من خودم 1میدم
19خوبهشما هر دوتون کار بدی میکنین
خانمها رانندگی شون از یک تا بیست متغیر.......بستگی به راننده اش داره خوب
200000000000000000000000000
ایول.........200000000000000000000000000
مگه به دهن بچستتتتتتتتتت200000000000000000000000000
داداش من بیش تر دادی...........من خودم 1میدم
اقایون تو مغزشون چی دارن اونوقت؟؟؟؟؟20
این خلقت خانم ها هست که اینطوری رانندگی کنن. مردام اگه مغز خانما رو داشتن ، شاید بدتر رانندگی میکردن.
جسارت نباشه آقایون یه بخشی در مغزشون دارن که خانما ندارن. بخاطر همون قسمت مغز،طبیعت اقایون اقتضا میکنه که رانندگی بهتری داشته باشن. البته خانمام ازنظر عقل و بلوغ اجتماعی از اقایون سر ترن.
اقایون تو مغزشون چی دارن اونوقت؟؟؟؟؟
فقط بخاطر گل روی رفیقمن 20
خو خانوما دلشون به این بیست خوش میشه دیگه
نامردی نکنین بچه ها همه 20 بدین
مثلا حسرت اعتماد به نفس کاذبو داشته باشیم.....همونی که شماها تو حسرتشیییییییییییییین![]()
مخ!!!اونی که تو سر شماست گچه گچ..مخ دارن![]()
چرا که نععععععععععععععمثلا حسرت اعتماد به نفس کاذبو داشته باشیم.....
مخ!!!اونی که تو سر شماست گچه گچ..![]()
مثلا حسرت اعتماد به نفس کاذبو داشته باشیم.....
مثلا حسرت اعتماد به نفس کاذبو داشته باشیم.....
مرضضضضضضضض
مگه چی گفتم سوال کردم....فاطی جان جمع نبند...![]()
اصلا ما ندیدیم خانوما ی چیزی اختراع کنن الکی خودتونو تحویل نگیرید برید غذاتونو بپزیدقابل توجه اقای موسوی و یکی از بچه ها...علمی صحبت کنید نه از رو هوا..
پروفسور سميعي كه در يك سخنراني بينرشتهاي با موضوع آموزش بهينه مغز براي مديريت سخن ميگفت افزود:مغز انسانها معمولاً در حدود ۱۳۰۰تا ۱۴۰۰گرم وزن دارد اما وزن مغز خانمها كمي كمتر از آقايان است اگرچه كيفيت و بازدهي مغز خانمها از آقايان بيشتر است، به همين دليل است كه خانمها قادرنددر آن واحد چند كار را با هم انجام دهند و قبولي بيشتر خانمها در دانشگاهها نيز به همين دليل است.
آره در آن واحد فقط میتونن گند بزنن به زندگی آقایون.قابل توجه اقای موسوی و یکی از بچه ها...علمی صحبت کنید نه از رو هوا..
پروفسور سميعي كه در يك سخنراني بينرشتهاي با موضوع آموزش بهينه مغز براي مديريت سخن ميگفت افزود:مغز انسانها معمولاً در حدود ۱۳۰۰تا ۱۴۰۰گرم وزن دارد اما وزن مغز خانمها كمي كمتر از آقايان است اگرچه كيفيت و بازدهي مغز خانمها از آقايان بيشتر است، به همين دليل است كه خانمها قادرنددر آن واحد چند كار را با هم انجام دهند و قبولي بيشتر خانمها در دانشگاهها نيز به همين دليل است.