منظورم فعالیت زینب خانوم بود که شما ذکر کردین تالار شیمی و . . . .
ببینین :
1 - نظرسنجی وقتی معنی پیدا می کنه که شرایط یکسانی باشه برای همه گزینه ها . اینجا مطمئناً نیس . چون کاربر مکانیک از تالار معماری چه اطلاعی داره ؟ (مثلاً ) پس کلاً این نوع نظرسنجی اوت محسوب میشه .
2 - حضور این نظر سنجی در تالار آزاد امکان شرکت رو فقط برای افرادی میسر می کنه که گفتگوی آزاد باز باشن ! اکثر افرادی که من از لحاظ فعالیت مفید و علمی می بینم خوب کار می کنن (در همه تالارها) ، اکثراً کمتر میان تالار آزاد . ضمناً اصلاً افرادی که برای استفاده علمی میان باشگاه مهندسان ، معمولاً تالار آزاد نمیان و در حالی که اونا بهتر می تونند به این نظر سنجی و امثال این پاسخ بدن ، ولی جاشون خالی هست .
3 - مهم اینه که باشگاه از لحاظ علمی پیش بره ، همین و بس .
آرش جان ، اصلاً پست منو خوندین ؟!!!
بهتره به انتقاد دوستان بهتر پاسخ میدادین . دوستی گلایه کرده بود که چرا تالار کشاورزی نیس ، عنوان کردین ..... ، الانم که میگین فقط رشته های اصلی فنی مهندسی ! ، به نظرم شما نظر شخصی تونو احتمالاً با درنظر گرفتن ترتیب انتخاب رشته کنکورتون ! اعمال کردین .
بهتر بود که همه تالارها رو درنظر می گرفتین.
درهرصورت نظر من تالارهای کشاورزی و معماری به لحاظ فعالیت کاربراش و تالار مکانیک به لحاظ فعالیت مدیران و کاربران هست . هرچند بازم بدلیل اطلاع کمتر از سایر تالارها رأیی نمیدادم .
ضمن اینکه این عکس که یکی از دوستان قرار دادند هم جای توجه داره :
موفق باشید / .
بله مگنت عزیز میدانم
اگر اشتباه نکنم زینب خانم داخل بخش سرامیک هم بودن
گفتم عزیز دل از نظر من این سه رشته یه جورن
که البته خب میتونه این نظر اشتباه باشه و ناشی از عدم شناخت دقیق بنده .....فرمودین اکثر افرادی که فعالیت علمی میکنن گفتگوی ازاد نیومدن ......عزیز جان ببین افراد دقیقا فعال چه کسانی هستن .......مورد بعد هم افرادی که آمدن اکثرا تازه وارد بودن و سوالی پرسیدن و رفتن ........وضع الآن رو میگم
شما ببین عمده تاپیکهای مثلا سال 2008 و 2009 رو چه کسانی زدن
عمدتا دیگر نیستن .......چون وضع تغییر کرد
وگرنه در گذشته اگر این حرف زده میشد صد در صد تایید میکردم .......اما عکسی که گذاشتین ........طبیعی است که این دوتالار باید در صدر باشن ........شما ببینید این دوتالار کی در این باشگاه بودن و تالار مثلا زنگ تفریح و گفتگوی آزاد کی ؟
اما مورد سومی که گفتین .........بنده به شخصه از خدام هست و امدیوارم این اتفاق میسر بشه .....به نظر اقداماتی هم داره صورت میگیره که جای تقدیر هست
خود آرش عزیز هم از کاربران بسیار فعال تالارهای علمی بوده هست و انشاالله خواهد بود ......من به خاطر دارم قبل اینکه ایشون به گفتگوی آزاد مراجعه کنن در تالار مکانیک فعالیت داشتن .......متاسفانه مشکلات متعددی تالار مکانیک رو فرا گرفت و مدام تعویض مدیریت .......اگر اشتباه میگم بگید
تا اینکه خوشبختانه آقای خسرو شاهی این پست رو گرفتن و خیلی از کاربران رو برگردوندن و موفق هم بودن و امیدوارم همیشه موفق باشن ...