sajjad8249
عضو جدید
بهترین کتاب آموزش matlab به زبان فارسی چه کتابیه ؟ نویسنده اش کیه ؟
به نظر من بهترین کتاب آموزشی matlab کتاب برنامه نویسی matlab برای مهندسان تالیف استفان چاپمن با ترجمه کششاورزمهر است. این کتاب با زبانی بسیار سلیس و واقعا کاربردی نوشته شده
به نظر من 2 تا کتاب تو بازار بهترن:1)راهنمای متلب ترجمه:امیر هوشنگ غیوری(انتشارات کانون نشر علوم)/2)متلب استفان چاپمن(سفید رنگ)بهترین کتاب آموزش matlab به زبان فارسی چه کتابیه ؟ نویسنده اش کیه ؟
من این کتاب رو با زبان اصلی واسه دانلود گذاشتم. کتاب بسیار خوبی است اگر خوب ترجمه شده باشدچون بسیار خوب تمامی مسائل را پوشش می دهد.
سلام
من یه سری داده تو ی اکسل دارم که میخوام تو متلب لودشون کنم و ازشون استفاده کنم.ولی یک سری از اونها به صورت رشته ای هستن.چطوری باید بصورت عددی درشون بیارم؟؟؟؟![]()
سلامراهنماي استفاده ازMATLAB
تهيه كننده : نويد مستوفي
گروه مهندسي شيمي
دانشكده فني – دانشگاه تهران
راهنماي استفاده ازMATLAB
تهيه كننده : نويد مستوفي
گروه مهندسي شيمي
دانشكده فني – دانشگاه تهران
من دانلودش کردم مشکل داشت فایله باز نمیشد ؟
مشكلي نداره. من الان امتحان كردم. اگه بازم نتونستين بگين براتون آپلود كنم
بفرماييد خدمت شما
به همراه يه فايل مفيد ديگه
امیر جان این دومیه که خیلی داغونه؛ من خیلی وقت نذاشتم، اما یه تعدادش رو اینجا می نویسم:
- عنوانش اشتباست؛ داخلش چیزی در مورد محاسبات عددی نیست.
- صفحه 4: دستور clg فکر کنم یه 15 سالی هست که متلب برش داشته و به جاش clf رو گذاشته.
- صفحه 3 و 4: کلمه سابروتین در متلب استفاده نمی شه؛ در فرترن و ... استفاده می شه؛ در متلب تابع گفته می شه.
- صفحه 7: عملگر درایه به درایه برای جمع و تفریق یه چیز زائد و بی معنیه.
- صفحه 12: ریشه های چندجمله ای غلط به دست اومده، چون چندجمله ای غلط تعریف شده.
- صفحه 12: دستورهایی که برای کشیدن نمودار تغییرات اون تابع نوشته غلطه.
- صفحه 13: دستور meshdom فکر کنم یه 15 سالی هست که از متلب حذف شده و الآن به جاش دستور meshgrid استفاده می شه.
من وقت نکردم با دقت همه چیز رو چک کنم؛ باقیش دستهای شما رو می بوسه.
راستی در مورد اون اولیه هم فکر کنم قبلاً یه جایی تو همین باشگاه مهندسان ایران در موردش یه چیزایی نوشته باشم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | جزوه آموزش نرم افزار matlab(متلب)---دانشگاه تبریز | MATLAB | 0 | |
M | آموزش مقدماتی متلب | MATLAB | 3 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی با متلب | MATLAB | 2 | |
![]() |
آموزش متلب | MATLAB | 8 |