به نظرتون این اون تو دنبال چی میگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
یکی دنبال زندگی و یکی زندگی دنبال اون...

حالا فکر کنم موش قصه ما هم اینقدر مهم هست که زندگی دنبالشه و اون یکی دیگه رو دوست داره ...

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما در اینده از دست زنت فرار میکنی تو پیریز برق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم موافقم
آفرین

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه میبینی یه موش چجوری این همه رو سر کار گذاشته ... جالبه استارتر بیاد و بگه اینو با فتوشاپ درست کردم ..:biggrin::biggrin:

نه بابا با فتوشاپ درستش نکردم خودم موشو گرفتم کردمش تو پریز برق سوژه شه......................

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
نه بابا با فتوشاپ درستش نکردم خودم موشو گرفتم کردمش تو پریز برق سوژه شه......................

از این موشا زیاد گیرت میاد که بزاری توی پریز و مردم رو بزاری سر کار ... ولی کاش وقتی داشتی مردم رو سرکار میزاشتی اون مردم یه کمی به خودشون میومدن و در این کار , حرفه ایی رو یاد میگرفتن ..

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه از شوق.اخه غیر من کی میاد تو رو بگیره!!!!!ها!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

مگه من چمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دختر به این خوشگلی ، ناری،هنرمندی، تحصیل کرده ، با کمالات ، خونواده دار و .... دیگه چی میخوان از خداشونونه من رو نمیدم

نرگسیا

عضو جدید
به نظر من رفته قایم بشه

نمیدونسته که ابعادش نمیخوره اونجا گیر کرده

حالا به جای اینکه فکرکنید چرا رفته اونجا آستین بزنید بالا درش بیارین البته پسرای باشگاه چون دخترا معمولا چندششون میشه یه وقت فکر نکنید میترسنااااااااااااااااااااااااااااااا

pouya86

عضو جدید
مگه من چمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دختر به این خوشگلی ، ناری،هنرمندی، تحصیل کرده ، با کمالات ، خونواده دار و .... دیگه چی میخوان از خداشونونه من رو نمیدم

ناراحت نشو ولش کن . آبجی من خیلی تکه اینا نبفهمن

نرگسیا

عضو جدید
هیچکی پیدا نشد این کوچولو رو در بیاره؟؟؟؟

نخیر انگار مرد نداریم