به نظرتون چند درصد کساتی که به باشگاه مهندسان میان صرفا واسه استفاده از مطالب سای می آیند؟

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه به نظرتون خیلی از اونایی که به باشگاه میان و عضو میشن فقط واسه دانلود کردن و را افتادن کارشون تو دانشگاه نمیان؟

((( قصد توهین به هیچکس نداریم فقط یه آمار همین )))
الحق نباید از زحمات مدیران تالار ها و سایت گذاشت این تاپیک قصد اینکه نا سپاسی بکنه از فعالان این سایت رو نداره

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه به نظرتون خیلی از اونایی که به باشگاه میان و عضو میشن فقط واسه دانلود کردن و را افتادن کارشون تو دانشگاه نمیان؟

((( قصد توهین به هیچکس نداریم فقط یه آمار همین )))
الحق نباید از زحمات مدیران تالار ها و سایت گذاشت این تاپیک قصد اینکه نا سپاسی بکنه از فعالان این سایت رو نداره
قطعا اکثر بچه ها به همین دلیل عضو شدن و خیلی هاشون بخاطر جو خوب فروم موندگار شدن.

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا موافقم هر که اول می اد به خاطر داتلود میاد بعد بحث ها اینجا اینقد مفید هست که خودش جذب بشه
یکیش خوده من

خدا وکیلی سایت خوبیه اطلاعات قشنگی به آدم میده

قطعا اکثر بچه ها به همین دلیل عضو شدن و خیلی هاشون بخاطر جو خوب فروم موندگار شدن.

آره تقریبا همه میان که فقط استفاده شخصی کنن بعد میبینن جو باشگاه واقعا عالی ماندگار میشن

منم تقریبا اردیبهشت سال 87 عضو شدم اما واقعا اون اول فقط فقط واسه این میومدم که استفاده کنم
اما الان هر اتفاقی که میوفته من وظیفم میدونم بیام و تو باشگاه مطرحش کنم

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
من البته نه برای دانلود که خیلی اتفاقی وارد سایت شدم و به مرور جذب مطالبش.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برای پایان نامم به یسری اطلاعات نیاز داشتم.
در سرچ مطالب مورد نیازم با این باشگاه آشنا شدم بعدم عضو شدم.
الانم خیلی دوست خوب دارم که واقعا دوسشون دارم و اوقات خوبیو باهاشون میگذرونم.

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اولش به خاطر دانلود مجبور به عضويت شدم.وقتي كارم راه افتاد ديگه نيومدم سايت.هر ماه هم از طرف مديران برام ايميل ميومد كه فعاليتي تو باشگاه ندارم. يكي دو سال گذشت و اهميتي به ايميلها نميدادم.ولي يه روز گفتم بيام ببينم چه جور جاييه. اومدم و خوشم اومد و موندگار شدم. به خيلي هام پيشنهاد كردم عضو شن.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به خاطر مطلب ای وی آر عضو شدم .............. خیلی اتفاقی

بعد با افرادی اینجا آشنا شدم که علاوه بر اینکه پام به جاهای دیگه باشگاه باز شد تا کنون در خدمت سایت بودیم

انصافا حیف این سایته که به خاطر انحصارطلبی عده ای به خاطر اخباری که میذارن مسدود بشه :(

mohammad 30

عضو جدید
سلام بچه ها منم واسه یه مقاله که اشکمو در آورده بود اومدم
دانلود کردم ولی موندگارم شدم