به عقاید یکدیگر احترام بزاریم

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در این تصویر هم محافظان و هم نوری مالکی بدون کفش هستند..........برخی برای توجیه حرفشون دست به چه کارهایی که نمیزنند

نرود میخ آهنین در سنگ بماند!

دکتر شریعتی:کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد.......ولی کسی که خودشو زده به خواب خیر!

اینکه با کفش رفتن داخل صحن حرم خطاست یا خوب یک چیز است!.....مقایسه کردن با رفتار یک فاسد مفلوک که به اجبار و از روی ظاهر سازی هنگام ورود به مجلس کفشش را در آورده یک چیز دیگر

یک خورده به خودشان زحمت بدن آقایون مدعی و این فیلم را ببینند!......تشرف نوری مالکی به حرم مطهر رضوی ......به پاهایش هم دقت کنند!

http://film.aqr.ir/Portal/home/?videoondemand/1693/132296/517185/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%D9%81%20%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C%20%D9%85%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AD%D8%B1%D9%85%20%D9%85%D8%B7%D9%87%D8%B1%20%D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C

اقا محمد کاری که غلطه چه اشکال داره بگیم اشتباهه. نه اینکه بخواییم توجیه کنیم. به نظر شما مشکلی پیش میاد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا محمد کاری که غلطه چه اشکال داره بگیم اشتباهه. نه اینکه بخواییم توجیه کنیم. به نظر شما مشکلی پیش میاد.

کاری که غلطه بایستی گفت غلطه...ولی این جا کار غلطی رخ نداده..........فیلم را ببینید!......ضمن اینکه آقای مالکی کراواتی هستند.........خیلی هم به ما نزدیک نیستند هرچند خیلی بهتر از بعضی ها بودند و ان شاالله خواهند بود

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاری که غلطه بایستی گفت غلطه...ولی این جا کار غلطی رخ نداده..........فیلم را ببینید!......ضمن اینکه آقای مالکی کراواتی هستند.........خیلی هم به ما نزدیک نیستند هرچند خیلی بهتر از بعضی ها بودند و ان شاالله خواهند بود

مگه کرواوت چه اشکالی داره؟ شریعتی هم که ازشون نقل قول کردید کرواتی بودن؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به تاریخ کراوات ..........اون رو متعلق به هویت ایران و اسلام نمیبینم........هر کسی نظری داره .......ما از نظرات خوب و افراد مسلمان و حتی غیر مسلمان ولی صاحب دین الهی همواره استفاده می کنیم ......هر چند تفاوت های نظری داشته باشیم......ولی از جانیان و جنایتکاران جنگی خیر

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقیقتش من تاریخچه ی کراوات رو مطالعه میکردم

تا جائیکه بنده خواندم،کراوات یک تکه از لباس رسمی ایرانیان بوده،در اون زمان اسمش خراوات بوده که به معنی فارسیش "دوستانه" میشه،برخی میگفتن این کلمه کراوات صربی هستش ولی هیچ ریشه صربی نداشته
قبلن ایرانی ها در اطراف بوسنی سکنا گزیده بودند.خیلی هم از محترامنه بودن کراوات تعریف میشده و توسط فرانسه به مردم جهان شناخته شد.

پوشش کراوات بر گردن پاپک(پدر اردشیر پاپکان) بر سنگ نگاره ای در نقش رجب.
نقش رجب جایگاه یکی از آثار ارزشمند حجاری باستانی ایرانست. این محل در سه کیلومتری شمال تخت جمشید و سمت راست جاده شاهی واقع است

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این جور سیاستمداران سیاست باز که منافع شخصی خودشونو به منافع ملت و عزت کشور ترجیح میدن متاسفانه داریم.....نگران نباشید......مردم در ده های پیش به خوبی این ها را دیده اند و به یاد دارند......ایران اگر مفلوک بود ......سه تا کشور که خودشونو جای جامعه جهانی جا میزنند انقدر برای سرکوب و ایجاد نا امنیتوش برنامه نمیریختن

سر خم کردن اوباما جلوی ملک سعودی واسه منافع شخصی خودش بوده؟! :| چی داری میگی؟ کدوم عزت؟ مردم چی رو به یاد دارند؟ وقتی بی عرضگان و سودجویان و احمق ها بر مسند قدرت ایران نشستند ایران ویران شد و ایرانی در به در و مفلوک. یه شهروند سعودی اگه بیاد فرودگاه امام مثه پادشاه باهاش برخورد میشه ولی ایرانی...

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سر خم کردن اوباما جلوی ملک سعودی واسه منافع شخصی خودش بوده؟! :| چی داری میگی؟ کدوم عزت؟ مردم چی رو به یاد دارند؟ وقتی بی عرضگان و سودجویان و احمق ها بر مسند قدرت ایران نشستند ایران ویران شد و ایرانی در به در و مفلوک. یه شهروند سعودی اگه بیاد فرودگاه امام مثه پادشاه باهاش برخورد میشه ولی ایرانی...

ما توقعی نداریم از عربستانی که مثل وحشی ها داره یمنی هارو قتل عام میکنه، بخاد توی فرودگاهش بهمون احترام بزاره.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پاسپورت ایرانی رو خیلی کشورها قبول نمی کردند الان طوری شده که توو گیت بازرسی تجاوز هم می کنند !!

اصلا دیگه.... چی بگم...

شهریاری 2

کاربر ممتاز
پاسپورت ایرانی رو خیلی کشورها قبول نمی کردند الان طوری شده که توو گیت بازرسی تجاوز هم می کنند !!

اصلا دیگه.... چی بگم...

یاد این حرف روحانی ، رییس جمهور محترم افتادم:
عزت را به پاسپورت ایرانی بر میگردانم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان که دیگه وقت نمی کنه.. ایشالله دوره بعد ریاست جمهوری...:redface:

لطفا رئیس جمهور محترم رو مورد تمسخر قرار ندهید........ایشون تقصیری ندارد.........مشکل مشاوران اصلاح طلب ایشون هستند........کسانیکه وادادگیشون برای مردم چیز پنهانی نیست.......از سخنرانی پدر شهید احمدی روشن در روز ملی فناوری هسته ای هم جلوگیری کردند ........این یعنی احترام !

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا رئیس جمهور محترم رو مورد تمسخر قرار ندهید........ایشون تقصیری ندارد.........مشکل مشاوران اصلاح طلب ایشون هستند........کسانیکه وادادگیشون برای مردم چیز پنهانی نیست.......از سخنرانی پدر شهید احمدی روشن در روز ملی فناوری هسته ای هم جلوگیری کردند ........این یعنی احترام !
کسی مسخره نکرد...؟!!! گفتم دوره بعدی هم ایشون هستند..
اصلاح طلب ها که نبودند شما ها گند می زدین...
دوره های قبل اصول گراهاتون رو دیدیم .. دولت سیب زمینی و ادولت اختلاس ها...
رفقای شما همون مشایی و گردان بودند دیگه؟
...............................
تو همونی هستی که در انتخابات ریاست جمهوری 100 تا پست از روحانی انتقاد کردی چسبوندی به قضایای 78 و سرباز آمریکایی!!! کاملا یادمه تو همون ادم هستی الان دیگه واسه ما شدی کاسه داغ تر از آش!!! دیگه میبینی کار از کار گذشته الان هم گیر دادی با اصلاح طلب ان؟... البته اینجا همه می شناسنت... بده اینکارا رو نکن..:D
البته مردم امثال تو رو خوب می شناسند... و فرق بین اصلاح طلب و اصول گرا را خوب فهمیدند و درک کردند .. و لازم به توصیه شما ها نیست...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی مسخره نکرد...؟!!! گفتم دوره بعدی هم ایشون هستند..
اصلاح طلب ها که نبودند شما ها گند می زدین...
دوره های قبل اصول گراهاتون رو دیدیم .. دولت سیب زمینی و ادولت اختلاس ها...
رفقای شما همون مشایی و گردان بودند دیگه؟
...............................
تو همونی هستی که در انتخابات ریاست جمهوری 100 تا پست از روحانی انتقاد کردی چسبوندی به قضایای 78 و سرباز آمریکایی!!! کاملا یادمه تو همون ادم هستی الان دیگه واسه ما شدی کاسه داغ تر از آش!!! دیگه میبینی کار از کار گذشته الان هم گیر دادی با اصلاح طلب ان؟... البته اینجا همه می شناسنت... بده اینکارا رو نکن..:D
البته مردم امثال تو رو خوب می شناسند... و فرق بین اصلاح طلب و اصول گرا را خوب فهمیدند و درک کردند .. و لازم به توصیه شما ها نیست...

من در زمان انتخابات ریاست جمهوری این جا یک پست هم نزدم......چراکه فکر میکنم قبلش اخراج بودم ........یا اینکه در قوانین کاملا ذکر شده بود......انقدر مثل نقل و نبات تهمت نزن.....در تمامی دولت ها اختلاس بوده و در دوره اصلاحات بیشتر .........خواستی تو یه تاپیک بزن.........دو نه به دونه مقایسه کنیم......هرچند همه این اختلاس ها سرچشمه اش سازندگی است......خود اصلاح طلبان هم که زمانی انقدر شعار علیه سازندگی و فسادهاش میدانند به خوبی میدانند!........من خودم زمانی اصلاح طلب بوده ام ......پس نیاز نیست به بنده چیزی یادآوری کنید که قطعا بیشتر از شما در جریانم.....
خیر!......اصولگرایان اصولا با مشایی رابطه ای ندارند.....همیشه او رو زدند و بدترین تهمتهای اثبات نشده رو نثارش کردند ........مرحوم گردان که در دانشگاه آزاد تدریس میکردند و مجلس اصولگرا هم نیاز نیست گفته شود با او چه کرد........پشت مرده حرف زدن قباحت دارد......فعلا که اصلاح طلبان مدام میفرمایند دولت حاضر رحم اجاره ای است ........و برای انتخابات حتی مجلس بعدی نقشه دارند و از پارسال اعلام کاندیداتوریشون رو شروع کردند .....این آقایون و خانم های نگران مردم!

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من در زمان انتخابات ریاست جمهوری این جا یک پست هم نزدم......چراکه فکر میکنم قبلش اخراج بودم ........یا اینکه در قوانین کاملا ذکر شده بود......انقدر مثل نقل و نبات تهمت نزن.....در تمامی دولت ها اختلاس بوده و در دوره اصلاحات بیشتر .........خواستی تو یه تاپیک بزن.........دو نه به دونه مقایسه کنیم......هرچند همه این اختلاس ها سرچشمه اش سازندگی است......خود اصلاح طلبان هم که زمانی انقدر شعار علیه سازندگی و فسادهاش میدانند به خوبی میدانند!........من خودم زمانی اصلاح طلب بوده ام ......پس نیاز نیست به بنده چیزی یادآوری کنید که قطعا بیشتر از شما در جریانم.....
خیر!......اصولگرایان اصولا با مشایی رابطه ای ندارند.....همیشه او رو زدند و بدترین تهمتهای اثبات نشده رو نثارش کردند ........مرحوم گردان که در دانشگاه آزاد تدریس میکردند و مجلس اصولگرا هم نیاز نیست گفته شود با او چه کرد........پشت مرده حرف زدن قباحت دارد......فعلا که اصلاح طلبان مدام میفرمایند دولت حاضر رحم اجاره ای است ........و برای انتخابات حتی مجلس بعدی نقشه دارند و از پارسال اعلام کاندیداتوریشون رو شروع کردند .....این آقایون و خانم های نگران مردم!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دورغ تا این حد...((دروغگو دشمن خداست))
تو که همیشه خبرهای جلیلی و ستاد انتخاباتی قالیباف دم به دم اینجا میزاشتی................................ البته تااار انتخابات..
ولی پست های تیکه ای تون و انتقادی و سوژه تو اینجا میزاشتی؟
همین اصولگرایان چنان با آب و تاب از دولت قبلی حمایت می کردند که کم مونده ایشون خدا بدونند... چی شد یهویی آخراش دیگه همتون دور زدین؟
شمادلواپس نباش. روحانی نماینده اصلاح طلبان بود و هست و در کل الان شخص اول مملکت و نمیانده همه ملت هست.
کسی هم پشت مرده حرف نزد خاله من غریبم بازی در نیار . ایران تا حالا هر چی داشته زیر سایه سازندگی و اصلاحات بوده بدون منت.
8 سال اصول گراها رو دیدیم... تحریم ها و بدبختی ها و امثال مشاییها و ...... دیدیم .. دیدیم چه گلی بر سر این مملکت زدین.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دورغ تا این حد...((دروغگو دشمن خداست))
تو که همیشه خبرهای جلیلی و ستاد انتخاباتی قالیباف دم به دم اینجا میزاشتی................................ البته تااار انتخابات..
ولی پست های تیکه ای تون و انتقادی و سوژه تو اینجا میزاشتی؟
همین اصولگرایان چنان با آب و تاب از دولت قبلی حمایت می کردند که کم مونده ایشون خدا بدونند... چی شد یهویی آخراش دیگه همتون دور زدین؟
شمادلواپس نباش. روحانی نماینده اصلاح طلبان بود و هست و در کل الان شخص اول مملکت و نمیانده همه ملت هست.
کسی هم پشت مرده حرف نزد خاله من غریبم بازی در نیار . ایران تا حالا هر چی داشته زیر سایه سازندگی و اصلاحات بوده بدون منت.
8 سال اصول گراها رو دیدیم... تحریم ها و بدبختی ها و امثال مشاییها و ...... دیدیم .. دیدیم چه گلی بر سر این مملکت زدین.

متاسفم که انقدر راحت دروغ میگی!.........بنده اینجا هیچ مطلبی نذاشتم......اصولا هیچ کدوم این بزرگواران برای بنده اصلح نبودند که ازشون دفاع کلامی کنم چه رسد به تبلیغات انتخاباتی!
در قبال دولت دهم که نه تنها تعریف ندیدیم بلکه مقایسه با بنی صدر و رضا خان شاهد بودیم..در طول انتخابات هم حتی آقای جلیلی برای پیروزی خودشون از انتقاد به دولت سابق مایه گذاشتند........این انتقادها به حدی بود که خود رهبری نیز وارد شدند و خواستار پایان دادن سیاه نمایی علیه دولت نهم و دهم شدند .........اگر خواستید با منبع یادآوری کنم.......فیلمش را هم بزارم براتون......تجدید خاطره بشه!

......خود آقای روحانی همچین اعتقادی ندارند..........نماینده اصلاح طلبان دکتر عارف بود که خوب میدانست رایی ندارد......بله واقعا از جمله تعلیق تمامی فعالیت های هسته ای و محور شرارت خواندن همزمان! و حوادث سال88 که بهانه خوبی بود برای دشمنان نظام که همه جور فشار از جمله تحریم بر روی ملتی که استقلالش را دوست دارد بیاورند

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
آقا من شوخی کردم.
بیخیال!
اخراجتون میکنن ها!:D

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفم که انقدر راحت دروغ میگی!.........بنده اینجا هیچ مطلبی نذاشتم......اصولا هیچ کدوم این بزرگواران برای بنده اصلح نبودند که ازشون دفاع کلامی کنم چه رسد به تبلیغات انتخاباتی!
در قبال دولت دهم که نه تنها تعریف ندیدیم بلکه مقایسه با بنی صدر و رضا خان شاهد بودیم..در طول انتخابات هم حتی آقای جلیلی برای پیروزی خودشون از انتقاد به دولت سابق مایه گذاشتند........این انتقادها به حدی بود که خود رهبری نیز وارد شدند و خواستار پایان دادن سیاه نمایی علیه دولت نهم و دهم شدند .........اگر خواستید با منبع یادآوری کنم.......فیلمش را هم بزارم براتون......تجدید خاطره بشه!

......خود آقای روحانی همچین اعتقادی ندارند..........نماینده اصلاح طلبان دکتر عارف بود که خوب میدانست رایی ندارد......بله واقعا از جمله تعلیق تمامی فعالیت های هسته ای و محور شرارت خواندن همزمان! و حوادث سال88 که بهانه خوبی بود برای دشمنان نظام که همه جور فشار از جمله تحریم بر روی ملتی که استقلالش را دوست دارد بیاورند

دیگه دوروغ گویی تا این حد؟....:)
شرمنده من دیگه حرفی برای گفتن با شما ندارم. متاسفم. واقعا متاسفم..:smile:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

واقعا همچین کاری کردند؟گفتن احمدی روشن که اصلا شرکت نکردن در مراسم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا همچین کاری کردند؟گفتن احمدی روشن که اصلا شرکت نکردن در مراسم.

ممانعت از سخنرانی پدر شهید احمدی روشن در دانشگاه آزاد میانه

سخنرانی حاج رحیم روز قبلترش..........18 فرورین در دانشگاه علوم پزشکی همدان

پدر شهید احمدی‌روشن با تأکید بر اینکه تحمل نمی‌کنیم سر مسئولان کلاه برود، گفت: پذیرفتن پروتکل الحاقی ایران را با خاک یکی می‌کند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، رحیم احمدی‌روشن عصر سه شنبه در مراسم جشن روز ملی فناوری هسته‌ای در جمع دانشجویان با بیان اینکه فرزندش فوت نکرده بلکه شهید شده، اظهار کرد: اگر من مصطفی را نمی‌بینم، ایراد از درون من انسان است، وگرنه مصطفی‌ها به همه ما اشراف دارند چون زنده‌اند.

وی در تشریح اینکه چگونه پس از پایان جنگ تحمیلی و بسته شدن در باغ شهادت، فرزندش به شهادت رسیده است، افزود: راز این اتفاق در چند ویژگی نهفته است که چند ویژگی خاص و یک چکیده دارد که شامل احترام گذاشتن به والدین، خدمت به مردم و ولایتمداری می‌شود.

پدر شهید احمدی‌روشن با بیان اینکه خداوند ولایت را در رأس همه امور قرار داده است، تصریح کرد: اگر ولایت نبود آفرینش دنیا بیهوده بود، چون ولایت نباشد همه به سوی گمراهی، پستی و بیهودگی می‌روند.

وی با ابراز تأسف از توقف غنی‌سازی در ایران در دوران گذشته، ادامه داد: ما نباید چشم خود را بر روی حقیقت ببندیم، در سال ۱۳۸۲ کلاه گشادی سر مسئولان ما رفت، به طوری که طرف غربی به تعهدات خود عمل نکرد.

احمدی‌روشن گفت: نباید به غربی‌ها اعتماد می‌کردیم.

وی با اشاره به اینکه «ما می‌توانیم» شعار توأم با شعور شده است، گفت: پس از آغاز فعالیت‌های هسته‌ای حماسه بزرگی آفریدند و ۱۲ شبانه‌روز مداوم پشت دستگاه‌ها ایستادند، کار را انجام دادند و غنی‌سازی ۳.۵ درصد و پنج درصد صورت گرفت و بعد از آن غنی‌سازی ۲۰ درصدی توسط شهید شهریاری انجام شد.

پدر شهید احمدی‌روشن با تأکید بر اینکه غنی‌سازی ۲۰ درصدی باعث شد در مقابل دشمنان دست بالا را داشته باشیم، اظهار کرد: این دستاوردها باعث شد استکبار جهانی مجبور شود با تیم مذاکره‌کننده ایرانی به گفت‌و‌گو بنشیند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ما میراث‌دار شهدا هستیم که نباید به آنها خیانت کنیم، افزود: نباید به این میراث خیانت کنیم، شهید تهرانی‌مقدم وقتی موشک می‌سازد، اقتدار برای ایران ایجاد می‌کند.

احمدی‌روشن با اشاره به اینکه متأسفانه برخی می‌گویند اقتدار ما موشک‌ و سانتریفیوژ نیست، تصریح کرد: ۵ هزار سانتریفیوژ را به ۱۹ هزار تبدیل کردیم، در زمانی که در دنیا یک پیچ و مهره به ما نمی‌دادند.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه قدر این صنعت دانسته نشد، ادامه داد: این صنعت باعث شد جهان با ایران به مذاکره بپردازند، اما قدر شهدا دانسته نشد.

پدر شهید احمدی‌روشن خاطرنشان کرد: برای دولتی که زحمت می‌کشد و در راستای منافع مردم حرکت می‌کند، حاضریم کفش جفت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه تحمل نمی‌کنیم که سر مسئولان کلاه برود، گفت: نباید در برخی از مسائل از چاله درآمد و به چاه عمیق افتاد.

وی تأکید کرد: پذیرفتن پروتکل الحاقی ایران را با خاک یکی می‌کند.

Fars News Agency : پروتکل الحاقی ایران را با خاک یکی می‌کند

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرواز می دهیم که بال و پرت کنیم
معراج می بریم که پیغمبرت کنیم

دیگر بس است خلوت چله نشینی ات
وقتش رسیده است مقرب ترت کنیم

دسته گل قدیمی خود را از این به بعد
دست تو می دهیم که تاج سرت کنیم

حالا نماز شکر بخوان فدیه ات بده