به نظرتون داماد چه حالي داره؟

aaj6551

عضو جدید
غرقش نشدم
فقط من شنیدم که دوست داشتن بهترین احساس هاست
میگن وقتی که کسی را دوست داری در بهترین حالت های ممکن هستی وبهترین احساس را داری

afson jon

اخراجی موقت
غرقش نشدم
فقط من شنیدم که دوست داشتن بهترین احساس هاست
میگن وقتی که کسی را دوست داری در بهترین حالت های ممکن هستی وبهترین احساس را داری

خوب منم شنیدم....حالا تو عاشق شو اگه خوب بود به منم بگو تجربش کنم....این رو هم ما تایید نمودیم پسمل خوب

afson jon

اخراجی موقت
نه بابا زبونتو گاز بگیر اگه با ماشین من تصادف کرده بود که منم باید خودکشی میکردم

به خاطر ماشینت؟؟؟؟یه نگاه به عروس بنداز ببین چه قدر نازه....قاتل تو کشتیش....جانیییی.....دلت اومد؟؟؟جواب عقششو چی میدی؟؟؟؟

mclaren

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خاطر ماشینت؟؟؟؟یه نگاه به عروس بنداز ببین چه قدر نازه....قاتل تو کشتیش....جانیییی.....دلت اومد؟؟؟جواب عقششو چی میدی؟؟؟؟

کجا به خاطر ماشینم؟؟؟؟ به خاطر عروس خود کشی میکنم :crying::crying:

afson jon

اخراجی موقت
کجا به خاطر ماشینم؟؟؟؟ به خاطر عروس خود کشی میکنم :crying::crying:

ببین تو خودکشی نکن....داماد امشب وقتی جای عروس رو تو بغلش خالی ببینه خودش خود به خود سقط میشه....تو واسه یکی دیگه بمیر....مثلا من....ببین چه نازم....حالا برو خودکشی کن برام

mclaren

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین تو خودکشی نکن....داماد امشب وقتی جای عروس رو تو بغلش خالی ببینه خودش خود به خود سقط میشه....تو واسه یکی دیگه بمیر....مثلا من....ببین چه نازم....حالا برو خودکشی کن برام

باشه پس اونو بیخیال میشیم...................... اینجوری که نمیشه باید اول دوست داشته باشم بعد عاشقت بشم بعد خودمو واست فدا کنم

afson jon

اخراجی موقت
باشه پس اونو بیخیال میشیم...................... اینجوری که نمیشه باید اول دوست داشته باشم بعد عاشقت بشم بعد خودمو واست فدا کنم

فکر کن همه اون راه ها رو رفتی....الان وقت خودکشیته....زود باش....

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::cry: بیچاره پسره . اینقدر زحمت کشید رفت زن پیدا کرد ونازش رو کشید و راضیش کرد که باهاش ازدواج کنه آخرش هم هیچی به هیچی .