به نظرتون تعبیر خواب من چیه؟؟

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من پریروز خواب عجیبی دیدم البته من همیشه خواب های عجیبی میبینم که بیشتر شبیه فیلم هستند تا خواب

خواب دیددم تو خونمون نشستیم و بیشتر اعضای خانواده ام هم هستند و داریم میگیم و میخندیم و ... بابام امد گفت اقای احمدی نژاد امده استات اذربایجانشرقی و تبریز!!!!

بعدش گفت منم نامه نوشتم دعوتش کردم خونمون!!!گفتیم بابا برا چی اخه ما میخواهیم چی کار و ... بعد اون روز و ساعتی که قرار بود بیاد رسید چند تا از همسایه ها و دوستان پاچه خوار جمع شدند تو خونه ما غلغله بود بابای دوستم که سرهنگ سپاه بود هم نشسته بود

خبر دادند ایشون سر در خونه رسیده همین سرهنگ بابای دوستم پرید گفت آقایون 2 تا خونه پائین تر خونه یک خانواده شهیده بریم اونجا بعدا بیایم اینجا اونها ارجعیت دارند
منم دنبال دوربین فیلمبرداریم بودم و از مامانم میپرسیدم که کجاست و فلان.... که فهمیدم امانت دادند به یکی از فامیل ها
تو همین لحظه دیدم یک موشک سفید رنگی به ارومی امد و خورد به خونه همسایمون همون خانواده شهید و خونشون پودر خاک شیر شد رفت تو هوا

منم سریع پریدم به خانوادهم گفتم بیایین بیرون بیایین بیرون ممکنه بازم بزنن فرار کنین....

موشک بعد از انفجار آتیش نداشت اما دود سفیدی داشت که نفس کشیدنو سخت کرده بود و خانواده ام رو میدیدم که لابلای دود سفید گم شده بودند و در حال بیرون امدن از خونه بودند

حالا فکر میکنین تعبیرش چی باشه؟؟:warn:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبش؟جوجه بدون پلو
به به یادم افتاد عجب جوجه هم بود

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعبیرش رو به تفکیک برات میگم
اومدن احمدی نژاد=واریز نقدی یارانه ها
دنبال دوربینت میگشتی=خیلی ذوق زده شدی از واریزش
نبودن دوربین=اینکه یارانه واریز شده ولی حق برداشت نداری
موشک سفید=همون برداشت یارانه از روی حاملهای انرژی و سوخته
اینکه نمی تونستی به راحتی نفس بکشی=نفس مردم بریده میشه با اینکار
اونکه همسایه شهیدتون بمب خورده خونشون=بیشترین ضرر رو خانواده های مستضعف و شهید میکنن
بیرون اومدن خانوادتون از دود=شما انشاله به اتفاق خانواده از این بحران جان سالم بدر میبرین
به نظر من که اکثر خوابها رو درست تعبیر میکنم
با واریز یارانه ها الکی خوشحال میشیم و در موقع اجراش پدرمون در میاد

Agha Nima

عضو جدید
نمی خوام نا امیدت کنم ولی یکی از دوستام این خواب رو دید فرداش مردش .

rozmary3000

اخراجی موقت
اقا من پریروز خواب عجیبی دیدم البته من همیشه خواب های عجیبی میبینم که بیشتر شبیه فیلم هستند تا خواب

خواب دیددم تو خونمون نشستیم و بیشتر اعضای خانواده ام هم هستند و داریم میگیم و میخندیم و ... بابام امد گفت اقای احمدی نژاد امده استات اذربایجانشرقی و تبریز!!!!

بعدش گفت منم نامه نوشتم دعوتش کردم خونمون!!!گفتیم بابا برا چی اخه ما میخواهیم چی کار و ... بعد اون روز و ساعتی که قرار بود بیاد رسید چند تا از همسایه ها و دوستان پاچه خوار جمع شدند تو خونه ما غلغله بود بابای دوستم که سرهنگ سپاه بود هم نشسته بود

خبر دادند ایشون سر در خونه رسیده همین سرهنگ بابای دوستم پرید گفت آقایون 2 تا خونه پائین تر خونه یک خانواده شهیده بریم اونجا بعدا بیایم اینجا اونها ارجعیت دارند
منم دنبال دوربین فیلمبرداریم بودم و از مامانم میپرسیدم که کجاست و فلان.... که فهمیدم امانت دادند به یکی از فامیل ها
تو همین لحظه دیدم یک موشک سفید رنگی به ارومی امد و خورد به خونه همسایمون همون خانواده شهید و خونشون پودر خاک شیر شد رفت تو هوا

منم سریع پریدم به خانوادهم گفتم بیایین بیرون بیایین بیرون ممکنه بازم بزنن فرار کنین....

موشک بعد از انفجار آتیش نداشت اما دود سفیدی داشت که نفس کشیدنو سخت کرده بود و خانواده ام رو میدیدم که لابلای دود سفید گم شده بودند و در حال بیرون امدن از خونه بودند

اين خواب نيست

اين نفاق و اختلاف است

بهتر عاقل باشي

آخرین ویرایش:

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونکه همسایه شهیدتون بمب خورده خونشون=بیشترین ضرر رو خانواده های مستضعف و شهید میکنن
بیرون اومدن خانوادتون از دود=شما انشاله به اتفاق خانواده از این بحران جان سالم بدر میبرین

تعبیر جالبی بود;)

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشد حداقل اونجا یه خدمتی به بشریت کنی؟؟

اصلا نمیدونم این چه خوابهایی که من میبینم
یک بار دیگه خواب دیده بودم تو حسینیه جماران پیش امام خمینی بالای سکو همون جایی که سخنرانی میکنه هستم!!!!

باز هم بگم؟

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خورده بودی
خیلی هم حال کرده بودی با غذات
خیلی هم با احمدی نژاد حال نمی کنی
نتجیه رو به هر کی بدی همینو برات در میاره
خیر ان شاء الله

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خورده بودی
خیلی هم حال کرده بودی با غذات
خیلی هم با احمدی نژاد حال نمی کنی
نتجیه رو به هر کی بدی همینو برات در میاره
خیر ان شاء الله
اتفاقا کم خورده بودم
من همیشه با غذا حال میکنم اقای احمدی نژاد هم که والا باهاش حال نمیکنم اما ارزوی مرگشو هم نمیکنم

C.Ronal2

عضو جدید
نشان از ذات و صفت ناپیدای این آقاست این داش احمدی گرگیست در لباس گوسفند:biggrin:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا نمیدونم این چه خوابهایی که من میبینم
یک بار دیگه خواب دیده بودم تو حسینیه جماران پیش امام خمینی بالای سکو همون جایی که سخنرانی میکنه هستم!!!!

باز هم بگم؟
نه.کافیه.کم کم داری به اون دنیا متصل میشی

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشین شما از کی تو کار تعبیر خواب بودین؟

مشوق اصلی تون کیه؟

در آخر گزارش ازتون یه خواهشی دارم یه تاپیم تحت عنوان خواب دیدن از شما تعبیر از ما بزنین

تا بقیم بتونن خواباشونو براتون تعریف کنن

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم الان دو بار خواب میبینم امریکا به ایران حمله کرد و یه جنگی شد که نگو...تازه خود اوباما هم اومده بود ایران...:confused::confused:

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاملا واضحه پسرییم داره ایرانو پودر میکنه