من این مقام اولی رو بهت تبریک میگم و امیدوارم بتونی با این سهمیه ای که گرفتی تو المپیک هم موفق بشی ....وااااااااای من اولین نفرم خیلی باحال بود.... شرطی شدما هر روز منتظرم که بیام ببینم جدید چی گذاشتین.....دیشب تو فک راین بودم جرا اینا تو ترول هاشون دخمل و دوست دختر اینا ندارم دیدی کامران ذهنتو خوندم....
من نگرفتم اون خود بهنامه من اون پشت سریمفقط یه چیزی کامی تو چرا دست دوس دختر بهنامو گرفت ی؟؟؟؟
نه شما رو رزرو کردیم واسه جام آسیاییمن دوم شدم.میرم جام جهانی؟؟؟؟
اها من اونو خوندم بهنام: بابا خسته شدیم...من نگرفتم اون خود بهنامه من اون پشت سریم![]()
تازه دلشم بخواد من باهاش برم کلی بهم اصرار کرد که رفتم وگرنه من زیر بار نمیرفتم البته قضیه ماله پارسال بهار بوده.....اها من اونو خوندم بهنام: بابا خسته شدیم...
اصن این بهنام نفهمید که تورو با خودش نبره؟؟؟/سرجهازی بودی مگه...ادم با دوس دخترش تنها میره آقا بهنام یاد بگیر دیگه از این بلاها سرت نیاد
پارسال بهار دسته جمعی و اینا دیگه؟؟؟؟؟؟؟بعد اونوقت جنگ نداشتین الان باهاش بری میگی یه ماشینم از روش رد شه...خب دوست دختر خودتو چرا نبردی اونوقت؟تا چن روز داشتی نازشو میکشیدی که ببخشتت؟تازه دلشم بخواد من باهاش برم کلی بهم اصرار کرد که رفتم وگرنه من زیر بار نمیرفتم البته قضیه ماله پارسال بهار بوده.....
هنوز جنگمون شروع نشده بوده![]()
ای بابا بهنامه که اینقدر دوست دختر داره،کی میاد با ما دوست بشهپارسال بهار دسته جمعی و اینا دیگه؟؟؟؟؟؟؟بعد اونوقت جنگ نداشتین الان باهاش بری میگی یه ماشینم از روش رد شه...خب دوست دختر خودتو چرا نبردی اونوقت؟تا چن روز داشتی نازشو میکشیدی که ببخشتت؟
کی میاد؟؟؟؟؟/راست میگی...اینم حرفیه..حالا دوس داشتی میتونیم یه ترول خواستگار یهم واست بزنیم دیگه..البته اینم دسته بهنامو میبوسه...سوژه جدید.ای بابا بهنامه که اینقدر دوست دختر داره،کی میاد با ما دوست بشه![]()
ای بابا بهنامه که اینقدر دوست دختر داره،کی میاد با ما دوست بشه![]()
ببخشید دیگه توانمون و امکاناتم در همین حده...چقدر شیرین میزین بابا
بی مزه بود
کشتارگاه دو تا کوچه پایین تره ....اینجا ناهار میدن
کله بریده دختری پسری
خون بچه یا زن هم دارین
تو تا از من حلالیت نطلبی با هات حرف نمیزنمکامران ناقلا هدفت از دو بهم زنی چی بود؟؟؟؟![]()
دیگه به همه ثابت شده هم کچله هم خسیس......ایییییییییییی بهنام خسیس
من کلی وقته میگم این بهنام خسیسه ولی قبول نمیکنه![]()
باشه چشم حلاله حلال فقط اون گرزه رو بگیر اون ور .....حلالم کن
![]()
رابطه کچلی با خست چیه اوخدیگه به همه ثابت شده هم کچله هم خسیس......![]()
آخ جون آشتیباشه چشم حلاله حلال فقط اون گرزه رو بگیر اون ور .....
آخه کچل ها همه خسیسن و خسیس ها هم همه کچلن حالا اون اوخ آخری چی بود؟!!رابطه کچلی با خست چیه اوخ
آبچی نیتمون خیر بود ....آخ جون آشتی
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا نگفتی قصذت از دو بهم زنی چی بود
آخه کچل ها همه خسیسن و خسیس ها هم همه کچلن حالا اون اوخ آخری چی بود؟!!
آبچی نیتمون خیر بود ....
دیگه گذشته ها گذشته وارد جزییات نمیشیمآره لابد خیر برا خودتو اون خانومه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بفرمائید نهار و شام | تالار عکس | 1 | |
![]() |
همه مهمون من تو رمانتیک ترین رستوران ها | تالار عکس | 10 | |
![]() |
باور نِداری بیا مهمون مو بشو | تالار عکس | 30 | |
![]() |
همه کارام مونده فردا مهمون دارم | تالار عکس | 8 | |