به چه پسرها و دخترهایی بدحجاب گفته می شود؟ / مصادیق بدحجابی پسران و دختران اعلام شد

saber.rad

عضو جدید
من متوجه نمی شم چرا از اسلام فقط حجاب زن باقی مونده حجاب مرد کاملا حذف شده!!!
ما مسلمونا انسانیت رو چقدر بد معنی می کنیم.
ای کاش اینقدر بدبخت نبودیم که خودمونو اسیر این چرا های تکراری کنیم!
افکار پوسیده ی ما کمکی بزرگ به پیشرفت روز افزون غربی ها.
ای کاش این رونسانس شرق زود تر تموم شه!:(

احساساتی بود

Sarp

مدیر بازنشسته
تو کشوری مثل ایران که همه وحشتناک (به دلایل زیاد) گرسنه ی شهوتند
حجاب بهترین راه
اما اگر بشه جوری مردمو تخلیه کرد اونوخت حجاب خیلی سفتو سخت لازم نیست
ختم جلسه اعلام میشود(البته شما ادامه بدید)
دقیقا
میدونید راهش چیه ؟
حداقل یه نسل خودشو قربانی کنه

حالا ببینیم کسانی که دفاع میکنند حاضرن واسه این قربانی شدن ؟

salam.6864

عضو جدید
پس بلاخره دین اسلام ناقصه یا کامل یه جا هواپیمارو میگیدو میگید ناقصه آپدیت میخواد یه جا میگید کامله این تناقضه.یا کامل یا ناقص؟؟؟من میگم کامل چون آپدیت کردنه مسایل ربطی به نقص نداره.ضمنا هر کسی نمیتونه آپدیت کنه خدا گفته ولی مسلمین در دوران حال اینم از این.اگر شما شک به متجاوز بودن و وحشیگری عربها دارید بحث من و شما بی فایده هست.حدود پوشش میتونه تغییر کنه همونطور که خدا در مورد روزه گفته هرچیزی وارد حلق بشه روزه باطله ولی الان میبینید بعضی از مراجع گفتن دود سیگار روزه رو باطل نمیکنه این همون آپدیت شدنس
دوست عزیز شما مطلب من رو درست متوجه نشدید من کامل توضیح دادم که درمورد مسائلی که در ان زمان وجود نداشته مثل پیوند اعضا باید به نظر مراجع رجوع کرد تازه اون نظرم که همینطوری داده نشده بر اساس قراینی هست که در احادیث و قران امده است امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید همچنین درمورد مسائلی که اصل ان در قران امده است هیچکس حتی مراجع هم نمی توانن اظهار نظر کنند مثل حجاب که اصل ان در قران هم امده است در مورد دود سیگار هم لطف کنید بگید که کدوم یک از مراجع به طور عام مجاز دونستن من تا اون چایی که اطلاع دارم قریب به اتفاق همهی مراجع چنین نظری ندارن
بعد اگه شما مراجع رو قبول دارید پس باید بذارید خودشون کار خودشون رو انجام بدن فک نکنم من و شعلم این رو داشته باشیم که بگیم مراجع دارن کم کاری میکنن
مثل دکتری که در مورد مریضی یه نفر تشخیص بده که ناعلاجه هیچ وقت ما نمیگیم که این دکتره داره کم کاری میکنه
ما علم این رو نداریم که بگیم اونی که مراجع بیان میکنن درست هست یا نه پس اگه شما مراجع رو قبول دارید پس باید ببینید اونها چی میگن نه اینکه اون حکمی از اسلام که به کام ما شیرین میاد رو قبول کنیم اون حکمی که تلخ میاد رو رد کنیم
بعد شما جواب سوال من رو ندادید شما به وضعیت الان غربی ها چی میگید من نخواستم از عرب ها دفاع کنم ولی ازشما سوالی داشتم که شمایی که عرب ها رو هوس باز بیان میکنید اسم غربی ها رو چی میگذارید؟
امیدوارم روی مطالب با عدل حکم کنیم

JavadMessi

مدیر بازنشسته
نهههههههههههه. اینجوری گفته در اون زمان به نحوه ای که مردم حالیشون بشه ولی نگفته تا ابد همینه گفته که ولی مسلمین باید دین رو پیش ببره با توجه به زمانها و دوره ها
سپهر جان اگه تو قرآن آیه ای برای زمان خاص بوده باشه در جای دیگر ناسخ اون آیه هم اومده ضمن اینکه الان فکر میکنم تو این بحثامون ثقل دیگر که اهل بیت باشن فراموش شده!!!

simiar

عضو جدید
شما که سن و سالی ازتون گذشته بعیده این نظرتون

من خبر رو خوندم ، البته الان خبرآنلاین اون قسمتش رو حذف کرده! چیزایی که گفتن مشخص نیست و مبهمه. بنابراین جا رو برای وارد کردن سلیقه ی شخصی باز میذاره.

قبول دارم نظرم لحن مناسبی نداشت.

• Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
من خبر رو خوندم ، البته الان خبرآنلاین اون قسمتش رو حذف کرده! چیزایی که گفتن مشخص نیست و مبهمه. بنابراین جا رو برای وارد کردن سلیقه ی شخصی باز میذاره.

قبول دارم نظرم لحن مناسبی نداشت.
نمیدونم
این طرفا چون از اینگونه طرحها کم هست ، باهاشون برخورد هم نداشتیم
شما بهتر درک میکند .

saber.rad

عضو جدید
دقیقا
میدونید راهش چیه ؟

قربانی چرا ؟
مثلا یک راهکار اینه که ما توقعاتمونو بیاریم پایین و با ازدواج میشه ...
راه دیگه اینه که نمایندگان محترم مجلس و به مراتب بالاتر فکری به حال ازدواج بکنند با وامو اشتغالزایی و از این حرفا(من اصلا سیاسی نیستم ها فقط یه گلایه کوچیک....)
راه های دیگه هم که هست ولی هنوز قابل اجرا نیست باید یکم فرهگ سازی بشه(اینم از تلویزیون شنیدم)

Sarp

مدیر بازنشسته
قربانی چرا ؟
راه دیگه اینه که نمایندگان محترم مجلس و به مراتب بالاتر فکری به حال ازدواج بکنند با وامو اشتغالزایی و از این حرفا(من اصلا سیاسی نیستم ها فقط یه گلایه کوچیک....)
راه های دیگه هم که هست ولی هنوز قابل اجرا نیست باید یکم فرهگ سازی بشه(اینم از تلویزیون شنیدم)
عرض کردم مخالفان
مخالفان حجاب
میگم میتونید خودتون رو قربانی کنید تا نسل بعدی با دیدن دست و پای لخت ککش هم نگزه

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا
میدونید راهش چیه ؟

:gol:

قربانی چرا ؟

پس منظور شما از "همه" تو پست قبلی فقط افراد مجرد بود؟!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
عرض کردم مخالفان
مخالفان حجاب
میگم میتونید خودتون رو قربانی کنید تا نسل بعدی با دیدن دست و پای لخت ککش هم نگزه
قبول ندارم گرچه میدونم خودتم قبول نداری!
چون شهوت امری ژنتیکی یا سیری پذیر نیست تازه اگه بخوایم دین رو نادیده بگیریم

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگر قرار باشه کنترل بشه، به قول آقا بابک قربانی میخواد ...
با این کار هم کاملا کنترل نمی شه، بیشتر عادی میشه!

saber.rad

عضو جدید
:gol:

پس منظور شما از "همه" تو پست قبلی فقط افراد مجرد بود؟!

برای افراد متحل هم راهکار هست اما گفتم مثله اینه که یکم قابل اجرا نیست
بزارید بگم اینکه خانوما قبول کنند تا مردا حداقل یک زن دیگه ای هم بگیرن چرا که از نظر اسلام تا 4تا حلاله لابد خدا چیزی می دونسته که.....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای افراد متحل هم راهکار هست اما گفتم مثله اینه که یکم قابل اجرا نیست
بزارید بگم اینکه خانوما قبول کنند تا مردا حداقل یک زن دیگه ای هم بیارن چرا که از نظر اسلام تا 4تا حلاله لابد خدا چزی می دونسته که.....
!!!!!!!!!!!!
مردا بتونن به تعدد ازدواج کنن دیگه حجاب سفت و سخت لازم نیست؟اینو میگین؟ مثلا حجاب در چه حد کافی میشه در اون صورت؟
این وسط باز هم خانوم هان که دارن قربانی میشن...
اسلام در مورد شرایط این امر هم خیلی سخن گفته که نمی خوام بحث کنم، ولی این راهش نیست ....

شما با اون دوستی بحث کن که میگه شهوت در مردان بعد از 14 قرن کم شده! دستور حجاب به خاطر مردان هوسباز عرب بوده!

Sarp

مدیر بازنشسته
وقتی ملاک قیاس یه کشور غربی باشه پس باید این راه انتخاب شه دیگه
اونجاها مگه چشم و دل مردم سیره ؟
مسلما نه
چون چیزی نسی که به قول خودت سیری پذیر باشه

ولی به قول شقایق خانوم عادی که میشه !

یه مثال نزدیکتر ، ترکیه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اگر قرار باشه کنترل بشه، به قول آقا بابک قربانی میخواد ...
با این کار هم کاملا کنترل نمی شه، بیشتر عادی میشه!
در صورتی عادی میشه که روابط هم آزاد و عادی بشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hosseinassar

مدیر ارشد
وقتی ملاک قیاس یه کشور غربی باشه پس باید این راه انتخاب شه دیگه
اونجاها مگه چشم و دل مردم سیره ؟
مسلما نه
چون چیزی نسی که به قول خودت سیری پذیر باشه

ولی به قول شقایق خانوم عادی که میشه !

یه مثال نزدیکتر ، ترکیه

نمیتونه کامل عادی بشه ولی در کل اسلام نمیخواد که عادی بشه
البته بحثش خیلی مفصله

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ای بابا به هیچی اطمینان نمیشه کرد فقط به حرف شماها اطمینان هست که عربا بچه های خوب و گلی بودن .اصلا حق با شماست .میگی سند؟سند میارم میگی دلیل ؟دلیل میارم دیگه چیکار کنم آخه؟شما یه سند بیار که بگه عربا حمله و قتل و غارت و تجاوز نکردن
ببينيد در مورد قتل و غارت اعراب دوره ي جاهليت شكي نيست چون طبق كتب وروايات قتل وغارت رو"خوي ثانويه ي عرب"گفتن
اما دليل نميشه كه قران به خاطر شهوت طلبي شون حجاب رو واجب كنه مگه شهوت واسه اعراب بوده اگه اينطور بوده تو قران ميومد كه زنان دربرابر مرداي عرب حجاب داشته باشن كه بقيه مبرا از اين غريزه ن

sepehr2222

اخراجی موقت
در مورد عربا صوبت کردیم

ولی اسلام نگفته همگام با جامعه ای مثل جوامع غرب آپدیت بشیم !
اینا حتی به دین خودشون هم پایبند نیستند
راهبه های مسیحی هنوز هم حجاب کامل رو رعایت میکنند !
من اصلا با جوامع غرب کاری ندارم.من در مورد خودمون صحبت کردم.میگم بیرون بودن 2 تا تار مو هیچ ضرری به جامعه نمیزنه اینا همش بهونست واسه سرگرم کردنه منو شما که وضع وخیم مملکتو یادمون بره کاش اینارو درک کنید.الان مشکله مملکت ما 2 تا تار مو نیست .مشکل بلیط 300 تومنیه مترو مشکل بنزینه 700 تومنیه مشکل خونه ی متری 2,500,000 تومنیه مشکل این همه تحریمه مشکل نگاهه بد مردم کشورای دیگست نسبت به ما مشکل فقره مشکل بی پولیه مشکل خود فروشی از رویه نداریه مشکل قتل مشکل دزدیه مشکل خوردنه حق من و شماست مشکل......بازم بگم

sepehr2222

اخراجی موقت
ببينيد در مورد قتل و غارت اعراب دوره ي جاهليت شكي نيست چون طبق كتب وروايات قتل وغارت رو"خوي ثانويه ي عرب"گفتن
اما دليل نميشه كه قران به خاطر شهوت طلبي شون حجاب رو واجب كنه مگه شهوت واسه اعراب بوده اگه اينطور بوده تو قران ميومد كه زنان دربرابر مرداي عرب حجاب داشته باشن كه بقيه مبرا از اين غريزه ن

دوسته من خسته شدم دیگه از حرفای تکراری پستای قبلیمو بخون هر جوریم دوست داری زندگی کن به من ربطی نداره.نه خدا واسه عمه ی من حجاب و واجب کرده نه واسه شهوت عربا.بابا میگم اونموقع حجاب روبندو چادرو .. بوده الان بیرون بودن 2 تا تار مو اسلام و به خطر نمیندازه باز شما حرفه خودتو بزن.خیلی عذر میخوام اون دوران زن روبند نداشت با چشم حامله میکردنش ولی الان واقعا اینجوریه؟؟؟؟پس 2 تا تار مو هم به کسی آسیب نمیزنه که نصف مامورارو به جای اینکه برن جلوی قتل و دزدیو بگیرن گذاشتن جوونارو بگیرن

saber.rad

عضو جدید
اینا اگه واقعا دلشون واسه مملکت می سوخت راهکار های زیادی بود تا بد حجابی رو کم کنند
به قول بعضی از دوستامون اینا فقط سر گرم کردن ماهاست خوب هم به هدفشون رسیدن

sepehr2222

اخراجی موقت
اینا اگه واقعا دلشون واسه مملکت می سوخت راهکار های زیادی بود تا بد حجابی رو کم کنند
به قول بعضی از دوستامون اینا فقط سر گرم کردن ماهاست خوب هم به هدفشون رسیدن
منم 10 صفحه ای میشه که اینو دارم میگم اما انقدر تو عقاید مردم رخنه کردن که همه کور کورانه باورشون میشه.از اون موقع که به دنیا اومدیم گفتن به دختر نگاه نکن به دختره گفتن به نا محرم دست ندیا خدا میبرتت جهنم و .............. وما هم با این افکار بزرگ شدیم وبه خودمون زحمت فکر کردن در مورد کارامون ندادیم و حالا اینم وضعیتمون سواری دادن به یه سری دیگه

saber.rad

عضو جدید
!!!!!!!!!!!!
مردا بتونن به تعدد ازدواج کنن دیگه حجاب سفت و سخت لازم نیست؟اینو میگین؟ مثلا حجاب در چه حد کافی میشه در اون صورت؟
این وسط باز هم خانوم هان که دارن قربانی میشن...
اسلام در مورد شرایط این امر هم خیلی سخن گفته که نمی خوام بحث کنم، ولی این راهش نیست ....

شما با اون دوستی بحث کن که میگه شهوت در مردان بعد از 14 قرن کم شده! دستور حجاب به خاطر مردان هوسباز عرب بوده!

شما پیشنهاد بهتری دارید
درضمن ما نیومدیم که اینجا کل کل بازی در بیاریم اومدی بحث کنیم و با دلیل و منطق حرف بزنیم
بعضی از دوستانم که می بینم دارن بد جور عصبی می شن بی خیال بابا بذارید هرکسی حرفشو بزنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما پیشنهاد بهتری دارید
درضمن ما نیومدیم که اینجا کل کل بازی در بیاریم اومدی بحث کنیم و با دلیل و منطق حرف بزنیم
بعضی از دوستانم که می بینم دارن بد جور عصبی می شن بی خیال بابا بذارید هرکسی حرفشو بزنه
بله، حجاب...
من هم اهل کل کل نیستم دوست عزیز ،
ولی راه حلتون رو قبول ندارم،
به عنوان یک خانوم هم حجاب رو دوست دارم و هم به این راه ترجیح میدم...

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما پیشنهاد بهتری دارید

البته اینکه شرایط ازدواج جوونها تسهیل بشه خیلی هم خوبه و تا حدودی راهگشا، ولی با مورد دوم (مردهای 4 همسری!) مخالفم و حتی اگر (احیانااااا) جامعه بپذیره باز هم شدنی نیست .... در مورد عدالتی که بین همسران باید برقرار بشه... کافیه کمی در مورد عدالت بیشتر صحبت کنیم...

بگذریم از اینکه حتی در این صورت هم من به حجاب اعتقاد دارم و اینو توجیه برای بی حجابی نمی دونم...

saber.rad

عضو جدید
بله، حجاب...
من هم اهل کل کل نیستم دوست عزیز ،
ولی راه حلتون رو قبول ندارم،
به عنوان یک خانوم هم حجاب رو دوست دارم و هم به این راه ترجیح میدم...
من قصد جسارت به شمارو نداشتم اصلا
منظورم کلی بود
نظرتون هم قابل احترامه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saber.rad

عضو جدید
در ضمن شما حجابو رعایت می کنید
بقیه چطور؟
مشکل اینجا کلی ست

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن شما حجابو رعایت می کنید
بقیه چطور؟
مشکل اینجا کلی ست
می تونید بپرسید
فکر نمی کنم باشه خانومی که در مقابل حجاب(نه در حد حجاب من، در حد همون عرف و قانون جامعه) ، چند همسری شوهرشو بپذیره.