول کرده بودم،بابا تو مگه جانشین من نیستی؟؟!!:D
خو بیا در نبود من اینجا رو هدایت کن:D
تو هم چند روز بود حال نداشتی(فک نکنی حواسم بهت نیستاااا;))
تو عشق منی:Dمنم عش تو:D

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام،من به احتمال زیاد انسیس رو یاد میگیرم،پروژه های دانشگاهی همه با انسیس انجام میشه،آباکوس واسه صنعت به کار میره و میگن هنوز جا نیفتاده...
والله من هنوز یکمی مردد هستم..بالاخره وارد دانشگاه شدم با دوستان مشورت میکنیم یکی رو یاد میگیریم

آره به نظر منم ایشالا ارشد که رفتی بهتر میتونی نتیجه بگیری و مطمین بشی که کدومو شروع کنی
این تابستونم به زبان و ریاضی و مطلب بچسب
درباره مطلب چیزی گیر اووردی؟

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره منم کتیاشو گرفتم از اول شروع کرده
واسه من که خوبه
چون هیچی از کتیا نمیدونم

پس منم همینو میگیرم....

ولی راستی واسه انسیس و آباکوس آخر نفهمیدم مثلث نارنجی بگیرم یا نه...بین علما اخنلاف نظره:D
آخر یکی بیاد یه فتوایی بده ما رو خلاص کنه:D
از امین فتحی میپرسم جواب ما رو نمیده،تا حالا سه تا پیغام تو پروفایلش گذاشتم یک بار یه جواب داد و ما رو پیچوند:D(آقا امین دلخور نشو ولی خداییش دست ما فقیر فقرا رو هم بگیر:))

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام،بد نیستم هی یه نفسی میاد و میره......
همین دور برا بودم:D
آره تاپیکو ول کرده بودم،بابا تو مگه جانشین من نیستی؟؟!!:D
خو بیا در نبود من اینجا رو هدایت کن:D
تو هم چند روز بود حال نداشتی(فک نکنی حواسم بهت نیستاااا;))
تو عشق منی:Dمنم عش تو:D

زنده باشی امیر
تو که خیلی خیلی عزیزی برام
آره این چنروز زیاد حالم خوش نبودو حوصله نداشتم
استادمم خیلی به کارای پروژم گیر میداد و هی میگفت ال کنو بل کن
3هفته پشت هم میبردمش که تایید کنه و بدمش واسه چاپ که هی ایراد میگرفت
دیگه خداروشکر امروز چاپش کردم
فردام که میبرنمون هپکو اراک واسه بازدید

تو باید همیشه باشی
من اندازه تو بار علمی و فنی ندارم
لااقل پستای تو یه فایده ای داره

من به عشق تو میام اینجا:smile:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره به نظر منم ایشالا ارشد که رفتی بهتر میتونی نتیجه بگیری و مطمین بشی که کدومو شروع کنی
این تابستونم به زبان و ریاضی و مطلب بچسب
درباره مطلب چیزی گیر اووردی؟

نه،هنوز شروع نکردم مطلبو،ولی دیگه میخوام شروع کنم،راستشو بخوای من چند تا پی دی اف از تو اینترنت دانلود کرده بودم،بعد یه کتاب کم حجم دارم(اسمش کلید هست فک کنم باید شنیده باشی معروفه)،این کتاب کم حجم هست و مختص کد نویسی هست،الان بالا پشت بوم گذاشتمش بعد میام اینجا دقیق میگم،میخوام از روی اینا حالا شروع کنم تا ببینم چی میشه....شاید با همینا تا یه جایی پیش رفتیم....من الان 504 رو تا درس 16-17 فول کردم....میخوام رو به لغات تخصصی بیارم.....برای لغات تخصصی هم یه پی دف 50صفحه دارم(که فک کنم اینو همه دارن)،میخوام از روی آن بخونم...اگه وقت بود فلش کارتشو هم درست میکنم(اینم از برنامه کاری ما،البته معلوم نیست همه رو یه دفعه باهم انجام بدم یواش یواش یواش:D)

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس منم همینو میگیرم....

ولی راستی واسه انسیس و آباکوس آخر نفهمیدم مثلث نارنجی بگیرم یا نه...بین علما اخنلاف نظره:D
آخر یکی بیاد یه فتوایی بده ما رو خلاص کنه:D
از امین فتحی میپرسم جواب ما رو نمیده،تا حالا سه تا پیغام تو پروفایلش گذاشتم یک بار یه جواب داد و ما رو پیچوند:D(آقا امین دلخور نشو ولی خداییش دست ما فقیر فقرا رو هم بگیر:))

امیر باید خودت کتابو ببینی بعد اونوقت میتونی نظر بدی
کتابفروشیه که گفتم فقط سالیدو کتیا و مطلبو اوورده بود که وقتی من رفتم مطلبو فروخته بودو نتونستم ببینمش
سالید یکم آشنایی دارم
واسه همین گفتم کتیارو جدی بگیرم بهتره
توهم سعی کن فعلا به جای تحلیلی طراحی یاد بگیری

امیر خودتو با کارای زیاد و مختلف درگیر نکن
لااقل برسی دوتاشون توی تابستون به نتیجه برسونی یا نزدیک کنی خیلی بهتره

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه،هنوز شروع نکردم مطلبو،ولی دیگه میخوام شروع کنم،راستشو بخوای من چند تا پی دی اف از تو اینترنت دانلود کرده بودم،بعد یه کتاب کم حجم دارم(اسمش کلید هست فک کنم باید شنیده باشی معروفه)،این کتاب کم حجم هست و مختص کد نویسی هست،الان بالا پشت بوم گذاشتمش بعد میام اینجا دقیق میگم،میخوام از روی اینا حالا شروع کنم تا ببینم چی میشه....شاید با همینا تا یه جایی پیش رفتیم....من الان 504 رو تا درس 16-17 فول کردم....میخوام رو به لغات تخصصی بیارم.....برای لغات تخصصی هم یه پی دف 50صفحه دارم(که فک کنم اینو همه دارن)،میخوام از روی آن بخونم...اگه وقت بود فلش کارتشو هم درست میکنم(اینم از برنامه کاری ما،البته معلوم نیست همه رو یه دفعه باهم انجام بدم یواش یواش یواش:D)

خوب خداروشکر خلی خوب داری پیش میری
ایشالا همینجوریم ادامه بدی
رهرو باید آهسته و پیوسته بره:D

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زنده باشی امیر
تو که خیلی خیلی عزیزی برام
آره این چنروز زیاد حالم خوش نبودو حوصله نداشتم
استادمم خیلی به کارای پروژم گیر میداد و هی میگفت ال کنو بل کن
3هفته پشت هم میبردمش که تایید کنه و بدمش واسه چاپ که هی ایراد میگرفت
دیگه خداروشکر امروز چاپش کردم
فردام که میبرنمون هپکو اراک واسه بازدید

تو باید همیشه باشی
من اندازه تو بار علمی و فنی ندارم
لااقل پستای تو یه فایده ای داره

من به عشق تو میام اینجا:smile:

قربونت برم،خجالت زدم نکن:smile:
هااااااااااااااااااااااابه عشق من میای:surprised:،خو منم به عشق تو میام:D
من کجا بار علمی دارم داداش من،خندم گرفت اینو گفتی:)

باز ممنون،
هپکو اراک شنیدم خیلی شرکت خوبیه.....چی آنجا میسازن؟کارش چیه؟
ما رفته بودیم نیروگاه نکا،خیلی بزرگه....نیروگاه از نزدیک ندیده بودم،برام جذاب بود ولی تا قسمتی گنگ:confused:

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قربونت برم،خجالت زدم نکن:smile:
هااااااااااااااااااااااابه عشق من میای:surprised:،خو منم به عشق تو میام:D
من کجا بار علمی دارم داداش من،خندم گرفت اینو گفتی:)

باز ممنون،
هپکو اراک شنیدم خیلی شرکت خوبیه.....چی آنجا میسازن؟کارش چیه؟
ما رفته بودیم نیروگاه نکا،خیلی بزرگه....نیروگاه از نزدیک ندیده بودم،برام جذاب بود ولی تا قسمتی گنگ:confused:

عزیزی دیگه امیر
ماشالا که حسابی بارت پره;)
من که خیلی قبولت دارم
هپکو ماشینای راهسازی میسازه
لودر و غلتک و از این چیزا
اراک شهر خوبو صنعتیه
همین که بازدیدی هم ببرن جای شکر داره

اولا میبردن تبریز 3.4روز
الان که مشکلات اقتصادی هست میریم اراک

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر باید خودت کتابو ببینی بعد اونوقت میتونی نظر بدی
کتابفروشیه که گفتم فقط سالیدو کتیا و مطلبو اوورده بود که وقتی من رفتم مطلبو فروخته بودو نتونستم ببینمش
سالید یکم آشنایی دارم
واسه همین گفتم کتیارو جدی بگیرم بهتره
توهم سعی کن فعلا به جای تحلیلی طراحی یاد بگیری

امیر خودتو با کارای زیاد و مختلف درگیر نکن
لااقل برسی دوتاشون توی تابستون به نتیجه برسونی یا نزدیک کنی خیلی بهتره

خب تو میگی من چکار کنم؟تو هم مثل داداش منی،بهم بگو و منو راهنمایی کن...
من این تابستون بیشتر هدفم اینه که زبانمو تقویت کنم،خودت که بهتر میدونی تو ارشد دیگه مثل لیسانس نیست که کتاب فارسی بخونی همه رفرنس ها انگلیسی هستن،تازه امتخاناتشونم امکان داره صورت سوال انگلیسی باشه،از آنجایی که زبانم در حد ارشد نیست مجبورم زبان بیشتر کار کنم...
تو تابستون نرم افزار فعلا نمیتونم به غیر از متلب تازه انم تا حدودی....من دیر شروع کردم...تا اردیبهشت که پامون تو گچ بود....بعدشم خودم دنبالشو نگرفتم.....امیدوارمز تو ارشد وقت کنم انسیس رو کار کنم ولی به نظرم وقت میشه...چون آخرش سه روز در هفته باشه....وقت زیاد داری....ولی دوست دارم در حین ارشد برم دنبال کار.....باید شرایط رو دید....همینطوریم نمیشه برای آینده تصمیم گرفت....
ولی با این حال من دوست دارم نظر تو رو بدونم،چون قبولت دارم

آخرین ویرایش:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزی دیگه امیر
ماشالا که حسابی بارت پره;)
من که خیلی قبولت دارم
هپکو ماشینای راهسازی میسازه
لودر و غلتک و از این چیزا
اراک شهر خوبو صنعتیه
همین که بازدیدی هم ببرن جای شکر داره

اولا میبردن تبریز 3.4روز
الان که مشکلات اقتصادی هست میریم اراک

چند ماه پیش تو تاکسی نشسته بودم راننده میگفت اراک یکی صنعتی ترین شهر کشوره،حالا نمیدونم راست گفت یا نه:surprised:
میگم اگه آنجا خوبه بریم آنجا کار کنیم:D

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب تو میگی من چکار کنم؟تو هم مثل داداش منی،بهم بگو و منو راهنمایی کن...
من این تابستون بیشتر هدفم اینه که زبانمو تقویت کنم،خودت که بهتر میدونی تو ارشد دیگه مثل لیسانس نیست که کتاب فارسی بخونی همه رفرنس ها انگلیسی هستن،تازه امتخاناتشونم امکان داره صورت سوال انگلیسی باشه،از آنجایی که زبانم در حد ارشد نیست مجبورم زبان بیشتر کار کنم...
تو تابستون نرم افزار فعلا نمیتونم به غیر از متلب تازه انم تا حدودی....من دیر شروع کردم...تا اردیبهشت که پامون تو گچ بود....بعدشم خودم دنبالشو نگرفتم.....امیدوارمز تو ارشد وقت کنم انسیس رو کار کنم ولی به نظرم وقت میشه...چون آخرش سه روز در هفته باشه....وقت زیاد داری....ولی دوست دارم در حین ارشد برم دنبال کار.....باید شرایط رو دید....همینطوریم نمیشه برای آینده تصمیم گرفت....
ولی با این حال من دوست دارم نظر تو رو بشنوم،چون قبولت دارم

مخلصتم
بعضی جاهای زندگی رو نمیشه برنامه ریزی کرد
باید ببینی خودش کدوم سمت میره
به نظرمن زبانتو بیشتر وقت بذاری خیلی بهتره
چون امیر جان به قول خودتم ارشد 2.3روزه
اونموقع قشنگ خودت و شرایطت رو میبینی و میتونی تصمیم بگیری کارای دیگه انجام بدی

شاید حرفم درست نباشه اما اگه خودتو با چیزای زیادی درگیر کنی کاراییت میاد پایین
نرم افزارم یکیو انتخاب کنو کنار زبان اونو کار کن
واسه کار کردن(در حالت عادی زبانو میپرسن و نرم افزار)
ایشالا شهر خوبی قبول بشی که بتونی جایی مشغول کار بشی
کار گیر میاد
من خودم دورانی که اهواز درس میخوندم
کاری برام گیر اومد اما نقشه کشی بود
شرکت خصوصی
اما من اونموقع اصن نمیدونستم کتیا چی هست
ترم 2 جامدات بودم
شاید طراحی ها بهتر باشن
البته چون تو سیالاتی باید ببنی تو آگهیهایی که میزنن از مهندس سیالات چه انتظاری دارن
یعنی کار با چی رو میخوان
اینکه کدوم نرم افزار به خودت و سلیقته
اما چیزی که مهمتره رو یاد بگیر
ایشالا ارشد که قبول بشی واقعا باید وقت بذاری و در حد یه فوق لیسانس مکانیک اطلاعات داشته باشی که فقط با درس خوندن و کار کردن امکان داره

به نظرم نظر غزاله خانوم رو هم بپرس
چون در حین درسی کارم میکنه و میدونه نرم افزار اوضاش الان چطوره

مطلب کتیا انسیس آباکیوس
همه خوبن
اما تو 2 ماه باقی مونده نمیشه با چنتا چیزه بزرگو برداری

امیدوارم که نتیجه ی تلاشتو بگیری
چون واقعا داری زحمت میکشی

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند ماه پیش تو تاکسی نشسته بودم راننده میگفت اراک یکی صنعتی ترین شهر کشوره،حالا نمیدونم راست گفت یا نه:surprised:

آره واقعا صنعتیه و در حد تهران و اصفهانه
خدارو چی دیدی:smile:
امیرجان شبت به خیر
من برم که فردا باس برم اراک;)

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخلصتم
بعضی جاهای زندگی رو نمیشه برنامه ریزی کرد
باید ببینی خودش کدوم سمت میره......

ممنون احمد جان.....خیلی آقایی،حرفاتو فراموش نمیکنم....

آره واقعا صنعتیه و در حد تهران و اصفهانه
خدارو چی دیدی:smile:
امیرجان شبت به خیر
من برم که فردا باس برم اراک;)

شب خوش،برو به سلامت،یاعلی

M.ARIABOY

عضو جدید
ای ول میای اراک?
من خونه دانشجویی دارم بغل دست دانشگاه خودمون, البته باید بگی علم وصنعت تا تاکسیا بیارنت اینجا,هرکی شمارهاحمد اقا رو داره برام پیام خصوصی کنه فردا برم ببینمش
من خودم کمباین سازی کاراموزی گرفتم,دوستمم ماشین سازی,دوتا شرکت غول اراکن,اگه تونستید حتما حتما شرکت اذراب برید,بهترین شرکت برای مهندسای مکانیکه,البته افراد عادیو.توهیچ کدوم راه نمیدن,اذرابم شرکت مادره,فوق العاده عظیمه
هپکو هم دیگه شاخیه براخودش
همشون تو یه محدوده ان نزدیک ترمینال اراکن,کلا زیاد کارخونه اس اونورا,ماشین سازی کنار هپکوست,بغل دستش کمباین سازیه,پایینتر از قسمت اموزش کمباین سازیم میشه واگن پارس
نقشه کلی بود اگع بتونید همشونو.ببینید خیلی خوبه,من که توحسرتش موندم
احمد اقا قسمت شد ببینمت چندتا کتاب کتیا دارم با یه سری نرم افزار زبان ,اگه اینو قبل سفرت دیدی فلش همرات بیار بریزم برات, یه سرم میبرمت تو یونی بچرخیم,خوشحال میشم ببینمت
غزاله خانم نظرتون راجع به پایپینگ چیه?تو مجتمع فنی تهران اموزش میدن,برم یا نرم افزار دیگه کار کنم?

M.ARIABOY

عضو جدید
امیر نمیگم نظرم رو انسیسه,کلا نرم افزاری تحلیل کرک شده دقیق عمل نمیکنن,مدل نیست که ببینیم تحلیله,فقط به درد پروژه دانشگاهی میخوره
البته برا اباکوس باید المان محدود رو بلد باشی,و ارتعاشاتم خوب فهمیده باشی
این دوستمم که میگم متلب بلده ,مشخص نیست باز زده رفته بیابون ,گوشیش در دسترس نیست 6 روزه,ادم عجیبیه

M.ARIABOY

عضو جدید

اره یکی از صنعتی ترین شهرای ایرانه
هرکی تو فروم زده محل زندگی پایتخت صنعتی ایران یعنی اراک
اگه قسمت شد اومدی اینورا بهم خبر بده میام دنبالت همه جارونشونت میدم,خونه هم دارم خوابگاهی نیستم قاچاقی ردوبدل شیم,من یه سری مشکل خوابگاه تو دانشگاه قزوین برام پیش اومد,ثوستم کنده شد تا رفتم تو
من.برم بیدار شم دیگه ساات شد 4:40

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای ول میای اراک?
من خونه دانشجویی دارم بغل دست دانشگاه خودمون, البته باید بگی علم وصنعت تا تاکسیا بیارنت اینجا,هرکی شمارهاحمد اقا رو داره برام پیام خصوصی کنه فردا برم ببینمش
من خودم کمباین سازی کاراموزی گرفتم,دوستمم ماشین سازی,دوتا شرکت غول اراکن,اگه تونستید حتما حتما شرکت اذراب برید,بهترین شرکت برای مهندسای مکانیکه,البته افراد عادیو.توهیچ کدوم راه نمیدن,اذرابم شرکت مادره,فوق العاده عظیمه
هپکو هم دیگه شاخیه براخودش
همشون تو یه محدوده ان نزدیک ترمینال اراکن,کلا زیاد کارخونه اس اونورا,ماشین سازی کنار هپکوست,بغل دستش کمباین سازیه,پایینتر از قسمت اموزش کمباین سازیم میشه واگن پارس
نقشه کلی بود اگع بتونید همشونو.ببینید خیلی خوبه,من که توحسرتش موندم
احمد اقا قسمت شد ببینمت چندتا کتاب کتیا دارم با یه سری نرم افزار زبان ,اگه اینو قبل سفرت دیدی فلش همرات بیار بریزم برات, یه سرم میبرمت تو یونی بچرخیم,خوشحال میشم ببینمت
غزاله خانم نظرتون راجع به پایپینگ چیه?تو مجتمع فنی تهران اموزش میدن,برم یا نرم افزار دیگه کار کنم?

امیر نمیگم نظرم رو انسیسه,کلا نرم افزاری تحلیل کرک شده دقیق عمل نمیکنن,مدل نیست که ببینیم تحلیله,فقط به درد پروژه دانشگاهی میخوره
البته برا اباکوس باید المان محدود رو بلد باشی,و ارتعاشاتم خوب فهمیده باشی
این دوستمم که میگم متلب بلده ,مشخص نیست باز زده رفته بیابون ,گوشیش در دسترس نیست 6 روزه,ادم عجیبیه

اره یکی از صنعتی ترین شهرای ایرانه
هرکی تو فروم زده محل زندگی پایتخت صنعتی ایران یعنی اراک
اگه قسمت شد اومدی اینورا بهم خبر بده میام دنبالت همه جارونشونت میدم,خونه هم دارم خوابگاهی نیستم قاچاقی ردوبدل شیم,من یه سری مشکل خوابگاه تو دانشگاه قزوین برام پیش اومد,ثوستم کنده شد تا رفتم تو
من.برم بیدار شم دیگه ساات شد 4:40

سلام مهدی جان،ممنون که یه اطلاعات در مورد اراک و شرکتاش دادی،من زیاد اطلاع نداشتم،اگه میدونستم آنجا رو نزدیک تر میزدم و صد در صد هم قبول میشدم.....من شماره احمد رو ندارم،فقط شانس بده اگه آنجا رسید یه سر بیاد فروم که اینا رو ببینه:)
خوب آره کرک شده هستن،حالا وارد ارشد شم بهتر میتونم تصمیم بگیرم کدومو باید یاد بگیرم...ولی همه که دارن برای پروژه انسیس کار میکنن،فک کنم باید همینون یاد بگیرم....
من ارتعاشات دوست دارم ارتعاشاتم خوبه....تا حالا کسی بهم نگفته بود برای آباکوس ارتعاشات خوب باشه...تو اولین نفر بودی گفتی:surprised:
مهدی جان اگه بتونی یه منبع خوب فارسی برای متلب(کدنویسی و...) بهم معرفی کنی خیلی ممنون میشم،یه کاریش کن،دمت گرم،کدنویسی شرط حیاتی واسه ارشده،میخوام این تابستون یواش یواش کار کنم....یه سری که هلپ متلب میخونن.....تو هلپ مگه کدنویسی هم توضیح داده؟
صد در صد خبر میدم:Dشیطوووووون،قاچاقی رو خوب آمدی:)
هاااااا:surprised:ساعت 4.40 میخوای بیدار بشی؟؟:surprised:تو که شب زنده دار بودی:D
موفق باشی یاعلی

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام مهدی جان،ممنون که یه اطلاعات در مورد اراک و شرکتاش دادی،من زیاد اطلاع نداشتم،اگه میدونستم آنجا رو نزدیک تر میزدم و صد در صد هم قبول میشدم.....من شماره احمد رو ندارم،فقط شانس بده اگه آنجا رسید یه سر بیاد فروم که اینا رو ببینه:)
خوب آره کرک شده هستن،حالا وارد ارشد شم بهتر میتونم تصمیم بگیرم کدومو باید یاد بگیرم...ولی همه که دارن برای پروژه انسیس کار میکنن،فک کنم باید همینون یاد بگیرم....
من ارتعاشات دوست دارم ارتعاشاتم خوبه....تا حالا کسی بهم نگفته بود برای آباکوس ارتعاشات خوب باشه...تو اولین نفر بودی گفتی:surprised:
مهدی جان اگه بتونی یه منبع خوب فارسی برای متلب(کدنویسی و...) بهم معرفی کنی خیلی ممنون میشم،یه کاریش کن،دمت گرم،کدنویسی شرط حیاتی واسه ارشده،میخوام این تابستون یواش یواش کار کنم....یه سری که هلپ متلب میخونن.....تو هلپ مگه کدنویسی هم توضیح داده؟
صد در صد خبر میدم:Dشیطوووووون،قاچاقی رو خوب آمدی:)
هاااااا:surprised:ساعت 4.40 میخوای بیدار بشی؟؟:surprised:تو که شب زنده دار بودی:D
موفق باشی یاعلی
خواهش
اره، برای یادگیری نرم افزار تحلیلیارشد بهتره،میری اونجا میفهمی که کدوم نیازه، بستگی به شرایطتت داره،من قدیما زمان جاهلیت کمی انسیس کار کردم، بد نیست ،فقط بعضی موقع ها میخواستم بزنم مانیتورو بیارم پایین برای گیرای الکیش
خداکنه ببینه ،دوسدارم ببینمش
اره بابا قاچاقی به طور کامل، دانشگاه ما خیلی گیره،خیلی البته مثل آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه،من که آشنادارم;)
باشه صبر کن این رفیقم برگرده،خودم اول میکشمش بعد میپرسم ازش،چندتا پی دی اف داشت کهخوب بودن
من خودم بهاراک فکر نمیکنم، برایارشد فقط و فقط تهران ،جای پیشرفت اونجاست، اگه بتونی بری کشورای دیگه خیلی بهتره،اینجا ارشد 32 واحده تو المان 120 واحده تو روسیه 120 واحده،البته یکم اینور اونور، اونجا مهندس میدنبیرون اما اینجا... لعنتی دلار گرون شد وگرنه میشد بری، دانشگاه دولتیش راحت میشه قبول شدفهزینه زندگی ماهی 2800در میاد حدودی
ارتعاشات بلد باشی خیلی راحتترکار میکنی با اباکوس،انسیسو نمیدونم
تا5 بیدار بودم، زندگیمسروته شده چند وقته، ساعت 3صبح شام میخورم

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ن از 7 سالگی به بعد،همش درحال درس خوندن بودم...
ولی چه فایده؟؟؟
م

خوب آره،ولی علاقه و هدف داشتن خیلی مهمه،مثلا خودم دوست دارم بعد ارشد برم دنبال کار و تخصص،برای روزی که یه مهندس کامل بشم خیلی ذوق دارم...
البته برنامه های دیگم دارم مثلا سربازی برم.....کار خوب گیر بیارم....و از این طور حرفا و........
بهتون حق میدم...خودمم بعضی اوقات از درس نفرت پیدا میکنم.....ولی آن یه لحظه هست شایدم چند ساعت.....بیشتر سعی کن اینطور وقتا به آینده خوب و قشنگ فکر کنی....
و اینم مطمئنم تو این دنیا تا سختی نکشی آدم موفقی نمیشی.....بالاخره بعد از سختیها هم راحتی میاد......
زندگی تو دنیا برای بیشتر آدما یعنی کار و کار و کار مخصوصا تو ایران......به نظرم آدم دیدشو باید نسبت به سختیا و مشکلات زیبا کنه.....
حرفام شعار نبود....چون بخوای نخوای مشکل همیشه هست......باید دیدت نسبت به زندگی تو دنیا عوض بشه.......زندگی یعنی همین الان...همین که دارم اینجا تایپ میکنم یعنی زندگی.....
برای زندگیت یه هدف متناسب شرایط زندگیت بساز......مطمئن باش دیدت به درس قشنگ میشه....علم خوبه.......و در آخر:

زندگی آب روان هست روان میگذرد هر چه تقدیر من و توست همان میگذرد

شاد و موفق باشید،یاعلی;)

mahtab n

دستیار مدیر
کاربر ممتاز
خوب آره،ولی علاقه و هدف داشتن خیلی مهمه،مثلا خودم دوست دارم بعد ارشد برم دنبال کار و تخصص،برای روزی که یه مهندس کامل بشم خیلی ذوق دارم...
البته برنامه های دیگم دارم مثلا سربازی برم.....کار خوب گیر بیارم....و از این طور حرفا و........
بهتون حق میدم...خودمم بعضی اوقات از درس نفرت پیدا میکنم.....ولی آن یه لحظه هست شایدم چند ساعت.....بیشتر سعی کن اینطور وقتا به آینده خوب و قشنگ فکر کنی....
و اینم مطمئنم تو این دنیا تا سختی نکشی آدم موفقی نمیشی.....بالاخره بعد از سختیها هم راحتی میاد......
زندگی تو دنیا برای بیشتر آدما یعنی کار و کار و کار مخصوصا تو ایران......به نظرم آدم دیدشو باید نسبت به سختیا و مشکلات زیبا کنه.....
حرفام شعار نبود....چون بخوای نخوای مشکل همیشه هست......باید دیدت نسبت به زندگی تو دنیا عوض بشه.......زندگی یعنی همین الان...همین که دارم اینجا تایپ میکنم یعنی زندگی.....
برای زندگیت یه هدف متناسب شرایط زندگیت بساز......مطمئن باش دیدت به درس قشنگ میشه....علم خوبه.......و در آخر:

زندگی آب روان هست روان میگذرد هر چه تقدیر من و توست همان میگذرد

شاد و موفق باشید،یاعلی;)

امیر جان حرفات خیلی قشنگه ولی من خیلی ناامیدم واسه همینم خدافظی کردم و رفتم....

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر جان حرفات خیلی قشنگه ولی من خیلی ناامیدم واسه همینم خدافظی کردم و رفتم....

[FONT=&quot] سلام....[/FONT]

[FONT=&quot]من که نمیدونم چه چیزی باعث شده نا امید باشی،ولی هر چی که هست ایشالله درست بشه.....[/FONT]

[FONT=&quot]من زیاد حرفای قلمبه سلمبه بلد نیستم ولی اینو میدونم نا امیدی وضعیتو بدتر میکنه باید به فکر چاره بود باید به فکر پیدا کردن راه حل مناسب بود،یاعلی[/FONT]

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش
اره، برای یادگیری نرم افزار تحلیلیارشد بهتره،میری اونجا میفهمی که کدوم نیازه، بستگی به شرایطتت داره،من قدیما زمان جاهلیت کمی انسیس کار کردم، بد نیست ،فقط بعضی موقع ها میخواستم بزنم مانیتورو بیارم پایین برای گیرای الکیش
خداکنه ببینه ،دوسدارم ببینمش
اره بابا قاچاقی به طور کامل، دانشگاه ما خیلی گیره،خیلی البته مثل آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه،من که آشنادارم;)
باشه صبر کن این رفیقم برگرده،خودم اول میکشمش بعد میپرسم ازش،چندتا پی دی اف داشت کهخوب بودن
من خودم بهاراک فکر نمیکنم، برایارشد فقط و فقط تهران ،جای پیشرفت اونجاست، اگه بتونی بری کشورای دیگه خیلی بهتره،اینجا ارشد 32 واحده تو المان 120 واحده تو روسیه 120 واحده،البته یکم اینور اونور، اونجا مهندس میدنبیرون اما اینجا... لعنتی دلار گرون شد وگرنه میشد بری، دانشگاه دولتیش راحت میشه قبول شدفهزینه زندگی ماهی 2800در میاد حدودی
ارتعاشات بلد باشی خیلی راحتترکار میکنی با اباکوس،انسیسو نمیدونم
تا5 بیدار بودم، زندگیمسروته شده چند وقته، ساعت 3صبح شام میخورم

سلام مهدی جان...
تا ساعت 5 بیدار بودی داشتی چکار میکردی؟؟:)
یادش بخیر منم دانشجو بودم معمولا تا ساعت2- 3-4 با کامپیوتر و فیلم و از این جور چیزا ور میرفتم....دانشجویی یه عالم خاصی هست...
الان که آمدم بیرون فعلا دانشجو نیستم این جمله به شخصه تجربه کردم.....دانشجویی یه عالمی دیگست.....

آخرین ویرایش:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دانشجو بودم ساعت 9 میخوابیدم...فرداشم ساعت 8 صب بیدار میشدم!:D

شمام اینجا دس از سر ما برنمیدارین،همه جا باید پیدا میشین.......جو اینجا سالمه،خواهشا حرفای غیرعلمی نزنین:D
ولی خداییش چه دانشجوی با نظمی بودین،آورین آورین:D موفق باشین

آخرین ویرایش: