وقتی میگیم اضمحلال فرهنگی یعنی اینچرا در مورد زن گرفت، شیر وگاو مثال میزنید؟ ازدواج یکی از راههایی که مرد رو به کمال میرسونه (ممکنه هم نرسونه). فقط باید یه انتخاب درست داشت، و کمی از خودگذشتگی و قناعت.
وقتی میگیم اضمحلال فرهنگی یعنی اینچرا در مورد زن گرفت، شیر وگاو مثال میزنید؟ ازدواج یکی از راههایی که مرد رو به کمال میرسونه (ممکنه هم نرسونه). فقط باید یه انتخاب درست داشت، و کمی از خودگذشتگی و قناعت.
به نظرتون دلیل اینکه جوانان امروزی میل کمتری برا ازدواج دارن چیه؟
یا کلا هدف از ازدواج کردن چیه؟
اگر لطف کنی توضیح بدی خیلی ممنونت میشم.من چند روز در مورد این فکر کردم تو بشین فکر کن به جایی نرسیدی پیام بده برات توضیح میدم
به. سلام تبسم خانم. ما هر شب شمارو زیارت میکنیم تو تاپیکا.
دوستان که خیلی اوقات فراقت و بیکاری دارن. کاش ماهم اندازه اونا تایم بیکاری داشتیم.سلام
اا جدا؟!
چه جالب چون فکر می کنم فعالیتم نسبت به دوستان خیلی کمه!
دوستان که خیلی اوقات فراقت و بیکاری دارن. کاش ماهم اندازه اونا تایم بیکاری داشتیم.
من دو ماه و نیمه رفتم سرکار دیگه بریدم. واسه اول مهر میخوام بیام بیرون. اصلا تایم استراحت ندارم!اتفاقا بی کاری اصلا خوب نیست!
من که دوسش ندارم!![]()
من دو ماه و نیمه رفتم سرکار دیگه بریدم. واسه اول مهر میخوام بیام بیرون. اصلا تایم استراحت ندارم!
خانم تبسم, آواتارتون واسه روزای انتخاباته؟
کار نیست که! حمالی تمام وقته! به درسم هم هیچ ربطی نداره. کلی وقتمو گرفته. اینجوری به درسم هم نمی رسم. خیر سرم می خوام حداقل تا فوق بخونم.جدا
پس معلومه نفستون از جای گرم و نرم میاد که تو این شرایط که همه بیداد دارن از بی کاری همچین تصمیمی دارین!
همین کارارو می کنین نمی تونین زندگی تشکیل بدین دیگه:دیــی
ولی دختره معلوم نیست چه رنگیه! طرفدار همس.نه!
اینو اصلا به قصد ساسی انتخاب نکردم!!![]()
کار نیست که! حمالی تمام وقته! به درسم هم هیچ ربطی نداره. کلی وقتمو گرفته. اینجوری به درسم هم نمی رسم. خیر سرم می خوام حداقل تا فوق بخونم.
ولی دختره معلوم نیست چه رنگیه! طرفدار همس.
با این حقوقا زندگی که هیچی. خودمون رو هم نمی تونیم تشکیل بدیم.جدا
پس معلومه نفستون از جای گرم و نرم میاد که تو این شرایط که همه بیداد دارن از بی کاری همچین تصمیمی دارین!
همین کارارو می کنین نمی تونین زندگی تشکیل بدین دیگه:دیــی
استارتر کی هست؟این دختره بر خلاف خودم اصلا تو کار سیاست نی
تو حال هوای دیگه ای سیر می کنه...!
استارتر نابودمون میکنه![]()
farzane4021استارتر کی هست؟
یکی از اثرات مشکلات زندگی در جامعه ایران میتونه همین عدم تمایل به ازدواج باشه. تفکرات و باورهای غلط، فرهنگهای اشتباه، تجربه زندگی زناشوئی در قالب رابطه دوستی و ... .به نظرتون دلیل اینکه جوانان امروزی میل کمتری برا ازدواج دارن چیه؟
یا کلا هدف از ازدواج کردن چیه؟
آقا بزرگترین مشکل مسکنه!یکی از اثرات مشکلات زندگی در جامعه ایران میتونه همین عدم تمایل به ازدواج باشه. تفکرات و باورهای غلط، فرهنگهای اشتباه، تجربه زندگی زناشوئی در قالب رابطه دوستی و ... .
بهتره بگیم اهداف ازدواج چیه؟ اگه کلی بخوایم بگیم میشه تشکیل خونواده، تولید مثل، رفع نیازها، ولی مهمترینش کامل شدن و رسیدن به کماله.
مشکل شد 2 تا. استارتر رو نمی شناسینو اسمش رو میارین. حالا فرزانه کیه؟
کلی گفتم کمتر به چشم بیاد، جای امیدواری باشه؛ وگرنه برای جوونا مشکل کم نیست!آقا بزرگترین مشکل مسکنه!
آها فهمیدم. مرسی. یه چیزی یاد گرفتم.مهم نی که
هر کی این تاپیکو شرو کرده میشه استارترش
اگه اسپم کنیم تو تاپیکش خوشش نمیاد ،معمولا!
پسرا دنباله مسکنن. ولی اکثر دخترا دنبال ماشین. کی میشه اتومبیل جزء کالاهای مصرفی به حساب بیاد نه سرمایه؟!کلی گفتم کمتر به چشم بیاد، جای امیدواری باشه؛ وگرنه برای جوونا مشکل کم نیست!
پسرا دنباله مسکنن. ولی اکثر دخترا دنبال ماشین. کی میشه اتومبیل جزء کالاهای مصرفی به حساب بیاد نه سرمایه؟!