به كمك و نظرتون نياز دارم

samine

عضو جدید
سلام بچه ها
مشكلي برام پيش اومده اعصابم و داغون كرده ازتون كمك مي خوام:(

ببينيد اگه يه پسري از يه دختر خوشش بياد راحت ميتونه بهش بگه
من مدت يه ساله كه به شخصي علاقه دارم
متاسفاته نمي دونم چطور ابراز كنم
اصلا ابراز كنم يا نه؟:cry:
لطفا به من كمك كنيد آيا من به عنوان يه دختر بايد اين علاقه رو تو خودم بكشم؟
اگر ابراز كنم با چه برخوردي مواجه مي شم به نظر شما؟
من چيكار كنم؟ آيا من حق دوست داشتن ندارم؟
برام مهمه نظرات شما رو بخونم

:cry::cry:

mmg11

عضو جدید
ببین تو باید بیشتر در مورد اون بنویسی
چون به نظر من اینا همه به اون پسر بستگی داره که چجور آدمیه

مثلا آیا به کس دیگری علاقه داره یا نه

یا اینکه رابطه شما با هم چجوری .

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره
باید در مورد پسره بنویسی ببینم چی میشه
ولی از من میشنفی برو جلو
از اتفاقی که میفته نترس

mahroo

عضو جدید
تو می تونی بهش بگی و جواب اونو بشنوی ولی متاسفانه این تو ایران یکم جا نیفتاده و ممکنه خودتو دچار مشکل کنه.می تونی هم از طرفندهای دخترانه استفاده کنی و اگه اون هم از تو خوشش بیاد حتما میاد پیشت.

samine

عضو جدید
ببينيد دقيقا يك سال پيش اون به من پيشنهاد دوستي داد و گفت فعلا فقط يه دوستي ساده
منم از اين حرفش برداشت كردم كه ميخواد يه مدت كوتاهي با من دوست باشه و بعد بزاره بره
منم رد كردم خواسته اش و
حالا مي ترسم اگر من پا پيش بزارم خوشش نياد چون فكر كنم پسرا اينطوري اند
از يه طرف دوسش دارم و تو اين يه سال بهش فكر كردم
از طرف ديگه مي ترسم، مي ترسم اگه بهش زنگ بزنم يا ابراز علاقه كنم خوشش نياد
حتي اگه همه چي ok بشه اون غرور دخترونه اي كه طبق عرف لازمه رو شكستم
نمي دونم يه پسر با اين موضوع برخورد كنه عكس العملش چي ممكنه باشه؟
نمي دونم چيكار كنم

mmg11

عضو جدید
ببین samine جان بازم توضیحت کامل نیست .به سوال قبلیمم جواب ندادی
تو اصلا چقدر میشناسیش ؟
آیا تو این یه سال با هم دوست بودید ؟

samine

عضو جدید
ببین samine جان بازم توضیحت کامل نیست .به سوال قبلیمم جواب ندادی
تو اصلا چقدر میشناسیش ؟
آیا تو این یه سال با هم دوست بودید ؟

ما شايد كمتر از 2هفته با هم صحبت كرديم
اونقدري ميشناسمش كه فهميدم خيلي از نظرامون شبيه همديگه اس
تو اين مدت يه سال هم اصلا نه ديدمش نه با هاش حرف زدم
فكر مي كنيد الان كسي تو زندگي شه؟:(

sisah

عضو جدید
سلام ثمینه جان.
در مورد مشکلت به راحتی نمی شه جواب داد.منم یه دخترم و اگه بخوام خودمو جای تو قرار بدم می بینم هرگز این کارو انجام نمی دم،اونم به دلایل مختلف که مهمترینش غرورمه.
به نظر من غرور دختر پیش یه پسر نباید بشکنه چون بعضی از پسرا دنبال چنین فرصتی برای اذیت دخترا هستن و تشخیص اینکه فرد مورد نظر تو اینطوره یا نه سخته یا اینکه ممکنه مشکلات بیشتری رو هم در آینده ایجاد کنه.
اینا همه یه احتمال هستند ولی من فکر می کنم اگه اون پسر تورو برای زندگیش انتخاب کرده باشه با جواب نه قبلی منصرف نمی شه و باز هم به سراغت میاد.

البته آقایون به این مشکل جواب بدن بهتره.

mmg11

عضو جدید
sisah حرفهای خوبی زد بهشون فکر کن

نظر خودم اینه که
همونطور که خودت گفتی احتمالا اون الان با یکی دیگست
بعدش فکر نمی کنی یه هفته برای شناخت کسی کافی نیست .

فکر می کنم تو زیاد به اون فکر کردی . و این فکر زیاد باعث شده اون شخص رو
به طور کاذب توی ذهنت بالاتر از اونی که هست جلوه بدی .

پیشنهاد میکنم
سعی کنی با این مسئله احساسی برخورد نکنی و فکر کنی

mahroo

عضو جدید
سلام ثمینه جان.
در مورد مشکلت به راحتی نمی شه جواب داد.منم یه دخترم و اگه بخوام خودمو جای تو قرار بدم می بینم هرگز این کارو انجام نمی دم،اونم به دلایل مختلف که مهمترینش غرورمه.
به نظر من غرور دختر پیش یه پسر نباید بشکنه چون بعضی از پسرا دنبال چنین فرصتی برای اذیت دخترا هستن و تشخیص اینکه فرد مورد نظر تو اینطوره یا نه سخته یا اینکه ممکنه مشکلات بیشتری رو هم در آینده ایجاد کنه.
اینا همه یه احتمال هستند ولی من فکر می کنم اگه اون پسر تورو برای زندگیش انتخاب کرده باشه با جواب نه قبلی منصرف نمی شه و باز هم به سراغت میاد.

البته آقایون به این مشکل جواب بدن بهتره.
درسته که خانمها غرور دارند ولی آخه اگه اشون نگن به اون پسر شاید اون فکر کنه که مزاحمه اگه بیاد.خیلی سخته ولی منم اگه بودم کار تو رو می کردم.

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
میفهمم چی میگی
متاسفانه خیلی از دخترا تو این جور مسائل بد جور ضربه می خورن.
کاریش هم نمیشه کرد.تا مردم بیان بفهمن که مشکلی نیست یه دختر عشقشو نشون بده و اون بره جلو هیچ عیبی نداره و این توهمی که ذهن خیلی ها به خصوص خود آقایون رو پر کرده درست بشه حالا حالاها زمان میبره و قربانی های زیادی رو لازم داره
ولی در مورد مشکل شما:
من خودم تجربه این حسو داشتم.سه سال درگیر بودم باهاش.آخرش هم...........
به نظر من اول مطمئن بشو از عشقه خودت.ببین اگه رفتی جلو رفتاره اون خوب نبود حالا به هر دلیلی می تونی تحملش کنی؟می تونی شکستی رو که ممکنه پیش بیاد تحمل کنی یا نه؟
در درجه اول خودت رو محک بزن تا چه حد می تونی بری جلو.اینو برای این میگم که ممکنه الان فکر کنی عاشقشی و پای همه چی وایمیسی و لی آیا دو سال دیگه هم نظرت همینه؟آیا دوسال دیگه هم همین جور دوسش داری؟با گذشت زمان خیلی چیزا اتفاق میفته که اصلا فکرشو نمی کنی.
بعدش ببین طرفت چه جوریه؟چقدر برات ارزش قائله؟اون موقع که بهت گفت یه دوستیه ساده از اون دوستی چی می خواست؟نمی دونم تو این یه سال چقدر همدیگرو دیدین ولی اگه ملاقاتی بوده آیا رفتارش عوض شده یا نه؟بدتر شده یا بهتر؟حس می کنی که هنوز می خواد یا نه؟یه جورایی باید ازش مطمئن بشی.حالا هر جور خودت می دونی.بالاخره یه شناختی ازش پیدا کردی تو این مدت.ببین چه جوری میشه راحت تر بهش نزدیک بشی.ببین چه کار می کرده تو این مدت؟
اگه از خودت مطمئنی برو جلو.شک هم نکن.حتی اگه اون قبول نکرد مهم نیست.تو کاره خودتو کردی.تلاشتو کردی.حداقل بعدش ناراحت نیستی که کاش این شده بود کاش این کارو کرده بودم و خیلی کاشکی های دیگه.
نمی دونم منظورمو فهمیدی یا نه؟شاید از حرفام ناراحت شده باشی ولی چون خودمم دختر هستم و می دونم چه عذابی داره دوست ندارم حتی یه نفر دیگه این حسو داشته باشه.
متاسفانه هیچ کس نمی تونه کمکمون کنه جز خودمون.
توکلت به خدا باشه.برو جلو بهتر از وایسادن و کاری نکردن هست.
برو جلو و خیلی محکم و رک حرفاتو باهاش بزن.دلیله قبول نکردنتو برای دوستیه یه سال قبل بگو.
این جوری میفهمی چند مرده حلاجه.
به نظره من اگه عشق واقعی باشه حتی یه طرفه باشه ارزششو داره که غرور شکسته بشه.
عشق ارزشش خیلی بیشتر از این چیزا هست.غرور که هیچ خیلی چیزای دیگه رو هم باید در مقابل عشق بدی.ولی باز ارزششو داره.
رو حرفام فکر کن.

آخرین ویرایش:

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

sisah حرفهای خوبی زد بهشون فکر کن

نظر خودم اینه که
بعدش فکر نمی کنی یه هفته برای شناخت کسی کافی نیست .

پیشنهاد میکنم
سعی کنی با این مسئله احساسی برخورد نکنی و فکر کنی

منم با نظر شما کاملا موافقم چون دلیلی واسه این همه علاقه نمیبینم
:w30:

samine

عضو جدید
دوستاي خوبم ممنونم از نظراي خوبتون

دخترا لطفا خودتون و جاي من بزارين و جواب بدين

پسرا لطفا خودتون و جاي اون بزارين و جواب بدين

اميدوارم با نظراي خوبتون مشكل من و كسايي كه اين مشكل و دارن حل بشه:(

samine

عضو جدید
:w30:

علاقه ام به اون به خاطر اينه كه خيلي از نظرامون راجع به خيلي چيزا به هم نزديك بود
و از نظر ظاهر و ادب و موقعيت اجتماعي همون چيزي بود كه مي پسنديدم

نظر خودم اینه که
بعدش فکر نمی کنی یه هفته برای شناخت کسی کافی نیست

با تمام احترامی که واسه دوستای گلم قایلم (نه به سبک علی دایی ها!!)
این چه حرفیه دوستای من
چرا اینجوری میگین اخه؟
ببین ثمینه خانوم گل
1 اینکه این حرفا تا حدی شاید درست بگن
اما اون جمله ی همونطور که خودت گفتی با یکی دیگست یه جورایی بامزه بود اصلا!
بعدشم اینو بدون که پسرا کلا از دخترایی که بهشون نه بگن خوششون میاد و به این راحتیا فراموشش نمی کنن
دل یه پسر مثل اون offlineهایی که واسه یاهوت میاد عین پارکینگ هم نیست دیگه
ببین اگر رابطتون به گونه ای قطع شده که احتمال اینکه اون بیاد زنگ بزنه صفره
این که تو یه تحرکی بکنی بد نیست
ولی نه اینکه غرورتو ذره ای کم کنی
بهتره راهی پیدا کنی که این جنبش مشکلی نداشته باشه
اینم بدون که تصمیم تو مهمه نه نظرای ما
خودت در بطن قضیه ای و درکت بهتره
من حرفهای دوستانمو تا حدی رد کردم
ولی این جمله که
تا حد زیادی درسته
ببین راحت بهتره بگیم
به نظر من بچه ها اینو که تو با زیر پا گذاشتن غرورت یا با یه جورایی یه طرفه جلو رفتن و اینجور حالتها بخوای اینکارو بکنی مخالفن که هممونم موافقیم فکر کنم
چه دختر چه پسر
ببخشید از لحن شتابزدم یا شاید ایراداتی در حرفهام
واقعا واسه پست گذاشتن عجله ای شد!
حتما سریهای بعدم میام و حرفامو کامل میکنم
راستی فیلم secret ببینی ضرری نداره
در ضمن ما هم هیچی نمیدونیم مثلا اینکه اگر حرکتی نکنی احتمال رویاروییتون هست یا نه؛ البته یه جوراییم فکر میکنم اینا فضولیه دیگه;)

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
سعی نکن تجربه اش کنی
که فکر نمی کنم اصلا تجربه خوبی باشه
واقعا به این فکر کن که اون شخص ارزششو داره؟؟؟

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاقه ام به اون به خاطر اينه كه خيلي از نظرامون راجع به خيلي چيزا به هم نزديك بود
و از نظر ظاهر و ادب و موقعيت اجتماعي همون چيزي بود كه مي پسنديدم
اگه از خودت مطمئنی دیگه نمی دونم چی بگم فقط میتونم ارزو کنم که مشکلت هر چه زودتر حل بشه واینکه بهتر هر طور که خودت میدونی بهش حرف دلت رو بگی تا اینهمه عذاب نکشی .به جای اون شکلک ناراحت هم این رو بزاری:w40::w30:

rosemehr87

عضو جدید
سلام
اولین کاری که می تونی انجام بدی قبل از این که حرکتی انجام بدی اینه که بدون توجه به علاقت به اون فکر بکنی ببینی اصلا ارزش تو را داره یا نه بعد ببین از نظر اجتماعی و خلا صه در کل از نظر ظاهر(منظورم قیافه نیست)ببین با هم جور در میاند بعدش علاقه ی خودت راببین فکر کن ببین آیا به خاطر اینکه خیلی بهش فکر کردی این جوری دوستش داری یا نه
حالا میام سر اصل قضیه آیا ارزش این را داره که بری بهش یه جوری ابراز علاقه کنی یا نه آیا آدمی هست که اگه تو بهش این حرف را زدی چهار روز دیگه به خاطر این کار سرزنشت نکنه
ولی اگه رفتی بهش گفتی دیگه هیچ وقت کاری نکنی که مجبور بشی غرورت را زیر پا بزاری
موفق باشی:gol::heart::gol::heart::gol::heart::gol::gol::gol:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام بچه ها

سلام.
اینجا چند موضوع هست که باید از شما سوال بشه در موردش:
1)هدف شما از این دوست داشتن چیه؟ یک دوست داشتن عادی که با یک عدم توجه و یا پاسخ تلفن یا اس ام اس ندادن به تنفر تبدیل میشه:biggrin:؟

2)موقعیت شما چجوری هست و شما باز هم میگم برای چه طرف رو دوست دارین؟
دوست داشتن از سر شکم سیری فایده نداره...دلیل منطقی لازمه که بخوایی غرورتو زیر پا بگذاری و به طرف بگی دوستش داری...;)

3)انسان ها حق دوست داشتن و دوست داشته شدن دارند...حالا چرا در مملکت ما جا نیفتاده که دختر ها اول ابراز علاقه بکنند دیگه تقصیر شما نیست...شما اول با خودت و هدفت کنار بیا بعد با سینه سپر و مصمم به طرف بگو دوستش داری...;)

4)شخصا اگر کسی به من بگه دوستت دارم سرم سوت میکشه و فاز از سرم میپره و ظرف یک ثانیه ارتباط رو ختم میکنم...چون حوصله چرند گویی های یک دختر رو ندارم که توی هپروت داره غرق میشه و کار و زندگی منم مختل میکنه(تحفه نیستم) ولی نظرم اینه;)

5)مواظب باش...بی گدار به اب نزن....اگر شما اون رو دوست داری دلیل بر این نیست که اون هم شما رو دوست داشته باشه...اگر یک موقع پیشنهاد دادی و حرفتو زدی و با عکس العمل ناجور طرف روبرو شدی...پس فردا نیایی توی سایت تاپیک گنده بزنی بگی پسر ها از عشق چیزی حالیشون نیست:biggrin:;)

6)اصلا باید ببینی طرف توی این وادیا هست یا نه..یا سرش توی کار خودشه یا اصلا سر و گوشش زیاد میچرخه...

برای خرج کردن احساس و خورد کردن غرور نباید ساده انگار بود و راحت عمل کرد

rosemehr87

عضو جدید
4)شخصا اگر کسی به من بگه دوستت دارم سرم سوت میکشه و فاز از سرم میپره و ظرف یک ثانیه ارتباط رو ختم میکنم...چون حوصله چرند گویی های یک دختر رو ندارم که توی هپروت داره غرق میشه و کار و زندگی منم مختل میکنه(تحفه نیستم) ولی نظرم اینه;)

جدی !!!!!!!!:eek: یعنی احساس و حرفه یه دختر برای شما اینقدر بی ارزشه؟!؟!؟!؟!؟! که به چرند گویی تبدیل می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
:gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

اگه ایرانی نبودین پیشنهاد میکردم تا خیلی رک و واضح به طرف بگین ولی خوب حالا هم خیلی مجبور نیستین صریح بهش بگین
ابتدا ببینین شخصیت و ظرفیت طرف مقابلتون چقدره بعد بشینین و در مورد اینکه چطوری باید طرف رو متوجه علاقه خودتون بکنین تصمیم بگیرین سعی کنین یه جوری غیر مستقیم بهش موضوع رو بفهمونین .
یه مشکلی که هست ممکنه پسر مورد نظر شما فرد دیگه ای توی زندگیش باشه پس اگه بعد از یه مدت هیچ تغییری توی اوضاع ندیدین دنبال قضیه رو نگیرین هر چه وابسته تر بشین عواقب شکست براتون سخت تر و تحمل ناپذیر تره.
امیدوارم موفق باشین.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

samine عزیزم اول سعی کن طرفو بشناسی و بفهمی که لیاقت دوست داشتن تورو داره یا نه. بعد تکلیفو با خودت مشخص کن که این دوست داشتن در حدی هست که بشه روش حساب کرد... ینی فکر میکنی اگه جای اون شخص باشی میتونی روی این دوست داشتن حساب کنی یا نه.
و در آخر اینکه به خودت اطمینان بده که اگه احساست واقعی باشه نباید از بیانش بترسی حتی اگه با جواب منفی روبرو بشی.
به قول دکتر حلت اگه واقعا از ته قلب کسیو دوست داری مطمئن باش که اونم یه حسی نسبت بهت داره.
فقط اینکه با اعتماد به نفس باش اگه میخوای حرفی بزنی اول خودت بهش ایمان داشته باش. حتی به دوست داشتنت.
موفق باشی عزیزم.

امیر Amir

کاربر حرفه ای

جدی !!!!!!!!:eek: یعنی احساس و حرفه یه دختر برای شما اینقدر بی ارزشه؟!؟!؟!؟!؟! که به چرند گویی تبدیل می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
:gol:

کاملا

میخوام منطقی باشه....الکی که به کسی نمیگن دوستت دارم

sahelmaghami

عضو جدید
به نظر من احساستو بگو اگه واکنش بدی نشون داد بدون فرد مناسبی برای دوست داشتن نیست

shabnam_arch

عضو جدید
سلام بچه ها

لازم نیست چیزی بگی خیلی راحت میتونی بهش بفهمونی البته اگه ایکیوش کم نباشه!

niosha

عضو جدید
سلام سمينه جان
اگه من واقعاً كسي رو دوست داشته باشم ديگه به عواقب كار فكر نمي كنم.
چون ديگه خودم رو نمي بينم.
شما هم اگه واقعاً به اون پسر علاقه داري كه اينقدرذهنت رو مشغول كرده و زندگيت رو تحت تاثير قرارداده بايد بهش بگي.چون اينجوري اگه يه روز بهش نرسي پيش خودت فكر نمي كني كه شايد اگه بهش مي گفتم بهتر بود و اونم شايد دوست داشته باشه ولي خوب شما يه دفعه بهش جواب منفي دادي و حالا نوبت شماست كه اشتباهت رو جبران كني.
به هرحال هركس يه دفعه به دنيا مياد وحق زندگي كردن داره.
شما بهش بگو تا ديگه تا آخرعمرت در عذاب نباشي و تكليفت هم روشن شه كه بيخود خودت رو معطل نكني.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
در ضمن هیچوقت یادت نره:
هرچه قد دست نیافتنی تر باشی خواستنی تری!

ممکنه اونقدر درست نیافتنی بشه خودش هم دیگه به عجز بیفته و ندونه دیگه کیو انتخاب بکنه و خطر ترشیدگی از نوع سوم برای چنین فرد و دختری پیش بیاد...

نکته جهت اطلاع مدیر:

روی صحبت من به شخص خاصی نیست

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوست عزیز.دوست داشتن باید دو طرف باشد.اگر او هم تو را دوست داشته باشد و به ازدواج با تو فکر کند.حتما میاد.تو زندگی خودت را بکن.اگر نیومد خوب می بخشید این را میگم:دوستت نداشته.
عشقت را رها کن اگر برگشت مال تو است اگر بر نگشت بدان از قبل هم مال تو نبوده.

vvsh

عضو جدید
ثمينه جان
منم مشكلم مثل توئه نمي دونم چطوري بايد به همكارم بگم كه دوسش دارم خواهش مي كنم اگه به نتيجه اي رسيدي به منم بگو