کاش زنان ما قدر خودشونو میدونستن و با این مظلوم نماییها مبارزه میکردن.اصولا کسی که ضعیفه این چیزا رو میگه
در ضمن خیلی جاها این متن رو به دکتر شریعتی نسبت میدن ولی این متن مال ایشون نیست.
آخه خانوما نمیذارن دوستشون داشته باشیم و بهشون محبت کنیم، همینکه رو میدی میگن یه خبریه دیگه نمی بیننت ، بابا ما هم دل داریم.
محبت کردن به خانم ها وظیفه آقایوونه ... نیازی به دلیل خاصی هم نداره ... بلی![]()
مظلوم نمایی و ضعیف چیه ؟
باید بهش محبت کرد چون همه جا حقشو میخورن و میگن حقوق برابره اونوقت سهمیه ی دانشگاه برای پسرا چهار برابر دختراس....
الان درحال انتخاب رشته ام احصابم قاطی پاتیه....
نمیذذذذذذارررررن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو به کدوم خانم دقیقا محبت کردی و نذاشته؟! نسبتت چی بوده؟!
به یکی ، اقوام دور ، بابا والاواسش
خب تو توقع نداری یه خانم از پسرای این دوره زمونه بترسه؟! والا!
من اگه پسر بودم از بعضی دخترا هم میترسیدم اگه بخوای واقع بین باشی ...
نخیر اولش خوب بود ، اما این آخرا دیگه ارتباطشو قطع کرد ولی من از اونا نیستم قرطی بازی در بیارمو واسش غرورمو بشکن ، خانوما محبت نمی خان می خوان خردت کنن.
خب اگه اولش خوب بوده من نمیدونم ... ولی نمیتونی بگی همه همینن ... همیشه سیاه و سفید و خاکستری وجود داره!
ولی من دیگه اون قبلیه نیستم ، اون واسه من دوست دختر و این جلف بازیا نبود.............
آخی ...... کاشکی دلمون رو نمیگرفتیم کف دستمون راه بریم!![]()
ینی چی ؟
خب وقتی میگی دوست دختر و اینا نبوده لابد جدی جدی دوستش داشتی دیگه ... یا من زیادی احساسی برداشت کردم؟!!!![]()
بخاطر اینکه اونا بلد هستن چطور مرد هارو خر کنن تا بهشون محبت کنن...محبت واقعی رو باید به مادرها کرد که حیق وقت از بچه اش از کار وزندگی از پختو وشستوشو خسته نمیشه ...درود بر هرچی مادره تو دنیاست .........
آره دیگه ، من این کف دست و اینارو نفهمیدم فک کردم به انسان های ساده لوح و عاشق پیشه(دم به دقیقه ای) نسبت داده میشه