به نام پدر

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به نام پدر

پدرهای زیادی در دنیا وجود دارند. یکی از فرزندش راضی و یکی ناراضی!؛ یکی تنها الگوی فرزندش بوده و یکی برای خیلی ها نقش پدری ایفا کرده و چیزهای زیادی به هر کدام آموخته - چه فرقی می کند؟ همه آن ها، پدرهایی هستند که برای فرزندان شان تا جایی که توان داشته اند زحمت کشیده اند. در آستانه روز پدر، یک خاطره زیبا از پدرهایمان در همین تاپیک بگوییم. مهم این است که که من و شما از آن ها یاد کنیم و به آن ها تبریک بگوییم. روزتان مبارک پدران عزیز!

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
پدر دستهـــــاي تـــــو گهواره من

دو چـــــشم تو چــــراغ خونه من

بجزء تـــــو از همــــه دنيا بـــريدم

که عاشــــق تر ز تو هــرگز نديدم

ببوســم پينه...دستـــــاي پاکــت

ببوسم صورت چــون قرص ماهت

نشسته روي موهـــات برف پيري

الهـي مـــن بميرم تـــــو نــــميري

پـــــــــدر اي قبله راه سعــــــادت

نــدارم ذره اي از تــــــو شــــکايت

تو رو هم چــون نفسها دوس دارم

که جون مـــــن تويي تا بي نهايت

mourinho

عضو جدید
مبارک

مبارک

بیایید دست هایمان را بالا ببریم
و در این روز ویژه و خاص , روز تولد مولا علی (ع) از درگاه الهی بخواهیم :

خدایا , چراغ هیچ خانه ای بی حضور پدر خاموش نشود , الهی آمین .

ولادت با سعادت مولای عاشقان ، امير مؤمنان ، علی (ع) و روز پدر مبارک باد

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

حجت حق، از حریم حق، به امر حق عیان شد
روشن از نور رخش، ارض و سما، کون و مکان شد
خانه زاد حق ولادت یافت اندر خانه ی حق
حق به مرکز جا گرفت، باطل گریزان از میان شد

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابایی دوست دارم...
دوست دارم
دوست دارم
از خدا می خوام هرگز سایه بودنت رو از سرم نگیره..
همین جا با تموم دوستانی که پدرشون و از دست دادند باهاشون همدردی می کنم:gol::gol::gol::heart::heart::heart::heart:

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی فرق روز پدر با روز مادر چیه ؟ روز مادر طلافروشی ها شلوغ میشه اما روز پدر جوراب فروشی ها . . . میدونی شباهتشون چیه ؟ پول هر دو از جیب بابا میره
یه چیزی بگم؟
من همیشه روز مادر واسه مامانم یه چیز میگیرم اما روز پدر اکثرا با یه بوسه همه چیز رو حل می کنم....با این حال باباییم خیلی دوشم داله...:gol::gol::gol::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
....امسالم هیچی براش نخریدم:razz:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد
این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
یه چیزی بگم؟
من همیشه روز مادر واسه مامانم یه چیز میگیرم اما روز پدر اکثرا با یه بوسه همه چیز رو حل می کنم....با این حال باباییم خیلی دوشم داله...:gol::gol::gol::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
....امسالم هیچی براش نخریدم:razz:

مقام پدر آنقدر بالاست که از وصف آن عاجزیم.

هر کجا تجلیل دیدم از مقام مادر است
از پدر نامی ندیدم گرچه او را یاور است
رنج و زحمت بر پدر باشد فراوان در جهان
چون گرفتاری عالم را همیشه در براست
هرچه را مادر کشد زحمت بعالم بهر تو
دردهای بیشمارش بین پدر را بر سر است
سختی کار جهان کرده پدر را بس خشن
در پناه لطف او مادر ظریف و دلرباست
نوگل خندان بود مادر که زاییده تو را
در ره زحمت پدر چون آتش و خاکستر است
بین پدر در کار سخت مشغول از صبح تا بشب
همزمان مادر بروی تخت یا در بستر است
گر شنیدی زیر پای مادران باشد جنان
این پدر باشد که دربان بهشت مادر است
گر که کسری پای بوسی میکند از فاطمه (ع)
شوی او مولا علی (ع) بین عالمی را رهبر است

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گویند پدر و پسر را نزد حاکم بردند که چوب بزنند اول پدر را بر زمین انداخته و صد چوب زدند آه نکرد و دم نزد بعد از آن پسرش را انداخته و چون یک چوب زدند پدرش آغاز ناله و فریاد کرد حاکم گفت: «تو صد چوب خوردی و دم نزدی به یک چوب که پسرت خورد این ناله و فریاد چیست؟» گفت:« آن چوب‌ها که بر تن می‌آمد تحمل می‌کردم اکنون که بر جگرم می‌آید تحمل ندارم».

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همیشه از دلشادترین جهت خانه، خنده ­تو برمی­خیزد. آن­گاه که ما را به جرعه­ای گوارا از عاطفه مهمان می­کنی، آسمان در اتاق آبی من است. وقتی آغوش گرم تو باشد _ که هست _ سایه آسایش مثل یک غزل دلچسب، همه­جا فراهم است. بارها دیده­ام وقتی می­خندی، خانه به تولدی دوباره از روشنی می­رسد، تا آن­جا که آینه­ های تاقچه می­شکفند و گلدان شمعدانی به طراوتی بی­نظیر می­رسد. می­خواهم بگویم که قسمت عمده­ای از زندگی چند نفره ما، با همین خنده­های تو سپری می­شود. با عشق و با تلإلؤ.
کنار پنجره می­آیم و می­دانم این شاخه لطیف در لیوان گذاشته شده، می­داند که تو چقدر گل­تری! پنجره را می­گشایم و می­بینم دنیایی که تو نشانم داده­ای، چقدر مهربان است. الآن کنار آینه آمده­ام _ همان آینه قدیمی _ و خود را درون آن می­بینم4 ایستاده بر بلندای افتخار. پدری چون تو تکیه­گاه من است.
صدای خسته­ات را که با شب به خانه باز می­گردد، به تمامی نورها و عطرهای پیرامون ترجیح می­دهم. آمده­ای به خانه با کلیدهای تجربه در دست، از سمت تلاش­های مردانه و غرورآفرین. آمده­ای به خانه و تویی که تنها و همیشه در خانه اندیشه منی.
حکایات کوه مردی­ات، زمزمه­ای بس طولانی در ذهن زمان است. به اندرز می­خوانمش و چراغی در دست،راه خود پیش می­گیرم تا رفتن. تا رسیدن. پدر! شیوه زندگی را از چشم­هایت باید آموخت که برق محبت در خویش دارند و از دست­هایت باید آموخت که روایت سعی و صبوری­اند.
پدر، ای بهار من! من از تبار سبز توام؛ با بدرقه دعای همیشگی­ات. می­خواهم چیزی بگویم. هرچه می­گذرد دلسوزی­های پیش از اینَت بر من آشکار می­شود. بارها پیش آمده است که من بوده­ام و واقعه­ای دقیق و مقطعی حساس. من بوده­ام و چیزی جز راهنمایی­های تو نبوده است. من بوده­ام و تویی که همیشه­ات در سینه ستوده­ام. من در پناه ملاطفت تو، روز به روز رشد کرده­ام به هر سو نگریسته­ام، حرف­های رهگشای تو بوده است روبه روی ماجرای سختی به نامِ زندگی.

raha

مدیر بازنشسته
بابا بتی لینک دانلود آهنگ فیلم امام علی رو میتونی بزاری... هر چی میگردم نیست!:w05:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لحظه هایی که بابام خونه س خیلی دوس دارم..
سعی میکنم همه کارامو درطول روز انجام بدم که وقتی بابا میاد خونه بیشتر وقتمو کنار بابام باشم..
خیلی دوسش دارم اینو به خودشم گفتم..
بابا هم توی گوشم گفت که خیلی دوسم داره..

امروز هم مثل همیشه بابامو سه تا بوس گنده کردم بهش گفتم که روزت مبارک خیلی دوست دارم..
راستی امروز یه کیک پختیم..بوی خوشمزه ش داره از فر میاد....

آخرین ویرایش:

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زلیلائی شنیدم یا علی گفت
به مجنون چون رسیدم یا علی گفت
نسیمی غنچه ای را باز میکرد
به گوش غنچه کم کم یا علی گفت
یقین پروردگـــــارآفرینــــــش
به موجودات عالم یا علی گفت
خمیر خاک آدم را سرشتند
چو برمیخاست آدم یا علی گفت
عصا در دست موسی اژدها شد
کلیم انجا مسلم یا علی گفت
مسیحا هم دم از اعجاز میزد
زبس بیچاره مریم یا علی گفت
محمد در شب معراج برخاست
به قصد قرب اعظم یا علی گفت
علی را ضربتی کاری نمیشد
گمانم ابن ملجم یا علی گفت
مگر خیبر زجایش کنده میشد
یقین انجا علی هم یا علی گفت
دلا باید که هردم یا علی گفت
نه هر دم بل دمادم یا علی گفت

archi_arch

مدیر بازنشسته
میدونی فرق روز پدر با روز مادر چیه ؟ روز مادر طلافروشی ها شلوغ میشه اما روز پدر جوراب فروشی ها . . . میدونی شباهتشون چیه ؟ پول هر دو از جیب بابا میره
ولی میدونی فرق عمدشون چیه؟
یکی با تمام عشق و علاقه خریداری میشه:)heart:) اون یکی از سر باز کنی! :whistle::w01:

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پدربزرگ عزیــزم

پدربزرگ عزیــزم

رفتی و طوفان اندوه رفتنت قلبمان را ویران ساخت.
صدای فرسایش قلبمان را می شنویم که در اقیانوس غمت به موج آه و فغان گرفتارست
و
اکنون یک سال است که در سینه ی خاک به آرامش ابدی دست یافته ای.

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید
بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت

با دسته ای گل،شیشه ای گلاب و ظرفی خرما به دیدارت آمدم.
روزت مبــارک:gol: