بهترین گرایش در ارشد

بهترین گرایش در ارشد

• طراحي سيستم تعليق، ترمز و فرمان

رای: 0 0.0%
  • مكاترونيك

• علمي كاربردي مديريت صنايع چاپ

• مجموع رای دهندگان
    23
  • نظرسنجی بسته .

gharibistudent

عضو جدید
سلام دوستان من کارشناسی رشته ام ساخت و تولید بوده و امسال میخوام کنکور بدم. به نظر شما من کدوم از گرایش ها رو ادامه بدم بهتره. (معیار سنجش بازار کار و ناب بودن رشته باشه )
ممنون

mdshirazi

عضو
سلام دوستان من کارشناسی رشته ام ساخت و تولید بوده و امسال میخوام کنکور بدم. به نظر شما من کدوم از گرایش ها رو ادامه بدم بهتره. (معیار سنجش بازار کار و ناب بودن رشته باشه )
به نظر من معیارت رو عوض کن برو دنباله علاقت،مکانیک تا دلت بخواد جای کار داره مهم اینه که تو توش قوی باشی که تا علاقه نداشته باشی نمی شه!

mahdieyeh

کاربر بیش فعال
ممنون
سلام
چون کارشناسی ساخت بودین ارشد هم به نظرم همین بهتر باشه.ولی مهم اینه که به چی علاقه داری.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما فقط به علاقه ات توجه کن اگه معیارت بازار کار هست که مکانیک بی کار نمی مونه شما فقط به علاقه ات توجه کن ولی بیشتر رو جامدات سیالات و ساخت فکر کن

sanila

عضو جدید
ممنون
به نظر من رشته ساخت و توليد خيلي بهتره هم بازار كارش بهتره هم چارت درسيش كاملتره.اما باز بستگي به علاقت داره

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من شما گرایشت رو تو ارشد همون ساخت و تولید انتخاب کن.چونکه برای کسی که لیسانس ساخت بوده و بخواد طراحی یا تبدیل بره کارش خیلی سخته.درساشم سخت تر از ساخت هستش.

ولی تو ساخت در کل درساش راحتر هستش تا طراحی و تبدیل.

ولی اگه دوست داشته باشی سمت طراحی هم میتونی بری .ولی گرایش تحلیل تنش.چون به ساخت نزدیکتره