بهترین گرایش مهندسی مواد؟

masoud.mehni

عضو جدید
سلام من کارشناسی ارشد مرحله اول مهندسی مواد قبول شدم میخوام بدونم کدوم گرایش از همه بیشتر بازار کار داره ممنون میشم راهنماییم کنید

mahsamah110

عضو جدید
راستش اگه بین1تا150 اینا شدی، پا شو بیا شریف!!!

نظر منه البته

گرایش هم اول جوشه، بعدش شناسایی، ریخته گری، خوردگی هم خوبه اما گویا استخراج و سرامیک تو رنج آخر هستن

ولی اونی که همه میگن کلی پول توشه، جوشه

hamedsaba

عضو جدید
سلام دوستان . به نظر من همه گرایش ها عالی هستن فقط بستگی به علاقه خودت داره که چی دوست داری در ضمن اینو بگم که همه میگن جوش . ولی رشته ای مثل استخراج و شکل دادن هم توش پوله بستگی به کارت هم داره .

alitehrani66

عضو جدید
سلام خدمت دوستان
بنده چند سوال در مورد گرایش ارشد مهندسی پزشکی دارم و تا دوشنبه باید انتخاب رشته کنم.لطفا راهنمای بفرمایید.
من کارشناسیمو رشته متالوژی خوندم وحالا برای انتخاب رشته سال 90 به دلیل علاقه ای که از بچگی به پزشکی داشتم میخام گرایش مهندسی پزشکیو انتخاب کنم.(رتبه ارشد 255)

1)گرایش بافت بهتره با بیو؟
2)کدوم دانشگاه برا بیو و بافت بهتره؟
3)برا Apply گرفتن راحته؟
4)اگه بخوای بعد از ارشد خوندن ایران بمونی و کار کنی امکانش هست؟(به این رشته بها میدن)؟

با تشکر لطفا زودتر راهنماییم کنید.:smile:

Biomedical

عضو جدید
سلام خدمت دوستان
بنده چند سوال در مورد گرایش ارشد مهندسی پزشکی دارم و تا دوشنبه باید انتخاب رشته کنم.لطفا راهنمای بفرمایید.
من کارشناسیمو رشته متالوژی خوندم وحالا برای انتخاب رشته سال 90 به دلیل علاقه ای که از بچگی به پزشکی داشتم میخام گرایش مهندسی پزشکیو انتخاب کنم.(رتبه ارشد 255)

1)گرایش بافت بهتره با بیو؟
2)کدوم دانشگاه برا بیو و بافت بهتره؟
3)برا Apply گرفتن راحته؟
4)اگه بخوای بعد از ارشد خوندن ایران بمونی و کار کنی امکانش هست؟(به این رشته بها میدن)؟

با تشکر لطفا زودتر راهنماییم کنید.​

سلام

1 - گرایش بافت بیشتر روی کشت سلول در محیط های مختلف بافتی مانور میده ولی گرایش بایومتریال بیشتر روی ساخت و طراحی ایمپلنت هایی که در داخل بدن یا مرتبط با بدن به کار میره ، صحبت می کنه . بچه های مواد وقتی میان ارشد ِ بایو با خیلی از اصطلاحات غریبه هستن . واسه همین عموما کلاس های پیش نیاز زیادی واسشون گذاشته میشه ( مث زیست سازگاری ) که مجبورن بگذرونن و الا از درس ها چیزی دستگیرشون نمیشه .

2 - در رابطه با بهتر بودن ! اصلا نمیشه نظری داد . بچه های کارشناسی مهندسی پزشکی عمدتا شیفته ی مهندسی بافت هستند ولی خب اکثرا بچه های مواد، رشته ی مهندسی بافت رو بعد از رشته ی بایومتریال میزنن چون اصلا اطلاع خاصی ازش ندارن . رشته ی مهندسی بافت رشته ی خیلی زیبایی هستش ولی خب احتیاج به این داره که شما پیش نیاز هاشو گذرونده باشید و الا از یه مهندس بافت به یه قاتل سلول بدل میشید !

3 - دانشگاه صنعتی امیرکبیر قطب علمی مهندسی بافت و بایومتریال و در کل مهندسی پزشکی در تمام گرایش ها هستش. اکثر اساتید این دانشکده فارغ التحصیل های دانشگاه های بزرگ دنیا هستند. دانشگاه تهران تازه رشته های بایو رو آورده و هیئت علمیش هنوز کاملا بسته نشده . از بچه ها اونجا هستند و اصلا راضی نیستن . در هر صورت حرف اول و آخر مهندسی پزشکی ایران رو دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزنه .

4 - آره ! راحته ! خیلی ها Apply میگیرن .

5 - این رشته ، رشته ی قشنگیه ! ولی خب نقطه ضعفش توی ایران همینه که اصلا بازار کار مناسبی نداره ( بخاطر تحریم های جهانی ) . من اگه جای شما بودم ، یکی از گرایش های مواد رو انتخاب می کردم . از نظر بازار کار اوضاع این رشته افتضاحه ( به خصوص بایومتریال ) ! اصلا هم اغراق نمیکنم اینو از هر کدوم از بچه های پزشکی بپرسید بهتون میگه .

سعید رهپویه

عضو جدید
سلام بچه ها
من 247 مواد و 5 نانو شدم لطفا منو راهنمایی کنید کجا را بزنم ضرر نکنم ممنون