وجود ندارد
وجود ندارد
آقا ما اعتراض داریمپس تالار کشاورزی کو؟ مگه کشاورزی جز رشته های مهندسی نیست![]()
![]()
خب از اول میگفتید رشته های فنی مهندسی مدنظرتونه، یعنی شما میگید باید زیرشاخه فنی مهندسی باشه؟متاسفانه کشاورزییه گروه مستقله و زیر شاخه فنی مهندسی نیست . هر چند پیشوند مهندس را یدک میکشد.
خب پس ما هم نظری نداریم............کشاورزی یه گروه مستقله و زیر شاخه فنی مهندسی نیست . هر چند پیشوند مهندس را یدک میکشد.
من که از رشنه خودم خبر دارم از اونای دیگه ؟
پس نمی تونم مظر بدم شرمنده!
طبیعیه که هر کس تاپیک مربوط به رشته ی خودشو بزنه چون از مطالب انجا استفاده میکنه و به نظر شخصی خودش پر محتواست مثلا رشته کامپیوتری تو تالار کشاورزی یا حقوق یا میکانیک یا...... نمیره چون اصلا به کارش نمیاد
خب از اول میگفتید رشته های فنی مهندسی مدنظرتونه، یعنی شما میگید باید زیرشاخه فنی مهندسی باشه؟
آره دیدم تازه درستش کردید جواب سوالم رو هم ندادید..............فکر کنم تنها جمله ای که تو عنوان قید کردم همین موضوع باشه! یه بارم بخونید؟!
طبیعیه که هر کس تاپیک مربوط به رشته ی خودشو بزنه چون از مطالب انجا استفاده میکنه و به نظر شخصی خودش پر محتواست مثلا رشته کامپیوتری تو تالار کشاورزی یا حقوق یا میکانیک یا...... نمیره چون اصلا به کارش نمیاد
آره دیدم تازه درستش کردید جواب سوالم رو هم ندادید..............
خب پس ما هم نظری نداریم............
آخه طوری جواب دادید فکر کردم منظورتون اینه که کشاورزی باید بره زیرشاخه فنی مهندسی یا باید عنوان مهندسی از روی اون برداشته بشه............نه تازه درستش نکردم از اول بود نوشته بودم مهندسی یه فنیم اولش آوردم تا سو برداشت نشه!
منظورتونو نفهمیدم! کشاورزی را جز فنی مهندسی به حساب نمی آورند
آخه طوری جواب دادید فکر کردم منظورتون اینه که کشاورزی باید بره زیرشاخه فنی مهندسی یا باید عنوان مهندسی از روی اون برداشته بشه............
اهان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم.................
فقط تالار عکسسسسسسسسسسسس
من فقط از تالار میم شیمی و میم کامپیوتر خبر دارم
تالار میم شیمی بسیار بسیار پربار است
و به قول پیرجو اگر مطالبش انگلیسی میبود مطمئن باشید جزو بهترینها در دنیای وب میشد
میم کامپیوتر هم با اینکه هرکس تقریبا هر سوالی داشته باشه جواب داده میشه ، ولی از نظر آموزش خوابیده
معماری هم بسیار بسیار فعاله
ولی ازش چیزی سر در نمیارم
میم شیمی رو انتخاب کردم
از آمارشبابک جان اگه سر در نمیاری پس از کجامیدونی فعاله!!؟