به چه پسرها و دخترهایی بدحجاب گفته می شود؟ / مصادیق بدحجابی پسران و دختران اعلام شد

Sarp

مدیر بازنشسته
متاسفانه اشتباهت همینجاست اولا جنگل بانو خودمون براش قانونو تعریف کردیم نه اینکه خودش بره بگه من جنگل بانم همینی که هست اینم قوانین.دوما جنگل بانای ما نمیزارن از 100 متری جنگل رد بشیم اگه رفتیم تو جنگل اونوقته که باید یه سری چهارچوب مشخص کنیم.جنگل بانای ما دوره جنگل و حصار کشیدن به خاطر اینکه ممکنه یه نفر پیدا بشه بره تو جنگل آشغال بریزه.این راهش نیییییییییییییست
اشتباه شما هم اینجاست که انسان رو قدرت مطلق میبینید و فکر میکنید کسی یا چیزی نیست که واسه انسان چارچوب و قانون تعریف کنه !

من الان واسه خمدم برنامه (یا همون قانون) تعریف کردم که در روز فلان مقدار ساعت درس بخونم
ولی وقتی موقع درس میرسه با خودم میگم حالا نیم ساعت اینور اونور که چیزی نمیشه . به فلان کار دیگه برسم
درس رو هم میخونم دیگه

این نتیجه تعریف قانون به خود است !

تا مرجع و قدرتی برای قانون گزاری و رسیدگی به اون قانون وجود نداشته باشه میشه هرج و مرج و دلبخواهی

حتی جنگل هم واسه خودش قانون داره
قانون جنگل غریزه ساکنینشه
یه شیر هیچ وقت در روز 10 - 20 حیوان شکار نمیکنه که یکیشو بخوره و بقیه رو ذخیره کنه واسه زمانی که گرسنه میشه
غریزه ش (یا همان قانون) بهش میگه زمانی که گرسنه شدی برو حیوانی شکار کن و بخور

پس راهش چیه ؟

sepehr2222

اخراجی موقت
سلام برشما دوست عزیز
تعریفی که شما از دین اسلام دارید به نظرم مشکل دارد
اول اینکه باید ببینیم دید اسلام برای چه چیزی از سوی خدا فرستاده شده خوب دلیل ان این است که دین کاملی بوده ودیگر بعد ازن دینی نخواهد امد پس این دین کامل بوده یعنی اینکه برای تمام انسانها در همه ی زمانها اصل کار خدا براین است که برای هادایت انسانها وسیله ای فراهم کند ویک اصولی که طبق ان انسانها پیش بروند حال به قول شما در 1400 سال پیش دین مبین اسلام یک دین کامل به سوی انسانها فرستاده شده پس باید قبول کنیم که این دین برای تمام زمانها ازجمله زمان ما هم هست پس اگر بعضی از اصول دین برای ما خوش نمی اید به اسم ناقص بودن دین نگذاریم چون چیز ناقص به اپدیت نیاز دارد ودین اسلام به گفته ی خداوند متعالی همیشه تازه وبرای همه ی زمانهاست
دوم اینکه در مورد وظایف مراجع دچار اشتباه شدید
اصل وجود مرجع دینی برای بیان احکام دین برای مردم هست که در زمان خود ائمه مراجعی وجود داشت که از سوی ائمه به شهر های مختلف فرستاده میشدن که احکام دینی رو برای مردم توضیح بدهند ومشکلات دینی انها را برطرف سازند در زمان ما هم که در غیبت امام زمان به سر می بریم وظیفه مراجع توضیح دین ونظارت بر دین هست و همچنین دادن حکم در مورد مسائل جدیدی هست که به صراحت در قران و احادیث نیامده است ویا اینکه موردش فرق میکند برای مثال اصل نماز در قران امده است اما ایا در ان زمان هواپیما وجود داشته که بدانیم چه طور باید نماز را به جا اوریم نه پس مرجع دینی با تفکر و تحقیق وکار شبانه روزی و تدبر در ایات و احادیث حکم مثلا نماز در هواپیما را اعلام میکند ولی در مورد اصلی که در قران و احادیث به صراحت بیان شده نظری نمی دهد حکم حجاب هم در قران به صراحت بیان شده است پس حجاب یک اصل است وهمچنین حدود ان هم کامل در قران واحادیث معتبر ذکر شده است
پس خوش نیامدن اسلام به کام خودمون رو دلیل نقص اسلام ندانیم
سوم اینکه به طور مدام بیان میکنید عرب های هوس باز میخوام از شما یه سوالی بپرسم تو زمان حال با این اعداد و ارقامی که سازمانهای معتبر خودشون بیان میکنن بیشترین تجاوز جنسی تو کدوم کشورها اتفاق میفته بیشترین گرایش به هم جنس بازی تو کدوم کشورها ست بیشترین خیانت زن به شوهر وبرعکس تو کدوم کشورها اتفاق می افته پس اگر شما میگویید که شهوت برای 1400 سال پیش و فقط برای اعراب بوده برای سوال من چه جوابی دارید؟
البته تعاریفی که من از دین و وظیفه مراجع بیان کردم خیلی مختصرو ساده بود
امیدوارم به طور منطقی به قضیه نگاه کنیم

سلام ممنون از نظرت .من نمیگم دین اسلام ناقصه میگم با مسایل جدید باید مراجع راهی بیاندیشن.قران حجاب برای 1400 سال پیش و گفته اگه شما دوست دارید مثل زنای اون دوران لباس بپوشید مختارید من نمیخوام مثل مردای اون دوره بپوشم.ضمنا میدونی چرا اعداد و ارقام تو عربستان بالا نیست چون نیازی به تجاوز ندارن هرکسیو بخوان میگیرن و اینکه با پول میخرن.دیگه لازم نیست وضعیت دبی رو بهتون توضیح بدم.من میگم دین اسلام باید به روز بشه نمیگم که ناقصه

sepehr2222

اخراجی موقت
آهان
دیدین گفتم اسم شخص رو نپرسین ازم ؟
اصلا مهم نیست حرف مال کیه

شخصیت یه فاحشه با شخصیت شما زمین تا آسمان فرق میکنه مسلما :smile:
یا بهتره بگم اصلا قابل قیاس نیستین

پس جنس و . . .هم جزوی از شخصیته :smile:

اینا بحث تاریخیه
حقوق بشر فقط مال زمان سرمایه داری و فئودالیسمه و بس
نه مال عصر توحش باستان
اینا یه مشت چرندیات مجعول تاریخیه که مورد بحث ما نیست
بله راس میگین
شما کجا و عربا کجا !
بناهای عظیم و آثار ادبی شون هنوز هم پابرجاست و گواه جعل بودن این تفکر شماست
حالا بگذریم !

اسلام !
گفتین عربها وحشی بوده اند و اسلام ما رو به یاد این عربهای وحشی میندازه:warn:
این آیه قرآن است :
يسئلونك عن المحيض قل هو اذی فاعتزلوا النساء فی « المحيض »
يعنی از تو درباره حيض سؤال می‏كنند . بگو نوعی بيماری است ، بگو نوعی‏ بيماری است ، در حال اين بيماری با زنان نزديكی نكنيد . قرآن اين حال را فقط نوعی بيماری مانند ساير بيماريها خواند و هرگونه پليدی را از آن سلب‏ كرد

این آیه میدونید مال چه زمانیست ؟
زمانی که یهودیها زن حائض رو از خونه شوت میکردند بیرون
چون میگفتند چنین زنی نجس و ناپاکه
نه باهاش آب و غذا میخوردند و نه باهاش تو یه مکان زندگی میکردند
به همین دلیل هم در زن و هم در مرد اين فكر را به وجود آورده‏ كه زن موجود پست و پليدیست ، و مخصوصا خود زن در آن حالت احساس شرم و نقص می‏كرده خود را مخفی می‏ساخته است

ویل دورانت در مورد زنان زمان هخامنشیان و داریوش میگه :
" نخستين مرتبه كه زن حيا و شرم را احساس كرد آن وقت بود كه فهميد در هنگام حيض نزديك شدن او با مرد ممنوع است "

ولی اسلام و قرآن میگه این پدیده در زن یه بیماری تن است و بس
مثل همه بیماریهای جسمی

البته یه نمونه کچک از نگاه اسلام به زن است و مثالهای زیادی میشه از فقط قرآن ارائه کرد
قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ (نور؛30) ای رسول ما به مردان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.
قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ(نور؛31) ای رسول به زنان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.

:D
متاسفانه بابک جان شما تاریخ و نمیخوای قبول کنی و میخوای بگی که عربها حمله نکردن به ایران و به هر موجود زنده ای تجاوز نکردن مرسی از این همه غیرت.و در مورد بناهاشون بهتره یه نگاهم به تاریخو فرهنگ و بناهای خودمون بندازی .من بحثم این نیست که دین چیزه خوبی نیست دین اسلام کامل ترین دینه آقا بابک من میگم اینی که اینا میگن دین اسلام نیست.نمیدونم چرا منظورمو نمیفهمی.و در مورد هخامنشیان لطفا برو مطالعه کن در مورد اون دوران یه چیزایی میفهمی از ایرانیا که شاخ در میاری.مثال:
حضرت کوروش 2500 سال پیش گفت ای مردم هر کسی گوشت سگ بخوره با خشم من طرف میشه بعد 1000 سال بعد حضرت محمدم اومد این حرفو زد.من که کوروش و مثل یک پیامبر میدونم.کاش درک میکردیم این عربا چه به روز ما آوردن و همین الانش دارن میارن

JavadMessi

مدیر بازنشسته
سلام ممنون از نظرت .من نمیگم دین اسلام ناقصه میگم با مسایل جدید باید مراجع راهی بیاندیشن.قران حجاب برای 1400 سال پیش و گفته اگه شما دوست دارید مثل زنای اون دوران لباس بپوشید مختارید من نمیخوام مثل مردای اون دوره بپوشم.ضمنا میدونی چرا اعداد و ارقام تو عربستان بالا نیست چون نیازی به تجاوز ندارن هرکسیو بخوان میگیرن و اینکه با پول میخرن.دیگه لازم نیست وضعیت دبی رو بهتون توضیح بدم.من میگم دین اسلام باید به روز بشه نمیگم که ناقصه
چیزی باید به روز بشه که ناقص باشه یا مسئله روز باشه
حجاب نص صریح دینه و این جمله ای که شما میگین جایی دیده نمیشه

sepehr2222

اخراجی موقت
اشتباه شما هم اینجاست که انسان رو قدرت مطلق میبینید و فکر میکنید کسی یا چیزی نیست که واسه انسان چارچوب و قانون تعریف کنه !

من الان واسه خمدم برنامه (یا همون قانون) تعریف کردم که در روز فلان مقدار ساعت درس بخونم
ولی وقتی موقع درس میرسه با خودم میگم حالا نیم ساعت اینور اونور که چیزی نمیشه . به فلان کار دیگه برسم
درس رو هم میخونم دیگه

این نتیجه تعریف قانون به خود است !

تا مرجع و قدرتی برای قانون گزاری و رسیدگی به اون قانون وجود نداشته باشه میشه هرج و مرج و دلبخواهی

حتی جنگل هم واسه خودش قانون داره
قانون جنگل غریزه ساکنینشه
یه شیر هیچ وقت در روز 10 - 20 حیوان شکار نمیکنه که یکیشو بخوره و بقیه رو ذخیره کنه واسه زمانی که گرسنه میشه
غریزه ش (یا همان قانون) بهش میگه زمانی که گرسنه شدی برو حیوانی شکار کن و بخور

پس راهش چیه ؟
حرفت کاملا درسته و من قبول دارم خوب حرفه منم همینه الان هرکی میاد از رو غریزش قانون تعریف میکنه.اصلا گیریم همه اینا که میگیرن بد حجاب و .. من که قبول ندارم ولی بر فرض مثال درست کجای قرآن گفته از بد حجابان پول بگیرید؟؟؟؟؟؟؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
متاسفانه بابک جان شما تاریخ و نمیخوای قبول کنی و میخوای بگی که عربها حمله نکردن به ایران و به هر موجود زنده ای تجاوز نکردن مرسی از این همه غیرت.و در مورد بناهاشون بهتره یه نگاهم به تاریخو فرهنگ و بناهای خودمون بندازی .من بحثم این نیست که دین چیزه خوبی نیست دین اسلام کامل ترین دینه آقا بابک من میگم اینی که اینا میگن دین اسلام نیست.نمیدونم چرا منظورمو نمیفهمی.و در مورد هخامنشیان لطفا برو مطالعه کن در مورد اون دوران یه چیزایی میفهمی از ایرانیا که شاخ در میاری.مثال:
حضرت کوروش 2500 سال پیش گفت ای مردم هر کسی گوشت سگ بخوره با خشم من طرف میشه بعد 1000 سال بعد حضرت محمدم اومد این حرفو زد.من که کوروش و مثل یک پیامبر میدونم.کاش درک میکردیم این عربا چه به روز ما آوردن و همین الانش دارن میارن
سند؟؟؟
کدوما؟؟؟

• Like
واکنش ها: Sarp

magnet

عضو جدید

سلام.
مهندس من کاری به بحثتون ندارم ، هرچند بابک داره جور همه رو میکشه ! :D . ولی این جمله ات دیگه خیلی بی معنی یه.
اصلاً یکی از اعجازهای قرآن همینه که برای همه ی زمان هاست. حالا شما می فرمایین که قرآن برای 1400سال پیش گفته؟!!
اصلاً این آیه قرآن که میگه : یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُل لِّأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِن جَلَابِیبِهِنَّ... " یه نوع حجابی رو عنوان می کنه که مال عربستان جاهلیت نبوده که. شما دوست ایرانی مون بهتر می دونید که ایرانی ها از این نوع چادر و روپوش استفاده می کردن ، نه اعراب
(!) .
اسلام دربرگیرنده همه زمان هاست و قرآن کتابی برای همه تاریخ است.

salam.6864

عضو جدید
دوست عزیز تو جوابم گفتم اون چیزی نیاز به روز شدن داره که که دارای نقص و کمبود میابشد
بعد اگر قبول کن به فرض که نیاز به اپدیت داره این چه دینی هست که باید توسط عقل ناقص ما انسانها کامل بشه
اگه نیاز به اپدیت داشته باشه هرکسی پیش خدا میتونه بگه که من از دید خودم دین رو اپدیت کردم پس نباید عذابی داشته باشم
ولی دین باید به گونه ای باشد که حجت را بر انسانها تمام کند یعنی باید در هر زمانی قابل استفاده باشد نه با به روز رسانی
دوما من گفتم تو قران حدود لباس پوشیدن رو معلوم کردن نه اینکه نوع لباس ،به طور مثال به خانم ها گفته شده شما باید موهای خود را بپوشانید ولی نگفتن با چی فقط مشخص شده که باید کدامقسمت ها پوشیده باشد والا شما میتونید هر لباسی که احکام دران جاری هست رو بپوشید
در مورد دبی گفتید خوبه تاریخ رو مطالعه کنید میخوام ببینم از کی به این روز افتاد ایا از ان زمانی نبود که فرهنگ غرب به اون کشور وارد شد
بعد من گفتم تو کشور های دیگه نگفتم که عربا کلا همشون ادمای پاکن چرا تو کشور اونا هم هست تو کشور ماهم هست تجاوز اما گفتمم خوبه به امار یه نگاهی بندازیم
بعد مقایسه هر چی باید اصولی باشه که امار به نظرم یه راه مقایسه هست اما اینکه بگیم مگه تو اون کشورها نیست به نظرم حرف علمی نمیاد بعدم من نگگفتم اماری که کشور ما داده از اونا اماری که خودشون دارن میدن بعدم من گفتم شما میگید عربای هوس باز میخواستم ببینم اسم اون کشورها که خودتون خیلی بهتر ازمن در مورد امارهای مختلفش میدونید چی میشه گذاشت
با تشکر

sepehr2222

اخراجی موقت
سند؟؟؟
کدوما؟؟؟

با سلام خدمت دوستان عزیز که خوشحالن از تجاوز وحمله عرب به ایران
در حمله اعراب به ایران مقصر پادشاهان و اوضاع آشفته ایران بود(در مدت 4 سال 20 پادشاه به تخت نشستن)اما درباره پذیرش اسلام خدمت دوست گلم بگم که حمله اعراب به ایران یک جهاد ابتدایی بود یعنی برای کشور گشایی بود و نه برای مسلمان کردن ایرانی ها ، هر جنگی هم که با غارت و تجاوز همراه هست مثل تمام جنگ ها.
اما دلیل پذیرش اسلام در ایران به دلیل تمدن بالای ایرانی و خداپرست بودن ایرانی ها و زرتشتی بودن ایرانی ها بود به طور مثال چرا رومی ها با اینکه اعراب کشورشان را تسخیر کرد مسلمان نشدند؟
يعني ميخواي بگي تاريخ بلاذري و واقدي و طبري دروغه!؟
روميها که مسلمان نشدند..چون اونا از قبل مسيحي شده بودند و کشيشان مسيحي آنقدر نفوذ داشتند که نذارند کسي مسلمون بشه..روميها حاضر بودند کشته شوند ولي مسلمان نشوند
تو دو قرن سکوت زرين کوب رو بخون..از توهمات درمياي

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
مهندس من کاری به بحثتون ندارم ، هرچند بابک داره جور همه رو میکشه ! :D . ولی این جمله ات دیگه خیلی بی معنی یه.
اصلاً یکی از اعجازهای قرآن همینه که برای همه ی زمان هاست. حالا شما می فرمایین که قرآن برای 1400سال پیش گفته؟!!
اصلاً این آیه قرآن که میگه : یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُل لِّأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِن جَلَابِیبِهِنَّ... " یه نوع حجابی رو عنوان می کنه که مال عربستان جاهلیت نبوده که. شما دوست ایرانی مون بهتر می دونید که ایرانی ها از این نوع چادر و روپوش استفاده می کردن ، نه اعراب
(!) .

جسارتا .ولی اینجور اگه پیش بره قران هم الحاقیه لازم داره.

sepehr2222

اخراجی موقت

سلام.
(!) .
ممنون از نظرت من دیگه بحثی ندارم 10 صفحه حرف زدم بعد بازم میایید میگید قران واسه همه ی زمانهاست انگار من گفتم نیست.خوش باشی

Sarp

مدیر بازنشسته
حرفت کاملا درسته و من قبول دارم خوب حرفه منم همینه الان هرکی میاد از رو غریزش قانون تعریف میکنه.اصلا گیریم همه اینا که میگیرن بد حجاب و .. من که قبول ندارم ولی بر فرض مثال درست کجای قرآن گفته از بد حجابان پول بگیرید؟؟؟؟؟؟؟
غریزه جزو قوی و جدانشندنی انسانه !
واسه غریزه پر کردن شکم و در نتیجه ش دزدی ، قوانین زندان و . . .وضع میشه
برای غریزه شهوت ، قوانین واسه تجاوز به عنف تعریف میشه
قانون برای جلوگیری از تخلف است
تخلف هم اغلب از غریزه نشات میگیره

قرشآن نگفته جریمه کنید
همچنین قرآن نگفته رباخواری کنید
ولی بانکهای ما ربا هم میخورن در حد المپیک

بحث من قوانین این مملکت نیست
بحث من در ماهیت پوشش و دلایل اونه !

و در ضمن هیچ کجای قرآن کلمه "حجاب" به این معنی که ما الان ازش استفاده میکنی به کار نرفته
چون حجاب به معنی پرده است و به کاربردنش ، زندانی کردن زن و قائم کردنش تو خونه رو میرسونه !
و قرآن هرگز اینو به کار نبرده
توقرآن کلمه حجاب فقط در مورد زنان پیامبر به کار رفته که اون هم به دلایل سیاسی و اجتمعای بوده که زن پیامبر نباید زیاد در بیرون از خانه ظاهر بشه (که الان هم در مورد خانواده های سران سیاسی اجرا میشه)

JavadMessi

مدیر بازنشسته
با سلام خدمت دوستان عزیز که خوشحالن از تجاوز وحمله عرب به ایران
در حمله اعراب به ایران مقصر پادشاهان و اوضاع آشفته ایران بود(در مدت 4 سال 20 پادشاه به تخت نشستن)اما درباره پذیرش اسلام خدمت دوست گلم بگم که حمله اعراب به ایران یک جهاد ابتدایی بود یعنی برای کشور گشایی بود و نه برای مسلمان کردن ایرانی ها ، هر جنگی هم که با غارت و تجاوز همراه هست مثل تمام جنگ ها.
اما دلیل پذیرش اسلام در ایران به دلیل تمدن بالای ایرانی و خداپرست بودن ایرانی ها و زرتشتی بودن ایرانی ها بود به طور مثال چرا رومی ها با اینکه اعراب کشورشان را تسخیر کرد مسلمان نشدند؟
يعني ميخواي بگي تاريخ بلاذري و واقدي و طبري دروغه!؟
روميها که مسلمان نشدند..چون اونا از قبل مسيحي شده بودند و کشيشان مسيحي آنقدر نفوذ داشتند که نذارند کسي مسلمون بشه..روميها حاضر بودند کشته شوند ولي مسلمان نشوند
تو دو قرن سکوت زرين کوب رو بخون..از توهمات درمياي
من تو تجاوز به این شکلی که گفتین مشکل داشتم چون آخه جاهای دیگه اینو میگند حالا یا دروغ یا راست بعد میخوان باهاش اسلامو زیر سوال ببرند
کتابهای تاریخیم 100 درصد نمیشه بهشون اعتماد کرد به خصوص طبری

sepehr2222

اخراجی موقت
دوست عزیز تو جوابم گفتم اون چیزی نیاز به روز شدن داره که که دارای نقص و کمبود میابشد
بعد اگر قبول کن به فرض که نیاز به اپدیت داره این چه دینی هست که باید توسط عقل ناقص ما انسانها کامل بشه
اگه نیاز به اپدیت داشته باشه هرکسی پیش خدا میتونه بگه که من از دید خودم دین رو اپدیت کردم پس نباید عذابی داشته باشم
ولی دین باید به گونه ای باشد که حجت را بر انسانها تمام کند یعنی باید در هر زمانی قابل استفاده باشد نه با به روز رسانی
دوما من گفتم تو قران حدود لباس پوشیدن رو معلوم کردن نه اینکه نوع لباس ،به طور مثال به خانم ها گفته شده شما باید موهای خود را بپوشانید ولی نگفتن با چی فقط مشخص شده که باید کدامقسمت ها پوشیده باشد والا شما میتونید هر لباسی که احکام دران جاری هست رو بپوشید
در مورد دبی گفتید خوبه تاریخ رو مطالعه کنید میخوام ببینم از کی به این روز افتاد ایا از ان زمانی نبود که فرهنگ غرب به اون کشور وارد شد
بعد من گفتم تو کشور های دیگه نگفتم که عربا کلا همشون ادمای پاکن چرا تو کشور اونا هم هست تو کشور ماهم هست تجاوز اما گفتمم خوبه به امار یه نگاهی بندازیم
بعد مقایسه هر چی باید اصولی باشه که امار به نظرم یه راه مقایسه هست اما اینکه بگیم مگه تو اون کشورها نیست به نظرم حرف علمی نمیاد بعدم من نگگفتم اماری که کشور ما داده از اونا اماری که خودشون دارن میدن بعدم من گفتم شما میگید عربای هوس باز میخواستم ببینم اسم اون کشورها که خودتون خیلی بهتر ازمن در مورد امارهای مختلفش میدونید چی میشه گذاشت
با تشکر
پس بلاخره دین اسلام ناقصه یا کامل یه جا هواپیمارو میگیدو میگید ناقصه آپدیت میخواد یه جا میگید کامله این تناقضه.یا کامل یا ناقص؟؟؟من میگم کامل چون آپدیت کردنه مسایل ربطی به نقص نداره.ضمنا هر کسی نمیتونه آپدیت کنه خدا گفته ولی مسلمین در دوران حال اینم از این.اگر شما شک به متجاوز بودن و وحشیگری عربها دارید بحث من و شما بی فایده هست.حدود پوشش میتونه تغییر کنه همونطور که خدا در مورد روزه گفته هرچیزی وارد حلق بشه روزه باطله ولی الان میبینید بعضی از مراجع گفتن دود سیگار روزه رو باطل نمیکنه این همون آپدیت شدنس

JavadMessi

مدیر بازنشسته
پس بلاخره دین اسلام ناقصه یا کامل یه جا هواپیمارو میگیدو میگید ناقصه آپدیت میخواد یه جا میگید کامله این تناقضه.یا کامل یا ناقص؟؟؟من میگم کامل چون آپدیت کردنه مسایل ربطی به نقص نداره.ضمنا هر کسی نمیتونه آپدیت کنه خدا گفته ولی مسلمین در دوران حال اینم از این.اگر شما شک به متجاوز بودن و وحشیگری عربها دارید بحث من و شما بی فایده هست.حدود پوشش میتونه تغییر کنه همونطور که خدا در مورد روزه گفته هرچیزی وارد حلق بشه روزه باطله ولی الان میبینید بعضی از مراجع گفتن دود سیگار روزه رو باطل نمیکنه این همون آپدیت شدنس
ناقص نیست چون در اون زمان که هواپیما نبوده(به این میگن مسائل روز)در حالی که زن و مرد و حجاب و شهوت همیشه بوده
در مورد دود سیگار هم فکر نکنم این چیزی که گفتین نص صریح دین باشه چون اگه باشه تغییر ناپذیره!

sepehr2222

اخراجی موقت
غریزه جزو قوی و جدانشندنی انسانه !
واسه غریزه پر کردن شکم و در نتیجه ش دزدی ، قوانین زندان و . . .وضع میشه
برای غریزه شهوت ، قوانین واسه تجاوز به عنف تعریف میشه
قانون برای جلوگیری از تخلف است
تخلف هم اغلب از غریزه نشات میگیره

قرشآن نگفته جریمه کنید
همچنین قرآن نگفته رباخواری کنید
ولی بانکهای ما ربا هم میخورن در حد المپیک

بحث من قوانین این مملکت نیست
بحث من در ماهیت پوشش و دلایل اونه !

و در ضمن هیچ کجای قرآن کلمه "حجاب" به این معنی که ما الان ازش استفاده میکنی به کار نرفته
چون حجاب به معنی پرده است و به کاربردنش ، زندانی کردن زن و قائم کردنش تو خونه رو میرسونه !
و قرآن هرگز اینو به کار نبرده
توقرآن کلمه حجاب فقط در مورد زنان پیامبر به کار رفته که اون هم به دلایل سیاسی و اجتمعای بوده که زن پیامبر نباید زیاد در بیرون از خانه ظاهر بشه (که الان هم در مورد خانواده های سران سیاسی اجرا میشه)
پس تو مساله اول که این راهش نیست و کارشون غلطه به توافق رسیدیو.در مورد دومی میشه بگی اسلام در مورد پوشش زنان چی گفته؟با آیه

sepehr2222

اخراجی موقت
من تو تجاوز به این شکلی که گفتین مشکل داشتم چون آخه جاهای دیگه اینو میگند حالا یا دروغ یا راست بعد میخوان باهاش اسلامو زیر سوال ببرند
کتابهای تاریخیم 100 درصد نمیشه بهشون اعتماد کرد به خصوص طبری
ای بابا به هیچی اطمینان نمیشه کرد فقط به حرف شماها اطمینان هست که عربا بچه های خوب و گلی بودن .اصلا حق با شماست .میگی سند؟سند میارم میگی دلیل ؟دلیل میارم دیگه چیکار کنم آخه؟شما یه سند بیار که بگه عربا حمله و قتل و غارت و تجاوز نکردن

JavadMessi

مدیر بازنشسته
ای بابا به هیچی اطمینان نمیشه کرد فقط به حرف شماها اطمینان هست که عربا بچه های خوب و گلی بودن .اصلا حق با شماست .میگی سند؟سند میارم میگی دلیل ؟دلیل میارم دیگه چیکار کنم آخه؟شما یه سند بیار که بگه عربا حمله و قتل و غارت و تجاوز نکردن
من نمیگم نکردند سپهر جون میگم تو این زمینه اغراق زیاد شده اونم به این دلیل که به فکر خودشون اسلامو زیر سوال ببرن

sepehr2222

اخراجی موقت
ناقص نیست چون در اون زمان که هواپیما نبوده(به این میگن مسائل روز)در حالی که زن و مرد و حجاب و شهوت همیشه بوده
در مورد دود سیگار هم فکر نکنم این چیزی که گفتین نص صریح دین باشه چون اگه باشه تغییر ناپذیره!

خوب همین دیگه اون موقع عربا شهوت زیادی داشتن و جاهل و بی تمدن .مثال زمان قاجار صدای زنان در جمعی که مرد بود شنیده میشد همه به اون زن یه جور دیگه نگاه میکردن ولی الان زنان تو اداره جات دولتی کار هم میکنن.اون زمون هم عربا 100000 برابر بدتر و جاهل تر از مردم زمان قاجار بودن پس خدا گفت زنان رو بپوشونید .

sepehr2222

اخراجی موقت
من نمیگم نکردند سپهر جون میگم تو این زمینه اغراق زیاد شده اونم به این دلیل که به فکر خودشون اسلامو زیر سوال ببرن

اسلام چرا زیر سوال بره من بحثم عربهاست و اثبات بی خردیشون و بعد از این نتایج صحبتای قرآن و میشه تحلیل کرد که برای چه انسانهایی نازل شد.و به مرور با گذشت زمان دین اسلام که کاملترین دینه برای دوران مختلف از گفته هاش به بهترین شکل باید استفاده بشه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خوب همین دیگه اون موقع عربا شهوت زیادی داشتن و جاهل و بی تمدن .مثال زمان قاجار صدای زنان در جمعی که مرد بود شنیده میشد همه به اون زن یه جور دیگه نگاه میکردن ولی الان زنان تو اداره جات دولتی کار هم میکنن.اون زمون هم عربا 100000 برابر بدتر و جاهل تر از مردم زمان قاجار بودن پس خدا گفت زنان رو بپوشونید .
مگه قرآن برای یه قوم و یه زمان اومده؟؟؟

sepehr2222

اخراجی موقت
مگه قرآن برای یه قوم و یه زمان اومده؟؟؟
نهههههههههههه. اینجوری گفته در اون زمان به نحوه ای که مردم حالیشون بشه ولی نگفته تا ابد همینه گفته که ولی مسلمین باید دین رو پیش ببره با توجه به زمانها و دوره ها

Sarp

مدیر بازنشسته
پس تو مساله اول که این راهش نیست و کارشون غلطه به توافق رسیدیو.در مورد دومی میشه بگی اسلام در مورد پوشش زنان چی گفته؟با آیه
قرآن کلمه حجاب رو واسه پوشش زنان به کار نبرده
کلمه حجاب حتی تا مدتی پیش هم در نوشته صاحب نظرا واسه پوشش به کار نرفته بود
از ستر و . . . استفاده میکردند

قرآن فقط در مورد زنان حد پوشش رو ذکر کرده !

نممونه ش همین ایه ای که مگنت تو پستش ذکر کرده !
اصلا کلمه حجاب توش نیست
فقط تو ترجمه فارسیش به اشتباه از کلمه حجاب استفاده میشه
آيات سوره نور كه می‏فرمايد : « قل للمؤمنين يغضوا من ابصارهم »- الی آخر - « قل للمؤمنات يغضضن من‏ ابصارهن » يا آيه سوره احزاب كه می‏فرمايد : « يدنين عليهن من جلابيبهن »- الی آخر

در اصطلاح تاریخ و حدیث اسلامی کلمه حجاب در قرآن برای زنان پیامبر به کار رفته !

Sarp

مدیر بازنشسته
در مورد عربا صوبت کردیم
نهههههههههههه. اینجوری گفته در اون زمان به نحوه ای که مردم حالیشون بشه ولی نگفته تا ابد همینه گفته که ولی مسلمین باید دین رو پیش ببره با توجه به زمانها و دوره ها
ولی اسلام نگفته همگام با جامعه ای مثل جوامع غرب آپدیت بشیم !
اینا حتی به دین خودشون هم پایبند نیستند
راهبه های مسیحی هنوز هم حجاب کامل رو رعایت میکنند !

Roya.r

عضو جدید
من متوجه نمی شم چرا از اسلام فقط حجاب زن باقی مونده حجاب مرد کاملا حذف شده!!!
ما مسلمونا انسانیت رو چقدر بد معنی می کنیم.
ای کاش اینقدر بدبخت نبودیم که خودمونو اسیر این چرا های تکراری کنیم!
افکار پوسیده ی ما کمکی بزرگ به پیشرفت روز افزون غربی ها.
ای کاش این رونسانس شرق زود تر تموم شه!:(

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
به دختراي پسرنما وپسراي دخترنما بدحجاب ميگن...

saber.rad

عضو جدید
تو کشوری مثل ایران که همه وحشتناک (به دلایل زیاد) گرسنه ی شهوتند
حجاب بهترین راه
اما اگر بشه جوری مردمو تخلیه کرد اونوخت حجاب خیلی سفتو سخت لازم نیست
ختم جلسه اعلام میشود(البته شما ادامه بدید)