به نظرتون این حق الزحمه میلیونی که پزشک ها میگیرن حقشونه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elono

کاربر فعال
بهتره اینم بگم که واسه تمام رشته ها اگه بخوای تو اون رشته واسه خودت کسی بشی و پیشرفت کنی باید از کودکی سرمایه گذاری کرد و برنامه ریزی داشت!
و تمام رشته های فنی مهندسی به روز هستن!
نه فقط کمپیــوتر!
شما کاملا دارید خودخواهانه به این قضیه نگاه میکنید و فقط رشته ی خودتونو میبینید(کمپیــوتر).

موافقم .. الان ژاپنی ها بعد از چند سال (فکر کنم سوم ابتدایی هست) بچه ها رو میبرن کارخونه ها و با تمام رشته ها آشناشون میکنن و بچه ها رو براساس علایق و تستهای استعدادیابی اون ها رو توی رشته ایی از همون بچگی پرورش میدن
چیزی که فعلا برا ما حسرت هست

به حاج حسین باید بگم وقتی من عمو شدم باید بچه اش رو از بچگی اینطوری بار بیاره که باعث فخر شما بشه (البته اگر قبول داشته باشین ما بعنوان عمومش خطاب بشیم:smile:)

در ضمن من رشتم کامپیوتر نیست .. :smile:
(اون بحث رو هم کردم برا خیلی وقت پیش هست و کلاس تخصصی شبکه بود که چون علاقه داشتم میرفتم و استادش اونا رو بهم گفت:smile:)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:d

نه اتفاقاً واسه یه دکتر خوب بودن باید از همون کودکی حواست جمع باشه :d
آپ دیت؟ :huh: یعنی شما نمیدونید پزشکی با چه سرعتی میره جلو؟ :huh: یه استاد داشتیم (متخصص نفرولوژی) میگفت چیزایی که من دارم بهتون درس میدم فقط ۲۰٪ش وقتی مشغول به کار شدین به دردتون میخوره! چون همش عوض میشه و روش های جدید و دستگاه ها و داروهای جدید میاد و اینا دیگه به دردتون نمیخوره! اصلاً یکی از مهم ترین تفاوت های پزشکی که توی مطبش جا واسه سوزن انداخت نیست با پزشکی که تو مطبش مگس میپرونه همینه! یعنی اگه علمت رو به روز نکنی به هیچ دردی نمیخوری!
بله کامپیوتر بسیار رشته ی خفنی هست و بنده ارادت خاص :)d) دارم نسبت به این حرفه، ولی فکر نکنم مقایسه ش با پزشکی درست باشه.

باشه، بریم ببینیم چیکار میشه کرد که یه روز خوب بیاد :d

پ.ن: :d:smile:
و من بازهم اعتقاد دارم صنف پزشکی داره 100 برابر زحمتش حقوق میگیره !

.
.
.
که این ناشی از بی برنامگی و هرج و مرج در برنامه ریزی و مدیریت کشوره ... البته بازار سیاه شده برای پزشکای عزیز :) نوش جونشون !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم .. الان ژاپنی ها بعد از چند سال (فکر کنم سوم ابتدایی هست) بچه ها رو میبرن کارخونه ها و با تمام رشته ها آشناشون میکنن و بچه ها رو براساس علایق و تستهای استعدادیابی اون ها رو توی رشته ایی از همون بچگی پرورش میدن

به حاج حسین باید بگم وقتی من عمو شدم باید بچه اش رو از بچگی اینطوری بار بیاره که باعث فخر شما بشه (البته اگر قبول داشته باشین ما بعنوان عمومش خطاب بشیم:smile:)

(اون بحث رو هم کردم برا خیلی وقت پیش هست و کلاس تخصصی شبکه بود که چون علاقه داشتم میرفتم و استادش اونا رو بهم گفت:smile:)

مرسی ولی به چی فخر بکنه ؟ منظورتو نگرفتم !!!

sahar29

عضو جدید
مبلغ 100 میلیون واسشون زیاده
ولی خوب اونا با جون آدما طرفن و کارشون خیلی سخت تر از مهندسایه

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانم مهندس از شما بعیده .... از شما بعیده
خودتون میگین مریض رو به موت ...
ولی ما مراقبت پروازیا ضامن سلامتی انسان های سالم هم هستیم ... پس کار ما مهمتره
هیچ میدونین اگه پرواز کنترل ناوبری خودشو گم کنه ... یا موتورش رو تو هوا از دست بده ... و تو برف باد و رگبار موقع نشستن چقدر خطرناکه !
باید تو پرواز می باشین تا موقع نقص فنی و اختلال در سیستم هواپیما بهتون بخوره که آرزو و دست به دعا کنید !
اونجاهاست که جون همتون کف دست ماست و با یه سهل انگاری جون حداقل 300 نفر - پیر و جوون - مهندس و پزشک - عادی و دیپلمات دست کنترلرهای مراقبت پروازه ...

تو کل ایران 1000 نفر متخصص مراقبت پرواز داریم ...
قبلش کنترلر ها همه از کشورای آمریکا و فرانسه بودن و با هزینه های میلیارد دلاری به ناوگان ترافیک هوایی کشور حق الزحمه میگرفتن !

.
.
الان دانش تخصصی کنترل پرواز و سیستم های ناوبری دست چند کشور محدوده ... که تو آسیا قادر حتی به تعمیر یک دستگاه VOR- ILS رادار نیستن !

من میدونم شغل تو خیلی حساسه حسین جان ... :)
.
ولی اینم قبول داری که نباید همه ی پزشکارو برد زیر سوال؟؟؟بعضیا حقشونه!
این به نظرم اشتباه!

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

موچکــــر ...
بله اینجا امکاناتمون خیلی محدوده!
خیلی از مهندسا اینجا اختراعاتی انجام میدن اما استقبالی نمیشه اما کشورای دیگه سریع این افرادو جذب میکنن!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش
اینکه بچه تون خوب بار بیاد (از لحاظ علمی) و در آینده فرد موفقی باشه و بشه مایه مباهاتتون ..
بله ... نظر لطف شماست !
من میدونم شغل تو خیلی حساسه حسین جان ... :)
.
ولی اینم قبول داری که نباید همه ی پزشکارو برد زیر سوال؟؟؟بعضیا حقشونه!
این به نظرم اشتباه!

نه هیچم حقشونه نیست عزیز دلم ...
اگه اونا حقشونه ... خاسته ما کنتلر های پرواز هم حقمونه روزی 200 میلیون بگیریم ... چون کارمون به مراتب سخت تر- تخصصی تر و استرسی تر از پزشکاست.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما یا تو ایران زندگی نمیکنی یا مثه کبک سرتو کردی زیر برف
پس تا مطالعاتت در مورد اجتماع امروزی و وضعیت الان تکمیل نشده کامنت کارشناسی نزارید
سعی کن اول از همه چیز یاد بگیری با منتقدینت درست صحبت کنی و بعد هم اگر جناب به حقوق پائین مهندسین معترضی در ننلکت هیچ دلیل نداره که به پزشکان توهین کنی و امثال من مهندس اجازه این اهانتها رو به امثال تو بدهیم .......الآن فقط من منتقد صحبتهای شما نیستم ........و این پر واضح است وقتی جوابی نباشه رو اوردن به فقط توهین ......
در قبال جمله آخرت ........معذرت میخوام که بی دعوت وارد تاپیکت شدم!...از این بعد سر در تاپیکت بزن فلانی و فلانی بیایید ......بقیه نیایید!

شمایی که تحمل حرف مخالف رو نداری .....اگر شما حکومت دیکتاتوری برات مطلوبه و از رژیمی مثل پلوی حمایت میکنی ..برای بنده و امثال بنده حکومت مردمی بر پایه اسلام اولویت است
یه عدشون که خوب مردم رو میچاپن و دولت هم حمایتشون میکنه.مثل دندون پزشکا.
آخه کجای دنیا دو تا دندون عصب کشی کنی و پر کنی میشه پول یه ماه حقوقت.تازه دو قرط و نیمشون هم باقیه.
متاسفانه تو ایران آب بدجوری سربالا میره

در همان آمریکا هم هزینه دندان پزشکی بسیار بالاست ........طبق گفته ها هزینه ها دو برابر ایران است .....و بنده در یکی از سایتهای خارجی دیدم و شاید بد نباشه ریز به ریزش رو اینجا منتقل کنم تا کمی از عطش تخریبی برخی ها(منظورم مشخصا شخصی که پست از او نقل گرفته شده نیس) کاسته شود!

http://www.bracesinfo.com/dentalcosts/

Dental ServiceAverage FeeHighest Fee
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Single x-ray$16.84$20.93
Bitewing x-rays (4 films)$54.43$69.14
Complete Series of x-rays$118.17$143.50
Panarex$114.90$139.42
Adult cleaning and exam$82.21$105.09
Child cleaning and exam$57.70$76.49
Child's topical fluoride treatment$49.53$57.70
Sealant per tooth$41.36$53.61

Average Cost & Price of Fillings
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Silver Amalgam Fillings, Primary (baby) teeth
1 surface$93.65$110.81
2 surface$106.73$123.89
3 surface$126.34$148.40
4 or more surfaces$134.51$156.58
Silver Amalgam Fillings, Permanent teeth
1 surface$121.44$142.68
2 surface$132.88$164.75
3 surface$152.49$182.72
4 or more surfaces$160.66$194.98
Composite Resin Filling - Front teeth
1 surface$114.90$131.24
2 surface$160.66$210.51
3 surface$196.62$229.30
4 or more surfaces$234.20$272.61
Composite Resin Filling - Rear teeth
1 surface$116.53$172.92
2 surface$183.54$248.91
3 or more surface$270.16$315.10
retention pins$65.87$90.39

Average Cost & Price of Inlays
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
1 surface$507.13$572.50
2 surface$662.39$776.79
3 or more surface$866.68$1054.62
Porcelain inlays$981.08$1185.36

Average Cost & Price of Veneers
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Bonded Plastic Veneer$402.54$630.52
Porcelain Veneer$829.09$1027.65

Average Cost & Price of Endodontics (root canals)
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Initial Endodontic consultation$82.21$123.07
Root Canal - Anterior$590.48$798.04
Root Canal - Bicuspid$714.69$950.03
Root Canal - Molar$904.27$1191.90
Pulp caping$82.21$123.07
Pulpotomy$121.44$150.86
Apicoectomy - first root$670.56$858.51
Each additional root$335.53$400.90
Retrograde filling per-root$237.47$286.50
Hemisection$471.18$573.32
Incision and Drainage$261.99$319.19

Average Cost & Price of Periodontics
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Periodontic Diagnosis and x-rays$242.38$352.69
Scaling & Root Plaining - per quadrant$302.84$381.29
Scaling (full mouth)$163.93$188.44
Gingivectomy or gingivoplasty - per tooth$234.20$287.32
Gingivectomy or gingivoplasty - per quadrant$727.76$874.85
Gingival flap$789.86$916.52
Osseous Surgery$1136.34$1283.42
Pedicle soft tissue graft$711.42$850.33
Free soft tissue graft$732.66$875.67
Apically repositioned flap$825.82$940.22
Perio Maintence$204.79$253.82
Full perio case$5504.81$6309.70

Average Cost & Price of Oral Surgery
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Initial Surgical Consultation$82.21$123.07
Simple Extraction (single tooth)$123.07$172.10
Simple Extraction (each additional tooth)$127.98$164.75
Surgical Extraction$237.47$286.50
Soft Tissue Impaction$286.50$343.70
Partial Bony Impaction$405.81$475.26
Full Bony Impaction$593.75$671.38
Complicated Impaction$969.64$1325.10
Panarex$103.46$140.23
General Anesthesia - per unit$193.35$246.46
Surgical Implant Placement$2335.91$3646.61
Abutment Implant Placement$1239.30$1940.41

Average Cost & Price of Crowns and Bridges
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Porcelain on non-precious metal crown$847.06$1071.78
All metal crown (not gold)$847.06$1071.78
Cast Gold Crown$1048.08$1241.75
Porcelain on gold crown$1095.48$1381.48
Post and core (chairside)$266.89$328.18
Core buildup - including pins$212.96$270.16
Cast post (non-gold) laboratory$409.07$515.30
Re-cement crown$85.48$114.08
Re-cement bridge - per abutment$90.39$118.99
Average Cost & Price of Partials
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Complete Denture - Upper$1334.08$1811.30
Complete Denture - Lower$1373.31$1830.91
Partial Denture - Metal$1499.15$1929.79
Partial Denture - Acrylic$964.73$1283.42
Gold partial (two attachments)$2432.33$3106.48
Gold partial (three attachments)$3290.34$4087.06
Denture adjustments$78.95$99.37
Broken Denture (no teeth involved)$139.42$163.93
Replace tooth on denture$137.78$176.19
Reline Dentures$212.96$351.87
Average Cost & Price of Orthodontics
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Initial ExamFree$250.00
Comprehensive Orthodontics - Youth$5911.75$7008.36
Comprehensive Orthodontics - Adolescent$6292.54$7436.54
Comprehensive Orthodontics - Adult$6769.75$8152.36
Replace Lost Retainer$364.95$467.09

Average Cost & Price of Miscellaneous Dental Services
01-Jan-1201-Jan-12
(95th percentile)
Occlusal Nightguard$824.18$1115.09
Unilateral space maintainer$384.56$449.93
Bilateral space maintainer$425.42$490.79
Redo existing crown facing$172.10$204.79
Second Opinion$163.93$327.36

هزینه‌های دندانپزشکی در آمریکا ۲/۵ برابر ایران است

به دلیل سرسام اور بودن هزینه درمان در امریکا صدرنشین بودن این کشور کاملا مشخصه که دلیلش بحث بیمه های خدمات درمانی هست چرا که بسیاری در امریکا تحت پوشش ان نیستند ( به همین دلیل بسیاری در درمانگاه های خصوصی مشغول کار هستند ) و امروز هم چالش بین اوباما و جمهوری خواهان در مجلس همین موضوع هست پس قضیه امریکا کاملا با مثلا کشورهای اروپایی مثل المان و فرانسه و اسپانیا که نصف ان هستند تفاوت داره که به نظرم در این کشورها خالص دریافتی پزشک عمومی و مهندس نزدیک به هم هست

اگر طرح پزشک خانواده در کشور ما اجرا بشه مطمئنا جایگاه ما در بین کشورهای در حال توسعه مناسب خواهد شد

پ.ن: هرچند که مطمئنا بسیاری در کشور ما از تفاوت بسیار زیاد درامد پزشکان عمومی و متخصص اگاه هستند و محل مناقشه هم همین موضوع هست چرا که کشور ما بهترین جایگاه برای پزشکان متخصصی محسوب میشه که بدون ضابطه خاصی تعداد عمل های زیادی ( بدون مالیات ) دارند و تازه به جای دادن مالیات زیرمیزی هم دریافت می کنند...
سلام مسعود جان .......ممنون از توضیحاتی که رائه دادی ...........ولی برادر من شما هم خودت میدونی که متاسفانه سیاست زدگی در این نهاد پاک هم وارد شده ......خانم دستجردی زحمات زیادی کشیدن برای رفع این مسئله ولی تا کنون موفقیت امیز نبود .....متاسفانه برخی پزشکان متخصص و جراحان کشور ما وارد سیاست و واصل به احزاب سیاسی شدن ....

طرح پزشک خانواده از طرح های دولت قبلی بود .......و امیدوارم دولت حاضر جدی در این باره فکر کنه ....حتما میدونید بخش وسیعی از همین دسته جراحانی که گفتم مخالف این طرح هستن و حتی مردم رو میترسونن که با اجرای اون فاجعه درمان و بهداشت رخ میده !(در روستاهایی که ازمایشی اجرا شد بعضا موفق بوده و البته در شهرها تا حدودی ...اون هم به دلایلی!) .....میگیم خارج هم انجام شده و موفق بوده.جواب میدن خارج خارجه!
اینجا به بررسی ده ها ساله نیاز داره!.....متاسفانه از دولت فعلی هم در قبال اجرای این طرح خبرهای خوبی شنیده نمیشه که امیدوارم واقعیت نداشته باشد

آخرین ویرایش:

elono

کاربر فعال
در همان آمریکا هم هزینه دندان پزشکی بسیار بالاست ........طبق گفته ها هزینه ها دو برابر ایران است .....و بنده در یکی از سایتها

هزینه‌های دندانپزشکی در آمریکا ۲/۵ برابر ایران است

من هم همین نظر رو بیان کردم که پزشکا زیاد نمیگیرن .. این بقیه مشاغل توی ایران هست که کم میگیرن

البته آمریکا رو نمیشه با ایران مقایسه کرد ... درآمد سالانه مردم قابل مقایسه نیست

بهتر بود توی مقایستون میزان درآمد متوسط مردم رو با پزشکی مقایسه میکردین .. چون طرفی که 10 برابر یک ایرانی اونجا پول درمیاره پس 2.5 برابر ایرانی پول بده تازه 4 برابر کمتر از ایرانی هزینه درمان کرده

من اشتباه میکنم اصلاحم کنید :smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم همین نظر رو بیان کردم که پزشکا زیاد نمیگیرن .. این بقیه مشاغل توی ایران هست که کم میگیرن

البته آمریکا رو نمیشه با ایران مقایسه کرد ... درآمد سالانه مردم قابل مقایسه نیست

بهتر بود توی مقایستون میزان درآمد متوسط مردم رو با پزشکی مقایسه میکردین .. چون طرفی که 10 برابر یک ایرانی اونجا پول درمیاره پس 2.5 برابر ایرانی پول بده تازه 4 برابر کمتر از ایرانی هزینه درمان کرده

من اشتباه میکنم اصلاحم کنید :smile:

سلام العلیکم .......طبق گفته ای که در مطلب اومده ....بر اساس میزان متوسط در آمد مقایسه شده و همین حالا هم یک خارجی بیاد کشور ما و مسائل دندانشو حل کنه ........هزینه اش بسیار کمتر خواهد شد

آخرین ویرایش:

elono

کاربر فعال
سلام العلیکم .......طبق گفته ای که در مطلب اومده ....بر اساس میزان متوسط در آمد مقایسه شده و همین حالا هم یک خارجی بیاد کشور ما و مسائل دندانشو حل کنه ........هزینه اش بسیار کمتر خواهد شد

سلام از بندس محمدآقا
ممنون اصلاح کردی نوشته ام رو :smile:

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله ... نظر لطف شماست !

نه هیچم حقشونه نیست عزیز دلم ...
اگه اونا حقشونه ... خاسته ما کنتلر های پرواز هم حقمونه روزی 200 میلیون بگیریم ... چون کارمون به مراتب سخت تر- تخصصی تر و استرسی تر از پزشکاست.

اینو قبول ندارم حسین جان !
شاید سخت باشه اما نه بیشتر از پزشکی و نه کمتر!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو قبول ندارم حسین جان !
شاید سخت باشه اما نه بیشتر از پزشکی و نه کمتر!

نه ... من رشته ام مهندسی کمپیوتره که ریت الف رو در بین رشته ها در دنیا داره
اما شغلم که گفتم مرتبط به کنترلر ترافیک هوایی هستش از پزشکی سخت تره و باید 50 برابر یه پزشک حقوق بگیریم !

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه نه اینکه اونا درس خوندن و ماهم درس خوندیم؟
یه دکتر متوسط در آمد ماهیانه اش 100-200 میلیون میشه !
اغراق نیست و بر هیشکی پوشیده هم نیست

درصورتی در اروپا و ایالات متحده حقوق مهندس فنی با پزشک تقریبا هم سطح اند ! .
.
.
ولی ما صنف مهندسا .... بعد از همه درس خوندن ... هرجا استخدام بشی نهایت ماهی 4 میلیون بهت میدن ...!این بی عدالتی نیست ؟
و این اختلاف فاحش ناشی از عدم نظارت بر صنف پزشکی است ؟

تازه سوگند میخورن خدمت کنن

juventus_torin

اخراجی موقت
نه مخالفم
همه پزشک ها که درامد خوب ندارن!!!
مطمئن نیستم ولی در پزشک های معمولی تنها دندانپزشکا درامد خوب دارن
ولی درامد مهندسا واقعا پایین
منظورم اینه درامد ما کمه نه اینکه درامد اونا زیاد

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تازه سوگند میخورن خدمت کنن

در خدمت کردن این عزیزان که شکی نیست
ولی بعضیاشون واقعا حق الزحمه زیادی از بیمار میگیرند ....
.
.
.
. پدری بوده که برا عمل چشم بچه اش ..مجبور شده کلیه اش رو بفروشه چون دکتره گفته تا پول و تماما" واریز نکردی دست به عمل نیمزنم :(
همون دکتر همون روز 5 تا عمل داشته .... چی میشد به همون یه خانواده 50% تخفیف میداد ! که پدره مجبور نشه کلیه شو بفروشه ...

.
.
. یا سراغ دارم طرف کارگره ولی خونه شو فروخته برا عمل بچه اش !
با حقوق کارگری اش عمرا" دیگه صاحب خونه بشه
.
.
. انصاف اون پزشک وقتی این جور آدمای بیچاره رو می بینه کجا رفته ؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مخالفم
همه پزشک ها که درامد خوب ندارن!!!
مطمئن نیستم ولی در پزشک های معمولی تنها دندانپزشکا درامد خوب دارن
ولی درامد مهندسا واقعا پایین
منظورم اینه درامد ما کمه نه اینکه درامد اونا زیاد

بتظرمن همه درامد خوب دارن...چشم پزشکا...جراحای قلبو خیلیاا دیگه

قسمت دوم موافقم

juventus_torin

اخراجی موقت
بتظرمن همه درامد خوب دارن...چشم پزشکا...جراحای قلبو خیلیاا دیگه

قسمت دوم موافقم
سارا خانوم من بین پزشک عمومی رو گفتم
تخصص 1 چیز دیگست!!! خیلی بیشتر هم از 1 فوق لیسانس مهندسی درس میخونن و زحمت میکشن!!

DDDIQ

مدیر ارشد
مگه نه اینکه اونا درس خوندن و ماهم درس خوندیم؟
اغراق نیست و بر هیشکی پوشیده هم نیست

درصورتی در اروپا و ایالات متحده حقوق مهندس فنی با پزشک تقریبا هم سطح اند ! .
.
.
ولی ما صنف مهندسا .... بعد از همه درس خوندن ... هرجا استخدام بشی نهایت ماهی 4 میلیون بهت میدن ...!این بی عدالتی نیست ؟
و این اختلاف فاحش ناشی از عدم نظارت بر صنف پزشکی است ؟

سلام دوست گرامی
طبق قوانین تالار گفتگوی آزاد با توجه به استناد شما به یک گزارش و آمار خبری ( که مبنای صحبت های خودتون رو بر اون قرار دادین ) از شما درخواست ارائه مدرک و منبع معتبر برای اطلاعات آماری شما رو دارم !! در صورت نداشتن منبع هم میتوانید به خبری معتبر هم استناد کنید و مبنا قرار بدین و
ولی لطفا اگر که از مساله ای اطلاع کمی دارین قضاوت نکنین ! ولی میتوانید موضوع رو سوالی مطرح بفرمائید ....

.
.....

دوستان طرفدار حقوق نجومی پزشکی خوشحال میشم یه جواب قانع کننده بهم بدن.
با سپاس

حقوق نجومی پزشکان !؟
خودم رو عرض میکنم از کودکی با جامعه پزشکی در ارتباط بودم و هستم! خانواده و نزدیکان و صمیمی ترین دوستانم !
با اطلاع کامل از شرایط سخت کاری و استرس هایی که یک پزشک با اون درگیر هست غلی رغم اصرار خانواده اومدم دنبال علاقه م ...!

نمیگم وضع همه پزشکان بد هست ! ولی تعدادی هم که در آمد خوبی دارند در یه حد معقول ولی نه نجومی ! و میلیاردی که بعضی دیگر از دوستان هم اشاره داشتن !! از در آمد پزشکان فوق تخصص اطلاع دارم چون پدرم هست ! از درآمد پزشکان جراح اطلاع دارم چون عموم جراح چشم پزشک هست! از درآمد دندانپزشکان اطلاع دارم چون خواهرام دنداپزشک هستن !! از درآمد داروسازان اطلاع دارم چون عموم شوهر عمه و ... داروسازن ! از درآمد پزشکان عمومی اطلاع دارم چون نزدیک ترین دوستان کودکی الان پزشک هستن ....!
پس از حرفم اطمینان دارم !

پدر بنده پزشک فوق تخصص هستن و در فعالیت های دانشگاهی 3-4 سال استاد نمونه شدن ! به جز مطب خودشون , چند بیمارستان کار میکنن !!! از جمله یک بیمارستان سوختگی ! فکر میکنین حقوق ماهانه پزشک فوق تخصص در یک بیمارستان سوختگی چقدر هست !؟ 250 هزار تومان !!!!!!!!! چند ماه حقوقی دریافت نکردن! و دیگری یک بیمارستان درمان بیماریهای سرطانی بیشتر از یکسال حقوقی دریافت نکردن !!!! ( پزشکان اطلاع دارن که بدترین و پراسترس ترین بیمارستان ها سوختگی و سرطانی هست ! ) و چند محل دیگه....
درآمد پدر بنده با سالها سابقه فعالیت و درس خواندن از صبح ساعت 8 صبح تا 12-1 ظهر و استراحتی کوتاه و بعد از اون از 3 تا 9-10 شب ! و 6 روز هفته !! با هزار جور استرس شغلی و تماس های وقت و بی وقت !! سر جمع 4-5 میلیون در ماه !!!

فکر میکنین چقدر پزشک وجود داره که درآمد بالایی داره ؟؟
به عنوان مثال طرح ناموفق پزشک خانواده !! خیلی از پزشکان عمومی حقوق دریافت نکردن! و این طرح در خیلی از استان ها منتفی شد !!! فکر میکنین چند پزشک عمومی وجود دارن که با حداقل درآمد دارن فعالیت میکنن و غرور و تعهد اخلاقیشون اجازه نمیده هر فعالیتی رو انجام بدن...

در اینکه تعدادی از پزشکان درآمدی معقول و نسبتا مناسبی دارند شکی نیست ...
ولی در جامعه مهندسی هم به خاطر گستردگی تعداد زیادی مهندس وجود داره که درآمد بالایی دارند!!! به عنوان مثال خیلی از اساتید خودم درآمد به مراتب بالاتری دارند ! و خیلی از معماران جوانتر برای دکوراسیون و ... چند میلیون دریافت میکنن!! مثال هایی رو که عرض کردم از رشته معماری با توجه به شناخت بهترم نسبت به رشته خودم بود !!

اگر که درآمد یک مهندس آن چیزی نیست که باید باشد , دلیلی بر بالا بودن درآمد همه پزشکان نیست !

پزشکی مثه دلال های بازار میوه شده !
مثلا دلال میاد میوه از تولید ککنده میخره کیلویی 500 تومن ... میده بازار کیلویی 5000 !
و هیج نطارتی هم روش نیست !
صنف پزشکا هم همین مدلی شده ..هرکی برا خودش نرخ زده !

جالب اینجاست همه پزشکا در شروع دوره عکادمیک و حرفه ای خود قسم نامه پزشکی میخورن که دانش شون در جهت نجات جان انسانها صرف بشه
ولی موقع عمل تا همه پول رو واریز نککند دست به عمل نمیززند و مهم نیست بیمار حالش وخیم باشه .... بمیره یا سالم بمونه !

جناب مهندس لطفا آداب اولیه یک گفتگو و حدود احترام رو رعایت کنید !!
ممنونم از دقت بیشتر شما در استفاده از کلمات و تعابیر

آخرین ویرایش:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام دوست گرامی
طبق قوانین تالار گفتگوی آزاد با توجه به استناد شما به یک گزارش و آمار خبری ( که مبنای صحبت های خودتون رو بر اون قرار دادین ) از شما درخواست ارائه مدرک و منبع معتبر برای اطلاعات آماری شما رو دارم !! در صورت نداشتن منبع هم میتوانید به خبری معتبر هم استناد کنید و مبنا قرار بدین و
ولی لطفا اگر که از مساله ای اطلاع کمی دارین قضاوت نکنین ! ولی میتوانید موضوع رو سوالی مطرح بفرمائید ....

حقوق نجومی پزشکان !؟
خودم رو عرض میکنم از کودکی با جامعه پزشکی در ارتباط بودم و هستم! خانواده و نزدیکان و صمیمی ترین دوستانم !
با اطلاع کامل از شرایط سخت کاری و استرس هایی که یک پزشک با اون درگیر هست غلی رغم اصرار خانواده اومدم دنبال علاقه م ...!

نمیگم وضع همه پزشکان بد هست ! ولی تعدادی هم که در آمد خوبی دارند در یه حد معقول ولی نه نجومی ! و میلیاردی که بعضی دیگر از دوستان هم اشاره داشتن !! از در آمد پزشکان فوق تخصص اطلاع دارم چون پدرم هست ! از درآمد پزشکان جراح اطلاع دارم چون عموم جراح چشم پزشک هست! از درآمد دندانپزشکان اطلاع دارم چون خواهرام دنداپزشک هستن !! از درآمد داروسازان اطلاع دارم چون عموم شوهر عمه و ... داروسازن ! از درآمد پزشکان عمومی اطلاع دارم چون نزدیک ترین دوستان کودکی الان پزشک هستن ....!
پس از حرفم اطمینان دارم !

پدر بنده پزشک فوق تخصص هستن و در فعالیت های دانشگاهی 3-4 سال استاد نمونه شدن ! به جز مطب خودشون , چند بیمارستان کار میکنن !!! از جمله یک بیمارستان سوختگی ! فکر میکنین حقوق ماهانه پزشک فوق تخصص در یک بیمارستان سوختگی چقدر هست !؟ 250 هزار تومان !!!!!!!!! چند ماه حقوقی دریافت نکردن! و دیگری یک بیمارستان درمان بیماریهای سرطانی بیشتر از یکسال حقوقی دریافت نکردن !!!! ( پزشکان اطلاع دارن که بدترین و پراسترس ترین بیمارستان ها سوختگی و سرطانی هست ! ) و چند محل دیگه....
درآمد پدر بنده با سالها سابقه فعالیت و درس خواندن از صبح ساعت 8 صبح تا 12-1 ظهر و استراحتی کوتاه و بعد از اون از 3 تا 9-10 شب ! و 6 روز هفته !! با هزار جور استرس شغلی و تماس های وقت و بی وقت !! سر جمع 4-5 میلیون در ماه !!!

فکر میکنین چقدر پزشک وجود داره که درآمد بالایی داره ؟؟
به عنوان مثال طرح ناموفق پزشک خانواده !! خیلی از پزشکان عمومی حقوق دریافت نکردن! و این طرح در خیلی از استان ها منتفی شد !!! فکر میکنین چند پزشک عمومی وجود دارن که با حداقل درآمد دارن فعالیت میکنن و غرور و تعهد اخلاقیشون اجازه نمیده هر فعالیتی رو انجام بدن...

در اینکه تعدادی از پزشکان درآمدی معقول و نسبتا مناسبی دارند شکی نیست ...
ولی در جامعه مهندسی هم به خاطر گستردگی تعداد زیادی مهندس وجود داره که درآمد بالایی دارند!!! به عنوان مثال خیلی از اساتید خودم درآمد به مراتب بالاتری دارند ! و خیلی از معماران جوانتر برای دکوراسیون و ... چند میلیون دریافت میکنن!! مثال هایی رو که عرض کردم از رشته معماری با توجه به شناخت بهترم نسبت به رشته خودم بود !!

اگر که درآمد یک مهندس آن چیزی نیست که باید باشد , دلیلی بر بالا بودن درآمد همه پزشکان نیست !

جناب مهندس لطفا آداب اولیه یک گفتگو و حدود احترام رو رعایت کنید !!
ممنونم از دقت بیشتر شما در استفاده از کلمات و تعابیر
دوست گرام
گرچه ادبیات من تلخه ... ولی متاسفانه واقعیته ..واقعیت تلخ !
درمورد آما و اطلاعات کافیه بری بیمارستانا مطب دکترا یا حتی از بیمارای یه بیمارستان تحقیق کنید و به اوج فاجعه پی ببری !
.
.
.
.
.
...

DDDIQ

مدیر ارشد
دوست گرام
گرچه ادبیات من تلخه ... ولی متاسفانه واقعیته ..واقعیت تلخ !
درمورد آما و اطلاعات کافیه بری بیمارستانا مطب دکترا یا حتی از بیمارای یه بیمارستان تحقیق کنید و به اوج فاجعه پی ببری !
.
.
.
.
.
...

عذرخواهی میکنم جناب مهندس ولی فکر میکنم عرائضم رو کامل مطالعه نکردین , همانطور که در پست قبلی عرض کردم از شرایط محیطهای درمانی ایرانی به خوبی و روزانه اطلاع دارم !!!!
در پست قبلی خودم اشاره کردم و منکر درآمد مناسب تعدادی از پزشکان و درآمد خوب تعداد کمی از پزشکان جراح نشدم ! ( نمونه های با درآمد به مراتب بالاتر در بین مهندسان داریم )

پس به این جهت و طبق قوانین این تالار از شما درخواست ارائه سند و مدرک برای گفته شما دارم که درآمد همه و یا دست کم اکثر پزشکان 100-200 میلیون هست ! و به این درخواست هم اصرار دارم که شما مستند برای بنده اثبات کنین که حداقل اکثریت پزشکان از جمله خانواده بنده همه 100 -200 میلیون درآمد ماهانه دارند !
اگر چنین مدرکی رو ندارین لطفا بفرمائید برداشت شخصی شما این بوده

ولی راستش جسارتا یکی از عادتهای ما ایرانیان این هست که وقتی از خدماتی استفاده میکنیم بعدش علاقه داریم تخمین بزنیم و یه حساب سر انگشتی کنیم که درآمد ماهانه اون شخص چقدر هست !!! اووووه چقدر زیاد !! از جمله پزشکان که به این مساله با توجه به نوع شغل و ارتباطشون با جامعه بیشتر در نظر اومدن!!

در مشخصاتتون دیدم ذکر کردین به شغل " مهندسی ایمنی هواپیمـا " مشغول هستین و بگذارین یک قیاس مشابه با رشته شما داشته باشیم !
قیمت بلیط هواپیما !
مثلا تهران - شیراز : 126800
مدرک استنادی بنده http://www.iranyan.com/2618

حالا به جهت عمل به این سنت من از هواپیمایی که شما مهندس ایمنی پروازش بودین استفاده کردم ( البته متاسفانه خدمات خیلی پایین پروازهای ایران با توجه به قیمت ها که جای صحبت داره !) و الان میخوام تخمین بزنم چند تا مسافر اینن هواپیما داشت ....! اوه خدایا ! با این تعداد پرواز چقدر خلبان این هواپیما درآمد ماهانه داره !!! اصن چقدر گیر مهندس پرواز این هواپیما میاد !! چه درآمدی اونم با این خدمات با کیفیت هواپیمایی !!!

این حرف بنده دقیقا شبیه فرمایشات شماست !!

الان برگردیم به بیماری که در بیمارستان بستری شده !!!
بله میدونم هزینه درمان متاسفانه گاها خیلی بالاست !! متاسفانه آدمهای نیازمند خیلی زیادی رو دیدم که هزینه درمان واقعا براشون سنگین بوده ! ولی آیا همه هزینه رو پزشک معالج دریافت میکنه!!!! دارویی هست برای عفونت قارچی هر شربت پوساکونازول , 2 میلیون تومان !!!! پزشک وقتی مجبور هست برای درمان این بیماری دارو بنویسه که درمان موثر باشه و با این هزینه دلار وارداتی اینقدر هست پول دارو گیر پزشک میاد!؟
بله میدونم هزینه بستری هم کلی در میاد !!!! از یک عمل جراحی یعنی همه هزینه عمل گیر جراح میاد !!!؟ چقدرش سهم بیمارستان به خاطر اتاق عمل و هزینه دارو و بستری و... هست !؟

عذرخواهی میکنم ولی اینکه میفرمائید هزینه درمان اینقدر شده و بله همه این هزینه متعلق به پزشک هست دقیقا مانند این میمونه که کسی ادعا کنه تمام هزینه بلیط های پروازی که شما مهندس پروازش بودین به شما تعلق گرفته !

شادکام و تندرست باشید

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا بیشتر ایرلاین ها دولتی هستن ...
دوما تو هر پرواز کروی پرواز هستن
سوخت و استهلاک هواپیما محاسبه میشه + هزینه ارائه ترافیک و مالیات ...
.
.
.
. اما پول عمل هر بیمار مستقیما تو حساب پزشک میره ...
.
.
من در مورد هیچ صنفی برا خودم تخمین نزدم ...
مثلا" اینجا آرایشگر عروس هست که ماه هایی 30 میلون درآمد دارن ولی میدونم مقطعی هستش!

ولی پزشکی نه ....
طوری میگی مستند بگو انگار تو ایران نیستی !
یه سر برو بیمارستان دکتر خدادوست شیراز ...
یه بیمارستان آپادانا اهواز .... حالا اسم دکتر نمیارم.
اینا یه مثال کوچک از هزاران بیمارستان و مطب و پزشک بودن !
.
.
.
دلیل حرفام هم میتونه عدم ترغیب پزشکای ایرانی به خروج از کشور میتوان گفت
البته شاید برا جامعه پزشکی ناخوشایند باشه که این حقیقت هست ولی خق همینه دیگه .
.
.
.
.
جدای از تخصص بحث تعهد و اخلاق کاری مطرحه که در کامنت های قبلی هدف اصلی تاپیک ذکر شده .

DDDIQ

مدیر ارشد
اولا بیشتر ایرلاین ها دولتی هستن ...
دوما تو هر پرواز کروی پرواز هستن
سوخت و استهلاک هواپیما محاسبه میشه + هزینه ارائه ترافیک و مالیات ...
.
.
.
. اما پول عمل هر بیمار مستقیما تو حساب پزشک میره ...
.
.
من در مورد هیچ صنفی برا خودم تخمین نزدم ...
مثلا" اینجا آرایشگر عروس هست که ماه هایی 30 میلون درآمد دارن ولی میدونم مقطعی هستش!

ولی پزشکی نه ....
طوری میگی مستند بگو انگار تو ایران نیستی !
یه سر برو بیمارستان دکتر خدادوست شیراز ...
یه بیمارستان آپادانا اهواز .... حالا اسم دکتر نمیارم.
اینا یه مثال کوچک از هزاران بیمارستان و مطب و پزشک بودن !
.
.
.
دلیل حرفام هم میتونه عدم ترغیب پزشکای ایرانی به خروج از کشور میتوان گفت
البته شاید برا جامعه پزشکی ناخوشایند باشه که این حقیقت هست ولی خق همینه دیگه .
.
.
.
.
جدای از تخصص بحث تعهد و اخلاق کاری مطرحه که در کامنت های قبلی هدف اصلی تاپیک ذکر شده .

عذرمیخوام جناب مهندس جسارتا هر کسی با حرف هر ادعایی میتونه داشته باشه !!!! طبق قوانین این تالار و اصول اولیه یک گفتگو از شما مدرک خواستم ! ولی متاسفانه شما هیچ مدرکی مبنی بر میانگین درآمد ماهانه 100-200 میلیونی کل ( و یا حداقل اکثریت ) پزشکان ندارین!!! حتی یک خبر ...!

قانون 15 اطلاعیه تالار آزاد!
15. ایجاد هر گونه تاپیک علمی و خبری که فاقد منبع موثق باشد ممنوع است و در صورت ایجاد پاک خواهد شد.در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. (برای اخبار از لینک استفاده کنید)
و با عدم ارائه مدرک حتی یک خبر پس میتوانیم نتیجه بگیریم مطلب شما تنها یک حرف و ادعا هست بر اساس برداشت های شماست!!
و طبق قوانین تاپیک های فاقد منبع در این تالار حذف و یا قفل میگردد !!!

اگر اکثر پزشکان چنین درآمدی داشتن به جز این پست شما حتما در طول این سالیان کسی , خبرنگاری و ... یه منبع معتبر اشاره ای کرده بود !!

ولی حرف بنده فقط یک ادعا نیست !! شما میفرمائید یک سر به بیمارستان و مطب پزشک بزنم و بنده در پاسخ عرض کردم از اول عمرم اولین مکانی رو که به عنوان محیط کاری شناختم بیمارستان و مطب پزشکان بوده !!!!
و البته ربطی هم به محل زندگی بنده و یا شما هم ندارد !!! و وقتی حرف میزنم در این مورد اطلاع دارم ! و البته که برپایه اطلاعاتم که بر اساس واقعیت هست خبر هم بر اساس واقعیت وجود داره!!

منبع خبری بنده
http://www.mehrnews.com/detail/News/2119653
۱۳۹۲/۵/۳۰

جامعه پزشکی هم بی عدالتی دارد/ از درآمد چند صد میلیونی تا 800 هزار تومانی پزشکان

اغلب مردم به خصوص قشر آسیب پذیر و کم درآمد جامعه وقتی اسم "دکتر"، به گوششان می خورد، او را فردی پولدار و مرفه تصور می کنند که هیچ دغدغه مالی و معیشتی ندارد. در حالی که تنها در حدود 5 درصد جامعه پزشکی کشور که اغلب آنها هم جراح هستند، از درآمدهای چند ده میلیونی برخوردارند.
به گزارش خبرنگار مهر، اول شهریور مصادف با زادروز تولد ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است. همین روز، بهانه ای شده تا فارغ از مسائل و مشکلات روزمره جامعه پزشکی کشور، وضعیت رفاهی و معیشتی این قشر از جامعه که همواره زیر ذره بین مردم و بیماران قرار دارند، مورد بررسی قرار گیرد. زیرا، آنطور که از شواهد امر بر می آید، قشری از جامعه پزشکی هم خط فقر را لمس می کند و تا حدودی زندگی فقیرانه را تجربه کرده است. در این بین، هستند پزشکانی که تخصص آنها جراحی است و درآمدهای چند ده میلیونی و صد میلیونی دارند. اما تعدادشان آنقدر نیست که بتوان آن را مشمول همه پزشکان کشور دانست.
دکتر عباس آقازاده مسرور رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی ، معتقد است که موضوع عدالت در سلامت همواره یکی از دغدغه‌های جامعه پزشکی بوده که تعرفه گذاری مناسب خدمات پزشکی یکی از آنهاست. زیرا، تعرفه‌گذاری پزشکان آنطور که باید صورت نگرفته و ارزیابی که در سازمان نظام پزشکی انجام شده نشان می‌دهد که در دنیا کم درآمد‌ترین قشر پزشکان با پردرآمد‌ترین آنها فاصله درآمدی 2 برابری دارند که همین هم در کشورهای دیگر مورد اعتراض است. این در حالی است که درآمد پزشکان عمومی ما با برخی جراحان که درآمدهای نجومی دارند قابل مقایسه نیست چراکه خدمات پزشکی در ایران کدگذاری و ارزش گذاری نشده است.
وی بر این نکته تاکید دارد که پزشکان عمومی، داخلی، اطفال و متخصصانی که به صورت کلینیکی کار می‌کنند در ازای خدماتشان درآمد قابل اتکایی ندارند. آمارها در جوامع مختلف نشان می‌دهد که اقشار پزشکی در طبقه بندی درآمدی وضعیت خوبی دارند اما اگر کارانه را از حقوق پزشکان بخش دولتی ما حذف کنند زندگی آنها لنگ می‌شود.

پزشکان عمومی چقدر حقوق می گیرند

فیش حقوقی بسیاری از پزشکان عمومی 800‌ هزار تومان است و این درآمد بدون شک کفاف زندگی پزشکان را نمی‌دهد. دولتمردان می‌توانند برای اینکه مشکلات جامعه پزشکی عمومی را حل کنند مثل کشورهای پیشرفته ظرفیتهای نوین شغلی تعریف کنند. این کاری است که در کشورهای پیشرفته برای پزشکان انجام می‌شود و بسیاری از پزشکان ایرانی که مهاجرت می‌کنند در طرحهای تحقیقاتی دیگر کشور‌ها فعالیت می‌کنند. از طرف دیگر اگر ظرفیتهای استخدامی بیشتر شود و در حوزه سلامت به موضوع پیشگیری از بیماری توجه شود، بسیاری از پزشکان عمومی می‌توانند شغل مناسبی داشته باشند.

درآمد پزشکان در آمریکا

متوسط درآمد سالانه صدکهاي بالای پزشکان عمومی آمريکا به بيش از 220 هزار دلار در سال مي‌رسد و کم‌درآمدترين آنها نيز تقريبا 85 هزار دلار در سال (حدود 8000 دلار در ماه) درآمد دارند. درآمد بيشتر پزشکان عمومي آمريکايي چيزي بين 156 هزار تا 200 هزار دلار در سال است. همچنين پزشکاني که در بخش خصوصي يا دولتي استخدام هستند بطور ميانگين نزديک 20 هزار دلار در سال به دليل پاداش و مزايا و ساير رده‌هاي ديگر دريافتي اضافي دارند.
ميزان درآمد پزشکان عمومي به ازاي هر ساعت کار به طور ميانگين 80 دلار در ساعت و حداقل اين ميزان براي پايين‌ترين دهک درآمدي پزشکان آمريکايي حدود 40 دلار در ساعت است. بهترين ايالتها از نظر متوسط درآمد ساعتي براي دهک پر درآمد پزشکان آمريکايي عبارتند از ويسکانسين 203 دلار، آرکانزاس 206 دلار، وايومينگ 203 دلار و يوتا 191 دلار.

پزشکان در استراليا

درآمد سالانه پزشکان عمومي استراليايي به بيش از 200 هزار دلار در سال مي‌رسد. اين درآمد بسيار بيشتر از ساير متخصصان غيرپزشک مانند وکلا، مهندسان، نظامي‌ها و آرشيتکت‌هاست.
در استراليا دو روش پرداخت براي پزشکان وجود دارد؛ يکي حقوق ثابت سالانه که از 70 هزار دلار استراليا به‌علاوه مزايا و کارانه شروع مي‌شود که خالص پرداختي آن در مناطق شهري از 100 هزار دلار و در مناطق روستايي يا شهرهاي دور از 150 هزار دلار به بالا خواهد بود و براي يک پزشک با 9 شيفت که تنها 4 بيمار در ساعت ويزيت مي‌کند و هيچ شيفت اضافي يا آنکال ندارد و در سال از 4 هفته مرخصي استحقاقي استفاده مي‌کند، در مناطق دور يا شهرهاي کوچک مي‌تواند به 280 هزار دلار در سال هم برسد. طبيعتا شيفت‌هاي اضافي يا آنکال اين مقدار را افزايش خواهند داد.
روش ديگر پرداخت بر اساس کارانه است که معمولا 45 يا 50 درصد ميزان درآمد در يک کلينيک متعلق به پزشک خواهد بود. بعضا ممکن است از روشهاي تلفيقي هم در پرداخت به پزشکان (طبق توافق) استفاده شود.
همان‌طور که مي‌دانيد براي کسب اين درآمدها لازم نيست يک پزشک در کشورهاي پيشرفته، در هر شيفت 100 بيمار را ويزيت کند بلکه اکثر آنان اصولا شيفت‌هاي خلوتي را پشت سر مي‌گذارند که طبيعتا باعث افزايش دقت و کاهش خطاهاي پزشکي مي‌شود. علاوه بر اين در بيشتر کشورها، پزشکان تنها حدود 40 ساعت در طول هفته مشغول به کارند و در کنار آن از مزاياي قانوني همچون مرخصي سالانه (حدود يک ماه) نيز برخوردارند.

درآمدهای چند صد میلیونی

دکتر ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با عنوان این مطلب که بالاترین درآمدهای پزشکی مربوط به جراحان مغز و اعصاب و قلب است، گفت: حساسیت رشته این افراد باعث شده که ارزش کار آنها به مراتب بیشتر از سایر گروههای پزشکی باشد.
وی با بیان این مطلب که درآمد این قبیل جراحان از 10 میلیون در ماه شروع می شود و به 200 تا 300 میلیون تومان هم می رسد، افزود: البته آن دسته از جراحان که درآمد ماهانه آنها به 200 تا 300 میلیون و شاید هم بیشتر برسد، تعدادشان انگشت شمار است و شاید به تعداد انگشتان دو دست هم نرسد.
خسرونیا معتقد است که این دسته از جراحان اگر به خارج از کشور هم می رفتند، قطعا در چنین شرایطی بودند. زیرا از نظر سواد و کارآیی در وضعیت بالایی قرار دارند.رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، کمترین درآمد رشته پزشکی را مربوط به آن دسته از پزشکانی دانست که نسخه نویس هستند.
پزشکان عمومی، اطفال، عفونی و متخصص داخلی، گروههایی هستند که خسرونیا معتقد است از نوشتن نسخه برای 10 تا 15 بیمار در طول روز، درآمد کسب می کنند و این درآمد برابر با حقوق یک کارمند معمولی است.

وی با انتقاد از درآمد پایین پزشکان عمومی، اظهارداشت: بروز چنین وضعیتی، باعث شده تا تعدادی از پزشکان عمومی از گردونه درمانی کشور خارج شوند.

به گفته خسرونیا، درآمد این قبیل پزشکان از 500 هزار شروع می شود و به 2 تا 3 میلیون تومان در ماه می رسد که البته باید هزینه اجاره مطب، حقوق منشی، آب، برق و... را نیز اضافه کرد و در پایان آنچه می ماند رقمی در حدود 1.5 میلیون تومان است.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در ارتباط با اینکه چگونه می توان تبعیض به وجود آمده در موضوع درآمدهای پزشکی را به حداقل رساند، گفت: اگر قرار است این مشکل تا حدودی برطرف شود، می بایست در دوره پوست اندازی سازمان نظام پزشکی و تشکیل شورای عالی نظام پزشکی، نمایندگانی از تمامی گروههای پزشکی حضور داشته باشند و در این نمایندگان گروههای نسخه نویس، اکثریت اعضای شورای عالی نظام پزشکی را تشکیل بدهند.

پزشکانی که استثنا هستند

این در حالی است که دکتر محمدمهدی قیامت رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران معتقد است چون جامعه پزشکی کشور، طیف وسیعی که نمی توان به همین راحتی آنها را دسته بندی کرد.وی با اعلام اینکه درآمد ماهانه یک پزشک در اروپا 7 هزار یورو است، افزود: این رقم به پول ما می شود 35 میلیون تومان که چنین درآمدی برای پزشکان کشورمان غیرممکن است.

قیامت با تاکید بر اینکه مردم هم توان مالی برای پرداخت هزینه های درمانی را ندارند، گفت: موضوع درآمدهای نجومی برخی از جراحان در ایران، باید برای همیشه حل شود. افرادی که درآمدهای نجومی از حرفه پزشکی دارند، استثنا هستند که وضعیت مردم را رعایت نمی کنند.وی معتقد است که شرایط روز کشور باعث شده همین درآمد ناکافی پزشکان افت کند همچنین مالیات جامعه پزشکی به 3 تا 4 برابر رسیده است.

اکثریت جامعه پزشکی کشور درآمد متوسط دارند

دکتر علی اصغر پیوندی رئیس هیئت مدیره نظام پزشکی تهران معتقد است که نمی توان درصدی را برای آن دسته از پزشکان تعیین کرد که درآمدهای چند صدمیلیون دارند. ولی آنچه مسلم است اینکه این افراد تعدادشان انگشت شمار است.

وی با اظهار تاسف از وضعیت پزشکان عمومی در موضوع درآمدهای پزشکی، افزود: نمی توان گفت که موضوع درآمدها نوعی تبعیض است. زیرا، قابلیت فردی و رشته پزشکی، در این موضوع دخیل است. کسی که به سراغ رشته جراحی قلب رفته قطعا با فردی که پزشک عمومی است نمی تواند جایگاه یکسانی در موضوع درآمدها داشته باشد.
پیوندی معتقد است که اکثریت جامعه پزشکی کشور از درآمد متوسط برخوردارند و تعداد انگشت شماری درآمدهای بالا دارند و برخی نیز درآمدشان پایین است.

با این حساب جسارتا میتونم بپرسم درآمد شما به عنوان یک مهندس ایمنی پرواز چقدر هست !؟ و در کل چند ساعت در روز مشغول به کار هستین !؟ و چند برابر یک پزشک عمومی که بیشتر از 10-12 ساعت در روز و شب و کل هفته ( و حتی بیشتر ) مشغول به کار هست حقوق دریافت میکنین !!؟

بنده از محاسبات استهلاک هواپیما اطلاع ندارم ! چون تخصصش رو ندارم ! مثل شما هم که تخصص پزشکی ندارید ...!!!
و بنده هم مثل حرف شما میتونم ادعا کنم کل هزینه بلیط شرکت های (حداقل خصوصی) نصفیش گیر خلبان میاد ! نصفش دیگه ش سهم مهندس ایمنی پرواز !! چون شخص دیگری رو ندیدم اونجا !!! اونم با این هزینه بالای دریافتی و خدمات با کیفیت خیلی پایین هواپیمایی خصوصی و دولتی که سوژه خبرهای زیادی شده چرا این هزینه دریافتی از مسافران عمق فاجعه هم سقوط هواپیما ها و مشکلات پرواز هواپیماها در طول پرواز !!!!!
بله میدونم حرف منطقی به نظر نمیاد ولی شبیه اصرار شما به یک ادعا فاقد منبع هست!!!!
:smile:

با ارائه مدرک خبری معتبر از طرف خودم دیگر تمایلی به ادامه صحبت روی یک حرف فاقد منبع و برخلاف واقعیت ندارم !
موفق باشید

طراح : این هم لوگو ( آرم ) جدید شرکت شما !
رئیس شرکت : ولی آخه 5000 هزار دلار !! اونم برای لوگویی که کمتر از 10 دقیقه کشیدی!؟
طراح : میدونم ... ولی این برای من 10 سال طول کشید که یاد گرفتم چطور کمتر از 10 دقیقه انجامش بدم !

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا