Риал Краесис
عضو جدید
خوب با اجازه دوستان من یه کاری پیش اومد دیگه رفع زحمت کنم در فرصت مناسب تری میام.
خوب با اجازه دوستان من یه کاری پیش اومد دیگه رفع زحمت کنم در فرصت مناسب تری میام.
ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول
فقط
پسرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
دختر چیه؟!
چشمشون به در خشک میشه کسی بیاد خاستگاریشون...
![]()
اخه این عکس خودمه:دیاقا طفل معصوم یعنی بچه ی معصوم!!!!!خو شماها که بچه نیستین....پس....پس...پس معصوم هم نیستین
فک کنم حضرت والا هم یه بار خواستگار داشته قبلا؟همون قضیه ماشین نشسته بودیو!شارژ ایرانسل و شماره و اینا!!!حالا جوابت مثبت بود یا ردش کردی!؟ایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولفقطپسرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررردختر چیه؟!چشمشون به در خشک میشه کسی بیاد خاستگاریشون...![]()
ماااااااااااااااااااماااااااااااااااااااااان![]()
دمت گرم ، خوب گفتیایوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول
فقط
پسرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
دختر چیه؟!
چشمشون به در خشک میشه کسی بیاد خاستگاریشون...
![]()
دمت گرم ، خوب گفتی
همه ی پسرا ضد دخترنمن ضد دختررررررررررررررررررررررم
همه ی پسرا ضد دخترن
اگه ضد نباشه میشه دختر دیگه
چشم بسته غیب گفتی!!
دمت گرم...نهپسر هست به فکر رابطه با دختره و...و دختر میبینه جلوش بلبل زبانی میکنه تا بتونه مخشو بزنه...ولی من اینطوری نیستممیزنم تو برجکش
دمت گرم...![]()
مرد به خدا می گه: چرا زن رو زیبا آفریدی؟خدا می گه: واسه اینکه تو دوستش داشته باشی!دوباره می پرسه پس چرا ناقص العقله؟خدا هم درجواب به این سوال احمقانه مرد پاسخ میده:واسه این که تورو دوست داشته باشه!!!
عجب !!!!!!!مرد به خدا می گه: چرا زن رو زیبا آفریدی؟خدا می گه: واسه اینکه تو دوستش داشته باشی!دوباره می پرسه پس چرا ناقص العقله؟خدا هم درجواب به این سوال احمقانه مرد پاسخ میده:واسه این که تورو دوست داشته باشه!!!
من که شک دارم تمام این موارد گفته شده فقط در مورد آقایون صدق کنه خیلیا شون مشترکن![]()
مرسی عزیزبلخره یه تاپیک درست درمون دیدیم :هه
ولی من مکالماتم به 1 ثانیه نمیرسه :دی فقط یه میس میندازم طرف خودش میزنگه تازه کلی هم کیف میکنه که افتخار صحبت با من رو پیدا کرده :هه هه
یه مورد دیگه هم به استارت اضافه کن:
ما مردا تنها آفریده های خداییم که دیگران از صحبت کرن با ما به خودشون افتخار میکنن حتی هم جنسامون--ودر مورد دخترا برعکسه :دی
مرسی عزیز
جملتو باید با طلا نوشت قاب کرد![]()
بله گفته شما صحیح
ینی اگه عقده ی حقارت نمیدونید چیه؟ الان دارید مشاهده میکنیدعجب !!!!!!!
جوک قشنگی بود خوشم اومد
خیر.......ایا؟سلام اون فیلمه که اقاهه صحبت میکنه رو دیدی اینو یاد گرفتی میگی!ایا؟
خودت ؛ طلایی گلم !! -جملتو باید با طلا نوشت قاب کرد