به نطر شما فعال ترین و پر محتوی ترین تالار باشگاه کدام است؟

• مکانیک

رای: 18 35.3%
  • برق

رای: 4 7.8%
  • شیمی

رای: 4 7.8%
  • کامپیوتر

رای: 8 15.7%
  • معماری

رای: 12 23.5%
  • عمران

رای: 5 9.8%

• مجموع رای دهندگان
    51
  • نظرسنجی بسته .

arash_441

متخصص انرژی های نو

کار به تالارهای غیر فنی و مهندسی نداریم .

آخرین ویرایش:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با افتخار میگم مکانیک اونم تالار خودرو..............شعار نیست میتونین سر بزنید(هر چند از دست مدیراش شاکی هستم ولی کاربرای کاربلد وبا تجربه ومتخصصی داره همیشه هم آبدیته)

آخرین ویرایش:

ses

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من که از رشنه خودم خبر دارم از اونای دیگه ؟
پس نمی تونم مظر بدم شرمنده!

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا ما اعتراض داریم
پس تالار کشاورزی کو؟ مگه کشاورزی جز رشته های مهندسی نیست

arash_441

متخصص انرژی های نو
آقا ما اعتراض داریم
پس تالار کشاورزی کو؟ مگه کشاورزی جز رشته های مهندسی نیست

کشاورزی یه گروه مستقله و زیر شاخه فنی مهندسی نیست . هر چند پیشوند مهندس را یدک میکشد.

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبیعیه که هر کس تاپیک مربوط به رشته ی خودشو بزنه چون از مطالب انجا استفاده میکنه و به نظر شخصی خودش پر محتواست مثلا رشته کامپیوتری تو تالار کشاورزی یا حقوق یا میکانیک یا...... نمیره چون اصلا به کارش نمیاد

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه کشاورزییه گروه مستقله و زیر شاخه فنی مهندسی نیست . هر چند پیشوند مهندس را یدک میکشد.
خب از اول میگفتید رشته های فنی مهندسی مدنظرتونه، یعنی شما میگید باید زیرشاخه فنی مهندسی باشه؟

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
طبیعیه که هر کس تاپیک مربوط به رشته ی خودشو بزنه چون از مطالب انجا استفاده میکنه و به نظر شخصی خودش پر محتواست مثلا رشته کامپیوتری تو تالار کشاورزی یا حقوق یا میکانیک یا...... نمیره چون اصلا به کارش نمیاد

نه اینجوری نیست من خودم به اکثر تالار های مهندسی سر میزنم واصلا از روی تعصب رای ندادم

arash_441

متخصص انرژی های نو
خب از اول میگفتید رشته های فنی مهندسی مدنظرتونه، یعنی شما میگید باید زیرشاخه فنی مهندسی باشه؟

فکر کنم تنها جمله ای که تو عنوان قید کردم همین موضوع باشه! یه بارم بخونید؟!

arash_441

متخصص انرژی های نو

نه اینطور نیست. یه خاصیت رشته های فنی مهندسی اینه که همشون بهم مربوطن، بنده شخصاً تالارهای شیمی و هوافضا و برق و کامپیوتر وجب به وجب گشتم.

arash_441

متخصص انرژی های نو
آره دیدم تازه درستش کردید جواب سوالم رو هم ندادید..............

نه تازه درستش نکردم از اول بود نوشته بودم مهندسی یه فنیم اولش آوردم تا سو برداشت نشه!

منظورتونو نفهمیدم! کشاورزی را جز فنی مهندسی به حساب نمی آورند

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه تازه درستش نکردم از اول بود نوشته بودم مهندسی یه فنیم اولش آوردم تا سو برداشت نشه!

منظورتونو نفهمیدم! کشاورزی را جز فنی مهندسی به حساب نمی آورند
آخه طوری جواب دادید فکر کردم منظورتون اینه که کشاورزی باید بره زیرشاخه فنی مهندسی یا باید عنوان مهندسی از روی اون برداشته بشه............

arash_441

متخصص انرژی های نو
آخه طوری جواب دادید فکر کردم منظورتون اینه که کشاورزی باید بره زیرشاخه فنی مهندسی یا باید عنوان مهندسی از روی اون برداشته بشه............

واقعیتش مهندس تعریف خاص به خودشو داره

مهندس در لغت از هندسه مي آيد و هندسه نيز معرب اندازه است، پس در لغت مهندس به كسي مي گويند كه هندسه بداند. در فرهنگ لغات فارسي مهندس چنين تعريف شده است:
1- اندازه گيرنده
2- عالِم هندسه
3- متخصص ايجاد طرحهاي كارهاي ساختماني و معماري يا راهسازي يا ساختن انواع ماشين، يكي از صنفهاي ارتش كه امور مهندسي ((راه سازي، پل سازي و ايجاد وسايل مخابرات و غيره)) را به عهده دارد.
4- خبير و بصير در امور مجاري قنات
5- معمار
6- نجّار ماهر و در زبان هاي فارسي و عربي گاه مهندس به نجار ماهر اطلاق شده و گاه نجار به مهندس عالي مقام. ولي آيا دانستن هندسه در زمان فعلي شرط لازم و كافي براي مهندس بودن است؟ شايد اساسا كلمه و لقب مهندس كه در قرن اخير در ايران به كرّات در جلوي اسامي براي تشخّص و احترام به افراد بكار مي رود معني و مفهوم كاملي نداشته باشد. در زبان هاي لاتين از لغت Engineer استفاده مي شود و Engine به معني ماشين، موتور، هوش فطري و ذكاوت مي باشد و خيلي كم در جلوي اسامي افراد قرار مي گيرد.
ولي آيا در غرب قبل از اينكه به تكنولوژي جديد دست يافته شود به كسي Engineer نمي گفته اند؟ آيا لئوناردو داوينچي مهمار، مجسمه ساز، نقاش، دانشمند و مكانيك دان ايتاليايي مهندس يا Engineer نبود؟

با این تعریف میبینید که کشاورزی مهندس به شمار نمی آید البته یه نظر شخصیه و بنده برا ذوستان عزیز و زحمت کش کشاورزی ارزش زیادی قائلم و منکر توانایی ها و نقش سازنده این قشر تحصیلکرده نمی شوم و خود از علاقه مندان قدیمی این علم هستم.

arash_441

متخصص انرژی های نو
اهان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم.................

البته از آنجائیکه شما جز اعضا فعال باشگاهید و کم و بیش از وضعیت تالارها اطلاع دارین می تونین داوری کنید و یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید.

arash_441

متخصص انرژی های نو
نمیدونم چرا کسی اینجا اصلاً به مباحث علمی و گفتگو های سازنده علاقه ای نداره!:razz:

Sarp

مدیر بازنشسته
من فقط از تالار میم شیمی و میم کامپیوتر خبر دارم
تالار میم شیمی بسیار بسیار پربار است
و به قول پیرجو اگر مطالبش انگلیسی میبود مطمئن باشید جزو بهترینها در دنیای وب میشد
میم کامپیوتر هم با اینکه هرکس تقریبا هر سوالی داشته باشه جواب داده میشه ، ولی از نظر آموزش خوابیده

معماری هم بسیار بسیار فعاله
ولی ازش چیزی سر در نمیارم

میم شیمی رو انتخاب کردم

arash_441

متخصص انرژی های نو
من فقط از تالار میم شیمی و میم کامپیوتر خبر دارم
تالار میم شیمی بسیار بسیار پربار است
و به قول پیرجو اگر مطالبش انگلیسی میبود مطمئن باشید جزو بهترینها در دنیای وب میشد
میم کامپیوتر هم با اینکه هرکس تقریبا هر سوالی داشته باشه جواب داده میشه ، ولی از نظر آموزش خوابیده

معماری هم بسیار بسیار فعاله
ولی ازش چیزی سر در نمیارم

میم شیمی رو انتخاب کردم

بابک جان اگه سر در نمیاری پس از کجامیدونی فعاله!!؟

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
عزيز جان اينجوري كه نميشه نظرداد. چون هركسي از تالار خودش اطلاع داره فقط. مثلا من بجز رباتيك و برق تالار ديگه اي نميرم و نميدونم اوضاع چطوريه.

• Like
واکنش ها: Sarp
بالا