به خدا توهین نکنید.................

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَر مِثْلُکُمْ یوحی إلَی أَنَّما إلهُکُمْ إِله واحِد فَمَن کانَ یرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یشْرِکْ بِعِبادةِ رَبِّهِ أَحَدا؛ بگو: همانا من بشری همچون شمایم (جز اینکه) به من وحی می‌شود که خدای شما خدای یگانه است

خود پیغمبرش وقتی ایه نازل شد حساب کارشو میدونست

عقل از دین جدایی ناپذیره
من نمیدونم شما چرا اینقد یه ظواهر کلمات نگاه میکنین
من اگه گفتم انبیاء ادمای معمولی نیستن نه اینکه شاخ دارن یا مثلا 2 تا سر دارن
چقدر سطحی برداشت میکنید
من تا الان نمیدونستم بشری مثل مل ا هستن فکر میکردم 4 تا چشم دارن 6 تا پا خوب شد شما گفتید
بابا یه کم به مغز حرف فکر کنید
خدا خودش تو قران گفته در ایات تعقل کنید

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم شما چرا اینقد یه ظواهر کلمات نگاه میکنین
من اگه گفتم انبیاء ادمای معمولی نیستن نه اینکه شاخ دارن یا مثلا 2 تا سر دارن
چقدر سطحی برداشت میکنید
من تا الان نمیدونستم بشری مثل مل ا هستن فکر میکردم 4 تا چشم دارن 6 تا پا خوب شد شما گفتید
بابا یه کم به مغز حرف فکر کنید
خدا خودش تو قران گفته در ایات تعقل کنید

اتفاقا من برعکس شما فکر میگنم اول باید معنی ساده شو درک کنیم و اینهمه مبالغه نکنیم

این حرفایی که شما میزنی کمتر از 4 تا چشم داشتن عجیب نیست همین که به خاطر همین انبیا یا امامان لقب های عجیب و دور از انسان رو به خودت میدی

لطفا قران رو ساده بخون

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا من برعکس شما فکر میگنم اول باید معنی ساده شو درک کنیم و اینهمه مبالغه نکنیم

این حرفایی که شما میزنی کمتر از 4 تا چشم داشتن عجیب نیست همین که به خاطر همین انبیا یا امامان لقب های عجیب و دور از انسان رو به خودت میدی

لطفا قران رو ساده بخون
ساده خوندن با سطحی برداشت کردن خیلی فرق داره
منظورت کدوم حرفاست؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساده خوندن با سطحی برداشت کردن خیلی فرق داره
منظورت کدوم حرفاست؟

ببین مشکل ما اینه که همه چیزو میخوایم سخت کنیم.

من نگفتم سطحی حرفی که قران میگه رو تفسیر نکن چون نه تو ته من علم تفسیر نداریم پس همین جوری قبولش میکنیم.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

من نگفتم سطحی حرفی که قران میگه رو تفسیر نکن چون نه تو ته من علم تفسیر نداریم پس همین جوری قبولش میکنیم.

درسته ما علم تفسیر نمیدانیم اما میتونیم مطالعه کنیم و اطلاعاتمان و فهممان را از قران عمیق کنیم. این ایه ای که میگید یک تفاوت مهم پیامبر را با ما بیان کرده. به پیامبر وحی میشده اما به ما وحی نمیشه. این تفاوت کمی نیست. پیشنهاد میکنم کتاب سنن النبی پیامبر نوشته علامه طباطبایی را را مطالعه کنید تا کمی بیشتر با پیامبر اشنا شوید.
وقتی زندگی ایشون رو مطالعه میکنیم میبینیم ایشون خیلی با افراد عادی فرق دارند. نه اینکه زندگی طبیعیشون فرق داشته باشه . نه رفتارهاشون خیلی با بقیه فرق داره. مثلا ایشون اگر پولی در دست داشتند تا شب انرا باید در امر خیری خرج میکردند یعنی اصلا پولی را پیش خودشان نگه نمیداشتند. میتونید این سبکی را تصور کنید ؟
یعنی هر شب که میخواهی بخوابی هیچ چیزی برات باقی نمانده باشه.؟ این میزان توکل داشتند.
من یک مثال ساده زدم اما میتونم مثالهای فراوانی بیارم . ببین این رفتار عادی بنظر میرسه اما خیلی غیر عادیه. اینکه من و شما بخواهیم یکماه اینطوری باشیم هم برامون خیلی سخته چه برسه به اینکه یک عمر اینطوری زندگی کنی.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ببین عزیزم
تعقل کردن معنی سخت کردن نمیده
اگه غیر از این بود خدا انسان رو دعوت به این کار نمیکرد

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیزم
تعقل کردن معنی سخت کردن نمیده
اگه غیر از این بود خدا انسان رو دعوت به این کار نمیکرد

جالبه ها تازه داری میرسی به حرف اول من تعقل

ایا عقل سلیم اجازه میده به ما حتی در برابر ادم های بزرگ به خودمون صفت های غیر انسانی بدیم مطمئنا نه

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ما علم تفسیر نمیدانیم اما میتونیم مطالعه کنیم و اطلاعاتمان و فهممان را از قران عمیق کنیم. این ایه ای که میگید یک تفاوت مهم پیامبر را با ما بیان کرده. به پیامبر وحی میشده اما به ما وحی نمیشه. این تفاوت کمی نیست. پیشنهاد میکنم کتاب سنن النبی پیامبر نوشته علامه طباطبایی را را مطالعه کنید تا کمی بیشتر با پیامبر اشنا شوید.
وقتی زندگی ایشون رو مطالعه میکنیم میبینیم ایشون خیلی با افراد عادی فرق دارند. نه اینکه زندگی طبیعیشون فرق داشته باشه . نه رفتارهاشون خیلی با بقیه فرق داره. مثلا ایشون اگر پولی در دست داشتند تا شب انرا باید در امر خیری خرج میکردند یعنی اصلا پولی را پیش خودشان نگه نمیداشتند. میتونید این سبکی را تصور کنید ؟
یعنی هر شب که میخواهی بخوابی هیچ چیزی برات باقی نمانده باشه.؟ این میزان توکل داشتند.
من یک مثال ساده زدم اما میتونم مثالهای فراوانی بیارم . ببین این رفتار عادی بنظر میرسه اما خیلی غیر عادیه. اینکه من و شما بخواهیم یکماه اینطوری باشیم هم برامون خیلی سخته چه برسه به اینکه یک عمر اینطوری زندگی کنی.

منم غیر از اینو نمیگم ولی اینم دلیل نمیشه ادم عزت نفس خودشو از دست بده وحتی

جلوی انبیا از لقبی که خدا بهش داده کوتاه بیاد واسما والقاب وامثال غیر انسانی برای خودش

در نظر بگیره فقط برای نشون دادان فروتنی و حب انبیا من که فکر نمیکنم اینکه به ایشون

وحی میشده برای این کار بعضی ها دلیل باشه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالبه ها تازه داری میرسی به حرف اول من تعقل

ایا عقل سلیم اجازه میده به ما حتی در برابر ادم های بزرگ به خودمون صفت های غیر انسانی بدیم مطمئنا نه
نه عزیزم من از اول همینو میگم
ولی کسی صفت غیر انسانی به خودش نداده
مثه اینکه شما تا حالا معنای اون بیت رو متوجه نشدی
چقد توضیح بدم
فک کنم همه متوجه شدن
شما اگه تونستی تو اون بیت صفت غیر انسانی پیدا کنی حرفت درسته
فک کنم کسی اینجا نباشه که تا حالا از وفای سگ چیزی نشنیده باشه
راستش ما ادما خوبه بعضی وقتا یه چیزاییو از حیوونا یاد بگیریم

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی وقتا به خیلیامون ثابت شده (متاسفانه )وفاداری (خیلی ببخشیدا )بعضی از حیوونا از خیلی از آدما بیشتره
و این فقط و فقط باعث تاسفه ................تا حالا شده از انسان بودنمون خجالت بکشیم؟
ولی تا این حدم که مداحای ما جلو میرن ،جالب نیست......یعنی ما ایرانیا عادت داریم به مبالغه کردن بیش از حد تو هر چیزی.........حرف از انسان بودن و اشرف مخلوقات شده.اینم باید بگم که انسان انسان است و بس.............باید جایگاه خودمون و بدونیم.این خیلی وقتا کمکمون میکنه.واسه اینکه حد و مرز خودمون و تشخیص بدیم.......

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی وقتا به خیلیامون ثابت شده (متاسفانه )وفاداری (خیلی ببخشیدا )بعضی از حیوونا از خیلی از آدما بیشتره
و این فقط و فقط باعث تاسفه ................تا حالا شده از انسان بودنمون خجالت بکشیم؟
ولی تا این حدم که مداحای ما جلو میرن ،جالب نیست......یعنی ما ایرانیا عادت داریم به مبالغه کردن بیش از حد تو هر چیزی.........حرف از انسان بودن و اشرف مخلوقات شده.اینم باید بگم که انسان انسان است و بس.............باید جایگاه خودمون و بدونیم.این خیلی وقتا کمکمون میکنه.واسه اینکه حد و مرز خودمون و تشخیص بدیم.......
درسته
بسیاری از مدا حا این کاری که گفتید رو میکنند
منم میگم بابا وفای سگ بیشتر از ما ادماس به بعضیا بر میخوره
من میگم ما اگه وفاداری رو از سگ یاد بگیریم مگه عیبی داره
بعضیا میگن چرا داری کرامات انسانی رو له میکنی

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته
بسیاری از مدا حا این کاری که گفتید رو میکنند
منم میگم بابا وفای سگ بیشتر از ما ادماس به بعضیا بر میخوره
من میگم ما اگه وفاداری رو از سگ یاد بگیریم مگه عیبی داره
بعضیا میگن چرا داری کرامات انسانی رو له میکنی
انسان خیلی از سگ وفاداریش بیشتره .البته اگه خودش بخواد که نشون بده.........اگه بخواد (این خیلی مهمه)
پس نیازی به یادگیری این خصلت پسندیده و کمیاب از سگ نیست........چون انسان اشرف مخلوقاته و بهترین صفاتو داراست..........
انسان فقط کافیه خودش رو بیشتر بشناسه،همین و بس

البته گاهی اوقات با شناخت خودمون و گرفتن غرور کاذب همه چی بدتر از قبل میشه

آخرین ویرایش:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انسان خیلی از سگ وفاداریش بیشتره .البته اگه خودش بخواد که نشون بده.........
پس نیازی به یادگیری این خصلت پسندیده و کمیاب از سگ نیست........
انسا فقط کافیه خودش رو بیشتر بشناسه،همین و بس
عزیزم ما داریم کلیات رو میگیم
منظورم اینه که بسیار زیادن کسایی که وفاشون کمتر از سگه
نمیگم که همه اینطورین

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینا تقصیری ندارن و مشکل از کمی اطلاعاتشونه!

این حرفها رو 4تا مداح بی تربیت و فاصله گرفته از علما و ناصحین توی دهن اینا گذاشتن!

دل آقا مقام معظم رهبری هم از اینا خونه که اینا آبروی دین و شریعت و مذهب و حسین(ع) و همه رو بردن!!!

جالبه یه جا میگفتن حسین کشتی نجاته بیاید سوار حسین شیم:eek:

یا میگن اگه شب قبر گفتن هل من ربک باید بگی یا حسین:eek:

و هزار تا دیگه

کلا مداحهای بی سواد زیاد داریم. آدمای بیسواد هم بیشتر

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم ما داریم کلیات رو میگیم
منظورم اینه که بسیار زیادن کسایی که وفاشون کمتر از سگه
نمیگم که همه اینطورین
متاسفانه :cool:

جالبه یه جا میگفتن حسین کشتی نجاته بیاید سوار حسین شیم:eek:

یا میگن اگه شب قبر گفتن هل من ربک باید بگی یا حسین:eek:

و هزار تا دیگه

کلا مداحهای بی سواد زیاد داریم. آدمای بیسواد هم بیشتر
موافقم

hamidservat

عضو جدید
ببين داداش يه كاري كن مثل الان خودمون كه بت برست ها رو كسايي كه براي خدايانشون بجه هاشون رو سر ميبرن مسخره ميكنيم زمانيم ميرسه كه ما رو مسخره ميكنن

ميكي جطور به راحتي مشكي بوشيدن--قمه زدن -- علم بلند كردن --تا صبح الكي بيدار موندن--مكه رفتن بازم بكم

ما خودمون مكه دارينم تو ايران اونم به نام كعبه زرتشت كه 3000 سال قدمت داره تا اينكه بريم بول بريزيم تو شكم عرب ها

اونا قبلا از بت برستي بول در مياوردن الان از مكه و كربلا فهميدي تمام بول زوار ايراني مستقيم ميره تو جيب شاهزاده عرب ميدونستي

خلاصه مطلب اين يه جيكه عمر رو سعي كن خودت فكر كني و از ديكران تقليد نكني حداقل عمرتو براي فرهنك و عزت كشوري بزار كه توش به دنيا اومدي

كشور ايراني نه ايران اسلامي

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببين داداش يه كاري كن مثل الان خودمون كه بت برست ها رو كسايي كه براي خدايانشون بجه هاشون رو سر ميبرن مسخره ميكنيم زمانيم ميرسه كه ما رو مسخره ميكنن

ميكي جطور به راحتي مشكي بوشيدن--قمه زدن -- علم بلند كردن --تا صبح الكي بيدار موندن--مكه رفتن بازم بكم

ما خودمون مكه دارينم تو ايران اونم به نام كعبه زرتشت كه 3000 سال قدمت داره تا اينكه بريم بول بريزيم تو شكم عرب ها

اونا قبلا از بت برستي بول در مياوردن الان از مكه و كربلا فهميدي تمام بول زوار ايراني مستقيم ميره تو جيب شاهزاده عرب ميدونستي

خلاصه مطلب اين يه جيكه عمر رو سعي كن خودت فكر كني و از ديكران تقليد نكني حداقل عمرتو براي فرهنك و عزت كشوري بزار كه توش به دنيا اومدي

كشور ايراني نه ايران اسلامي
عزیزم متاسفانه موضوع بحث ما هیچ ربطی به اینا یی که گفتی نداره
شما میخای بری زرتشت رو بپرستی بپرست هر جور راحتی