تازه کجاشو دیدی...بعد می گین چرا جوونا افسرده میشن!!
آخه آدم یه نگاه به دانشگاه خودش می ندازه و بعد یه نگاه به دانشگاهای اونور.....![]()
اگه اونور آب بود که خودم سعید رو بیشتر از شما دوست دارم...من خودم هنر کنم درسای یونی رو بخونم....کنکور پیشکشم....ولی در یه صورت قبول میکنم
کنکورشون اونور اب برگزار میشه؟؟؟...اگه اره که خب باشه قبوله....به اسم کنکور میرم...بعدش همونجا موندگار میشم....می بینی من فقط به فکر سعیدم....اصلا واسه خودم کار نمی کنم که![]()
زرشک... ....... ..... .. .... پلومن شکایت دارم.......این عکس ها رو از دانشگاه ما گرفتن اون وقت بالاش نوشتن شرق نیوزیلند.....
این عکس ها مربوط به شرق ایرانه...!!!!!!!!!!!
بعد می گین چرا جوونا افسرده میشن!!
آخه آدم یه نگاه به دانشگاه خودش می ندازه و بعد یه نگاه به دانشگاهای اونور.....![]()
ستایش جونی یه تنکس خوشگل طلبت....
میدونی من هی با خودم فکر میکردم چه جوریه که من پرفسور نمیشم.....با این عکسا فهمیدم....مشکل از من نیست...مشکل از فضای یونیه.....
بابا دانشجوهای اونا میرن اونجا درس بخونن یا تفریح کنن....؟؟؟
ما مکانهای تفریحی مون هم همچین امکاناتی نداره......![]()
باید خدمت شما عرض کنم که جایی که من درس خوندم همه این فاکتور ها رو داره......خب تقصیر من چیه؟؟؟اتفاقا اینجا حال میده درس بخونی و هر روز سر کلاسات حاضر شی
این جناب سعید ، هر وقت یه تاپیک از یه دانشگاه زده میشه ، حالا چه سلفش باشه، چه wc مربوط به اساتید ،!! یا هر قسمت دیگه ای از دانشگاه ، میاد میگه دانشگاه ماس! من نمیدونم تو کجا درس خوندی که اینا همه به دلت مونده ؟!
مرسی از اینکه اینقدر به فکر منی......نیما داش سعید ما رو اذیت نکن... خب دلش میخواد چه جوریه باید بهمون بفهمونه؟؟
بچه ها بیاید یه کاری کنیم بفرستیمش اون ورا تا عقده ای نشده
(((سعید نیای شاکی شیا شوخی بود)))
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به این میگن سرسره!!!(اونم کجا؟وسط دانشگاه!!) | تالار عکس | 7 | |
![]() |
میگن پسر خاله است | تالار عکس | 19 | |
![]() |
ب این میگن خلاقیت | تالار عکس | 17 | |
![]() |
میگن .... | تالار عکس | 21 | |