به نظرتون این حق الزحمه میلیونی که پزشک ها میگیرن حقشونه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
لایک.
اما تورشته ی خود ماهم خیلی ها حقوق های میلیاردی داشتن بخاطر ارائه ی یک مقاله...
محسن رو یادته؟؟؟؟ ترم پیش بخاطر مقالش فرستادنش استرالیا....
تو هر رشته ای که باشی میتونی هم موفق باشی هم مشهور هم پولدار

اینم حرفیه.....................موافقم ;)

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمشون گرم
شما هم برید پزشک شید، میلیاردی پول پارو کنید
ولی اگه بخواید فقط دیگران رو زیر سوال ببرید و منتقد باقی بمونید، به بازی با شپش های ته جیبتون ادامه بدید :smoke:

:w02:

از صفر شروع کردن یه انرژی بزرگ مخواد....

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب نظر من واقعا حقشونه ...نه انقد زیا اما حقشونه...
من ک حاضر نیستم دست کنم تو دهن یکی دیگه
یا اینکه ته حلق و توی گوش ی نفر دیگه رو ببینم
یا با تیغ بیفتم ب جون طرفو تیکه پارش کنم تازه بعدم بدوزمش

ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

حالم بهم خورد....

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم پزشک ها حق شون رو دارند می گیرند فقط یه وزارت خونه درست درمونی یا بیمه مناسبی نیست که همه اینا رو پوشش بده. ببینید وقتی یکی نارسایی قلبی داره و یه عملی باید انجام بده که از 100 تا دکتر فقط یکیشون حاضره عمل کنه و تو رو از مرگ زودرس نجات میده این منطقی هست که مثلا 30 40 میلیونی دستمزد بخاد چون ریسکی و تجربه ای که اون خرج کرده یعنی یه چند سالی براش زحمت کشیده. نمیشه کار یه مهندس رو با یه دکتر مقایسه کرد. یه مهندس مکانیک یه سیستم رو بد طراحی کنه فوق اش یه ضرر مالی میزنه ولی بعدش درست می کنه ولی جناب دکتر یه اشتباه کوچیک یعنی مرگ بیمار و جبران ناپذیر .. یعنی با هزاران میلیارد هم دیگه کسی که مرده بر نمی گرده. ولی حالا بعضی دکتر ها انصاف به دور هستند هزینه های هنگفت م یگیرند دیگه اوما بحشون جداست.
اماااا امااان از دست این دندانپزشک ها که واقعا زرگرند.... مخصوصا در تهران هر چقدر به بالا شهر طرف های جردن و تجریش نزدیکتر میشی قیمت دندانپزشکها هم سیر صعودی شدیددددد داره. در کل طبابت هم کار هر کسی نیست وبه نظرم این پولی که می گیرند حقشونه. ولی وزارت بهداشت و دولت هم باید یه کارایی بکنند یه سازمان هایی رو بوجود بیارن که قشر کم درآمد هم بتونند با بودجه ضعیف از این دکتر های خوب هم بهره ببرند.

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه جواب بده .... قانعش کن ... آره !
هرکی کارش درست انجام میده وظیفشه .... باید کارش اصول باشه چه پزشک چه مهندس

حالا توی مهندس معمار قبول میکنی یه ساختمان بد کیفیت بسازی ؟ و تحویل مشتری بدی !
و بگی برا اینکه کیفیت ساختمان بهتر شه باید 3 برابر قیمت اصلی هزینه کنی ؟
نه تو بگو....

نه من هیچوقت حاضر نیستم کار بد تحویل مشتری بدم!در ضمن جهت اطلاع بگم که من معمارم نه مهندس عمران!
من همه چی رو اصولی انتخاب میکنم ولی ممکنه یه مهندس عمران خیلی چیزارو نادیده بگیــره!دیدم که میگم!
کسی که کاره خوب میخواد باید پول خوبم بده!کسی که کاره بی کیفیت و ساده ایی میخواد پول کمتری میده!
.
.
.
حالا کی رو باید در چه مورد قانع کنم؟؟؟اون آقا همه چی رو با هم قاطی کرد!

.
من بازم میگم کسی که کارشو خوب انجام میده حقشه اون مزدی که میگیره!

ahad_z

اخراجی موقت
دمشون گرم
ولی اگه بخواید فقط دیگران رو زیر سوال ببرید و منتقد باقی بمونید، به بازی با شپش های ته جیبتون ادامه بدید :smoke:
من حاضرم پشه تو جیبم پشتک وارو بزنه ولی حق ملت بیچاره رو که روز به روز داره وضعشون بدتر میشه رو نخورم.
هنوز انسانیت کامل نمرده.
ولی میگم همشون اینجور نیستن.با انصاف هم توشون زیاده.

ahad_z

اخراجی موقت

.
نه من مثال کلی زدم.منظورم این بود که هرج و مرج انقدر زیاده که تو صنفا دزدی میشه.ولی بعضیاش خدایییش خیلی تابلوئه.بعضی از دوستان هم میگن نوش جونشون.میتونن.
قابل توحه اون دوستمون باید بگم این قشر قسم خوردن جون نجات بدن نه اینکه ملت رو بچاپن.من فکر میکنم ادامه بحث بی فایده هست.
از طرف من خداحافظ.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا اینکه یک پزشک بخواد صرفا بخاطر یدک کشیدن نام پزشکی این پولهای بی زبون رو خروار خروار به جیب بزنه درست نیست.....البته قبول دارم که علم پزشکی باجون ادمها سروکار داره ودرواقع اونا پول زنده نگه داشتن تورو ازت میگیرن ..هرچند که مامیگیم مرگ و زندگی دست خداست.....اما این عقیده بین اونا رایجه.
صنف مهندس هم درسته مستقیما با جون ادمها سروکار ندارن و تنها امکانات رفاهی رو برای بشر فراهم میکنن اما غیر مستقیم حیات ادمها رو وابسته به خودشون کردن و ای کاش که عدالت بین تمام ارگانها لحاظ میشد و یک مهندس هم به اندازه ی یک دکتر میتونست توی جامعه مانور بده .

بالاخره اون مهندس هم به اندازه ی یک دکتر بقول قدیمی ها دود چراغ خورده دیگه. تمام این حرفها در یک کلمه خلاصه میشه....... مفهوم عدالت:gol:
یکی از اشنایان ما نجاربود زیر اره انگشتش قطع شد برای پیوند انگشت رفت تهران ... بیمارستان دوازده میلیون خرج عمل به اضافه دستمزد دکتر در نظر گرفت اما دکتر علاوه بردست مزد نه میلیونیش حدود یازده میلیون زیر میزی گرفت تا حاضر به عمل جراحی شد. اون بنده خداهم مجبور شده بود قبول کنه.....!!!!
واقعا این پولها خوردن نداره... من نمیدونم چطوری خوردشون میشه

ب نظر من واقعا حقشونه ...نه انقد زیا اما حقشونه...
من ک حاضر نیستم دست کنم تو دهن یکی دیگه
یا اینکه ته حلق و توی گوش ی نفر دیگه رو ببینم
یا با تیغ بیفتم ب جون طرفو تیکه پارش کنم تازه بعدم بدوزمش

ایششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

حالم بهم خورد....

به نظرم پزشک ها حق شون رو دارند می گیرند فقط یه وزارت خونه درست درمونی یا بیمه مناسبی نیست که همه اینا رو پوشش بده. ببینید وقتی یکی نارسایی قلبی داره و یه عملی باید انجام بده که از 100 تا دکتر فقط یکیشون حاضره عمل کنه و تو رو از مرگ زودرس نجات میده این منطقی هست که مثلا 30 40 میلیونی دستمزد بخاد چون ریسکی و تجربه ای که اون خرج کرده یعنی یه چند سالی براش زحمت کشیده. نمیشه کار یه مهندس رو با یه دکتر مقایسه کرد. یه مهندس مکانیک یه سیستم رو بد طراحی کنه فوق اش یه ضرر مالی میزنه ولی بعدش درست می کنه ولی جناب دکتر یه اشتباه کوچیک یعنی مرگ بیمار و جبران ناپذیر .. یعنی با هزاران میلیارد هم دیگه کسی که مرده بر نمی گرده. ولی حالا بعضی دکتر ها انصاف به دور هستند هزینه های هنگفت م یگیرند دیگه اوما بحشون جداست.
اماااا امااان از دست این دندانپزشک ها که واقعا زرگرند.... مخصوصا در تهران هر چقدر به بالا شهر طرف های جردن و تجریش نزدیکتر میشی قیمت دندانپزشکها هم سیر صعودی شدیددددد داره. در کل طبابت هم کار هر کسی نیست وبه نظرم این پولی که می گیرند حقشونه. ولی وزارت بهداشت و دولت هم باید یه کارایی بکنند یه سازمان هایی رو بوجود بیارن که قشر کم درآمد هم بتونند با بودجه ضعیف از این دکتر های خوب هم بهره ببرند.

نه من هیچوقت حاضر نیستم کار بد تحویل مشتری بدم!در ضمن جهت اطلاع بگم که من معمارم نه مهندس عمران!
من همه چی رو اصولی انتخاب میکنم ولی ممکنه یه مهندس عمران خیلی چیزارو نادیده بگیــره!دیدم که میگم!
کسی که کاره خوب میخواد باید پول خوبم بده!کسی که کاره بی کیفیت و ساده ایی میخواد پول کمتری میده!
.
.
.

.

.
اگه بنا رو بر نجات جان انسانها براریم ... اگه پزشکا جان روزی 10 انسان رو نجات بدن ... کنترلرهای مراقلت پرواز تو هر لندینگ تیکاف در هرروز جان 5000 نفر رو نجات میدن ...
اونا هم شغلشون مستقیما با جان انسان ها در آسمانها و فرودگاهها در ارتباطه ...
پس اونا باید برا هرروز کارشون روزی 500 میلیون بگیرند دیگه
هم شغلی تخصصی هم فوق العاده استرس زا هستش.
ولی به زور ماهی 4 میلیون میگیرند ...

ما کنترلرهای پرواز هم میتونیم صنف مون رو مثل پزشکا خصوصی کنیم و بابت هر پرواز 200 میلیون حق الرحمه بگیریم ... اونوقت بهای بلیط مثلا اهواز تهران بجای 100 هزار میشد 1900000 تومن ... که دودش تو چشم مردم عادی میره و فشار رو مردم عادی میاد ....
پزشکی در بدو شروع بکار یه قسم نامه پزشکی امضا میکنند که هدفشون فقط نجات جان انسانها باشه ..ما هم همین قسم نامه رو امضا کردیم که جان انسانها اولویته....

دوستان طرفدار حقوق نجومی پزشکی خوشحال میشم یه جواب قانع کننده بهم بدن.
با سپاس

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دمشون گرم
پدرمون دراومد به خدا :|
قبول شدن تو پزشکی به کنار، موندن تو این رشته خیلــــی سخت تره :|
یه آمار کوچولو بگیرید می بینید ۹۰٪ دانشجوهای این رشته افسرده ن :|
تعداد تار های موی سفید همکلاسی ما قابل مقایسه با دوستان سایر رشته ها نیست :|
کل جوونی ما داره به درس خوندن میگذره .. اون از پشت کنکور، این از ۱۸،۱۹سالگی تـــــا خدا عالم است چند سالگی :| (به قول یکی از استادها شما دانشجوهای پزشکی هیچوقت فارغ از تحصیل نمیشید :| بله)
نه خداییش حساب کنید برای اینکه یه پزشک متخصص [یا فوق تخصص] بشی باید چند سال [از بهترین سال های عمرت] رو درس بخونی :| کجاها باید بری ! کدوم روستاها، کدوم دهات هایی که روی هیچ نقشه ای یافت نمیشن :|
چه خون دل هایی باید بخوری :| استاد قلب مون تعریف میکرد تا حالا زیاد براش پیش اومده مریض رو دیر آوردن بیمارستان (اول ظاهراً حالش خوب بوده) بعد یهو مُرده، همراه های بیمار ریختن رو سر دکتر!! حالا نزن کی بزن!!! :| :| :|
یا اون استاد اورولوژی تعریف میکرد فرستاده بودنش یه کوره دهات که از ترس سگ ها و گرگ ها جرات نمیکرده از درمانگاهش بیرون بیاد (اونجا تنهای تنها بوده و در عین حال برای تخصص درس میخونده)
همه ی اینا بماند، اینکه فردا تو زندگی شخصی خودت میخوای چیکار کنی بماند... اینکه نمیتونی مثل یه دختری که مثلاً داره رشته مهندسی میخونه ازدواج کنی.. درسته خواستگارهای خوب و شاید زیادی داری ولی وقتی نوبت انتخاب میرسه می بینی که چقدر دستت بسته ست! همون روز اول باید بهش بگی عاقا من نمیتونم برات مثل یه زن معمولی باشم! نمیتونم خونه داری کنم! نمیتونم بچه داری کنم! نمیتونم هر شب خونه باشم! عاقا من درس دارم.. عاقا من کشیک دارم.. عاقا صبر میکنی؟ عاقا تحمل میکنی؟:cry:
عاقا رو ولش کن! بچه تو بگو! نمیتونم هر روز پیشت باشم! اصلاً نمیدونم توی چند سالگیم میتونم تو رو به دنیا بیارم.. نمیدونم وقتی به دنیا اومدی باید بزارمت برای کی:cry: وقتی بزرگ شدی نمیتونم [مثل یه مامان معمولی] هر صبح برات صبحانه درست کنم و ببرمت مدرسه.. بیچاره بچه م:w05:
به خدا این دکترها هم آدمن.. اینا هم پدرن... مادرن... اینا هم حق زندگی دارن..
بازم اینا به کنار.. استرس کار رو بگو ! استادمون میگفت یه متخصص قلب یا جراحی عمرش از یه آدم معمولی حدود ۱۰ یا ۱۵ سال کمتره ! فشار و استرسی که توی هر جراحی به پزشک وارد میشه خیلی راحت عمرش رو کم میکنه.. :|
حالا باز بگید پول پول پول ... نخواستیم عاقا نخواستیم !!
اون یکی استادمون (متخصص انکولوژی) میگفت از یه جایی به بعد پولش دیگه برات مهم نیست!! دیگه فقط میخوای زندگی کنی!! فقط میخوای استراحت کنی!!
عاقا دیدم که میگم:w05:

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کل جوونی ما داره به درس خوندن میگذره .. اون از پشت کنکور، این از ۱۸،۱۹سالگی تـــــا خدا عالم است چند سالگی :| (به قول یکی از استادها شما دانشجوهای پزشکی هیچوقت فارغ از تحصیل نمیشید :| بله)
نه خداییش حساب کنید برای اینکه یه پزشک متخصص [یا فوق تخصص] بشی باید چند سال [از بهترین سال های عمرت] رو درس بخونی :| کجاها باید بری ! کدوم روستاها، کدوم دهات هایی که روی هیچ نقشه ای یافت نمیشن :|
چه خون دل هایی باید بخوری :| استاد قلب مون تعریف میکرد تا حالا زیاد براش پیش اومده مریض رو دیر آوردن بیمارستان (اول ظاهراً حالش خوب بوده) بعد یهو مُرده، همراه های بیمار ریختن رو سر دکتر!! حالا نزن کی بزن!!! :| :| :|
یا اون استاد اورولوژی تعریف میکرد فرستاده بودنش یه کوره دهات که از ترس سگ ها و گرگ ها جرات نمیکرده از درمانگاهش بیرون بیاد (اونجا تنهای تنها بوده و در عین حال برای تخصص درس میخونده)
همه ی اینا بماند، اینکه فردا تو زندگی شخصی خودت میخوای چیکار کنی بماند... اینکه نمیتونی مثل یه دختری که مثلاً داره رشته مهندسی میخونه ازدواج کنی.. درسته خواستگارهای خوب و شاید زیادی داری ولی وقتی نوبت انتخاب میرسه می بینی که چقدر دستت بسته ست! همون روز اول باید بهش بگی عاقا من نمیتونم برات مثل یه زن معمولی باشم! نمیتونم خونه داری کنم! نمیتونم بچه داری کنم! نمیتونم هر شب خونه باشم! عاقا من درس دارم.. عاقا من کشیک دارم.. عاقا صبر میکنی؟ عاقا تحمل میکنی؟:cry:
عاقا رو ولش کن! بچه تو بگو! نمیتونم هر روز پیشت باشم! اصلاً نمیدونم توی چند سالگیم میتونم تو رو به دنیا بیارم.. نمیدونم وقتی به دنیا اومدی باید بزارمت برای کی:cry: وقتی بزرگ شدی نمیتونم [مثل یه مامان معمولی] هر صبح برات صبحانه درست کنم و ببرمت مدرسه.. بیچاره بچه م:w05:
بازم اینا به کنار.. استرس کار رو بگو ! استادمون میگفت یه متخصص قلب یا جراحی عمرش از یه آدم معمولی حدود ۱۰ یا ۱۵ سال کمتره ! فشار و استرسی که توی هر جراحی به پزشک وارد میشه خیلی راحت عمرش رو کم میکنه.. :|
اون یکی استادمون (متخصص انکولوژی) میگفت از یه جایی به بعد پولش دیگه برات مهم نیست!! دیگه فقط میخوای زندگی کنی!! فقط میخوای استراحت کنی!!

الهـــــــــــی دلم برات سوخت ... خودم برات یه خواستگار پیدا میکنم تا با شرایطتت جور باشه ... :)
بهترین گزینه ازدواج با یه دکتره! :|

.
اگه بنا رو بر نجات جان انسانها براریم ... اگه پزشکا جان روزی 10 انسان رو نجات بدن ... کنترلرهای مراقلت پرواز تو هر لندینگ تیکاف در هرروز جان 5000 نفر رو نجات میدن ...
اونا هم شغلشون مستقیما با جان انسان ها در آسمانها و فرودگاهها در ارتباطه ...
پس اونا باید برا هرروز کارشون روزی 500 میلیون بگیرند دیگه
هم شغلی تخصصی هم فوق العاده استرس زا هستش.
ولی به زور ماهی 4 میلیون میگیرند ...

ما کنترلرهای پرواز هم میتونیم صنف مون رو مثل پزشکا خصوصی کنیم و بابت هر پرواز 200 میلیون حق الرحمه بگیریم ... اونوقت بهای بلیط مثلا اهواز تهران بجای 100 هزار میشد 1900000 تومن ... که دودش تو چشم مردم عادی میره و فشار رو مردم عادی میاد ....
پزشکی در بدو شروع بکار یه قسم نامه پزشکی امضا میکنند که هدفشون فقط نجات جان انسانها باشه ..ما هم همین قسم نامه رو امضا کردیم که جان انسانها اولویته....

دوستان طرفدار حقوق نجومی پزشکی خوشحال میشم یه جواب قانع کننده بهم بدن.
با سپاس

یه چوری میگی انگار رو قیمت پروازا خیلی نظارت میکنن ! هر وقت دلشون بخواد قیمتارو میبرن بالا اما هیچ امکاناتی به هواپیماها اضافه نمیشه!تازه بدتر هم شده!به جز 1 هواپیما ما بقی افتضاحن!
هواپیماها که همه نقص فنی دارن از بس قدیمی هستن من خودم چندین بار بخاطره همین نقص فنی پروازام تاخیر داشتن!پ این همه پولی که میگیرن چیکار میکنن؟سوختتون گرونه؟خب دکترا هم وسایل و تجهیزات و موادشون گرونه!
خیلی از همین مریضا بخاطر هزینه ی بالای پروازا نمیرن یه شهر دیگه!مجبورن با قطار یا اتوبوس برن که اونم واسشون ضرر داره!

شما فقط داری از رشته و کاره خودت میگی!
شرکت هواپیمایی خیلی درآمد داره حالا چرا کارمنداش کم حقوق میگیرن اینو دیگه باید از اونا پرسید!
خلبانا روزانه درآمدشون بالاست!روزی دو پرواز هم انجام بدن خیلیِ!
چرا اینارو نمیبینی؟!

و اینکه میگی روزی جان 5000 نفرو نجات میدین اشتباه! شما مراقبت میکنید!مراقب هستین که پرواز خوبی داشته باشن مریض و رو به موت نیستن که نجاتشون میدین!
اما یه دکتر یه مریض که در حال مرگه با توجه به تخصص و درسی که خونده نجات میده!(البته اگه خدا نخواد هیچ چیزی امکان پذیر نیست)!
حالا بازم میگی حقش نیست؟؟؟ زحمت کشیده و مستقیما با جون آدما سروکار داره!

من طرفِ حقم و اینکه بخواین همه ی پزشکای زحمت کش جامعه رو بازخواست کنید کاره درستی نیست!
بهتره یکم منصفانه به قضیه نگاه کنیم !

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
الهـــــــــــی دلم برات سوخت ... خودم برات یه خواستگار پیدا میکنم تا با شرایطتت جور باشه ... :)
من برا خودم پیدا کردم که :)
نه اتفاقاً دکتر با دکتر اصلاً خوب نیست.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه چوری میگی انگار رو قیمت پروازا خیلی نظارت میکنن ! هر وقت دلشون بخواد قیمتارو میبرن بالا اما هیچ امکاناتی به هواپیماها اضافه نمیشه!تازه بدتر هم شده!به جز 1 هواپیما ما بقی افتضاحن!
هواپیماها که همه نقص فنی دارن از بس قدیمی هستن من خودم چندین بار بخاطره همین نقص فنی پروازام تاخیر داشتن!پ این همه پولی که میگیرن چیکار میکنن؟سوختتون گرونه؟خب دکترا هم وسایل و تجهیزات و موادشون گرونه!
خیلی از همین مریضا بخاطر هزینه ی بالای پروازا نمیرن یه شهر دیگه!مجبورن با قطار یا اتوبوس برن که اونم واسشون ضرر داره!

شرکت هواپیمایی خیلی درآمد داره حالا چرا کارمنداش کم حقوق میگیرن اینو دیگه باید از اونا پرسید!
چرا اینارو نمیبینی؟!

و اینکه میگی روزی جان 5000 نفرو نجات میدین اشتباه! شما مراقبت میکنید!مراقب هستین که پرواز خوبی داشته باشن مریض و رو به موت نیستن که نجاتشون میدین!
اما یه دکتر یه مریض که در حال مرگه با توجه به تخصص و درسی که خونده نجات میده!(البته اگه خدا نخواد هیچ چیزی امکان پذیر نیست)!

من طرفِ حقم و اینکه بخواین همه ی پزشکای زحمت کش جامعه رو بازخواست کنید کاره درستی نیست!

با اینکه با تبعیض بین پزشکا و مهندسا مخالفم ولی حرفای تورو هم شدیدا قول دارم

ایول

:w17::w11:

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برا خودم پیدا کردم که :)
نه اتفاقاً دکتر با دکتر اصلاً خوب نیست.
واقعن؟؟؟ من فک کردم خوبه!
پ موبارکه!:)
با اینکه با تبعیض بین پزشکا و مهندسا مخالفم ولی حرفای تورو هم شدیدا قول دارم

ایول

:w17::w11:

:)
میسی آجی ...
من تبعیض نمیکنم اما واقعن بعضی دکتـــرا خیلی زحمت میکشن!
در حق ما مهندسا بد کردن اما نباید تمام پزشکارو بازخواست کنیم ...آخه به اونا چه ربطی داره ...
باید مشکلمونو با اون بالایی ها که دارن در حق ما بد میکنن حرف زد!

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:)
میسی آجی ...
من تبعیض نمیکنم اما واقعن بعضی دکتـــرا خیلی زحمت میکشن!
در حق ما مهندسا بد کردن اما نباید تمام پزشکارو بازخواست کنیم ...آخه به اونا چه ربطی داره ...
باید مشکلمونو با اون بالایی ها که دارن در حق ما بد میکنن حرف زد!

درسته اجی قبول دارم خیلیاشون مایه افتخارن و بازخواستشون درست نیست

بماند موارد زیادیشون نه اخلاق دارن نه سواد کاری.

اصلا منظورم این نبود که تو تبعیض قائل شدی حرفم کلی بود.

ولی خب مطرح کردن این قضیه به نظرم خوبه. شاید توجهی به مهندسا هم بشه...من همکلاسی داشتم نابغه در حد المپیک با اختراعات فراوون و مهارت بالا...تو کشورای خارجی همه جوره مدال گرفته بود اما اینجا اعتبار چندانی نداشت.

این جور مسائل ادمو دلسرد میکنه...

درسته مقایسه و انتقاد شدید کار خوبی نیست. ولی مشکل هرچی باشه باید مطرح بشه

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته اجی قبول دارم خیلیاشون مایه افتخارن و بازخواستشون درست نیست

بماند موارد زیادیشون نه اخلاق دارن نه سواد کاری.

اصلا منظورم این نبود که تو تبعیض قائل شدی حرفم کلی بود.

ولی خب مطرح کردن این قضیه به نظرم خوبه. شاید توجهی به مهندسا هم بشه...من همکلاسی داشتم نابغه در حد المپیک با اختراعات فراوون و مهارت بالا...تو کشورای خارجی همه جوره مدال گرفته بود اما اینجا اعتبار چندانی نداشت.

این جور مسائل ادمو دلسرد میکنه...

درسته مقایسه و انتقاد شدید کار خوبی نیست. ولی مشکل هرچی باشه باید مطرح بشه
آره سارا منم از این موارد دیدم ...
امیدوارم یه روزی مسئولین به حرفای ما گوش بدن و نزارن اینقدر جوان موفق از دست بدیم!

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=178837&d=1383875016

طراح : این هم لوگو ( آرم ) جدید شرکت شما !
رئیس شرکت : ولی آخه 5000 هزار دلار !! اونم برای لوگویی که کمتر از 10 دقیقه کشیدی!؟
طراح : میدونم ... ولی این برای من 10 سال طول کشید که یاد گرفتم چطور کمتر از 10 دقیقه انجامش بدم !

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعن؟؟؟ من فک کردم خوبه!
پ موبارکه!:)
عاره بابا آمار طلاق بین پزشک با پزشک خیلــی زیاده :|
میســی

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=178837&d=1383875016

ای ول

elono

کاربر فعال

خانم دکتر اینقدر تند نرین :smile:

فقط یه چیزی میگم اون هم اینه که ممکنه تمام این شرایطی که گفتی برای مهندساش هم رخ بده و مثل شما درآمد نداشته باشن

یه مقایسه بین کسی که دکتری میخونه با کسی که دکترا کامپیوتر میگیره :
شما روی چی تخصص پیدا میکنید ؟؟ چیزی که از اول خلقت در دسترس ترین چیز ممکن بوده ولی بچه ها کامپیوتر اینطور نیستن و با ماورا کار دارند

شما انسان رو درمان میکنید ولی یه کامپیوتر من , علاوه بر تعمیر(همون درمان) باید گاه از اول چیزی رو درست کنه که حتی هیچوقت وجود نداشته (البته قبول که کار شما استرسش بیشتره)

شما از همیشه در حال مطالعه حرف میزنید در صورتی که مقایسه کنم با کسانی که توی حوزه آی تی هستند نصف اونا هم سرعت پیشرفتت نداشتین و ندارین .... نمونش به همون گوشی اپلتون نگاه کنید که توی حوزه آی تی ساخته شده و سرعت پیشرفت و بروز بودن رو مقایسه کنید با پزشکی که میخونید .. انصافا کدومش باید خیلی سریع آی دیت بشه ؟؟؟؟ :smile:

اصلا برا تایید حرفام برید توی خارج از ایران رو نگاه کنید پر درآمدترین شغل توی شاخه علوم رایانه هست
توی دنیای آی تی که به نیم قرن هم از تاریخش نمیگذره در مقایسه با پزشکی که از ازل بوده رقابت میکنه در خارج این بچه های دنیای آی تی هست که موفقتر بوده و بیشترین درآمد رو داشتند (البته من نمیگم مثل بیل گیس درآمدت در عرض چند سال به 150.000.000.000.0000 برسه ولی خب نامردی هست یه مهندس کامپیوتر توی کشورمون 1.500.000 هم آرزوش باشه:smile: )

من به فرزندی ام که هم پدر و هم مادرم توی بیمارستان بودن ... پس در مورد تمام سختی هایی که گفتی از قبیله شبها تنها بودن و ناهار غذا نداشتن و غیره با خبرم :smile:
نمیگم راحته ولی این دلیل مقایسه نباید خیلی به چشم بیاد چون هر شغلی شرایط خاص خودش رو داره (مثلا بیایین بگین خلبانی که شاید ماه ها دور از خانوادش باشه و ...)

(واقعا میتونم درک کنم تمام حس بچه های کسانی که توی بیمارستان کار میکنن چون باهاش بزرگ شدم:smile:)

نظر شخصی من :

موافقم پزشکا غیر معقول پول در میارن ... البته من به اینش شاکی نیستم چون حقشون هست که بگیرن ...
درواقع مشکل رو من دکترا نمیبینم .... بلکه من مشکل رو توی شغلای دیگه میبینم ... همونطور که گفتم یه دکترا کامپیوتر خیلی اختلاف نداره با پزشکی ولی درآمدشون از زمین تا آسمون فرق هست ... در واقع این شغلهای دیگه هست که کم میگیرن ... وگرنه نوش جان همه دکترا پولایی که میگیرن که حقشون هست :smile:

مقایسه در خارج :
درآمد دکترای کامپیوتر : سالانه چند صد میلیاردی
درآمد دکترای پزشکی : سالانه چند ده میلیاردی

مقایسه در داخل :
درآمد یه دکترای کامیپوتر : سالانه چند ده میلیون
درآمد یه دکترای پزشکی : سالانه : چند میلیاردی

:smile::gol:

elono

کاربر فعال
داد میزنیم که ممکلت مشکل داره
جالبه نیرو متخصص هم کم نداریم

پس مشکل کجاس ؟؟
آیا غیر اینه که مدیریتمون ضعیف هست و نمیتونیم به خوبی منابعمون رو هدایت کنیم و از نیرو متخصصمون بدور از رابطه کار بگیریم؟!!

زندگی فاصله ایی بین زاده شدن و مردن هست ... اگر به اشتباه داریم اون رو فقط توی نقطه ی خاصی تفسیر میکنیم دردی هست برای ما :(

یه زمانایی بود برنامه هایی برای این کشورم داشتم که واقعا بشه یه کشور عالی بشه ولی امثال من با افکارشون وقتی موفق میشن که حمایت بشن و از کوچکترین فرد تا بزرگترین یکمی دیدمون رو باز کنیم و شعارمون آباد شدن خونمون به شرط آباد شدن کشورمون فریاد دلهامون باشه .. البته خُب شعار با عمل همراه باشه

انشاالله روزی ایرانی آبادتر از همیشه ببینیم با غیرت و پشتکار جوونای عزیزمون که حقشون خیلی بیش از اینا هست اگر و فقط اگر به نقطه باور و عمل برسیم .. :smile:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

فقط یه چیزی میگم اون هم اینه که ممکنه تمام این شرایطی که گفتی برای مهندساش هم رخ بده و مثل شما درآمد نداشته باشن

شما روی چی تخصص پیدا میکنید ؟؟ چیزی که از اول خلقت در دسترس ترین چیز ممکن بوده ولی بچه ها کامپیوتر اینطور نیستن و با ماورا کار دارند

شما انسان رو درمان میکنید ولی یه کامپیوتر من , علاوه بر تعمیر(همون درمان) باید گاه از اول چیزی رو درست کنه که حتی هیچوقت وجود نداشته (البته قبول که کار شما استرسش بیشتره)

شما از همیشه در حال مطالعه حرف میزنید در صورتی که مقایسه کنم با کسانی که توی حوزه آی تی هستند نصف اونا هم سرعت پیشرفتت نداشتین و ندارین .... نمونش به همون گوشی اپلتون نگاه کنید که توی حوزه آی تی ساخته شده و سرعت پیشرفت و بروز بودن رو مقایسه کنید با پزشکی که میخونید .. انصافا کدومش باید خیلی سریع آی دیت بشه ؟؟؟؟ :smile:

اصلا برا تایید حرفام برید توی خارج از ایران رو نگاه کنید پر درآمدترین شغل توی شاخه علوم رایانه هست
توی دنیای آی تی که به نیم قرن هم از تاریخش نمیگذره در مقایسه با پزشکی که از ازل بوده رقابت میکنه در خارج این بچه های دنیای آی تی هست که موفقتر بوده و بیشترین درآمد رو داشتند (البته من نمیگم مثل بیل گیس درآمدت در عرض چند سال به 150.000.000.000.0000 برسه ولی خب نامردی هست یه مهندس کامپیوتر توی کشورمون 1.500.000 هم آرزوش باشه:smile: )

من به فرزندی ام که هم پدر و هم مادرم توی بیمارستان بودن ... پس در مورد تمام سختی هایی که گفتی از قبیله شبها تنها بودن و ناهار غذا نداشتن و غیره با خبرم :smile:
نمیگم راحته ولی این دلیل مقایسه نباید خیلی به چشم بیاد چون هر شغلی شرایط خاص خودش رو داره (مثلا بیایین بگین خلبانی که شاید ماه ها دور از خانوادش باشه و ...)

(واقعا میتونم درک کنم تمام حس بچه های کسانی که توی بیمارستان کار میکنن چون باهاش بزرگ شدم:smile:)

نظر شخصی من :

موافقم پزشکا غیر معقول پول در میارن ... البته من به اینش شاکی نیستم چون حقشون هست که بگیرن ...
درواقع مشکل رو من دکترا نمیبینم .... بلکه من مشکل رو توی شغلای دیگه میبینم ... همونطور که گفتم یه دکترا کامپیوتر خیلی اختلاف نداره با پزشکی ولی درآمدشون از زمین تا آسمون فرق هست ... در واقع این شغلهای دیگه هست که کم میگیرن ... وگرنه نوش جان همه دکترا پولایی که میگیرن که حقشون هست :smile:

مقایسه در خارج :

مقایسه در داخل :

تند میرم خوبشم میرم :d
حرفای منو بزارید به حساب دردل و چیزایی که هر روز تو سرمه. در ضمن من از دید یه خانم دکتر به قضیه نگاه کردم، پسر که باشی داستان کمی فرق میکنه.

من مقایسه نکردم، گفتم پزشکی اونجوریه، در ضمن ۷سال پزشکی عمومی رو با دکترای کامپیوتر مقایسه نکنید چون ما تا تخصص نگیریم بوق حسابمون نمیکنن. ۷سال عمومی + ۲سال طرح + ۱سال پشت کنکور تخصص + ۴تا۷ تخصص بخون + دوباره برو طرح + دوباره درس بخون برا کنکور فوق تخصص + چند سال دیگه هم واسه فوق تخصص بخون = شد چند سال؟

اصن هرچی پول هست واسه شما، نخواستیم.

پ.ن: شما رشته تون معماری هست یا کامپیوتر؟

elono

کاربر فعال
تند میرم خوبشم میرم :d
حرفای منو بزارید به حساب دردل و چیزایی که هر روز تو سرمه. در ضمن من از دید یه خانم دکتر به قضیه نگاه کردم، پسر که باشی داستان کمی فرق میکنه.

من مقایسه نکردم، گفتم پزشکی اونجوریه، در ضمن ۷سال پزشکی عمومی رو با دکترای کامپیوتر مقایسه نکنید چون ما تا تخصص نگیریم بوق حسابمون نمیکنن. ۷سال عمومی + ۲سال طرح + ۱سال پشت کنکور تخصص + ۴تا۷ تخصص بخون + دوباره برو طرح + دوباره درس بخون برا کنکور فوق تخصص + چند سال دیگه هم واسه فوق تخصص بخون = شد چند سال؟

اصن هرچی پول هست واسه شما، نخواستیم.

پ.ن: شما رشته تون معماری هست یا کامپیوتر؟

پس واستین من هم برسم :D

اینطوری سنها رو مقایسه نکنین ... بقول یه استادی که سر کلاسش میرفتم کسی میتونه حرف از متخصص کامپیوتری بزنه که خیلی خیلی دیرش از 13 سالگی شروع کنه ... شما که از 18 سالگی گفتی پس 5 سال توی استارتش عقب هستین :D
(در ضمن دکترا عمومی داریم که مطب دارند و پول میگیرن + توی طرحتون که توی بیمارستان کم پول که نمیگیرین + پشت کنکور برای قبولی توی هر رشته ی شاخی هست ... فنی تازه سخت تره چون اصولا 75 درصد بچه زرنگا میرن ریاضی فیزیک + ... ) :smile:
در مورد روند کار و ادامه هم قبول دارم پزشکی جز سختها هست و طولانی هست ولی وقتی یه متخصص کامپیوتر از 13 سالگی شروع کنه تا قبل مرگش هم باید اطلاعاتش رو آپ دیت کنه :smile:

من هم پول نخواستم ... من عدالت خواستم :smile: (البته به پول گرفتن دکترا هم خورده نگرفتم چون گفتم حقشون هست وبقیه هستا که کم میگیرن)

پ ن : رشته من هر چیزیست که عشق توش باشه :smile:
معماری و کامپیوتر فقط یک واژه هست :smile:

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نظر شخصی من :

مقایسه در خارج :

مقایسه در داخل :

والا ما نیز شک کردیم به رشتتون!
.
.
.
اینکه میگی استادتون در مورد کامپیوتر نظر داده دیگه مطمئن شدم رشتتون معماری نیست!یا اینکه استادتون معمار نیست!
اینو فقط بچه های معماری میفهمن ! :)
.
و اما اینکه اینقدر از رشته ی کامپیوتر مایه گذاشتین بهتره بگم اینجا بحث رو همه ی رشته های فنی و مهندسیه!پس خواهشا فقط رو یه رشته ی خاص مانور ندین!
.
.
.
.
.
پ.ن:اگه قراره فقط رشته ی کمپیــــــوتر و پزشکی مقایسه بشه بهتره عنوان تاپیک تغییر کنه آقای استارتر!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

اینطوری سنها رو مقایسه نکنین ... بقول یه استادی که سر کلاسش میرفتم کسی میتونه حرف از متخصص کامپیوتری بزنه که خیلی خیلی دیرش از 13 سالگی شروع کنه ... شما که از 18 سالگی گفتی پس 5 سال توی استارتش عقب هستین :D
در مورد روند کار و ادامه هم قبول دارم پزشکی جز سختها هست و طولانی هست ولی وقتی یه متخصص کامپیوتر از 13 سالگی شروع کنه تا قبل مرگش هم باید اطلاعاتش رو آپ دیت کنه :smile:

من هم پول نخواستم ... من عدالت خواستم :smile: (البته به پول گرفتن دکترا هم خورده نگرفتم چون گفتم حقشون هست وبقیه هستا که کم میگیرن)

:d

نه اتفاقاً واسه یه دکتر خوب بودن باید از همون کودکی حواست جمع باشه :d
آپ دیت؟ :huh: یعنی شما نمیدونید پزشکی با چه سرعتی میره جلو؟ :huh: یه استاد داشتیم (متخصص نفرولوژی) میگفت چیزایی که من دارم بهتون درس میدم فقط ۲۰٪ش وقتی مشغول به کار شدین به دردتون میخوره! چون همش عوض میشه و روش های جدید و دستگاه ها و داروهای جدید میاد و اینا دیگه به دردتون نمیخوره! اصلاً یکی از مهم ترین تفاوت های پزشکی که توی مطبش جا واسه سوزن انداخت نیست با پزشکی که تو مطبش مگس میپرونه همینه! یعنی اگه علمت رو به روز نکنی به هیچ دردی نمیخوری!
بله کامپیوتر بسیار رشته ی خفنی هست و بنده ارادت خاص :)d) دارم نسبت به این حرفه، ولی فکر نکنم مقایسه ش با پزشکی درست باشه.

باشه، بریم ببینیم چیکار میشه کرد که یه روز خوب بیاد :d

پ.ن: :d:smile:

elono

کاربر فعال
والا ما نیز شک کردیم به رشتتون!
.
.
.
اینکه میگی استادتون در مورد کامپیوتر نظر داده دیگه مطمئن شدم رشتتون معماری نیست!یا اینکه استادتون معمار نیست!
اینو فقط بچه های معماری میفهمن ! :)
.
و اما اینکه اینقدر از رشته ی کامپیوتر مایه گذاشتین بهتره بگم اینجا بحث رو همه ی رشته های فنی و مهندسیه!پس خواهشا فقط رو یه رشته ی خاص مانور ندین!
.
.
.
.
.
پ.ن:اگه قراره فقط رشته ی کمپیــــــوتر و پزشکی مقایسه بشه بهتره عنوان تاپیک تغییر کنه آقای استارتر!

خانم مهندس یعنی شما برای رشتتون هیچ کلاس کامپیوتری و نرم افزارهاش رو نرفتین ؟؟ :smile:

در ضمن چرا فقط توی یک بعد نگاه میکنید ... مگه نمیشه معماری بخونی و احیانا در مورد پزشکی یا کامپیوتر یا هر رشته ایی که علاقه داری کلاسی بری و یه اطلاعات عمومی اولیه داشته باشی ؟؟ :smile:

من مثالی زدم از یک رشته فنی با پزشکی
دلیلم برای مثال کامپیوتر میتونه خیلی چیز باشه مثلا اینکه یه اطلاعاتی در مورد کامپیوتر دارین که الان پشتش نشستین و واقعا برا همتون ملموس این رشته
یا اینکه یه علم از مهندسی رو رو کردم که شاید به اندازه سن برخی از دوستان هم نشه قدمتش
یا اینکه ....
بیخیال .. من فقط مثال زدم ... :smile:

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

(در ضمن دکترا عمومی داریم که مطب دارند و پول میگیرن + توی طرحتون که توی بیمارستان کم پول که نمیگیرین + پشت کنکور برای قبولی توی هر رشته ی شاخی هست ... فنی تازه سخت تره چون اصولا 75 درصد بچه زرنگا میرن ریاضی فیزیک + ... ) :smile:

بهتره اینم بگم که واسه تمام رشته ها اگه بخوای تو اون رشته واسه خودت کسی بشی و پیشرفت کنی باید از کودکی سرمایه گذاری کرد و برنامه ریزی داشت!
و تمام رشته های فنی مهندسی به روز هستن!
نه فقط کمپیــوتر!
شما کاملا دارید خودخواهانه به این قضیه نگاه میکنید و فقط رشته ی خودتونو میبینید(کمپیــوتر).

elono

کاربر فعال
:d

نه اتفاقاً واسه یه دکتر خوب بودن باید از همون کودکی حواست جمع باشه :d
آپ دیت؟ :huh: یعنی شما نمیدونید پزشکی با چه سرعتی میره جلو؟ :huh: یه استاد داشتیم (متخصص نفرولوژی) میگفت چیزایی که من دارم بهتون درس میدم فقط ۲۰٪ش وقتی مشغول به کار شدین به دردتون میخوره! چون همش عوض میشه و روش های جدید و دستگاه ها و داروهای جدید میاد و اینا دیگه به دردتون نمیخوره! اصلاً یکی از مهم ترین تفاوت های پزشکی که توی مطبش جا واسه سوزن انداخت نیست با پزشکی که تو مطبش مگس میپرونه همینه! یعنی اگه علمت رو به روز نکنی به هیچ دردی نمیخوری!
بله کامپیوتر بسیار رشته ی خفنی هست و بنده ارادت خاص :)d) دارم نسبت به این حرفه، ولی فکر نکنم مقایسه ش با پزشکی درست باشه.

باشه، بریم ببینیم چیکار میشه کرد که یه روز خوب بیاد :d

پ.ن: :d:smile:

:D

قول میدم سرعت پیشرفت علم آی تی از علم پزشکی بالا هست .. قول که نه امضا میدم :D ... برید تاریخ بوجود اومدن پزشکی با علم آی تی رو مقایسه کنید آی تی توی این 30 سال چقدر پیشرفت و سرعت داشته ؟؟؟ نمیخوام اینو بگم (چون اطلاعاتم براساس ارقام نیست) ولی میشه به مقیاس بیش از 5 برابر رسید که دنیای ای تی از همه رشته ها بالاتره

به اون استادتون بگین درسته بعدا فقط 20 درصد مطالبی که الان میخونید بکارتون میاد ولی یه چیزی رو در نظر نگرفتین و اون هم پیوستگی توی رشته هست .... دیگه بریم با پرستیژ بالاتر صحیت کنیم که امیدوارم پیوستگی رو گرفته باشین خانم دکتر :smile:

من هم فی البداهه از ارادت جنابعالی به رشته کامپیوتر ملتفت بودم که عرایضم رو عرض کردم :smile:

خیلی شباهت داره پزشکی با کامپیوتر ... نگاه کن شما روی آدم کار رو پیش میبرین و بچه های کامپیوتری هم یه تیکه اهن پاره که باید هم درمونش کنن و بسازنش
برم توی بحث هوش مصنوعیش و رباتیک که دیگه هیچی :D
فکرش رو بکن یه معماریست از پیچ و خم ساخت ذهن آدم اطلاعات داشته باشه ... البته ربطش رو با علم کامپیوتری پیوند بدیم نه با پزشکی

اینو از من بخاطر داشته باشید :
چند سال آینده پزشکی یکی از شاخه های علم رایانه میشه(البته پزشکی دو بعدی میشه و یک بعدش اینی میشه که میگم) ... همینطور که الان بیشتر تجهیزات رایانه اتاق عملها رو درنوردیده و من از الان میبینم که ذهن مصنوعی هم ساخته میشه .. همینطور که پروفسور موسیوند نمونه ایی از قلبش رو ساخت ... :smile:

از من باشه اصن دوست دارم بعد از اینکه ژاپنی ها انسانی رو ساختن روی بعد احساس رباتها کار کنم ... عاشق کارهای خداییم ام ... :)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چرا اینارو نمیبینی؟!

خانم مهندس از شما بعیده .... از شما بعیده
خودتون میگین مریض رو به موت ...
ولی ما مراقبت پروازیا ضامن سلامتی انسان های سالم هم هستیم ... پس کار ما مهمتره
هیچ میدونین اگه پرواز کنترل ناوبری خودشو گم کنه ... یا موتورش رو تو هوا از دست بده ... و تو برف باد و رگبار موقع نشستن چقدر خطرناکه !
باید تو پرواز می باشین تا موقع نقص فنی و اختلال در سیستم هواپیما بهتون بخوره که آرزو و دست به دعا کنید !
اونجاهاست که جون همتون کف دست ماست و با یه سهل انگاری جون حداقل 300 نفر - پیر و جوون - مهندس و پزشک - عادی و دیپلمات دست کنترلرهای مراقبت پروازه ...

تو کل ایران 1000 نفر متخصص مراقبت پرواز داریم ...
قبلش کنترلر ها همه از کشورای آمریکا و فرانسه بودن و با هزینه های میلیارد دلاری به ناوگان ترافیک هوایی کشور حق الزحمه میگرفتن !

.
.
الان دانش تخصصی کنترل پرواز و سیستم های ناوبری دست چند کشور محدوده ... که تو آسیا قادر حتی به تعمیر یک دستگاه VOR- ILS رادار نیستن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا