به كمك و نظرتون نياز دارم

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
hakhamanesh
"-من اگه واقعا به تو علاقه داشتم هیچ وقت پیشنهاد دوستی و این جور چیزا رو نمیدادم و در عوض پیشنهاد نامزدی رو میدادم و یا حد اقل قولش رو میدادم!"


علاقه داشتن چه ربطی داره به اینکه بهش پیشنهاد دوستی ندید.. یا قول ازدواج بدید!!!؟؟؟؟

با ده بار دیدن چطوری به این نتیجه میرسید که دختر مورد نظرتون پیدا کردید؟؟!!!دوستی یعنی رفت و آمد کردن با فرد مورد علاقه برای شناخت بیشتر به قصد ازدواج!!

هیچوقت قبل از اینکه مطمئن بشید فرد مورد نظر همونی که میخواید هیچ قولی ندید چون اگه در آینده شما به این نتیجه برسید که با هم آینده ندارید طرف مقابل ازتون به عنوان دروغگو یاد میکنه.(در 70%موارد)

دوست داشتن از شناخت ناشی میشه اگه حس میکنید کسی دوست دارید اما هیچ شناختی ازش ندارید این احساس اسمش دوست داشتن نیست..

این علاقه میتونه شروعی برای دوست داشتن باشه.

بچه ها جون خواهشا راه اشتباه بقیه آدمها طی نکنید و انتظار نتایج جدید داشته باشید...
یک راه همیشه یک نتیجه داره...
برای دوست داشتن یه نفر دست کم ده دلیل منطقی بیارید که با اونها فرد مورد نظرتون پیدا کردید و نزدیکترین فرد به ایده آلتون.و با هیچکس نمیتونید عوضش کنید!
 

Similar threads

بالا