به نطر شما فعال ترین و پر محتوی ترین تالار باشگاه کدام است؟

به نطر شما فعال ترین و پر محتوی ترین تالار باشگاه کدام است؟

• مکانیک

رای: 18 35.3%
  • برق

رای: 4 7.8%
  • شیمی

رای: 4 7.8%
  • کامپیوتر

رای: 8 15.7%
  • معماری

رای: 12 23.5%
  • عمران

رای: 5 9.8%

• مجموع رای دهندگان
    51
  • نظرسنجی بسته .

arash_441

متخصص انرژی های نو
عزيز جان اينجوري كه نميشه نظرداد. چون هركسي از تالار خودش اطلاع داره فقط. مثلا من بجز رباتيك و برق تالار ديگه اي نميرم و نميدونم اوضاع چطوريه.

تا حدودی حق با شماست ولی اونایی که قدیمی ترن تا حدودی از اوضاع سایر تالارهام خبر دارن.

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
منکه فقط به تالار خودم سر میزنم
فک کنم تو نظر سنجیم هرکی رو تعصب رای بده و اصلا نمیشه روش حساب کرد

?Why

عضو جدید
خوب چه اشکالی داره ...؟ بدین رای رو که وظیفه ی دینی ، مینی ، شرعی ، عرفی و اجتماعیِ همه ی ماست که در همه ی رای گیری ها شر کت کنیم ...
اصن فک کنین نظرسنجی نیست ... تعصب سنجیه ... :D

arash_441

متخصص انرژی های نو
خوب چه اشکالی داره ...؟ بدین رای رو که وظیفه ی دینی ، مینی ، شرعی ، عرفی و اجتماعیِ همه ی ماست که در همه ی رای گیری ها شر کت کنیم ...
اصن فک کنین نظرسنجی نیست ... تعصب سنجیه ... :D

آره فکر کنم باید عنوان نظر سنجی و عوض کنم بنویسم : به عنوان شما معتصب ترین گروه فنی مهندسی کدام است؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا معماری فعالیتش بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:eek:
به نظرم کامپیوتر فعال تره....نه اینکه رشته ی خودمه...بخاطر اینکه کامپیوتر چیزیه که همه ی رشته ها داخلش زیاد می یاینو تاپیک میزنن واستفاده میکنن!!!

arch.mi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ جا تالار معماری نمیشه.
فعال ترین تالار به نظر من

آخرین ویرایش:

smmoosavian

عضو جدید
برای پاسخ منطقی و درست به این سوال باید بگردیم بین تاپیک های باشگاه و ببینیم تاپیک هایی که بیشترین پست ها و بیشترین بازدیدها رو دارند کدومند. البته تاپیک های پربازدید با پست های زیاد هم باید غربال بشن. مثلاً تاپیک هایی با مضمون هایی نظیر مسابقه بین پسرها و دخترها !!! :biggrin: یا تاپیک هایی امثال این در این حوزه جای نمی گیرند. تاپیک هایی با مضمون علمی و مهندسی باید در نظر گرفته بشن. یکی از این تاپیک ها ، تاپیک پرسش و پاسخ نرم افزار CATIA در تالار مهندسی مکانیکه ! تعداد پست ها : 1991 ، تعداد بازدید ها : 103922.

بنده فکر می کنم برای نتیجه گیری بهتر کاربران تاپیک های مورد علاقه شون رو بر این اساس و با توجه به نوع محتوا ، تعداد پست ها و تعداد بازدیدها طبقه بندی کنن.

???zendegi

عضو جدید
طبیعیه که هر کس تاپیک مربوط به رشته ی خودشو بزنه چون از مطالب انجا استفاده میکنه و به نظر شخصی خودش پر محتواست مثلا رشته کامپیوتری تو تالار کشاورزی یا حقوق یا میکانیک یا...... نمیره چون اصلا به کارش نمیاد
موافقم;)

arash_441

متخصص انرژی های نو
اول از همه از دوستانی که در نطر سنجی شرکت کردن تشکر میکنم مهلت نظرسنجی هم به پایان رسید.

در پایان همونطور که میبینید مکانیک رتبه اول بدست آورد و معماری و کامپیوتر در رتبه های بعدی قرار دارن
.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرمحتوا ترین که قطعا تالارهای علمی

به نظرم فرقی هم نمیکنه .........افرادی که در گذشته بودن در آن تالارها زحمات بسیاری کشیدن و سبب شدن این باشگاه گنجینه ای از دانش و اطلاعات اصولی هر رشته رو داره باشه

البته از حق نگذریم تعدادی از دوستان هم همین امروز در تالارهای علمی مطالب پر محتوا میزنن که جای قدردانی است ولی خب نسبت به تالارهای همیشه فعال این نسبت به طرز فجیعی نسبت به گذشته برعکس شده
اینکه دوستان مکانیک رای دادن فکر میکنم بیشتر به این خاطر بوده که دوستان مکانیکی اینجا بیشتر هستن
چون الحق و انصاف تالار برق هم فعالیتهایی پر محتوا داشته ( هرچند سبب فعالیت نشده به خاطر مواردی خاص) به خصوص مجله برق که ابتکاری نگیم بی نظیر کم نظیر از سوی برقیها به نظرم بوده ........
تالار ریاضی هم کم و بیش فعالیتی داره و تالار شیمی هم که حقیقتا کاربران گذشته آن به خصوص زینب خانم سنگ تمام برای آن گذاشتند .......بقیه تالارها خیلی کم پیش اومده برم و چندین تالار هم متاسفانه مطلبی ندیدم که جذب کننده باشه ......ولی خب بعضی تالارها سر موضوعاتی دلخوریهایی پیش اومد که به نظرم بعد انتخاب مدیر جایز نیست ادامه داشته باشه و مطمئنم تمامی کاربران آن رشته خود از مدیران و مدبران رشته های فنی هستند ..........

پیشنهاد میکنم برای یافتن فعال ترین تالار سری به تالار زنگ تفریح بزنید .......... موفق باشید

magnet

عضو جدید
پرمحتوا ترین که قطعا تالارهای علمی
.
.
.
.
تالار ریاضی هم کم و بیش فعالیتی داره و تالار شیمی هم که حقیقتا کاربران گذشته آن به خصوص زینب خانم سنگ تمام برای آن گذاشتند .......بقیه تالارها خیلی کم پیش اومده برم و چندین تالار هم متاسفانه مطلبی ندیدم که جذب کننده باشه ......

.
.
.

تالار مواد منظورتون بود دیگه ؟!

برداشت من یه چیز دیگه هست ، دقت کنین اونایی میان نظر میدن که فقط تالار آزاد بیان و برن ، یعنی هر تالاری الان رأی بیشتری بیاره ، یا کاربراش تالار آزاد زیاد میان ، یا تعداشون کلاً بیشتره .
درهرحال رأی دادن اونم زمانی که از سایر تالارها خبر نداری ، درست نیس .

ضمن اینکه جناب مهندس رشته هایی رو در نظرسنجی گذاشتن که احتمالاً به زعم خودشون کاربراش گفتگوی آزاد زیاد میان . البته که ازین نظر درست انتخاب کردن !

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

برداشت من یه چیز دیگه هست ، دقت کنین اونایی میان نظر میدن که فقط تالار آزاد بیان و برن ، یعنی هر تالاری الان رأی بیشتری بیاره ، یا کاربراش تالار آزاد زیاد میان ، یا تعداشون کلاً بیشتره .

ضمن اینکه جناب مهندس رشته هایی رو در نظرسنجی گذاشتن که احتمالاً به زعم خودشون کاربراش گفتگوی آزاد زیاد میان . البته که ازین نظر درست انتخاب کردن !
سلام
خب مواد و شیمی و حتی نساجی از نظر من تفاوت چندانی ندارن ........قطعا حرف شما درسته ......ولی خداییش ببینید تاپیکهای تالاری مثل زنگ تفریح چند ثانیه یک بار آپ میشه .......تالارهای علمی چطور

دوخط آخر رو مگنت عزیز واضح تر میگی ؟؟؟؟؟ .......من از بچه های تالار عمران تقریبا میشه گفت داخل بخش گفتگوی آزاد ندیدم ....البته ناگفته نماند تا به حال به این تالار فکر نمیکنم سر زده باشم

arash_441

متخصص انرژی های نو

ممنون از نظرتون ولی هدف فقط رشته های اصلی فنب مهندسی بود نه تالار های آزاد و زنگ وتفریح

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نظرتون ولی هدف فقط رشته های اصلی فنب مهندسی بود نه تالار های آزاد و زنگ وتفریح
اوه
درست میگی آرش جان .........من برای اولین بار با توجه به عنوان تاپیک و نظرسنجیش حرف زدم
از این بابت پوزش ........از لحاظ فعال ترین خب تالار برق نیست
حالا سایر تالارها حقیقتا تازگی نرفتم
موفق باشی ........

magnet

عضو جدید
سلام
خب مواد و شیمی و حتی نساجی از نظر من تفاوت چندانی ندارن ........قطعا حرف شما درسته ......ولی خداییش ببینید تاپیکهای تالاری مثل زنگ تفریح چند ثانیه یک بار آپ میشه .......تالارهای علمی چطور

دوخط آخر رو مگنت عزیز واضح تر میگی ؟؟؟؟؟ .......من از بچه های تالار عمران تقریبا میشه گفت داخل بخش گفتگوی آزاد ندیدم ....البته ناگفته نماند تا به حال به این تالار فکر نمیکنم سر زده باشم

منظورم فعالیت زینب خانوم بود که شما ذکر کردین تالار شیمی و . . . .

ببینین :

1 - نظرسنجی وقتی معنی پیدا می کنه که شرایط یکسانی باشه برای همه گزینه ها . اینجا مطمئناً نیس . چون کاربر مکانیک از تالار معماری چه اطلاعی داره ؟ (مثلاً ) پس کلاً این نوع نظرسنجی اوت محسوب میشه .

2 - حضور این نظر سنجی در تالار آزاد امکان شرکت رو فقط برای افرادی میسر می کنه که گفتگوی آزاد باز باشن ! اکثر افرادی که من از لحاظ فعالیت مفید و علمی می بینم خوب کار می کنن (در همه تالارها) ، اکثراً کمتر میان تالار آزاد . ضمناً اصلاً افرادی که برای استفاده علمی میان باشگاه مهندسان ، معمولاً تالار آزاد نمیان و در حالی که اونا بهتر می تونند به این نظر سنجی و امثال این پاسخ بدن ، ولی جاشون خالی هست .

3 - مهم اینه که باشگاه از لحاظ علمی پیش بره ، همین و بس .

آرش جان ، اصلاً پست منو خوندین ؟!!!
بهتره به انتقاد دوستان بهتر پاسخ میدادین . دوستی گلایه کرده بود که چرا تالار کشاورزی نیس ، عنوان کردین ..... ، الانم که میگین فقط رشته های اصلی فنی مهندسی ! ، به نظرم شما نظر شخصی تونو احتمالاً با درنظر گرفتن ترتیب انتخاب رشته کنکورتون ! اعمال کردین .
بهتر بود که همه تالارها رو درنظر می گرفتین.

درهرصورت نظر من تالارهای کشاورزی و معماری به لحاظ فعالیت کاربراش و تالار مکانیک به لحاظ فعالیت مدیران و کاربران هست . هرچند بازم بدلیل اطلاع کمتر از سایر تالارها رأیی نمیدادم .

ضمن اینکه این عکس که یکی از دوستان قرار دادند هم جای توجه داره :

موفق باشید
/ .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببینین :

1 - نظرسنجی وقتی معنی پیدا می کنه که شرایط یکسانی باشه برای همه گزینه ها . اینجا مطمئناً نیس . چون کاربر مکانیک از تالار معماری چه اطلاعی داره ؟ (مثلاً ) پس کلاً این نوع نظرسنجی اوت محسوب میشه .

2 - حضور این نظر سنجی در تالار آزاد امکان شرکت رو فقط برای افرادی میسر می کنه که گفتگوی آزاد باز باشن ! اکثر افرادی که من از لحاظ فعالیت مفید و علمی می بینم خوب کار می کنن (در همه تالارها) ، اکثراً کمتر میان تالار آزاد . ضمناً اصلاً افرادی که برای استفاده علمی میان باشگاه مهندسان ، معمولاً تالار آزاد نمیان و در حالی که اونا بهتر می تونند به این نظر سنجی و امثال این پاسخ بدن ، ولی جاشون خالی هست .

بهتره به انتقاد دوستان بهتر پاسخ میدادین . دوستی گلایه کرده بود که چرا تالار کشاورزی نیس ، عنوان کردین ..... ، الانم که میگین فقط رشته های اصلی فنی مهندسی ! ، به نظرم شما نظر شخصی تونو احتمالاً با درنظر گرفتن ترتیب انتخاب رشته کنکورتون ! اعمال کردین .

درهرصورت نظر من تالارهای کشاورزی و معماری به لحاظ فعالیت کاربراش و تالار مکانیک به لحاظ فعالیت مدیران و کاربران هست . هرچند بازم بدلیل اطلاع کمتر از سایر تالارها رأیی نمیدادم .

موفق باشید
/ .
بله مگنت عزیز میدانم
اگر اشتباه نکنم زینب خانم داخل بخش سرامیک هم بودن
گفتم عزیز دل از نظر من این سه رشته یه جورن
که البته خب میتونه این نظر اشتباه باشه و ناشی از عدم شناخت دقیق بنده .....فرمودین اکثر افرادی که فعالیت علمی میکنن گفتگوی ازاد نیومدن ......عزیز جان ببین افراد دقیقا فعال چه کسانی هستن .......مورد بعد هم افرادی که آمدن اکثرا تازه وارد بودن و سوالی پرسیدن و رفتن ........وضع الآن رو میگم
شما ببین عمده تاپیکهای مثلا سال 2008 و 2009 رو چه کسانی زدن
عمدتا دیگر نیستن .......چون وضع تغییر کرد
وگرنه در گذشته اگر این حرف زده میشد صد در صد تایید میکردم .......اما عکسی که گذاشتین ........طبیعی است که این دوتالار باید در صدر باشن ........شما ببینید این دوتالار کی در این باشگاه بودن و تالار مثلا زنگ تفریح و گفتگوی آزاد کی ؟
اما مورد سومی که گفتین .........بنده به شخصه از خدام هست و امدیوارم این اتفاق میسر بشه .....به نظر اقداماتی هم داره صورت میگیره که جای تقدیر هست
خود آرش عزیز هم از کاربران بسیار فعال تالارهای علمی بوده هست و انشاالله خواهد بود ......من به خاطر دارم قبل اینکه ایشون به گفتگوی آزاد مراجعه کنن در تالار مکانیک فعالیت داشتن .......متاسفانه مشکلات متعددی تالار مکانیک رو فرا گرفت و مدام تعویض مدیریت .......اگر اشتباه میگم بگید
تا اینکه خوشبختانه آقای خسرو شاهی این پست رو گرفتن و خیلی از کاربران رو برگردوندن و موفق هم بودن و امیدوارم همیشه موفق باشن ...

arash_441

متخصص انرژی های نو

ببینین :

موفق باشید
/ .

پس دلت ازت این پره که چرا مهندسی مواد تو نظرسنجی قرار ندادم. چون کاربر این تالارها در مقایسه با بقیه خیلی کمه دیگه منطقی نبود تو لیست هوافضا و مهندسی پزشکی قرار بدم.

در مورد کشاورزیم توضیحاتم کامل بود خودت که می دونی گروه کشاورزی یه گروه مجزاست.

نکته آخرم اینکه بنا به مرتبط بودن علوم مهندسی بهم اکثر کاربرای فعال و قدیمی به همه تالارها سر میزنن من خودم شخصاً یه پام تالار هوافضایه یه پامم تو تالار برق و شیمی

از لحاظ مدیریتی که کروه مکانیک حرف نداره هم مدیر قبلیمون خوب بود هم مدیر فعلی مسعود خان پسر گل و زحمت کشین.

بالا