به به به به میبینم که باشگاه هم ***** شد ؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
دوستان گل وعزیز خواهش میکنم تواین شرایط به جای این که ***** شدن رو تقصیر دیگران بندازیم یا ناراحتی مون رو سر عده ی خاصی بریزیم با هم دیگه همدلبشیم...مشکلات باید مارو به هم نزدیک کنه...حداقل وجهاشتراک مادوست داشتن باشگاهمونه...همه مون هم به یه مقدار ناراحت و عصبی شدیم..پس سعی کنیم صبور باشیم امیدوار باشیم که زودتر فیلـتر روبردارن:gol:

ayhann

اخراجی موقت
اگه باشگاه راه رفع ..... که هیچ وگرنه سایت های نظام رو دونه دونه هک میکنم.
آیهان هکر مشهوره؟
نشنیدین؟
نه؟:cry:

mehrnaznazemi

عضو جدید
میگم البته ماله همه هم اینجوری نیست مثه ماله خودم !
ولی یه سری چیزا میپرسه که معنیش همونه !! حالا با یه دستور ادبیاته دیگه !
ولی جاتون خالی سرعتم شده مثه ای دی اس اله 2 مگ :دی

خوشبحالت مال من داغونه

mehrnaznazemi

عضو جدید
دوستان گل وعزیز خواهش میکنم تواین شرایط به جای این که ***** شدن رو تقصیر دیگران بندازیم یا ناراحتی مون رو سر عده ی خاصی بریزیم با هم دیگه همدلبشیم...مشکلات باید مارو به هم نزدیک کنه...حداقل وجهاشتراک مادوست داشتن باشگاهمونه...همه مون هم به یه مقدار ناراحت و عصبی شدیم..پس سعی کنیم صبور باشیم امیدوار باشیم که زودتر فیلـتر روبردارن:gol:

سلام ارامش جان
یه سایت دیگه هم هست که من ازش اهنگ دانلود میکنم و مرتب *****ش میکنن اونم هی یه عدد به سایتش اضافه میکنه و واسمون میل میزنه که مثلا الان شده music2 بعد یه مدت کار میکنیم و دوباره که ***** میشه میزنه music3 و الا ن به 10 رسیده نمیدونم چطوریه اما یه فکری اینجوری هم میشه بکنین ؟

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی میگه این سایت ***** شده..........کدوم *****.....کوش مدرک دارین که سایت ***** شده......اصلا ***** نشده بود.....فقط شما نمیتونستید بازکنید میگید *****شده(جواب دندان شکن قطره ای )

وضعیت
موضوع بسته شده است.