به نظرتون این حق الزحمه میلیونی که پزشک ها میگیرن حقشونه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب اگه اینجوری باشه و هممون نجومی حقوق بگیریم پ مردم بیچاره چه گناهی کردن ؟
انسانیت چی میشه ؟
نه تو اینو اول بمن بگو....

به نظرم که پزشکا حقشونه ... :)
البته این پزشکایی که میدونم مد نظرت هستن کیا هستن ... اونا هم چندین سال زحمت کشیدن... درسایی که اونا میخونن از ما سختره ... حالا هرچقدر هم که بگی درسای ما مهندسا سخته اما کسی که میره یه تخصص پزشکی میگیره و معروف میشه تو اون زمینه واقعا زحمت میکشه از همه چی خودش میزنه تا بتونه یاد بگیره و به مردمش خدمت کنه ... بله که هزینه ی عمل زیاده چون تمام مواد از خارج از کشور تهیه میشه ... کی میاد از محصولات ایرانی استفاده کنه ...!
اون عملی که اون آقا یا خانم دکتر انجام میده و موفق هم میشه نتیجه ی سالیان زحمتی هست که اون شخص کشیده ... واقعا دکتری شغل سختیه ...!و کاره هرکسی نیست ... !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما با جامعه پزشکا مشکل داری که از خودت آمار میدی؟...........حداقل یه منبع خبری .یه چیزی؟........

حقوق جراحی پلاستیک و اینها رو به پای همه پزشکان میزاری؟

حقوق پزشک عمومی چقدره؟......شما میدونی اکثرا پزشک عمومی داریم در کشور؟.....شما میدونی دوره پزشکی چندساله است و مهندسی چند ساله؟ و زشته که من اینو بگم یکی از افرادی که به تازگی فارغ التحصیل رشته پزشکی شده بود .....امروز برای خرج معاشش بایستی مسافرکشی هم بکنه......شما اینا رو میدونی؟

فارغ از اینها حقوق در تهران و سایر شهرها یکسانه که انقدر بی مهابا به جای انتقاد به همه پزشکان توهین میکنید؟

حالا بریم سراغ متخصصش!.......شما میدونی یک پزشک متخصص یا جراح وقت غذا خوردن و خوابیدن هم نداره؟.....و هر موقع بهش نیاز شد در جا بایستی بره اتاق عمل؟.....

من خودم مهندسم و به کارهای مهندسی اشنا .......کدوم مهندسه که در یک سال دو ساعتم وقت نکنه با خانوادش باشه؟

شما تو خونوادت پزشک داری که خودش مطب داشته باشه؟......اصلا زندگی با پزشک رو تجربه کردی؟
مهندس و هر کیسیم اگه 24 ساعت کار کنه و وقت دیگه ای نداشته باشه حقوقش ده ها میلیونی میشود!

فارغ از همه اینها پزشک کارش با جان افراد رو به روست ......اگر اشتباهی صورت بگیره میدونی طبق آیین نامه چگونه بایستی جواب پس بده

جناب استارتر محترم که بی محابا و حتی در آخرین پستهای خود به جامعه پزشکی به جای انتقاد به تمام آنها اهانت کردین ......بهتر نیست کمی منصف باشید و اگر عده ای خلاف میکنن به پای همه ننویسید؟

کی میخواین از این عادتون دست بردارین.......با کمال احترام به تمامی مهندسین کامپیوتر .......مهندس کامپیوتر کلاهبردار ....سواستفاده چی و تخریبگر و همینطور نفوذگر به حریم خصوصی افراد در رایانه هایی که برای رفع مشکل بهشون سپرده میشه نداریم؟....برخیشونم که نیاز نیست رایانه رو پیششون ببری از دور کار خودشونو میکنن! ........اگر واقع بین باشید داریم و خود به آن واقفید

پیشنهاد بنده به شما:

به جای اینکه به حقوق یکی از زحمتکش ترین قشرهای جامعه گیر بدین و در صدد تضعیف اونها بر بیاین ....بهتر است به پولهای میلیاردی که برخی برج سازان که کار انچنانی هم نمیکنند نگاه کنید و یا حتی فوتبالیستها و سینماگران بعضا معروف و فارغ از همه اینها به زشتی های پیرامون اینها مثل زیرمیزی ها .......رشوه ها .......کاغذبازی ها و ........

امیدوارم بعد از این تعادل را در تاپیکهای شما نظاره گر باشیم......یا حق

شما یا تو ایران زندگی نمیکنی یا مثه کبک سرتو کردی زیر برف
پس تا مطالعاتت در مورد اجتماع امروزی و وضعیت الان تکمیل نشده کامنت کارشناسی نزارید

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم که پزشکا حقشونه ... :)
البته این پزشکایی که میدونم مد نظرت هستن کیا هستن ... اونا هم چندین سال زحمت کشیدن... درسایی که اونا میخونن از ما سختره ... حالا هرچقدر هم که بگی درسای ما مهندسا سخته اما کسی که میره یه تخصص پزشکی میگیره و معروف میشه تو اون زمینه واقعا زحمت میکشه از همه چی خودش میزنه تا بتونه یاد بگیره و به مردمش خدمت کنه ... بله که هزینه ی عمل زیاده چون تمام مواد از خارج از کشور تهیه میشه ... کی میاد از محصولات ایرانی استفاده کنه ...!
اون عملی که اون آقا یا خانم دکتر انجام میده و موفق هم میشه نتیجه ی سالیان زحمتی هست که اون شخص کشیده ... واقعا دکتری شغل سختیه ...!و کاره هرکسی نیست ... !
شما رشته سراسر شادی و تفریح خودتون رو با رشته های دیگه قیاس نکنید بهتره فکرکنم .
وقتی یه مهندس کامپیوتر که دستی تو هوش مصنوعی و رباتیک هم داره ، حرف میزنه ، یه مهندس معمار نمیاد وسط بگه بیلم کو ؟ :|

درمورد موضوع تاپیک :
امروزه مهندسای رباتیک و کامپیوتر رباطی طراحی کردند که عمل لیزر رو دقیق تر و بهتر از پشزک انجام میده اونم از راه دور ... !

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما رشته سراسر شادی و تفریح خودتون رو با رشته های دیگه قیاس نکنید بهتره فکرکنم .
وقتی یه مهندس کامپیوتر که دستی تو هوش مصنوعی و رباتیک هم داره ، حرف میزنه ، یه مهندس معمار نمیاد وسط بگه بیلم کو ؟ :|

درمورد موضوع تاپیک :
امروزه مهندسای رباتیک و کامپیوتر رباطی طراحی کردند که عمل لیزر رو دقیق تر و بهتر از پشزک انجام میده اونم از راه دور ... !

اگه من مهندس معمار نباشم تو هیچ حایی واسه زندگی کردن نداشتی ... :)
بله اینجوریاس ..
بله شما درست میفرمایید اصن رشته ی ما قابل قیاس با رشته ی شما (کَمپِیــــوتِر) نیست !
چون اینو دیگه هر کسی میدونه که رشته ی ما از رشته ی شما خیلی سرتر ... ! :)
جهت اطلاع من هیچوقت بیل دستم نمیگیرم مث اینکه منو با رشته ی عمرانی اشتباه گرفتی !
.
.
.
و اما در مورد تاپیک ... بازم نظرم همونه ... نوش جونشون زحمت کشیدن ... :|

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه من مهندس معمار نباشم تو هیچ حایی واسه زندگی کردن نداشتی ... :)
بله اینجوریاس ..
بله شما درست میفرمایید اصن رشته ی ما قابل قیاس با رشته ی شما (کَمپِیــــوتِر) نیست !
چون اینو دیگه هر کسی میدونه که رشته ی ما از رشته ی شما خیلی سرتر ... ! :)
جهت اطلاع من هیچوقت بیل دستم نمیگیرم مث اینکه منو با رشته ی عمرانی اشتباه گرفتی !
.
.
.
و اما در مورد تاپیک ... بازم نظرم همونه ... نوش جونشون زحمت کشیدن ... :|

Dis-like
.
.
.
اصن رشته شما تاپ ... بهتر .... کسی با رشته شما کار نداشت که اینقدر جوش میارید .
.
.
بحث رو حقوق فنی مهندسی که در حقش اجحاف شده
و رشته پزشکی که قسر در میره و دارن نجومی از مردم بیمار و بیچاره پول میگیرن !

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مگه نه اینکه اونا درس خوندن و ماهم درس خوندیم؟
یه دکتر متوسط در آمد ماهیانه اش 100-200 میلیون میشه !
اغراق نیست و بر هیشکی پوشیده هم نیست

درصورتی در اروپا و ایالات متحده حقوق مهندس فنی با پزشک تقریبا هم سطح اند ! .
.
.
ولی ما صنف مهندسا .... بعد از همه درس خوندن ... هرجا استخدام بشی نهایت ماهی 4 میلیون بهت میدن ...!این بی عدالتی نیست ؟
و این اختلاف فاحش ناشی از عدم نظارت بر صنف پزشکی است ؟

اینو کی بهتون گفته؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اصلا برا همینه که همه پزشکا ترجیح میدن تو ایران بمونن
ولی همه مهندسا میرن خارج ... برا همین همه فرار مغزها از رشته های فنی مهندسیه
چون تو هیچ جای دنیا پزشکا به اندازه کشور بی درو پیکرمون درآمد ندارن !

.
.
.
اینو دیگه واقعاً جوک گفتی اخوی:biggrin:
اتفاقاً دقیقاً به همین دلیل بنده قصد دارم از این کشور برم و مدرک پزشکیمو از کشوری بگیرم که بتونه مزد واقعی زحمتم رو بده

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فکر کنم برای روشن شدن موضوع بد نباشه اینا رو ببینید:

وضع کشور آمريکا

در آمريکا (که صدر‌نشين جدول فوق است) حدود 100 هزار پزشک عمومي و پزشک خانواده فعاليت مي‌کنند که بيشتر آنها براي خودشان کار مي‌کنند (استخدام يا قراردادي جايي نيستند). تنها 15 درصد آنان در بيمارستان‌ها شاغل هستند و عده بسيار کمي هم در مراکز لابراتواري، دانشگاهي و دولتي ديگر شاغل هستند. عمده پزشکان آمريکايي در درمانگاه‌هاي خصوصي يا گروهي شاغل هستند.

متوسط درآمد سالانه صدک‌هاي بالاي پزشکان عمومي آمريکا به بيش از 220 هزار دلار در سال مي‌رسد و کم‌درآمدترين آنها نيز تقريبا 85 هزار دلار در سال (حدود 8000 دلار در ماه) درآمد دارند. درآمد بيشتر پزشکان عمومي آمريکايي چيزي بين 156 هزار تا 200 هزار دلار در سال است.

همچنين پزشکاني که در بخش خصوصي يا دولتي استخدام هستند به‌طور ميانگين نزديک 20 هزار دلار در سال به دليل پاداش و مزايا و ساير رده‌هاي ديگر دريافتي اضافي دارند.

ميزان درآمد پزشکان عمومي به ازاي هر ساعت کار به طور ميانگين 80 دلار در ساعت و حداقل اين ميزان براي پايين‌ترين دهک درآمدي پزشکان آمريکايي حدود 40$ در ساعت است.

بهترين ايالت‌ها از نظر متوسط درآمد ساعتي براي دهک پر درآمد پزشکان آمريکايي عبارتند از : ويسکانسين 203$، آرکانزاس 206$، وايومينگ 203$ و يوتا 191$

پیوست ها

• 2007_Physician_Inpatient_Outpatient_Revenue_Survey.pdf
    48.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو دیگه واقعاً جوک گفتی اخوی:biggrin:
اتفاقاً دقیقاً به همین دلیل بنده قصد دارم از این کشور برم و مدرک پزشکیمو از کشوری بگیرم که بتونه مزد واقعی زحمتم رو بده

شما جز نوابغی پزشکی ایران و دنیایی... و مایه افتخار ما :)
شما بحثت جداست !:biggrin:
.
.
.
.
در ضمن متوسط درآمد یه مهندس فنی - کمپیوتر در آمریکا و اروپا رو هم بهتر بود مینوشتی!

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Dis-like
.
.
.
اصن رشته شما تاپ ... بهتر .... کسی با رشته شما کار نداشت که اینقدر جوش میارید .
.
.
بحث رو حقوق فنی مهندسی که در حقش اجحاف شده
و رشته پزشکی که قسر در میره و دارن نجومی از مردم بیمار و بیچاره پول میگیرن !

اصن حرفتو قبول ندارم ...!
شاید در حق ما بد میکنن اما پزشکا که واقعا واسه تخصصشون زحمت کشیدن حقشونه ... !

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.
.
.
.
در ضمن متوسط درآمد یه مهندس فنی - کمپیوتر در آمریکا و اروپا رو هم بهتر بود مینوشتی!

چرا فرق میزاری !
ایشون هم در آینده قراره دکتر بشن و بهتر از همه ی ما از مشکلات این راه خبر داره ...!
پس بهترین کسی که میتونه نظر بده به نظرم ایشونه ..!.
.
.
.
شما که میگید بحث سر رشته های مهندسیه پس چرا فقط رشته ی خودتونو میگید آقای مهندس کَمپیـــوتِر ..؟!
پس شما فقط دارید سنگ خودتونو به سینه میزنید !

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقوق پزشکا زیاد نیست، حقوق مهندس‌ها کمه. توو کشوری مثل آمریکا درآمد یه جراح و یه پزشک به ترتیب 10 و 5 برابر متوسط درآمد جامعه هست. کلاً همه جا متوسط درآمد شغل‌هایی مثل خلبانی و پزشکی از سطح متوسط جامعه بالاتره و مختص ایران نیست.
تفاوتی که هست اینه که توو اونجا درآمد مهندس‌ها هم از متوسط جامعه خیلی بالاتره (دو تا سه برابر) ولی در ایران نه. پس اینکه عرضه‌ی مهندس توو مملکت زیاده و تقاضا هم کم که باعث شده حقوق مهندسین کمتر بشه، دلیلی نمیشه به پزشکا خرده بگیریم. ضمناً اینم در نظر بگیریم که هر کی 4 سال دانشگاه رو میپیچونه اسمش میشه مهندس، اونایی که نمیپیچونن هم چند درصدشون حین تحصیل، کار مرتبط با رشتون رو به صورت صنعتی یاد میگیرن؟ خیلی کم چون اصلاً امکاناتش هم فراهم نیست، و این تقصیر پزشکیا نیست.
البته حقوق 100 تا 200 میلیونی مختص همه‌ی پزشکا نیست و به نظرم پزشک‌های عمومی و اون‌هایی که مطب ندارند خیلی کمتره درآمدشون. تازه 7 سال درس خوندن (درس‌هاشون هم سخت‌تره) و دوره‌ی بعدش و کشیک و شب‌بیداری و آزمایش ادرار و مدفوع آدم‌ها هم حقوق بیشتری میطلبه. ضمناً اینطوری نیست که بعده 4 یا 6 سال درسشون تموم بشه و راحت ازدواج کنند و هر وقت دلشون خواست بالا سر بچه‌ی صاب مردشون باشن.
البته در سمت دیگه‌ی ماجرا، اینکه توو ایران پزشک‌ها مسئولیت‌پذیری کمتری دارند و کمتر به بیمار زمان اختصاص میدن و اهمیت کمی قائل میشن و اکثراً هم اخلاق گندی دارن و به حرف مریض نگون‌بخت گوش نمیدن و مثل گوسپند باهاش برخورد میکنند و جراح‌ها زیر میزی میگیرند و اینا رو نمیشه کتمان کرد و باید باهاش مقابله بشه چون شورش داره در میاد ولی اینکه به حقوق ربط بدیم درست نیست.

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
.
.
.
.
دقیقاً به چه علت؟ نکنه ماجرای اون کلمه ی انگلیسی اشتباهی هست که چند ماه پیش توی تاپیکی نوشته بودین و ابداً قبول نمیکردین اشتباهه ! حدود خودتو بدون مهندس

اونو دیگه شما بنویس

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قدردانی آلمان از پرفسور سمیعی پزشک نامدار ایرانی

امسال جایزه "حلقه‌ی لایبنیتز" آلمان به پرفسور مجید سمیعی اهدا شد. پرفسور سمیعی می‌خواهد ۱۰۰ جراح جوان آفریقایی را به آلمان آورده، آنها را آموزش دهد تا پس از بازگشت پزشکان دیگری را برای قاره آفریقا پرورش دهند.

ahad_z

اخراجی موقت
یه عدشون که خوب مردم رو میچاپن و دولت هم حمایتشون میکنه.مثل دندون پزشکا.
آخه کجای دنیا دو تا دندون عصب کشی کنی و پر کنی میشه پول یه ماه حقوقت.تازه دو قرط و نیمشون هم باقیه.
متاسفانه تو ایران آب بدجوری سربالا میره

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه عدشون که خوب مردم رو میچاپن و دولت هم حمایتشون میکنه.مثل دندون پزشکا.
آخه کجای دنیا دو تا دندون عصب کشی کنی و پر کنی میشه پول یه ماه حقوقت.تازه دو قرط و نیمشون هم باقیه.
متاسفانه تو ایران آب بدجوری سربالا میره

تجربه ثابت کرده هرچی پول بدی آش میخوری ...
من خودم به شخصه 2تا از دندونام رفتم عصب کشی کردم و پر کردم یادمه 3سال پیش بود و اون زمان پول زیادی دادم ... اما تا الان دندونام آخ نگفتن و اصن خراب نشدن!چون تمام موادی که استفاده کرد از خارج وارد میشدن و کارشم عالی بود و با تجربه بود!
اما یکی از دوستانم رفت دکتر دندون پزشک با نصف قیمتی که من دادم دندونشو درست کرد اما بعد از چند ماه دوباره همون دندون خراب شد!
.
.
.
پس دلیل نمیشه یه دکتر که پول زیادی میگیره رو الکی برد زیر سوال اگه کارش بده، بله باید بازخواست بشه !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصن حرفتو قبول ندارم ...!
شاید در حق ما بد میکنن اما پزشکا که واقعا واسه تخصصشون زحمت کشیدن حقشونه ... !

میشه بفرمایید ما حقمون چیه ؟
نکنه فکر میکنی 15 سال دکترا خوندن ما هم یک شبه بر ما نازل شده و دود چراغ نخوردیم بابت تخصصمون و فقط پزشکا دود فانوس خوردن ؟

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقاً به چه علت؟ نکنه ماجرای اون کلمه ی انگلیسی اشتباهی هست که چند ماه پیش توی تاپیکی نوشته بودین و ابداً قبول نمیکردین اشتباهه ! حدود خودتو بدون مهندس

اونو دیگه شما بنویس

من هم شما هم کامنت شما برام متین و محترمه ...
کامنت های من و ادبیات من آینه کامنت خودتون بوده

در ضمن من یادم نمیاد اصرار بر اشتباهی کرده باشم ! که شما دارین از گذشته در مورد بحث فعلی تاپیک فاکتور میگیرید و فلاش بک به یه بحث گذشته که فکر نمیکنم درمورد من باشه ، کمکی به پیشبرد مبحث نمیکنه !
.
.
.

من هرچی میگم حقیقت واقعیت جامعه امروزی ایرانه ... هرکی کلاه خودشو بزاره قاضی به عنوان یه فرد بیطرف میتونه نتیجه گیری عادلانه تری کنه .

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بفرمایید ما حقمون چیه ؟
نکنه فکر میکنی 15 سال دکترا خوندن ما هم یک شبه بر ما نازل شده و دود چراغ نخوردیم بابت تخصصمون و فقط پزشکا دود فانوس خوردن ؟

یه بار دیگه بخون!گفتم پزشکایی که زحمت کشیدن!
من همون اول گفتم که در حق ما بد کردن اما این دلیل نمیشه بخوایم تمام صنف پزشکی رو ببریم زیر سوال !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قدردانی آلمان از پرفسور سمیعی پزشک نامدار ایرانی

امسال جایزه "حلقه‌ی لایبنیتز" آلمان به پرفسور مجید سمیعی اهدا شد. پرفسور سمیعی می‌خواهد ۱۰۰ جراح جوان آفریقایی را به آلمان آورده، آنها را آموزش دهد تا پس از بازگشت پزشکان دیگری را برای قاره آفریقا پرورش دهند.

بسیار متاسفم برای کسانی که اطلاعاتی از داشته های خودشون ندارن و چشم به داشته های دیگران دارند
دکتر خدادوست و سمیعی وااقعا افتخار پزشکی ایرانند

اما خانم محترم چرا اسمی از مهندسان ایرانی شاغل در پروژ ههای تحقیقاتی ناسا - یاهو- گوگل و دانشگاههای آمریکا و اروپا اسمی نمی برید ؟
هیچ میدونی چندین ساله متمادی که نماد شرکت هواپیمایی ایران ایر بهترین و مفهومی ترین نماد مطابق به تمدن- فرهنگ- هنر و رسایی بصری دنیا انتخاب شده که حاصل طراحی یه مهندس معمار ایرانی بوده ؟

مهندسای ما از فقدان اطلاعات تخصصی خودشون رنج می برند که من با اونا کاری ندارم
من طرف صحبتم با صنف حرفه ای مهندسان فنی هستش که تو رشته خودشون حرفی برا گفتن دارن ولی تو این مملکت مجبور به مهاجرت اند ...
چنتا از دوستام تو این چند ساله مهاجرت کردن
چرا ؟
چون تو ایران به اندازه پزشکی زمینه پیشرفت و امکاناتشون فراهم نشد .
اگه صنف ما هم آزاد بود خیلی بهتر از پزشکی بود.

تو 3 سال اخیر پر درآمد ترین رشته دنیا رشته مهندسی کامپیوتر - it بوده .... میتونید برید تحقیق کنید
ولی تو ایران دقیقا برعکسه .

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسیار متاسفم برای کسانی که اطلاعاتی از داشته های خودشون ندارن و چشم به داشته های دیگران دارند
دکتر خدادوست و سمیعی وااقعا افتخار پزشکی ایرانند

اما خانم محترم چرا اسمی از مهندسان ایرانی شاغل در پروژ ههای تحقیقاتی ناسا - یاهو- گوگل و دانشگاههای آمریکا و اروپا اسمی نمی برید ؟
هیچ میدونی چندین ساله متمادی که نماد شرکت هواپیمایی ایران ایر بهترین و مفهومی ترین نماد مطابق به تمدن- فرهنگ- هنر و رسایی بصری دنیا انتخاب شده که حاصل طراحی یه مهندس معمار ایرانی بوده ؟

مهندسای ما از فقدان اطلاعات تخصصی خودشون رنج می برند که من با اونا کاری ندارم
من طرف صحبتم با صنف حرفه ای مهندسان فنی هستش که تو رشته خودشون حرفی برا گفتن دارن ولی تو این مملکت مجبور به مهاجرت اند ...
چنتا از دوستام تو این چند ساله مهاجرت کردن
چرا ؟
چون تو ایران به اندازه پزشکی زمینه پیشرفت و امکاناتشون فراهم نشد .
اگه صنف ما هم آزاد بود خیلی بهتر از پزشکی بود.

تو 3 سال اخیر پر درآمد ترین رشته دنیا رشته مهندسی کامپیوتر - it بوده .... میتونید برید تحقیق کنید
ولی تو ایران دقیقا برعکسه .
اینو میدونم !

ببینید خودتونم نام دوتا از چندین پزشک خوب و ماهر ایرانو نام میبرید!
من مشکلم اینه که شما تمام صنف پزشکی رو بردین زیر سوال!

بله که مهندسای خوبی داریم و باعث افتخارمونن!
و اینم میدونم که نماد ایران ایر برترین نماد شد و نمیخواد اینارو به یه دانشجوی معماری گوش زد کنی!
من خودم به شخصه میدونم اگه برم خارج از ایران خیلی پیشرفت میکنم!چون اینجا خیلی امکانات کمه!
.
.
.
بازم ببینید شما دارید فقط رو رشته ی خودتون مانور میدید!!!
شما فقط ظاهر میبینید!
.
و اینکه هی تایید میکنید که صنف حرفه ایی مهندسی میدونم منظورتون چیه!
اما بهتره که بگم رشته مهندسی معماری یه رشته ی فنی مهندسی و هنریِ!
درسته که بیشتر هنره یه معمار به چشم میاد اما نباید از لحاظ فنی هم کمتر از هنر باشه!
چیزی که تو ایران خیلی کم بهش بها میدن هنره!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو میدونم !

ببینید خودتونم نام دوتا از چندین پزشک خوب و ماهر ایرانو نام میبرید!
من مشکلم اینه که شما تمام صنف پزشکی رو بردین زیر سوال!

بله که مهندسای خوبی داریم و باعث افتخارمونن!
و اینم میدونم که نماد ایران ایر برترین نماد شد و نمیخواد اینارو به یه دانشجوی معماری گوش زد کنی!
من خودم به شخصه میدونم اگه برم خارج از ایران خیلی پیشرفت میکنم!چون اینجا خیلی امکانات کمه!
.
.
.
بازم ببینید شما دارید فقط رو رشته ی خودتون مانور میدید!!!
شما فقط ظاهر میبینید!
.
و اینکه هی تایید میکنید که صنف حرفه ایی مهندسی میدونم منظورتون چیه!
اما بهتره که بگم رشته مهندسی معماری یه رشته ی فنی مهندسی و هنریِ!
درسته که بیشتر هنره یه معمار به چشم میاد اما نباید از لحاظ فنی هم کمتر از هنر باشه!
چیزی که تو ایران خیلی کم بهش بها میدن هنره!

معماری= رییس جمهوری !
اوکی ؟ حله ؟ خانم مهندس معماری !

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
فکر کنم برای روشن شدن موضوع بد نباشه اینا رو ببینید:

وضع کشور آمريکا

در آمريکا (که صدر‌نشين جدول فوق است) حدود 100 هزار پزشک عمومي و پزشک خانواده فعاليت مي‌کنند که بيشتر آنها براي خودشان کار مي‌کنند (استخدام يا قراردادي جايي نيستند). تنها 15 درصد آنان در بيمارستان‌ها شاغل هستند و عده بسيار کمي هم در مراکز لابراتواري، دانشگاهي و دولتي ديگر شاغل هستند. عمده پزشکان آمريکايي در درمانگاه‌هاي خصوصي يا گروهي شاغل هستند.

متوسط درآمد سالانه صدک‌هاي بالاي پزشکان عمومي آ�ريکا به بيش از 220 هزار دلار در سال مي‌رسد و کم‌درآمدترين آنها نيز تقريبا 85 هزار دلار در سال (حدود 8000 دلار در ماه) درآمد دارند. درآمد بيشتر پزشکان عمومي آمريکايي چيزي بين 156 هزار تا 200 هزار دلار در سال است.

همچنين پزشکاني که در بخش خصوصي يا دولتي استخدام هستند به‌طور ميانگين نزديک 20 هزار دلار در سال به دليل پاداش و مزايا و ساير رده‌هاي ديگر دريافتي اضافي دارند.

ميزان درآمد پزشکان عمومي به ازاي هر ساعت کار به طور ميانگين 80 دلار در ساعت و حداقل اين ميزان براي پايين‌ترين دهک درآمدي پزشکان آمريکايي حدود 40$ در ساعت است.

بهترين ايالت‌ها از نظر متوسط درآمد ساعتي براي دهک پر درآمد پزشکان آمريکايي عبارتند از : ويسکانسين 203$، آرکانزاس 206$، وايومينگ 203$ و يوتا 191$

به دلیل سرسام اور بودن هزینه درمان در امریکا صدرنشین بودن این کشور کاملا مشخصه که دلیلش بحث بیمه های خدمات درمانی هست چرا که بسیاری در امریکا تحت پوشش ان نیستند ( به همین دلیل بسیاری در درمانگاه های خصوصی مشغول کار هستند ) و امروز هم چالش بین اوباما و جمهوری خواهان در مجلس همین موضوع هست پس قضیه امریکا کاملا با مثلا کشورهای اروپایی مثل المان و فرانسه و اسپانیا که نصف ان هستند تفاوت داره که به نظرم در این کشورها خالص دریافتی پزشک عمومی و مهندس نزدیک به هم هست

اگر طرح پزشک خانواده در کشور ما اجرا بشه مطمئنا جایگاه ما در بین کشورهای در حال توسعه مناسب خواهد شد

پ.ن: هرچند که مطمئنا بسیاری در کشور ما از تفاوت بسیار زیاد درامد پزشکان عمومی و متخصص اگاه هستند و محل مناقشه هم همین موضوع هست چرا که کشور ما بهترین جایگاه برای پزشکان متخصصی محسوب میشه که بدون ضابطه خاصی تعداد عمل های زیادی ( بدون مالیات ) دارند و تازه به جای دادن مالیات زیرمیزی هم دریافت می کنند...

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا شوما حرص نخور!:)
والا نمیزارن ما معمارا رئیس جمهــور بشیم!وگرنه ... !

دیگه چی ! ...
به دلیل سرسام اور بودن هزینه درمان در امریکا صدرنشین بودن این کشور کاملا مشخصه که دلیلش بحث بیمه های خدمات درمانی هست چرا که بسیاری در امریکا تحت پوشش ان نیستند ( به همین دلیل بسیاری در درمانگاه های خصوصی مشغول کار هستند ) و امروز هم چالش بین اوباما و جمهوری خواهان در مجلس همین موضوع هست پس قضیه امریکا کاملا با مثلا کشورهای اروپایی مثل المان و فرانسه و اسپانیا که نصف ان هستند تفاوت داره که به نظرم در این کشورها خالص دریافتی پزشک عمومی و مهندس نزدیک به هم هست

اگر طرح پزشک خانواده در کشور ما اجرا بشه مطمئنا جایگاه ما در بین کشورهای در حال توسعه مناسب خواهد شد

پ.ن: هرچند که مطمئنا بسیاری در کشور ما از تفاوت بسیار زیاد درامد پزشکان عمومی و متخصص اگاه هستند و محل مناقشه هم همین موضوع هست چرا که کشور ما بهترین جایگاه برای پزشکان متخصصی محسوب میشه که بدون ضابطه خاصی تعداد عمل های زیادی ( بدون مالیات ) دارند و تازه به جای دادن مالیات زیرمیزی هم دریافت می کنند...

لایک!

ahad_z

اخراجی موقت
تجربه ثابت کرده هرچی پول بدی آش میخوری ...
من خودم به شخصه 2تا از دندونام رفتم عصب کشی کردم و پر کردم یادمه 3سال پیش بود و اون زمان پول زیادی دادم ... اما تا الان دندونام آخ نگفتن و اصن خراب نشدن!چون تمام موادی که استفاده کرد از خارج وارد میشدن و کارشم عالی بود و با تجربه بود!
اما یکی از دوستانم رفت دکتر دندون پزشک با نصف قیمتی که من دادم دندونشو درست کرد اما بعد از چند ماه دوباره همون دندون خراب شد!
.
.
.
پس دلیل نمیشه یه دکتر که پول زیادی میگیره رو الکی برد زیر سوال اگه کارش بده، بله باید بازخواست بشه !
نه نشد دیگه.
این دلیل نمیشه.
الکی نباید خودمون رو گول بزنیم.
میدونی چرا وضعیتمون اینجوره و تورم و بدبختی موج میزنه؟به خاطر این طرز تفکره که نه تنها حق خودمون رو بلد نیستیم طبق قانون بگیریم بلکه از قانون شکنا حمایت هم میکنیم.
ببینید بقالا و ...هر کی یه قیمتی داره برای جنسش میده.
لوازم ارایشی از یه مارک با قیمتای مختلف ارائه میشه.حتی قیمت ارز.کلا شده مثل جنگل.
بیایید یه کم به فکر حق و حقوقمون باشیم.تا کی باید بهمون بگن جهان سومی؟؟؟

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نشد دیگه.
این دلیل نمیشه.
الکی نباید خودمون رو گول بزنیم.
میدونی چرا وضعیتمون اینجوره و تورم و بدبختی موج میزنه؟به خاطر این طرز تفکره که نه تنها حق خودمون رو بلد نیستیم طبق قانون بگیریم بلکه از قانون شکنا حمایت هم میکنیم.
ببینید بقالا و ...هر کی یه قیمتی داره برای جنسش میده.
لوازم ارایشی از یه مارک با قیمتای مختلف ارائه میشه.حتی قیمت ارز.کلا شده مثل جنگل.
بیایید یه کم به فکر حق و حقوقمون باشیم.تا کی باید بهمون بگن جهان سومی؟؟؟

شما چرا همه چی رو با هم قاطی میکیند؟! :|
چه طرز تفکر اشتباهی؟؟؟ نه یه مورد بلکه چندین مورد اینجوری دیدم ... دیدم که میگم!
من نمیخوام از کسی دفاع کنم فقط حرف من اینه کاره شما اشتباه که همه ی پزشکارو بردین زیر سوال !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چرا همه چی رو با هم قاطی میکیند؟! :|
چه طرز تفکر اشتباهی؟؟؟ نه یه مورد بلکه چندین مورد اینجوری دیدم ... دیدم که میگم!
من نمیخوام از کسی دفاع کنم فقط حرف من اینه کاره شما اشتباه که همه ی پزشکارو بردین زیر سوال !

نه جواب بده .... قانعش کن ... آره !
هرکی کارش درست انجام میده وظیفشه .... باید کارش اصول باشه چه پزشک چه مهندس

حالا توی مهندس معمار قبول میکنی یه ساختمان بد کیفیت بسازی ؟ و تحویل مشتری بدی !
و بگی برا اینکه کیفیت ساختمان بهتر شه باید 3 برابر قیمت اصلی هزینه کنی ؟
نه تو بگو....

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا اینکه یک پزشک بخواد صرفا بخاطر یدک کشیدن نام پزشکی این پولهای بی زبون رو خروار خروار به جیب بزنه درست نیست.....البته قبول دارم که علم پزشکی باجون ادمها سروکار داره ودرواقع اونا پول زنده نگه داشتن تورو ازت میگیرن ..هرچند که مامیگیم مرگ و زندگی دست خداست.....اما این عقیده بین اونا رایجه.
صنف مهندس هم درسته مستقیما با جون ادمها سروکار ندارن و تنها امکانات رفاهی رو برای بشر فراهم میکنن اما غیر مستقیم حیات ادمها رو وابسته به خودشون کردن و ای کاش که عدالت بین تمام ارگانها لحاظ میشد و یک مهندس هم به اندازه ی یک دکتر میتونست توی جامعه مانور بده .

بالاخره اون مهندس هم به اندازه ی یک دکتر بقول قدیمی ها دود چراغ خورده دیگه. تمام این حرفها در یک کلمه خلاصه میشه....... مفهوم عدالت:gol:
یکی از اشنایان ما نجاربود زیر اره انگشتش قطع شد برای پیوند انگشت رفت تهران ... بیمارستان دوازده میلیون خرج عمل به اضافه دستمزد دکتر در نظر گرفت اما دکتر علاوه بردست مزد نه میلیونیش حدود یازده میلیون زیر میزی گرفت تا حاضر به عمل جراحی شد. اون بنده خداهم مجبور شده بود قبول کنه.....!!!!
واقعا این پولها خوردن نداره... من نمیدونم چطوری خوردشون میشه

آخرین ویرایش:

پری جوون

عضو جدید
واقعا اینکه یک پزشک بخواد صرفا بخاطر یدک کشیدن نام پزشکی این پولهای بی زبون رو خروار خروار به جیب بزنه درست نیست.....البته قبول دارم که علم پزشکی باجون ادمها سروکار داره ودرواقع اونا پول زنده نگه داشتن تورو ازت میگیرن ..هرچند که مامیگیم مرگ و زندگی دست خداست.....اما این عقیده بین اونا رایجه.
صنف مهندس هم درسته مستقیما با جون ادمها سروکار ندارن و تنها امکانات رفاهی رو برای بشر فراهم میکنن اما غیر مستقیم حیات ادمها رو وابسته به خودشون کردن و ای کاش که عدالت بین تمام ارگانها لحاظ میشد و یک مهندس هم به اندازه ی یک دکتر میتونست توی جامعه مانور بده .

بالاخره اون مهندس هم به اندازه ی یک دکتر بقول قدیمی ها دود چراغ خورده دیگه. تمام این حرفها در یک کلمه خلاصه میشه....... مفهوم عدالت:gol:
یکی از اشنایان ما نجاربود زیر اره انگشتش قطع شد برای پیوند انگشت رفت تهران ... بیمارستان دوازده میلیون خرج عمل به اضافه دستمزد دکتر در نظر گرفت اما دکتر علاوه بردست مزد نه میلیونیش حدود یازده میلیون زیر میزی گرفت تا حاضر به عمل جراحی شد. اون بنده خداهم مجبور شده بود قبول کنه.....!!!!
واقعا این پولها خوردن نداره... من نمیدونم چطوری خوردشون میشه

لایک.
اما تورشته ی خود ماهم خیلی ها حقوق های میلیاردی داشتن بخاطر ارائه ی یک مقاله...
محسن رو یادته؟؟؟؟ ترم پیش بخاطر مقالش فرستادنش استرالیا....
تو هر رشته ای که باشی میتونی هم موفق باشی هم مشهور هم پولدار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا